Gourmetstel met borden kopen? Bekijk de top 4 beste

Last updated by Kaz on

gourmetstel met borden

Hoe leuk en gezellig is het om te gourmetten? Heel leuk en heel gezellig. Als je dit ook vindt, is het fijn om over een goed gourmetstel te beschikken.

Mocht het hier op dit moment nog aan ontbreken, dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel vind je namelijk informatie over de beste gourmetstellen met borden.

De toevoeging van de borden is onwijs handig. Door een gourmet set met borden te kopen, heb je een alles-in-één koop.

Je hoeft niet los een gourmetstel en speciale borden los te kopen. Nee, door voor één gourmetstel met losse borden te kiezen, heb je verder niks meer nodig.

De beste gourmetstellen met aparte borden uitgelicht

Spreekt de aanschaf van een gourmetstel met aparte borden je aan? Dan raden wij je graag aan om onderstaande reviews even door te nemen.

In deze reviews vind je informatie over de 4 beste gourmetstellen met aparte borden.

1. Princess Dinner4All Pure – 8 personen

Wil je graag thuis met een groot gezelschap kunnen gourmetten? Wil je ook per sé een gourmetstel met bijbehorende borden hebben? Dan raden wij je graag het Princess Dinner4All Pure – 8 personen gourmetstel aan.

Dit betreft een uniek gourmetstel dat geschikt is voor 8 personen. Bij aanschaf krijg je meerdere borden meegeleverd, welke je op een unieke manier bij dit gourmetstel kunt gebruiken.

Wat je moet doen, is de zwarte platen op tafel neerzetten. Plug deze tafels in het stopcontact in en plaats hier vervolgens de witte borden op. Op deze witte borden kun je vervolgens eten neerleggen.

Het gourmetstel zorgt er vervolgens voor dat dit eten heerlijk bereid wordt. Doordat de witte borden van een keramische laag voorzien zijn, zijn ze ook nog eens fraai om te zien.
2. Princess Dinner4All – 6 personen

Wil je thuis met 6 personen kunnen gourmetten? Dan is de Princess Dinner4All – 6 personen het ideale gourmetstel met borden voor je. Dit is een vrij uniek gourmetstel, getuige de gehele samenstelling.

Deze gehele set bestaat uit 6 aparte bakplaten, waarop je allemaal je eigen gerechten kunt bereiden. Deze bakplaten staan wel via twee centrale punten met elkaar in verbinding, maar je kunt toch je eigen eten op je eigen bord klaarmaken.

Je hebt bij deze set niet alleen een eigen bakplaat, maar ook nog een eigen aardewerk bord. Je kunt hierdoor makkelijk je eten bereiden en daarna op je eigen bord opeten. Dit zorgt ervoor dat de smaken van de verschillende etenswaren niet gemengd worden.
3. Bourgini Chef’s Dinner Party

Heb je de wens om het gourmetten bij jou thuis nóg leuker te maken? Dan is de Bourgini Chef’s Dinner Party het beste gourmetstel met losse borden voor je. Deze set is, net zoals bovenstaande variant, uniek samengesteld.

Dit betreft namelijk een set met 4 aparte kookunits. In totaal kunnen 4 personen van deze set gebruik maken, waarbij elk persoon zijn eigen kookunit heeft.

Deze kookunit bestaat uit een bakplaat en een bord. Op de bakplaat maak je het eten lekker klaar, waarna je dit eten op je bord kunt leggen. Je bent hierdoor in staat om het eten van elkaar gescheiden klaar te maken en te bereiden.
4. Princess Dinner4All – 2 personen

Beleef je graag een romantische avond met je partner? En houden jullie allebei van lekker eten? Dan is de Princess Dinner4All – 2 personen een absolute aanrader.

Zoals de naam het al aangeeft, is dit een gourmetstel voor 2 personen. Dit komt puur doordat deze set uit twee kookunits bestaat.

Deze twee kookunits staan met één centraal punt in verbinding. Dit punt geeft de warmte aan de kookunits af, waardoor je beide op je eigen kookunit de maaltijden kunt bereiden. Je hebt ook nog eens beide de beschikking over een eigen bord.

Op dit losse bord kun je de bereide etenswaren vol genot eten. Eet smakelijk!
Waarom voor een gourmetstel met losse borden kiezen?

Heb je wel oren naar de aanschaf van een nieuw gourmetstel?

Als je het huidige aanbod bekijkt, weet je niet waar je naar moet kijken. Het huidige aanbod van gourmetstellen is namelijk super divers. Dit komt onder meer door de technologische ontwikkelingen.

Mede door de ontwikkelingen kun je nu voor een gourmetstel met losse borden kiezen. Door hiervoor te kiezen, geniet je van een paar unieke voordelen:

  • Je hebt de beschikking over je eigen kookunit. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je op je eigen kookunit alleen de door jou gewenste etenswaren klaar kunt maken. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat andere smaken met jouw etenswaren gemengd worden.
  • Het gourmetten gaat een stuk makkelijker. Moet je bijvoorbeeld met 3 andere personen één gourmetstel delen? Dan staat dit gourmetstel waarschijnlijk in het midden van de tafel, waardoor je hier niet altijd even lekker bij kunt. Bij een gourmetstel met losse borden is hier geen sprake van. Je hebt de kookunit immers pal voor je neus staan, waardoor het gourmetten je een heel stuk makkelijker afgaat.
  • Voor veel groepen geschikt. Kies je voor een gourmetstel met losse borden? Eén van de belangrijkste punten waar je naar moet kijken, is naar het aantal personen waarvoor het gourmetstel geschikt is. Je kunt voor een gourmetstel kiezen die voor 2 personen geschikt is, maar ook voor 6 of 8 personen. Voor elke groep en elk gezelschap is dus wel een geschikt gourmetstel met losse borden te vinden.

Waar je wel even rekening mee moet houden, is met het beperkte aanbod. Er zijn namelijk (nog) niet al teveel merken die zich op de gourmetstellen met aparte borden richten.

Mocht je zo’n gourmetstel willen kopen, kom je alleen bij Princess en Bourgini uit. Dat is op dit moment in ieder geval zo. Mogelijk verandert dit op termijn nog, waardoor je meer keuze krijgt.

Hoe vind je het beste gourmetstel met losse borden?

Zie je het al helemaal te zitten om lekker eten te bereiden op een gourmetstel met losse platen? Voordat dit werkelijkheid is, moet je op zoek gaan naar het meest geschikte gourmetstel.

Hier helpen wij je graag een handje bij. Hoe? Door hieronder de belangrijkste aandachtspunten op te sommen:

  • Aantal personen. Het belangrijkste punt waar je naar moet kijken, is naar het aantal personen waarmee je van het gourmetstel gebruik wilt maken. Denk hiervoor vooral goed over het gewenste gebruik na.
  • Kookunits. Je moet ook goed naar de samenstelling van de kookunits kijken. Uit hoeveel delen bestaat de kookunit precies? En op welke manier worden de kookunits aangedreven? Gebeurt dat met één centraal punt of met twee centrale punten?
  • Platen. Je moet ook goed kijken naar de platen die je meegeleverd krijgt. Het kan namelijk gaan om geribbelde planten en/of om gladde platen. Het soort plaat is bepalend voor het soort etenswaar dat je kunt bewaren. Ook dit moet je dus goed afstemmen op het gewenste gebruik.

Is een gourmetstel met losse borden aan te raden?

Ja, zonder enige twijfel. Een gourmetstel met losse borden brengt een extra, unieke dimensie met zich mee. Je beleeft hierdoor simpelweg nóg meer plezier aan het gourmetten, samen met je geliefden.

Schaf direct één van bovenstaande gourmetstellen met losse borden aan en beleef veel plezier.

Ben je toch nog niet overtuigd en wil je nog meer aanbod bekijken? Neem dan een kijkje bij onderstaande webshops:Misschien ook interessant:


Categorieën: Keuken