JBL Partybox 110: Uitgebreide Review & Aanbieding (2024)

Last updated by Simon on

jbl partybox 110 review

Vind je het leuk om feestjes te organiseren? En vind je het nog leuker om op deze feestjes van heerlijke muziek te genieten?

Dan doe je er verstandig aan om een bluetooth party speaker aan te schaffen. Mogelijk is de JBL Partybox 110 daarvoor de beste optie.

In deze JBL Partybox 110 review vertellen wij je alles over deze party speaker. We bespreken we de belangrijkste pluspunten, maar kijk ook zeker naar enkele minpunten.

Tevens houden we een oogje open voor de beste aanbiedingen van de JBL Partybox 110.

De JBL Partybox in het kort

Perfect voor een feestje

Geef je in je woning of tuin een feestje voor vrienden en/of familie? Als deze ruimte niet al te groot is, is de JBL Partybox 110 echt ideaal.

Deze party speaker zorgt er namelijk voor dat je favoriete muziek op een hoog volume afgespeeld kan worden. Grote kans dat je feest hierdoor nóg leuker gaat worden.

Perfect voor karaoke

Vind je het leuk om lekker te zingen? Of vind je het leuk om – bijvoorbeeld samen met andere mensen – muziek te maken? In deze beide gevallen komt de JBL Partybox 110 ook maar al te goed van pas.

Op deze party speaker kun je namelijk een microfoon en/of gitaar aansluiten.

JBL: kwaliteit, strak en duurzaam

Kies je voor een JBL speaker? Dan ben je van een lange levensduur verzekerd. De bluetooth speakers van dit moment zijn namelijk van de gewenste kwaliteit.

Tevens kunnen de speakers van JBL tegen een stootje. Gaat het er op je feestje relatief wild aan toe? Geen nood aan de man; deze bluetooth speaker staat zijn mannetje absoluut.


Voordelen van de JBL Partybox 110

Relatief compact

Wil je graag overal een feestje kunnen organiseren? Dan komt de JBL Partybox 110 ook goed van pas. Deze party speaker is namelijk relatief compact:

  • Breedte: 29,5 centimeter
  • Hoogte: 30 centimeter
  • Diepte: 56,8 centimeter

Ten opzichte van bijvoorbeeld de JBL Partybox 310 is dit een stuk compacter. Mocht je deze party speaker ergens mee naar toe willen nemen, is dat dus zeer mogelijk.

Geweldig geluid

Zoals we van JBL gewend zijn, levert ook de JBL Partybox 110 geweldig geluid af. Je geniet van een diepe bass, van fraaie klanken en van hele heldere muziek.

Wil je echt volledig uit je dak gaan? Het is mogelijk om het volume echt hoog te zetten, maar pas wel op voor gehoorschade. Het geluid is in ieder geval geweldig te noemen.

Lange accuduur

Bij normaal gebruik kun je maar liefst 12 uur van één acculading genieten. Dit betekent dat je 12 uur lang een feestje kunt bouwen, zonder dat je de accu tussentijds op hoeft te laden.

Is de accu van de JBL Partybox 110 uiteindelijk leeg? Uit onze test is gebleken dat deze party speaker in 3,5 uur volledig opgeladen is.

Als je deze party speaker een nachtje op de oplader aansluit, kun je de volgende dag weer 12 uur lang van je lievelingsmuziek genieten.

Fraaie lichtshow

Bij de JBL Partybox 110 draait het niet alleen om de muziek, maar ook om de lichtshow. JBL heeft allerlei lichtjes ingebouwd die de beats van de muziek volgen.

Dit betekent dat de lichtjes op de maat van de muziek een lichtshow vormen. Echt heel leuk en fraai te zien.

Te koppelen aan een andere JBL Partybox 110

Wil je een nóg harder geluid kunnen produceren? Dan is het goed om te weten dat je een JBL Partybox 110 aan een JBL Partybox 110 kunt koppelen.

Als je nu op één van de speakers je smartphone aansluit, galmt het geluid uit beide speakers.

Met name als je een groot feest organiseert, is dit een belangrijk voordeel.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

In onze ogen is de prijs-kwaliteitsverhouding van de JBL Partybox 110 dik in orde. Het geluid is geweldig, de speaker is van duurzame materialen vervaardigd en je hoeft hier niet de hoofdprijs voor te betalen.

Wat je voor deze bluetooth party speaker moet betalen, vertellen we je graag verderop in deze JBL Partybox 110 review.

Nadelen van de JBL Partybox 110

Geen spraakbesturing

Zou je de JBL Partybox 110 graag op afstand willen bedienen? Dat is alleen via je smartphone mogelijk.

Via je smartphone is het echter niet mogelijk om van een spraakbesturingssysteem gebruik te maken.

Overigens zie je dit nadeel niet alleen bij de JBL Partybox 110, maar ook bij de Partybox 310.

Het heeft er alle schijn van dat JBL bewust ervoor kiest om geen spraakbesturing aan de party speakers toe te voegen.

Niet waterdicht

Wil je deze party speaker in de buitenlucht gebruiken? Pas dan goed op voor eventuele regenval. Het is namelijk zo dat deze speaker niet waterdicht is.

De JBL Partybox 110 is alleen spatwaterbestendig. Bij echte regenval bestaat de kans dat de speaker onherstelbaar beschadigd raakt.

Geen wieltjes

Een ander nadeel is in onze ogen het gebrek aan transportwieltjes. Als de JBL Partybox 110 wél wieltjes zou hebben, zou je ‘m een stuk makkelijker kunnen verplaatsen.

Wat ons betreft is dit één van de belangrijkste nadelen waar je goed rekening mee moet houden.

JBL Partybox 110 aanbieding

Wij hebben een flinke zoektocht achter de rug; wij zijn namelijk op zoek geweest naar de beste aanbieding voor de JBL Partybox 110. Zoals wel vaker komen we tot de conclusie dat je het beste bij Coolblue kunt zijn.

Hier vind je de beste aanbieding, dus sla heel snel je slag.

Prijs van de JBL Partybox 110

Spreekt de JBL Partybox 110 je wel aan? En wil je graag zo snel mogelijk deze party speaker aanschaffen? Dan kun je rekening houden met een bedrag van 379 euro. Dat is in ieder geval de adviesprijs van JBL.

Bij meerdere aanbieders kun je echter van een aanbieding genieten. Onder meer Coolblue en Mediamarkt bieden deze bluetooth speaker tegen een lagere prijs aan.

Overigens is deze bluetooth speaker wat ons betreft het bedrag van 379 euro waard. Het is namelijk een speaker waar je echt jarenlang van kunt genieten. En waar je tal van leuke feestjes mee kunt gaan beleven.

Recensies van gebruikers

Zijn wij als enige te spreken over de JBL Partybox 110? Nee, absoluut niet. Wij hebben gekeken naar de beoordelingen van andere gebruikers en hebben daardoor een goed beeld gekregen. Al met al kunnen we concluderen dat de meeste gebruikers erg tevreden zijn.

Bij onze partner Coolblue heeft deze speaker 11 reviews gekregen. Van deze 11 reviews is de gemiddelde score een 9,2 op een schaal van 1 tot 10.

In de reviews wordt lovend gesproken over de gebruiksvriendelijkheid, het geweldige geluid en de lange accuduur.

JBL Partybox 110 vs. JBL Partybox 310

Ben je op dit moment aan het twijfelen tussen de Partybox 110 en de Partybox 310? Dan ben je niet de enige.

Deze twee bluetooth speakers lijken in de basis op elkaar, maar verschillen in essentie toch echt duidelijk.

De belangrijkste verschillen zetten we graag voor je op een rijtje.

Verschil in geluidskwaliteit

Wij zijn van mening dat de geluidskwaliteit van de JBL Partybox 110 dik in orde is. Als je een nóg beter geluid wenst te hebben, kun je echt beter voor de JBL Partybox 310 kiezen. Die bluetooth speaker levert bijvoorbeeld meer vermogen; 240 watt om 160 watt.

Verschil in afmetingen

Heb je het liefste een compacte party speaker? Dan kun je het beste voor de JBL Partybox 110 kiezen. Van beide speakers hebben we de afmetingen even voor je op een rijtje gezet:

 JBL Partybox 110JBL Partybox 310
Hoogte:30 cm68 cm
Breedte:29,5 cm32,6 cm
Diepte56,8 cm36,7 cm
Gewicht:10,8 kg17,4 kg

Zoals je kunt zien, is de Partybox 310 echt significant groter. Bovendien weegt die bluetooth speaker bijna 7 kilogram meer.

Verschil in accuduur

Wil je echt zo lang mogelijk van één acculading gebruik kunnen maken? Dan kies je beter voor de JBL Partybox 310. Die bluetooth speaker heeft namelijk een accuduur van 18 uur.

Bij de JBL Partybox 110 is de maximale accuduur ‘slechts’ 12 uur.

Verschil in prijskaartje

Je kunt de JBL Partybox 310 eigenlijk als het grotere broertje van de JBL Partybox 110 zien. Dit blijkt ook duidelijk uit het prijskaartje.

Voor de Partybox 310 betaal je ongeveer 150 euro meer dan voor de Partybox 110.

Conclusie over de JBL Partybox 110

Een party speaker doe je waarschijnlijk niet elke dag. We adviseren je daarom om echt een goede vergelijking te maken.

Daarbij adviseren wij je ook om heel goed naar de JBL Partybox 110 te kijken. In onze ogen is dit één van de beste party speakers van dit moment.

Dit is te danken aan de prijs-kwaliteitsverhouding, aan de accuduur en aan de geluidskwaliteit. Bovendien weet de JBL Partybox 110 zich echt te onderscheiden ten opzichte van andere party speakers van JBL.

De fraaie lichtshows maken het plaatje helemaal compleet. Al met al zijn wij groot fan van de JBL Partybox 110. Check de prijzen bij onze partners en geniet direct van de beste actuele deal.


Meer van JBL:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *