Elektrische step Decathlon: Onze bevindingen op een rijtje

Last updated by Joni on

Elektrische Steps Decathlon

Ben je op zoek naar een goede elektrische step? Dan kun je prima bij onze partner Bol.com terecht, maar je kunt ook kiezen voor Decathlon.

In het aanbod van deze partner vind je meerdere elektrische steps terug, waarover hieronder alle informatie.

Het aanbod van Decathlon

Is het aanbod van Decathlon net zo divers als het aanbod van Bol.com? Nee, dat is niet het geval. Toch is het zo dat je uit maar liefst 25 elektrische steps bij Decathlon kunt kiezen.

Het leuke is dat het hierbij om allerlei soorten e-steps gaat. Zo biedt Decathlon speciale steps voor dames en voor heren aan, maar ook voor kinderen.

Wil je gelijk het volledige aanbod bekijken? Klik dan op de knop hieronder:


Wat voor elektrische steps verkoopt Decathlon?

In het aanbod van Decathlon zijn dus 25 verschillende e-steps te vinden. Deze steps zijn niet allemaal van hetzelfde merk, maar van vijf verschillende merken.

Razor

Eco Smart SUP elektrische step Decathlon

Eén van de betere merken in het aanbod van Decathlon is Razor. De e-steps van dit merk zijn van een prima kwaliteit én zijn bijvoorbeeld ook bij Bol.com aan te schaffen.

Wil je een goede elektrische step voor kinderen kopen? Ook daarvoor ben je bij Razor aan het juiste adres. Dit merk levert namelijk speciale steps voor volwassen en voor kinderen.

De prijs-kwaliteitsverhouding van dit merk is dik in orde. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, de afwerking én de prijzen die door Decathlon gehanteerd worden. Een elektrische kinderstep van Razor koop je bij Decathlon bijvoorbeeld al voor 169 euro.

Ducati

Ducati PRO 3 opvouwbare e-step

Het merk Ducati produceert niet alleen motoren, maar ook elektrische steps.

Het gaat hierbij om elektrische steps met een krachtige motor. Deze motor zorgt voor een hoge maximale snelheid en voor een groot bereik.

Mocht je een Ducati elektrische step bij Decathlon willen kopen, moet je wel relatief diep in de buidel tasten. De steps van dit merk zijn van een top kwaliteit, maar dat zie je wel aan het prijskaartje terug.

Aprilia

e-step decathlon aprilia eSR1

Ben je op zoek naar een goede elektrische step voor volwassenen? Dan kun je bij Decathlon ook terecht voor het merk Aprilia.

De elektrische steps van dit merk zien er prachtig uit én zijn voorzien van een krachtige accu. Bij één van de steps gaat het zelfs om een afneembare accu; dat maakt het opladen van de accu alleen maar makkelijker.

Qua prijs-kwaliteitsverhouding is Aprilia te vergelijken met Ducati. Beide merken leveren een prima kwaliteit, maar zijn niet de goedkoopste in het huidige aanbod.

Decent

Decent One Max elektrische step

Ben je op zoek naar een relatief goedkope elektrische step? Dan is het interessant om voor een e-step van het merk Decent te kiezen.

Deze steps zijn voordeliger dan de steps van Ducati en Aprilia, maar zijn van een meer dan prima kwaliteit.

In het huidige aanbod van Decathlon kun je uit twee Decent e-steps kiezen. Deze beide steps zijn uitsluitend voor volwassenen geschikt.

Windgoo

Windgoo M12 elektrische step

Tot slot vind je bij Decathlon nog een e-step van het merk Windgoo. In de filteropties van Decathlon komt dit merk niet naar voren; daarin wordt alleen het merk 100% benoemd.

Wij weten echter dat 100% géén merk is, maar Windgoo juist wel. Vandaar dat wij het in dit artikel bij Windgoo houden.

De e-steps van Windgoo zijn in ieder geval befaamd. Deze steps zijn namelijk van een prima kwaliteit en beschikken over prima specificaties. Dit geldt ook voor de elektrische step van Windgoo die je bij Decathlon aan kunt schaffen.

Wat zijn onze ervaringen met Decathlon?

Voordat wij dit artikel schreven, hebben wij uiteraard onderzoek gedaan naar de Decathlon. We hebben kritisch naar het aanbod gekeken en hebben enkele steps uit mogen proberen. Aan de hand daarvan kunnen we het volgende concluderen:

  • Het aanbod van Decathlon is interessant: binnen het aanbod van Decathlon draait het niet zozeer om kwantiteit, maar vooral om kwaliteit. Alle steps die door Decathlon aangeboden worden, kunnen wij aanraden.
  • Je geniet van een prima service bij Decathlon: besluit je om een elektrische step bij Decathlon te kopen? Dan ben je van een prima service verzekerd. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de step, kun je een beroep doen op de prima klantenservice. Dat is een fijne stok achter de deur.
  • De prijzen zijn dik in orde: wij zijn ook van mening dat de prijzen van de elektrische steps bij Decathlon dik in orde zijn. Daarbij willen wij je graag aanraden om goed de aanbiedingen in de gaten te houden. Wij hebben namelijk opgemerkt dat deze partij wel eens met flinke aanbiedingen stunt.
  • De winkels van Decathlon zijn ook ideaal: voor het kopen van een elektrische step kun je naar de webshop van Decathlon toe gaan, maar je kunt ook één van de winkels bezoeken. In deze winkels kun je de e-steps met eigen ogen bekijken. Grote kans dat je het daardoor makkelijker vindt om de juiste knoop door te hakken.

Hoe verhoudt Decathlon zich tot andere winkels?

In de wereld van e-steps is Decathlon geen hoogvlieger, maar zéker ook geen laagvlieger. Je kunt bij Decathlon wat ons betreft van een prima prijs-kwaliteitsverhouding profiteren, maar het aanbod is niet super uitgebreid.

Wil je graag de keuze uit een uitgebreider aanbod hebben? Dan kun je het beste naar een specialist of naar Bol.com toe te gaan. Met name bij de laatstgenoemde partij vind je bijzonder veel elektrische steps in het aanbod.

Wil je het liefste zo min mogelijk geld aan een step uitgeven? Dan kun je het beste kijken naar een elektrische step van Lidl, Aldi of Action. Deze drie ketens bieden regelmatig voordelige steps aan. Uiteraard zijn die e-steps niet van de beste kwaliteit.

Hier bekijk je de beste e-step winkels >>

Is het aan te raden om een e-step bij Decathlon te kopen?

Ja, je kunt met een gerust hart een elektrische step bij Decathlon kopen. Het aanbod is niet super divers, maar alle aangeboden e-steps zijn volledig naar wens. Daarnaast geniet je van interessante prijzen en van een prima service.

Koop je liever de e-step niet online? Dan kun je ook langsgaan bij één van de Decathlon winkels. In onze ogen is óók dit een belangrijk voordeel van deze partij.Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *