Windgoo elektrische step kopen? Bekijk het aanbod

Last updated by Simon on

wingoo elektrische step

Heb je je pijlen op een nieuwe elektrische step gericht? En ben je tijdens je zoektocht op een Windgoo elektrische step gestuit? Of heb je mogelijk van vrienden goede verhalen over een Windgoo e-step gehoord?

Dat is goed mogelijk. Dit merk levert namelijk prima e-steps, waarover je in dit artikel alles gaat lezen.

In dit artikel bespreken we onder meer welke Windgoo e-steps momenteel aangeboden worden. Ook bespreken we wat de Windgoo steps uniek maakt.

Na het lezen van dit artikel kun je in ieder geval direct de gewenste Windgoo step aanschaffen.

Wat maakt de Windgoo steps uniek?

Windgoo levert niet alleen elektrische steps, maar er zijn ook Windgoo elektrische fietsen. Daarnaast leveren ze ook elektrische scooters en e-vouwfietsen. Dat gegeven maakt dit al een uniek merk. Veel merken in de wereld van e-steps richten zich namelijk uitsluitend op elektrische steps.

Dat Windgoo veel ervaring heeft, blijkt duidelijk uit de hedendaagse steps. De e-steps van dit merk zijn van een prima kwaliteit, beschikken over krachtige accu’s en bieden veel handige extra’s.

Daarnaast is het volgende uniek: Windgoo maakt veel white label e-steps. Dit betekent dat dit merk steps voor andere fabrikanten ontwikkelt. Deze steps krijgen niet de merknaam Windgoo opgespeld, maar de merknaam van de partij die de steps door Windgoo laat ontwikkelen.

Een typerend voorbeeld hiervan is de Windgoo M12 elektrische step; deze is nagenoeg identiek aan de Xiaomi M365 step.

Tevens biedt Windgoo unieke elektrische steps qua design aan. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Windgoo B3. Dit is een elektrische step, maar het is ook een elektrische mini scooter en een elektrische vouwfiets in één. Al met al is het een veelzijdige en unieke elektrische step waar je veel plezier aan kunt beleven.

Tot slot is het prijskaartje van een Windgoo e-step uniek te noemen. Als we bijvoorbeeld naar de Windgoo M12 kijken, zien we een prijskaartje van 319 euro. Dat is voor een elektrische step met een dergelijke kwaliteit absoluut niet veel geld.

Toegegeven; een bedrag van 320 euro blijft veel geld, maar je moet dit in perspectief zien. Voor veel andere elektrische steps betaal je méér geld.

Welke elektrische steps van Windgoo zijn er?

In de wereld van elektrische steps is Windgoo één van de meest vooruitstrevende merken. Dit merk heeft een flinke naam opgebouwd en levert pure kwaliteit.

Op het moment van schrijven is het aanbod van Windgoo niet super uitgebreid. In het huidige aanbod zijn namelijk ‘slechts’ 3 elektrische steps van Windgoo te vinden. Deze drie e-steps bespreken we graag hieronder uitgebreid.

Windgoo B3

Windgoo b3

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische step? Dan zit je met de Windgoo B3 absoluut goed. Zoals we eerder in dit artikel al stelden, is dit een 3-in-1 elektrische step. Je kunt dit namelijk zien als een step, maar ook als een vouwfiets en een scooter.

Hoe dit komt? Dit is volledig te danken aan het unieke design van deze step. De step heeft een zadel, heeft twee grote banden en een vrij hoog stuur.

Als je naar de foto’s kijkt, zie je dat deze step absoluut niet het design van een normale step heeft. Dat is dan ook de reden dat Windgoo dit als een mini-scooter of mini-fiets omschrijft.

Met dit handige elektrische voertuig kun je in ieder geval veel kanten op. Zo kun je op één acculading zo’n 25 kilometer afleggen. Ook is het mogelijk om een maximum snelheid van 25 kilometer per uur te behalen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is rustig op het zadel te zitten en te sturen.

Nadat de accu leeg is, laad je deze binnen 3 uurtjes weer volledig op. Ideaal als je bijvoorbeeld elke dag naar je werk toe wilt gaan met dit unieke voertuig.

👍 Voordelen:

 • Fiets, scooter en step in één
 • Actieradius van 25 kilometer
 • Maximale snelheid van 25 kilometer per uur
 • Makkelijk op te vouwen
 • Weegt slechts 12 kilogram
 • Accu is in 3 uur opgeladen

👎 Nadelen:

 • Is geen ‘echte’ e-step
 • Kost 400 euro
Windgoo M20

Windgoo m20 Elektrische step

Gaat je voorkeur meer uit naar een normale elektrische step? Dan sluit de Windgoo M20 ongetwijfeld op je wensen aan. Dit is géén goedkope e-step, maar het is wel een e-step die heel veel te bieden heeft.

Zo viel de accu van deze step ons direct op. De accu laadt binnen 3 á 5 uur volledig op, waarna je tot zo’n 20 kilometer kunt rijden. Tijdens deze 20 kilometer kun je uit drie modi kiezen. Deze modi hebben betrekking op de snelheid van de e-step: 15 km/u, 20 km/u of 25 km/u.

Wat ook ideaal is, is dat iedereen van deze step gebruik kan maken. Deze e-step van Windgoo heeft namelijk een maximaal belastbaar gewicht van 150 kilogram. Dát betekent dat ook zwaardere mensen veilig en aangenaam van deze step gebruik kunnen maken.

Zoals hierboven al gesteld, is dit echter geen goedkope step. Bij onze partner Bol.com betaal je voor deze Windgoo e-step een bedrag van 499 euro.

👍 Voordelen:

 • Uitmuntende kwaliteit
 • Maximale snelheid van 25 km/u
 • Keuze uit drie rij modi
 • Veilig en comfortabel rijden
 • Actieradius van 20 kilometer

👎 Nadelen:

 • Dure elektrische step
Windgoo M12

Windgoo M12

Geef je liever niet al te veel geld uit aan een Windgoo elektrische step? Dan is de Windgoo M12 voor jou op het lijf geschreven. Door deze elektrische step betaal je slechts 319 euro; voor dit bedrag krijg je echt veel waar voor je geld.

Zo is het design van deze step subliem te noemen. Het subliem oogt eenvoudig, maar is bijzonder slim. Zo sta je erg fijn op deze step en geniet je van de fijne handvatten.

Met deze handvatten behoud je de optimale controle, waarbij de snelheid op kan lopen tot 25 kilometer per uur. De maximale actieradius is 15 kilometer, maar is afhankelijk van de snelheid waar je mee rijdt.

Bijkomend voordeel is dat je deze e-step makkelijk op kunt klappen. Nadat je ‘m ingeklapt hebt, is deze step slechts 48 centimeter hoog. Je kunt ‘m hierdoor moeiteloos overal mee naar toe nemen.

Houd er alleen rekening mee dat het maximale draagvermogen 100 kilogram is. Niet iedereen kan dus van deze Windgoo elektrische step gebruik maken.

Tijdens het rijden geniet je van veel gemak. De remmen doen hun werk perfect, het stepje staat heerlijk én je hebt zicht op het grote display.

Op dit display zie je onder meer de rijstand staan, zie je de batterijlading staan en zie je je actuele snelheid. Als je van rij modi wilt wisselen, is dat een fluitje van een cent met dank aan dit display.

👍 Voordelen:

 • Voordelig geprijsd
 • Duidelijk LED display
 • Stevige luchtbanden
 • Maximale snelheid van 25 km/u
 • Makkelijk in te klappen
 • Veilig en comfortabel rijden

👎 Nadelen:

 • Maximaal belastbaar gewicht van 100 kilogram
Windgoo e-steps vs. andere merken

Is de aanschaf van een Windgoo elektrische step aan te raden? Ja, dat is wat ons betreft zeker het geval. De elektrische steps van dit merk zijn uniek, zijn van een prima kwaliteit en bieden veel mogelijkheden.

Maar, Windgoo is niet het enige merk dat prima steps aflevert. Wij willen je ook graag op onderstaande merken wijzen:

 • Xiaomi: de e-steps van Xiaomi en Windgoo lijken nogal veel op elkaar. Dit komt onder meer doordat Windgoo zogeheten white labels elektrische steps levert. De steps van Xiaomi en Windgoo hebben hierdoor de nodige overeenkomsten.
 • Denver: geef je het liefste zo min mogelijk geld uit aan een kwalitatieve elektrische step? Dan kun je prima kiezen voor een e-step van het merk Denver. Dit merk levert kwaliteit, maar vraagt hier niet de hoofdprijs voor.
 • Suotu: een ander merk dat prima steps levert, is Suotu. Dit merkt richt zich op kwaliteit, op een flinke actieradius en op een relatief aantrekkelijk prijskaartje. Het actuele aanbod van Suotu is in ieder geval erg geliefd.

Is een e-step van Windgoo de beste keus?

Gaat je voorkeur uit naar een echt unieke elektrische step? Dan is Windgoo hét merk voor je. Zoals je aan de Windgoo B3 kunt zien, levert dit merk echt unieke steps.

De besproken Windgoo B3 is namelijk een combinatie van een mini-scooter, step en fiets. Uniek en daardoor erg interessant, wat ons betreft.

Of een Windgoo elektrische step voor jou de beste keuze is, hangt vooral van je voorkeuren af. Wij raden je aan om goed over deze vragen na te denken:

 • Wat voor elektrische step wil je precies? Wil je een reguliere variant? Of is bijvoorbeeld de Windgoo B3 precies het soort elektrisch voertuig waar je naar op zoek bent?
 • Hoeveel geld wil je uitgeven? De prijs-kwaliteitsverhouding van de Windgoo e-steps is prima, maar het zijn niet de allergoedkoopste steps. Mocht je zo min mogelijk geld uitgeven, kun je beter naar bijvoorbeeld de steps van Denver kijken.
 • Waar moet de elektrische step over beschikken/aan voldoen?: denk goed na of je specifieke wensen hebt met betrekking tot de elektrische step. Denk hierbij aan de actieradius, de maximale snelheid en de oplaadduur. Verder kun je op voorhand nadenken over het gewenste design en gewenste extra’s van de elektrische step.


Meer merken:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *