JBL Partybox 300 | Review & Goedkoopste prijs (aanbieding)

Last updated by Simon on

JBL Partybox 300 test review

Maak jij graag van elke avond met jouw vrienden een groot feestje? En ben je daarom op zoek naar een geschikte party bluetooth speaker?

Dan biedt de JBL Partybox 300 mogelijk alles waar je naar op zoek bent. Met deze JBL Partybox 300 review laten wij je graag uitgebreid kennis maken met deze party speaker.

De kans dat je het merk JBL reeds kent, is vrij groot. In de afgelopen jaren is JBL uitgegroeid tot hét merk in de wereld van bluetooth speakers.

Opvallend hierbij is het uitgebreide aanbod; zo biedt dit merk draagbare bluetooth speakers aan, maar dus ook dergelijke party speakers.

Let op: de Partybox 300 is niet meer leverbaar. Bekijk hier het beste alternatief >>

De JBL Partybox 300 in het kort

Perfecte party speaker voor op elk feest

jbl_partybox_300

Wil jij graag een super leuk feest in bijvoorbeeld jouw tuin geven? Of krijg je binnenkort vrienden over je vloer voor een gezellige avond?

Als jullie wel van een lekkere beat op z’n tijd houden, is de JBL Partybox 300 voor jullie geschikt.

Met deze party speaker ben je namelijk in staat om een feestje te bouwen. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Zo kun je van jullie lievelingsliedjes genieten, heerlijk meezingen én genieten van de lichtshow.

Bij de JBL Partybox 300 geniet je namelijk van méér dan van alleen geweldige muziek. Aan de voorzijde van deze party speaker wordt namelijk een complete lichtshow opgevoerd.

Een lichtshow waarmee je elk feestje nóg leuker kunt maken!

Perfecte geluidskwaliteit – kenmerkend voor JBL

Maak je een JBL Partybox 300 vs. 310 vergelijking? Of maak je mogelijk een JBL Partybox 300 vs. 100 vergelijking?

In beide gevallen merk je op dat de geluidskwaliteit van JBL echt subliem is. Ongeacht voor welke JBL Partybox je precies kiest.

Alle JBL Partyboxen zijn van uitermate goed geluid voorzien. Zo geniet je van een diepe bas, van heldere klanken en van zowel uitermate fraaie hoge- als lage tonen.

Eigenlijk is het afspelen van elk liedje een waar feestje met de JBL Partybox 300.

Toffe uitstraling & lichtshow

Elk feestje maak je leuker met de JBL Partybox 300. Dat is één van de overtuigingen waar wij – tijdens het schrijven van deze JBL Partybox 300 – van overtuigd zijn geraakt.

Dit is niet alleen te danken aan de uitmuntende geluidskwaliteit, maar ook aan de lichtshow. Je kunt hier uren naar kijken, terwijl je de lichtshow echt op de beat mee ziet bewegen. Waanzinnig!

Voordelen van de JBL Partybox 300

Geweldige muziekkwaliteit

jbl_300_partyspeaker

Ja, we hebben het eerder in deze JBL Partybox 300 review al aangestipt: de geluidskwaliteit is echt magnifiek.

Alle klanken zijn bijzonder helder, terwijl ook de bass waanzinnig is. Hierdoor maakt het ook niet uit wat jouw lievelingsmuziek is; ongeacht wat jouw genre is, geniet je met de JBL Partybox 300 van geweldige muziek.

Wat hier nou concreet het voordeel van is? Eigenlijk dat je met deze JBL Partybox elk feestje nóg leuker kunt maken.

Ongeacht waar je bent. Ongeacht met wie je bent. En ongeacht welke muziek je graag af wilt spelen. De JBL Partybox staat altijd voor je klaar.

Het is niet de duurste party speaker

Ben je op zoek naar een betaalbare party speaker? Ook dan is de JBL Partybox 300 voor jou geschikt. Met name als je van een JBL Partybox 300 aanbieding geniet, betaal je relatief weinig voor deze party speaker.

Wat de normale vraagprijs van deze party speaker is? Nou, je kunt uitgaan van een bedrag van 400 tot 450 euro.

Weet je van een JBL Partybox 300 aanbieding te genieten? Dan betaal je soms slechts 350 euro voor deze party speaker.

Een prima prijskaartje, zéker gezien alle voordelen van deze party bluetooth speaker!

Let op: de Partybox 300 is niet meer verkrijgbaar. Hier bekijk je de prijs van het beste alternatief.

Moeiteloos muziek streamen

bluetooth_jbl_300

Als je een feestje geeft, wil je vooral plezier maken. Dit betekent dat je zo min mogelijk tijd aan alle randzaken wilt besteden.

Nou, dat komt zéker goed met deze JBL Partybox 300. Het is namelijk een groot voordeel dat je jouw smartphone of tablet rechtstreeks aan de box kunt koppelen.

Hoe je dat doet? Dat doe je probleemloos via Bluetooth.

Je kunt vervolgens jouw favoriete Spotify afspeellijst aanzetten, waardoor je helemaal geen omkijken meer naar de muziek hebt. Wat wens je nog meer tijdens jouw feestje?

Lange accuduur

Kunnen jij en jouw vrienden maar niet stoppen met feesten? Geen probleem; de JBL Partybox 300 heeft namelijk een ongekend lange accuduur.

Bij normaal gebruik gaat de accu maar liefst 18 uur mee. Dit betekent dat je – in principe – 18 uur lang kunt feesten.

Op basis van deze accuduur kunnen we wel het volgende stellen: de JBL Partybox 300 houdt het waarschijnlijk langer vol dan jij en jouw vrienden.

Als je voor deze party speaker kiest, ben je hierdoor sowieso verzekerd van veel gemak. Je hebt in ieder geval weinig omkijken naar het opladen van de JBL Partybox 300. Dit hoef je immers niet al te vaak doen.

Prima vermogen

Wil je echt harde beats door deze bluetooth speaker pompen? Dat is mogelijk! Met dank aan het flinke vermogen van deze party speaker.

Hoeveel watt de JBL Partybox 300 precies heeft? Je kunt uitgaan van een vermogen van 120 watt. Prima wat ons betreft.

Koppelbaar met een extra speaker

Ben je van plan om echt een gaaf feest te geven? Dan is het advies om 2 keer de JBL Partybox 300 aan te schaffen.

Een belangrijk voordeel is namelijk dat je 2 van deze speakers aan elkaar kunt koppelen. Door deze twee speakers aan elkaar te koppelen, weet je eigenlijk een festival na te bootsen.

De muziek komt van verschillende kanten, waardoor je nóg meer plezier gaat beleven. Daar zijn wij in ieder geval van overtuigd!

Nadelen van de JBL Partybox 300

Vrij groot & zwaar

partybox_300_jbl_aanbieding

Wil jij graag een JBL Partybox 300 vs. Boombox vergelijking maken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook de ‘Boombox serie’ van JBL is namelijk bijzonder interessant te noemen.

Een belangrijk voordeel van die serie is dat de speakers draagbaar zijn.

Dat is bij de JBL Partybox 300 ook het geval, maar dan moet je wel van goeden huize komen. Het is namelijk een feit dat deze party speaker vrij groot en zwaar is.

De afmetingen zijn bijvoorbeeld als volgt:

  • Breedte: 31 centimeter
  • Hoogte: 69 centimeter
  • Diepte: 32 centimeter

Met andere woorden: je neemt deze bluetooth speaker echt niet zomaar ergens mee naar toe. Dat gaat bij de JBL Boombox varianten al een stuk makkelijker.

Iets wat ons ook niet helemaal aanspreekt, is het gewicht.

Met een totaalgewicht van ruim 18 kilo is dit gewoon echt een zware bluetooth speaker.

Neemt niet weg dat deze speaker dus ook erg veel voordelen met zich mee brengt. Voordelen die ook samenhangen met dit relatief hoge gewicht.

Geen microfoon meegeleverd

JBL heeft bij de JBL Partybox 300 gezorgd voor een microfoonaansluiting. Het vervelende is alleen dat men standaard geen microfoon meelevert.

Je hebt dus wel de beschikking over een aansluiting, maar niet over de benodigde microfoon.

Wil je wel van een microfoon kunnen genieten? Dan zou je deze nog los aan moeten schaffen.

De kosten voor zo’n microfoon zijn echter niet mals, waardoor het totaalbedrag nog verder oploopt.

Voldoende reden dus om te wachten tot een interessante JBL Partybox 300 aanbieding!

Deze party speaker heeft geen wieltjes

Tot slot vinden we de vormgeving van deze speaker ook niet super handig. De lichtshow zelf is bijvoorbeeld wel erg tof, maar dat geldt niet voor de wieltjes.

Of beter gezegd; het ontbreken van de wieltjes.

Als JBL onder deze box wieltjes aangebracht had, zou de party speaker een stuk makkelijker verplaatst kunnen worden. Een gemiste kans voor JBL wat ons betreft.

JBL Partybox 300 aanbieding

Wil jij graag profiteren van de vele voordelen van de JBL Partybox 300? Dan hebben wij nog een belangrijke tip voor je: wacht de sale af.

Door van een JBL Partybox 300 aanbieding te genieten, weet je het nodige geld te besparen. De ervaring leert ons dat een dergelijke aanbieding tot wel 100 euro op kan lopen. Bekijk hier de beste aanbieding >>

Hoeveel kost deze speaker?

Je bent eigenlijk een dief van je eigen portemonnee als je niet op zo’n sale wacht. Wat ons betreft is de JBL Partybox 300 best wel prijzig, zoals we eerder in deze JBL Partybox 300 review al aangegeven hebben.

Je kunt hierbij uitgaan van een bedrag van 400 á 450 euro. Door van een JBL Partybox 300 aanbieding te genieten, bespaar je makkelijk veel geld.

Wil je graag voor de goedkoopste JBL Partybox variant kiezen? Kies dan voor de JBL Partybox OnTheGo; ten opzichte van de JBL Partybox 300 is die variant een slag goedkoper.

Recensies van gebruikers

Zijn veel kopers tevreden over de JBL Partybox 300? Ja, dat is zeker het geval. Bij bijvoorbeeld Coolblue hebben meer dan 100 kopers een beoordeling achtergelaten.

Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 9,4. Deze beoordeling is veelzeggend voor de kwaliteit van deze JBL Partybox 300 review.

Conclusie over de JBL Partybox 300

Zo, het is de hoogste tijd om deze JBL Partybox 300 review af te sluiten. Dat doen we graag door onze eindconclusie te vormen: wij zijn enthousiast over de JBL Partybox 300.

Deze party speaker levert geweldige muziek af, heeft een lange accuduur en is prettig in gebruik.

Wil je graag kosten besparen? Kies dan voor een refurbished variant of wacht op een JBL Partybox 300 aanbieding. Van de aanschaf van deze bluetooth speaker ga je zéker geen spijt krijgen.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *