Hitway Elektrische Fietsen en E-steps: Bekijk hier het aanbod

Last updated by Kaz on

hitway elektrische fiets e-steps

Het merk Hitway richt zich op de markt van elektrische vervoermiddelen. Dit doet het merk met zowel elektrische fietsen als met e-steps.

Deze beide elektrische vervoermiddelen zijn/worden steeds populairder, waarbij Hitway op een slimme manier inspeelt op de toenemende populariteit.

Maar, tussen welke elektrische fietsen en elektrische steps kun je precies kiezen? En waarom zou je überhaupt voor een elektrisch vervoermiddel van Hitway kiezen?

In dit artikel vertellen wij je hier alles over!

Het aanbod e-bikes en e-steps van Hitway

Dat Hitway een groot merk geworden is, is aan meerdere factoren te danken. Ten eerste aan de prima kwaliteit van de vervoermiddelen en ten tweede aan het diverse aanbod.

Op dit moment vind je in het aanbod van Hitway onder meer onderstaande vervoermiddelen:

1. Hitway BK6 Elektrische Fiets

De BK6 is een geweldige elektrische vouwfiets van Hitway. Deze Hitway elektrische fiets is makkelijk op te vouwen, waardoor je ‘m overal mee naar toe kunt nemen. Tijdens het fietsen zelf geniet je van de grote banden, 3 versnellingen en de krachtige 250 Watt motor.

Op deze Hitway e-bike behaal je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. En op één acculading leg je maar liefst 55 kilometer af. Doordat de maximale belasting 120 kilogram is, is deze Hitway elektrische fiets voor de meeste mensen geschikt.
2. Hitway BK5 elektrische fiets

De Hitway BK5 is de voorloper van bovenstaande variant. Deze variant is een stuk goedkoper, maar verschilt qua design en mogelijkheden ook zeker.

Zo valt bij deze Hitway e-bike direct op dat de accu een stuk groter is. Wat bij deze fiets wel erg fijn is, is het grote display op/bij het stuur.

Dat de accu groter is, blijkt echter niet uit de actieradius. Met de Hitway BK5 kun je tot 40 kilometer op één accu rijden. Dankzij de 3 versnellingen, de 16 inch wielen en de schijfremmen doe je dit op een veilige én comfortabele manier.
3. Hitway Elektrische Fiets Off-Road

Ben je op zoek naar een elektrische mountainbike? Dan sluit deze Hitway Elektrische Fiets Off-Road perfect op je wensen aan. Deze elektrische MTB beschikt over 26 inch banden met veel profiel, waardoor je met deze MTB op elk parcours kunt fietsen.

Tijdens het fietsen geniet je van de krachtige motor en de 21 versnellingen. De fiets is perfect in balans, beschikt over een groot display en een flinke actieradius.

Als je voor de ondersteunde stand kiest, bedraagt de actieradius 50 kilometer. Bij de volledig elektrische stand is de actieradius ongeveer 30 kilometer.
4. Hitway Elektrische Fiets | E-bike Damesfiets

Hitway richt zich zowel op mannen als vrouwen, getuige deze e-bike voor dames. Deze e-bike doet prima zijn werk in bijvoorbeeld een stad. Ook als je op zoek naar een e-bike voor woon-werkverkeer bent, is deze Hitway elektrische fiets een prima optie.

Deze fiets heeft een 250 Watt krachtige motor, biedt twee standen aan en beschikt over 7 versnellingen. Met de ondersteunende stand is de maximale actieradius zo’n 40 kilometer, terwijl je met de volledig elektrische stand 30 á 35 kilometer kunt fietsen.
5. Hitway Elektrische Plooifiets

Deze Hitway elektrische vouwfiets is een lust voor het oog. De fiets is in het grijs/zwart uitgevoerd, bijzonder compact en beschikt bijvoorbeeld over stoer ogende wielen. Doordat je deze vouwfiets makkelijk in kunt vouwen, maak je altijd en overal gebruik van ‘m.

Dit doe je dankzij de 250 Watt krachtige motor op een fijne manier. Deze motor zorgt voor de maximale snelheid van 25 km/u en de actieradius van maximaal 45 kilometer.

Tijdens het fietsen geniet je van de veilige remmen, de comfortabele schokdempers en het comfortabele zadel.
Overige e-bikes van Hitway

Het blijft niet alleen bij bovenstaande varianten. Nee, in het aanbod van Hitway zijn nog meerdere e-bikes te vinden. Al deze e-bikes zijn van een top kwaliteit, beschikken over een krachtige motor en hebben een flinke actieradius. Check het uitgebreide aanbod hier.

Over het merk Hitway

hitway elektrische vouwfiets kopen

Het merk Hitway is één van de pioniers in de wereld van elektrische vervoermiddelen. Dit merk is voortdurend aan het innoveren, probeert nieuwe technologieën uit en levert hiermee een flinke bijdrage aan de opkomst van e-bikes en e-steps.

Over het merk zelf is jammer genoeg weinig bekend. Wat wij wel weten, is dat het merk er alles aan doet om kwaliteit te leveren.

Dit zie je echter niet zozeer terug in de prijskaartjes van de e-bikes en e-steps. Voor de gemiddelde Hitway elektrische step of elektrische fiets betaal je echt niet de hoofdprijs.

Is een Hitway e-bike of step het kopen waard?

Ja, persoonlijk zijn wij onder de indruk van de producten van dit merk. Dit heeft met onderstaande punten te maken:

  • Onderscheidend design. Zoals bovenstaande e-bikes duidelijk laten zien, richt Hitway zich op een onderscheidend design. Met een e-bike of e-step van dit merk steel je overal de show.
  • Top kwaliteit. Dat Hitway één van de A-merken is, blijkt duidelijk uit de kwaliteit. Dit merk gebruikt de beste onderdelen en is voortdurend met innovatie bezig. Met elke Hitway elektrische step en fiets geniet je dan ook van een lange levensduur.
  • Scherpe prijzen. Over de prijzen van Hitway zijn wij ook te spreken. Voor één van de beste elektrische vouwfietsen betaal je bijvoorbeeld nog geen 700 euro. We moeten toegeven dat dit veel geld is, maar in verhouding tot andere merken valt het reuze mee.
  • Prima specificaties. Kijkende naar bovenstaande e-bikes vallen direct de specificaties op. Hitway kiest bij elk vervoermiddel voor een krachtige accu, waardoor onder andere de maximale snelheid en actieradius subliem zijn.

Vergelijking met andere merken

Als je een nieuwe e-step of e-bike wilt kopen, is het zeker aan te raden om naar het aanbod van Hitway te kijken. Maar, kijk ook eens naar een Windgoo elektrische step of een Xiaomi step. Deze merken leveren, net zoals Hitway, veel kwaliteit.

Onder aan de streep zijn wij erg te spreken over Hitway. Dit merk wint de strijd van veel andere merken, biedt kwaliteit en biedt ook nog eens meerdere elektrische vervoermiddelen aan.

Dit geldt echter ook voor merken als Xiaomi en Windgoo. Voordat je de knoop doorhakt, zou je daarom ook goed naar de voertuigen van dergelijke merken moeten kijken.

Categorieën: Outdoor