Infrarood deken kopen? Top 10 infrarood warmtedekens

Last updated by Kaz on

infrarood deken kopen

Heb je regelmatig last van hevige pijn in je lichaam? Als je bijvoorbeeld een fibromyalgie patiënt bent, heb je hier mogelijk zelfs elke dag last van.

Om deze pijn tegen te gaan, kun je voor een infrarood deken kiezen. Met een infrarood deken geniet je van een aangename warmte, waarmee je de pijn in je lichaam kunt verlichten.

In dit artikel vertellen wij je graag alles over een infrarood warmtedeken.

We bespreken wat je hier aan hebt, wat de 10 beste infrarood warmtedekens zijn en waar je op moet letten tijdens je zoektocht.

De beste infrarood warmtedekens uitgelicht

Met een infrarood sauna deken geniet je van tal van voordelen. Het deken geeft een heerlijke warmte af, waardoor je heerlijk tot rust komt.

Maar, het deken zorgt ook nog eens voor een pijnverlichting in je lichaam. Zo is een infrarood deken ook geschikt voor een reuma patiënt.

Enfin, ben jij op zoek naar een infrarood dekentje? Dan raden wij je graag aan om voor één van onderstaande dekens te kiezen.

Deze dekens zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Neem de korte review per deken door en schaf direct het gewenste deken aan.

1. Easy-Home Infrarood Sauna Deken

Het Easy-Home Infrarood Sauna Deken vinden het beste infrarood deken van dit moment. Met dit deken geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar bovenal van een flinke pijnverlichting.

De infraroodverlichting van dit deken werkt perfect voor bijvoorbeeld fibromyalgie- en reuma patiënten.

Dit deken stel je geheel naar wens in. Zo kun je ‘m tot een temperatuur van 85 graden instellen en geniet je van een 360 graden verwarming.

Dit is te danken aan de unieke bedrading waar dit deken over beschikt. Door de handige vorm kun je tijdens je ‘behandeling’ gewoon je telefoon gebruiken. Uiteraard kun je ook even je ogen dichtdoen.
2. Calmenta – Infrarood Sauna Deken

Gaat je voorkeur uit naar een vrij groot infrarood sauna deken? Dan is dit deken van Calmenta een prima optie voor je.

Dit deken is 180 bij 80 centimeter groot, waardoor het deken zo’n beetje het hele lichaam bedekt. Je geniet hierdoor over je gehele lichaam van een aangename warmte en pijnverlichting.

Bij dit deken heb je alle touwtjes in eigen handen. Je kunt dit deken namelijk met een afstandsbediening bedienen.

Maak een keuze uit talloze warmtestanden, waarbij de maximale temperatuur 80 graden Celsius is. Dit deken beschikt ook nog over een dubbele rits, waardoor je armen als het ware vrij zijn.
3. Anpan – Infrarood dekentje

Hoef je niet zo’n groot infrarood deken te hebben? Gaat je voorkeur juist uit naar een kleiner deken? Dan is het Anpan – Infrarood deken de beste optie voor je.

Dit deken is namelijk 150 bij 60 centimeter groot. Het is hierdoor mogelijk minder interessant voor grotere mensen, maar juist wel interessant voor de kleinere mensen onder ons.

Ook onder dit deken geniet je van meerdere gezondheidsvoordelen. Met dit deken ga je de pijn in je lichaam tegen, terwijl je hier ook de stress mee kunt verminderen.

Je stelt dit deken geheel naar eigen wens in, waarna je het op een handige manier kunt gebruiken. Zo is het mogelijk om óp dit deken te liggen, in plaats van dat dat je zo’n infrarood slaapzak helemaal over je heen moet trekken.
4. Soft & Silky – Infrarood deken

Wij zijn van mening dat het Soft & Silky – Infrarood deken ook een aanrader is. Dit deken is van een geweldige technologie voorzien, waardoor je van een aangename warmte geniet.

Met deze warmte ga je stress tegen, maar ook de pijn in je lichaam. Ondertussen geniet je ook nog van een heerlijk ontspannen gevoel.

Dit deken kun je geheel naar wens instellen. Dit doe je met de handige afstandsbediening, terwijl wij ook over de timer te spreken zijn. Met de timer voorkom je dat je te lang onder dit deken blijft liggen.

Bij dit infrarood deken kun je uit temperaturen tussen 35° en 75° kiezen. Het is ook nog mogelijk om de 2 warmtezones afzonderlijk van elkaar in te stellen.
5. Niceey Infrarood Sauna Deken

Als je op zoek bent naar een infrarood sauna deken, kun je ook voor deze variant van Niceey kiezen. Dit deken is lekker groot, op een handige manier te bedienen en beschikt over speciale gaten voor je armen.

Zoals je op de foto kunt zien, kun je hierdoor ‘gewoon’ gebruik maken van je smartphone.

Dit warmte deken stel je geheel naar wens op temperatuur in. Je kunt hierbij kiezen tussen temperaturen van 20 graden tot en met 80 graden.

Door de dubbele warmtezone kun je ook nog eens beide zones naar wens instellen. Al met al is dit relatief grote infrarood deken een ware aanrader.
6. Vevor Infrarood Deken

Heb je het perfecte infrarood deken nog niet gevonden in deze top 10? Kijk dan eens naar het Vevor Infrarood Deken.

Dit deken is extra breed, waardoor je hier op een heerlijke manier op kunt liggen. Doordat je uit maar liefst 85 warmtestanden kunt kiezen, stel je dit deken ook geheel naar wens in.

Dit deken is 180 bij 90 centimeter groot. Dankzij deze afmetingen is dit één van de grootste infrarood dekens van dit moment. Dit levert veel extra gemak op.

Sowieso is dit een fijn deken, mede door de timer en de gebruikte materialen. Dat alleen de beste materialen gebruikt zijn, zie je overigens wel aan het prijskaartje.
7. Thuys Infrarood Deken – Sauna Mat met Afstandsbediening

Hoef je niet per sé een volledig infrarood deken te hebben? Dan kun je ook eens naar dit combinatieproduct van Thuys kijken. Dit is namelijk een combinatie van een infrarood deken en een infrarood mat.

Je kunt dit product op meerdere manieren gebruiken, waarbij je hoe dan ook van een aangenaam gevoel geniet.

Dit deken brengt tal van gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo neem je hiermee afscheid van stress, maar ook met de (immense) pijn in je lichaam.

De warmte van dit deken/mat zorgt bovendien voor een heerlijk gevoel. Dit deken is ook nog makkelijk te bedienen, dankzij de meegeleverde afstandsbediening.
8. Innovagoods – Infrarood sauna deken

Ga je graag voor een relatief goedkoop infrarood sauna deken? Dan raden wij je deze variant van Innovagoods aan. Dit is niet zozeer een super goedkoop deken, maar hij is wel goedkoper dan veel van bovenstaande dekens.

En ook met dit deken geniet je van een heerlijk gevoel. Zo gaat dit warmtedeken de pijn in je lichaam efficiënt tegen.

Dit doet het deken met behulp van verre infrarood warmtetechnologie. Deze techniek drijft de twee warmtezones aan, waardoor de onder- en bovenkant van je lichaam heerlijk verwarmd wordt.

Je kunt overigens ook nog zelf de temperatuur instellen, variërend van 35 tot 80°.
9. CELT Warmtedeken Voor Thuis

Stel je nogal hoge eisen aan je nieuwe warmtedeken voor thuis? Mogelijk sluit dit warmtedeken van CELT dan prima op je wensen aan.

Dit is één van de betere dekens van het moment, maar jammer genoeg ook één van de duurste. Met een totaalprijs van bijna 300 euro is dit geen koopje te noemen.

Dit deken doet zijn werk echter wel prima. Zo kun je het deken eenvoudig gebruiken en makkelijk naar wens instellen.

Ook is het deken met afmetingen van 180 bij 81 centimeter lekker groot. Na gebruik vouw je ‘m makkelijk op, waardoor je ‘m compact op kunt bergen.
10. Focuz Infrarood Sauna Deken

Tot slot raden wij je ook nog dit Focuz Infrarood Sauna Deken aan. Dit deken is 180 bij 80 centimeter groot, levert een temperatuur tot wel 80 graden af en is op een fijne manier te gebruiken.

Dit deken heeft ook een bewezen werking, mede dankzij de infraroodtechnologie waar Focuz voor gekozen heeft.

Met dit deken geniet je al snel van meerdere gezondheidsvoordelen. Ten eerste kom je in een ontspannen modus terecht en ten tweede biedt dit deken de gewenste pijnverlichting.

Hoe je dit deken gebruikt, is overigens volledig aan jou. Je kunt namelijk uit meer dan 70 verschillende warmtestanden kiezen.
Wat is voor jou het beste infrarood deken?

Is een infrarood deken stoel aan te raden? Ja, daar komt het absoluut op neer. Met zo’n deken geniet je van een fijne pijnverlichting en kom je ook in een ontspannen modus terecht. Daardoor kun je bijvoorbeeld afscheid van stress nemen.

Het blijft niet alleen bij die gezondheidsvoordelen. Zo is het met een goed infrarood dekentje ook mogelijk om afscheid van cellulite te nemen. Maar, dit doe je alleen als je voor het beste infrarood deken kiest.

Om je hier een handje bij te helpen, bespreken we hieronder de belangrijkste criteria. Let goed op deze criteria tijdens het uitkiezen van je nieuwe infrarood slaapzak.

Gewenste gebruik

Ten eerste moet je goed over het gewenste gebruik nadenken. Wil je dit deken gebruiken om de pijn in je lichaam te verlichten?

Of wil je dit deken gebruiken om in een heerlijke ontspanmodus terecht te komen? Uiteraard kun je het deken voor nog veel meer doeleinden gebruiken.

Feit is dat niet elk deken het gewenste doeleinde aanbiedt. Kijk daarom kritisch naar het gewenste gebruik én naar welk deken het beste op je gewenste gebruik aansluit.

Daarbij kun je ook naar aanverwante producten kijken. Mogelijk sluit een elektrische warmtekussen, een verwarmd vest, een beenmassage apparaat of een infrarood massageapparaat beter op het gewenste gebruik aan.

Warmtestanden & temperatuur

Ten tweede moet je goed naar de temperatuur van het infrarood deken kijken. Wat is de maximale temperatuur waar je het deken op in kunt stellen? En uit hoeveel warmtestanden kun je überhaupt kiezen?

Idealiter kun je uit heel veel warmtestanden kiezen. Dat stelt je namelijk in staat om dit deken geheel op de gewenste manier in te stellen.

Bediening

Je zou ten derde ook even goed naar de bediening moeten kijken. Bij de beste infrarood dekens krijg je in ieder geval een afstandsbediening meegeleverd. Met die afstandsbediening ben je in staat om het deken op de gewenste manier in te stellen.

Daarbij is het ook wenselijk dat het deken over een timer beschikt. Met een timer heb je minder omkijken naar de bediening zelf.

Zodra de timer afgaat, weet je dat het tijd is om onder het deken vandaan te komen. Te lang onder een infrarood deken liggen, kan namelijk schadelijk voor je gezondheid zijn.

Afmetingen & vormgeving

Het is ten vierde ook aan te raden om goed naar de afmetingen te kijken. Wil je bijvoorbeeld voor een infrarood deken van 150 bij 80 centimeter gaan?

Of wil je een warmtedeken van 190 bij 90 centimeter gaan? De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos.

Je zou ook hiervoor goed over het gewenste gebruik na moeten denken. Verder is het van belang dat je goed naar jezelf en je eigen lichaam krijgt. Het is immers wenselijk dat jij lekker van dit deken gebruik kunt maken.

Daarvoor moet je overigens ook naar de vormgeving kijken. Is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik van je handen te maken, gedurende het liggen in de infrarood slaapzak? Als dit mogelijk is, kun je tijdens het liggen gewoon gebruik van je smartphone maken.

Prijs & kwaliteit

Tot slot wijzen wij je graag op de prijs en kwaliteit van een infrarood dekentje. Sowieso raden wij je aan om goed een mogelijke aanbieding in de gaten te houden.

Als je van een interessante aanbieding kunt profiteren, geniet je simpelweg van een betere prijs-kwaliteitsverhouding.

In de basis zijn de infrarood dekens niet goedkoop te noemen. Wel is de technologie uniek, waardoor het hoge prijskaartje goed te begrijpen is.

Check in ieder geval altijd de kwaliteit van het deken, evenals de ervaringen van andere kopers. Als veel andere kopers uitermate enthousiast zijn, is dat een goed teken.


Categorieën: Sport & Verzorging