Denver elektrische step: De Denver e-steps op een rijtje

Last updated by Franziska on

denver_elektrische_step

Ben je op zoek naar een betaalbare en goede elektrische step? In het huidige aanbod vallen enkele merken dan direct op; dit geldt onder andere voor Denver.

Het aanbod van dit merk is uitgebreid, de prijzen vallen relatief gezien mee en de steps kunnen op veel positieve beoordelingen rekenen.

Zijn wij ook enthousiast over een Denver step? Je gaat het lezen in deze uitgebreide Denver review.

In deze review kijken we naar het aanbod van Denver, naar de beste Denver e-steps van dit moment en vellen we onze eindconclusie.

Het huidige aanbod van Denver

Weinig andere merken brengen zóveel steps uit als Denver. Dit blijkt ook als we naar het aanbod bij onze partner Bol.com kijken. In deze webshop vind je 187 steps terug.

Van deze 187 steps zijn maar liefst 39 steps door Denver geproduceerd. Van het totale aanbod van Bol.com neemt Denver maar liefst 20% in beslag.

Het is dan ook iets teveel van het goede om alle steps in dit artikel te bespreken. Wat we wel aan kunnen geven, is dat het aanbod van Denver heel divers is.

Zo kun je uit allerlei soorten elektrische steps kiezen. Sommige steps gaan bijvoorbeeld maar 12 kilometer per uur, terwijl andere steps richting de 30 kilometer per uur gaan.

Denver richt zich op zowel kinderen als op volwassenen. Sommige steps zijn zelfs uitsluitend voor kinderen of uitsluitend voor volwassenen geschikt.

Er zijn echter ook veel Denver elektrische steps die voor zowel kinderen als voor volwassenen geschikt zijn.

Over het huidige aanbod van Denver zijn wij in ieder geval enthousiast. In onze ogen is het ideaal dat dit merk zoveel steps op de markt brengt.

Met dank aan dit uitgebreide aanbod kun je namelijk altijd wel de perfecte elektrische step vinden.

De beste Denver elektrische steps volgens onze test

Heb je je pijlen op een nieuwe elektrische step gericht? En wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven?

Als je een dergelijke wens hebt, kom je al snel bij het merk Denver uit. Dit merk levert niet de duurste elektrische steps, maar biedt wel interessante steps aan.

Wij hebben het uitgebreide aanbod goed onder de loep genomen. We hebben zelfs veel steps uit mogen proberen, waardoor we een duidelijk beeld van het aanbod hebben gekregen.

Op basis van onze bevindingen hebben we vervolgens de drie beste Denver elektrische steps aan kunnen wijzen. Over die steps vertellen we je hieronder graag iets meer.

1. Denver SEL-85350F

denver_e-step

Volgens onze test is de Denver SEL-85350F de beste Denver e-step.

Dit is in de basis niet te danken aan het prijskaartje. Als we naar het prijskaartje kijken, zien we namelijk dat dit één van de duurste Denver elektrische steps is.

Dat deze step vrij duur is, is echter goed aan de step zelf te merken. Op een positieve manier welteverstaan.

Deze step is voor zowel kinderen als voor volwassenen geschikt. Iets wat onder andere te danken is aan de maximale snelheid. Deze step gaat maximaal 25 kilometer per uur.

Met name voor de oudere kinderen is de step onder een dergelijke snelheid prima onder controle te houden. Uiteraard geldt dit ook voor volwassenen.

Bij deze step valt ook direct het aluminium frame op. Met dank aan dit frame is de step vrij licht, maar is de step ook heel robuust.

De step kan prima tegen een stootje en brengt ongetwijfeld een lange levensduur met zich mee.

Qua veiligheid kom je bij de Denver SEL-85350F ook niks tekort. Deze step beschikt bijvoorbeeld over stevige wielen, over een goed remsysteem en over LED verlichting.

Deze verlichting is zowel aan de voor- als aan de achterkant duidelijk zichtbaar.

Wil je deze step ergens mee naar toe nemen? Of wil je ‘m makkelijk op kunnen bergen?

Dan komt het goed uit dat deze step inklapbaar is. Nadat je ‘m ingeklapt hebt, neemt de step alles behalve veel ruimte in beslag. Ideaal naar onze mening.

Wel moet je bij deze step goed rekening houden met de maximale actieradius. Op één acculading doe je ‘slechts’ 18 kilometer.

Daar is op zich niks mis mee, maar we hadden zelf meer verwacht. Zeker met het oog op het prijskaartje.

👍 Voordelen:

 • Voor volwassenen en kinderen
 • Erg veilig
 • Inklapbaar (handig)
 • Maximale snelheid van 25 kilometer per uur
 • Prima kwaliteit

👎 Nadelen:

 • Vrij prijzig
 • Actieradius van slechts 18 kilometer
2. Denver SEL-80130 – Elektrische step

elektrische_step_denver_wit

Ben je voor jezelf op zoek naar een prima elektrische step? Zie je het alleen niet zitten om hier heel veel geld aan uit te geven?

Dan vind je de hierboven besproken Denver elektrische step mogelijk te prijzig. In dat geval raden wij je deze Denver SEL-80130 step aan.

Deze step is namelijk een slag goedkoper dan de hierboven besproken step.

Dat de step iets goedkoper is, merk je overigens wel aan de specs. Zo is de maximale actieradius slechts 12 kilometer en de maximale snelheid slechts 20 kilometer per uur.

In onze ogen brengt de Denver SEL-80130 alsnog veel voordelen met zich mee. Zo vinden wij de vormgeving van deze step erg fraai.

De duo-tone kleurstelling spreekt ons erg aan. Mocht je deze kleurstelling niks vinden, kun je voor één van de drie andere kleurstellingen kiezen.

Daarnaast zijn wij ook van mening dat deze step erg veilig is. Dit komt onder andere door de LED verlichting (voor en achter), door de bel, door het prima remsysteem en door het aluminium frame.

Doordat het frame van aluminium vervaardigd is, kan deze Denver e-step goed tegen een stootje.

Deze elektrische step van Denver is ook nog inklapbaar. De ervaring leert dat je de step echt heel snel en makkelijk ingeklapt hebt.

Vervolgens geniet je van een compacte step; je neemt deze overal mee naar toe of je bergt ‘m makkelijk op.

👍 Voordelen:

 • Voor volwassenen en kinderen
 • Relatief voordelig
 • Erg veilig
 • Fraaie kleurstelling
 • Prima kwaliteit
 • Inklapbaar

👎 Nadelen:

 • Actieradius van slechts 12 kilometer
 • Maximale snelheid van slechts 20 kilometer per uur
3. Denver SCK-5300 BLACKMK2

elektrische_step_kinderen

Ben je voor je zoon of dochter naar een goede Denver elektrische step op zoek? Dan kunnen wij je de Denver SCK-5300 BLACKMK2 van harte aanraden.

Dit is een elektrische step die volledig voor kinderen ontwikkeld is. Dat deze step speciaal voor kinderen ontwikkeld is, merk je aan meerdere aspecten.

Zo is deze step behoorlijk compact uitgevoerd. Met dank aan de compacte afmetingen weegt de step ook niet al te veel.

Dit minieme gewicht zorgt ervoor dat je kind moeiteloos de controle over de step behoudt.

Hierbij komt ook de lage maximale snelheid goed van pas. Denver heeft ervoor gezorgd dat deze step maximaal 6 kilometer per uur kan rijden.

Met name als je kind nog wat jonger is, is dit echt ideaal. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje; met een dergelijke lage snelheid weet je ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen.

Verder zijn wij van mening dat deze step er bijzonder leuk uit ziet. Onze voorkeur gaat uit naar de zwarte variant, maar je kunt ‘m ook in het wit, roze of blauw bestellen.

Ongeacht voor welke kleur kiest, geniet je van een heel scherp prijskaartje. Voor deze beste Denver step voor kinderen betaal je ongeveer 100 euro.

Voor dit bedrag krijg je echt een prima step tot je beschikking. Een step die niet al te hard gaat, een step die inklapbaar is en een step die erg veilig is.

Overigens kan de step slechts 6 kilometer op één acculading doen. Voordeel is echter wel dat de batterij in 2 uur weer volledig opgeladen is.

👍 Voordelen:

 • Speciaal voor kinderen ontwikkeld
 • Maximale snelheid van 6 kilometer per uur
 • Fraai design
 • Binnen 2 uur opgeladen
 • Licht van gewicht
 • inklapbaar

👎 Nadelen:

 • Actieradius van slechts 6 kilometer
 • Geen bel of verlichting
Waar moet je op letten bij het kopen van een Denver e-step?

Wil je binnen het uitgebreide aanbod van Denver de juiste keuze maken? Let dan heel goed op onderstaande criteria:

 • Maximale snelheid: stem de maximale snelheid op je wensen af.
 • Maximale actieradius: in een ideale wereld kun je zo lang mogelijk op één acculading rijden.
 • Veiligheid: ga goed na of de e-step over bijvoorbeeld een bel of verlichting beschikt. Check ook voor welke remmen Denver gekozen heeft.
 • Design & kleur: wij raden je ook aan om goed naar de kleurstelling van de step te kijken. Denver brengt de meeste steps in meerdere kleuren uit.
 • Inklapbaar: in onze ogen is het altijd handig om voor een inklapbare elektrische step te kiezen. De meeste steps van Denver zijn gelukkig opvouwbaar.
 • Prijskaartje: de prijzen binnen het aanbod van Denver lopen flink uiteen. Wij raden je daarom aan om heel kritisch naar het prijskaartje te kijken. En om een maximaal budget voor jezelf vast te stellen.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *