Offroad hoverboard kopen? Vergelijk direct de TOP 3!

Last updated by Kaz on

Offroad hoverboard

Een hoverboard is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt door de geweldige werking van dit elektrische voertuig én aan het plezier dat je op dit voertuig kunt beleven.

Met name onder kinderen zijn de hoverboards erg populair geworden. Belangrijk bijkomend voordeel is dat sommige hoverboards voor alle ondergronden geschikt zijn.

Dit zijn de zogeheten offroad hoverboards. Is dit precies het soort hoverboard waar je naar op zoek bent? Dan raden wij je aan om onderstaande reviews even door te nemen.

In deze reviews vind je meer informatie over de 3 beste offroad hoverboards van dit moment.

De top 3 hoverboards voor offroad gebruik

Wil jij of je kind op oneffen terreinen kunnen rijden? Dan kun je voor een offroad elektrische step kiezen óf voor een offroad hoverboard. In dit artikel richten wij onze pijlen volledig op de hoverboards voor offroad gebruik.

Voor dit artikel hebben wij onderzoek gedaan naar de beste hoverboards voor offroad gebruik. Aan de hand van onze uitgebreide test hebben wij uiteindelijk een top 3 samen kunnen stellen. Over deze drie beste offroad hoverboards lees je hieronder meer.

1. I-CIGO – G2 Off Road hoverboard 8.5inch- UL 2272

I-CIGO-G2-Off-Road-hoverboard-8.5inch-UL-2272

De I-CIGO – G2 is volgens ons het beste offroad hoverboard met 8,5 inch wielen. Dit hoverboard is tegen een stootje bestand, beschikt over goede wielen en heeft een maximale snelheid van 15 kilometer per uur.

Wat bij dit hoverboard direct opvalt, is de structuur van de banden. Deze banden zien er net als autobanden uit; door het profiel zijn deze banden in staat om op offroad paden de gewenste grip te bieden.

Dit hoverboard beschikt ook nog over handige extra’s. Zo voldoet dit hoverboard aan alle veiligheidseisen, beschikt dit hoverboard over een bluetooth functie en over speakers.

Met dit hoverboard geniet je tijdens het rijden dus ook nog van je favoriete muziek!
2. Gyroor Warrior G5

Ben je op zoek naar de beste off road hoverboard met kart? Kies dan voor de Gyroor Warrior G5. Dit hoverboard is niet alleen als hoverboard te gebruiken, maar ook als kart. Op zowel de hoverboard als op de kart geniet je (kind) van onwijs veel plezier.

Dit hoverboard beschikt over 6,5 inch wielen. De wielen zijn daarmee een stuk kleiner dan bovenstaand hoverboard, waardoor je met dit hoverboard beter kunt manoeuvreren.

Door het profiel op de wielen is dit hoverboard ook nog geschikt voor allerlei offroad paden. Dit hoverboard beschikt verder over bluetooth speakers en biedt een maximum snelheid van 13 km/u aan!
3. Evercross EV5

Deze top 3 van beste offroad hoverboards sluiten we af met de Evercross EV5. Dit is ook niet alleen een hoverboard, maar eveneens een kart.

Met dank aan de slimme vormgeving kun je dit voertuig op een veelzijdige manier inzetten. Ongeacht op welke manier je ‘m gebruikt, geniet je van de 8,5 inch wielen. Deze wielen zorgen er voor dat je met dit hoverboard op elk terrein kunt rijden.

De maximale snelheid bedraagt 15 km/u, dit hoverboard is te belasten tot maximaal 120 kilogram en dit hoverboard beschikt over stoere verlichting. Ook beschikt dit hoverboard over bluetooth, waardoor je tijdens het rijden van je favoriete muziek geniet.
Offroad hoverboard kopen: waar moet je op letten?

Het aanbod van elektrische voertuigen is tegenwoordig erg divers. Je kunt voor de eerder genoemde off road elektrische step kiezen, voor een Onewheel en voor een offroad hoverboard.

Gaat je voorkeur uit naar laatstgenoemd elektrisch voertuig? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Let tijdens het maken van deze vergelijking goed op onderstaande punten.

Soort hoverboard

Heb je de bovenstaande hoverboards bekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat geen enkel hoverboard hetzelfde is. Ga voor jezelf goed na of je een normaal hoverboard wilt óf dat je een hoverboard met kart wilt. Aan jou de keuze.

Om op dit vlak de juiste keuze te maken, moet je goed nadenken over het gewenste gebruik. Ga voor jezelf goed na waar en wanneer je van je nieuwe hoverboard gebruik wilt maken.

Wielen

Bij een hoverboard voor offroad gebruik moet je goed naar de wielen kijken. Let goed op het profiel op de wielen én op de wielmaat. Bovenstaande varianten hebben bijvoorbeeld 6,5 inch wielen en 8,5 inch wielen.

Met de grotere wielen baan je jezelf nog makkelijker een weg door de oneffen terreinen. Met de kleinere wielen ben je beter in staat om te manoeuvreren. Ga voor jezelf goed na waar je (meer)waarde aan hecht.

Specificaties

Bij een offroad hoverboard moet je uiteraard goed kijken naar de specificaties:

  • Snelheid: wat is de maximale snelheid van de hoverboard?
  • Max. belastbaar gewicht: wat is het maximale gewicht dat de hoverboard kan dragen?
  • Oplaadtijd: hoe lang duur het opladen van de accu precies?
  • Actieradius: hoeveel minuten kun je gebruik maken van één acculading?

Veel van deze specificaties hangen samen met de batterij. Ga goed na wat voor batterij en in de hoverboard zit én wat hier de capaciteit van is.

Ga ook goed na of je bij aanschaf direct een oplader meegeleverd krijgt. Check voor de zekerheid overigens ook of je nog andere accessoires meegeleverd krijgt.

Merk

Wij raden je ook aan om goed naar het merk te kijken. Kies altijd voor een hoverboard van een A-merk.

Zo kun je kiezen voor een hoverboard off road van Oxboard. Ook kun je prima kiezen voor een Denver hoverboard, maar lang niet alle hoverboards van dit merk zijn geschikt voor offroad gebruik.

Door voor een hoverboard van een A-merk te kiezen, kies je voor kwaliteit. Dit merk je tijdens het dagelijkse gebruik, maar merk je ook aan de levensduur. Met een goed hoverboard voor offroad gebruik geniet je jarenlang van het rijden op oneffen terreinen.

In het verlengde hiervan: kijk ook naar het prijskaartje. Laat dit niet het belangrijkste punt zijn, maar maak op dit gebied wel een goede vergelijking. Je doet er in ieder geval verstandig aan om in de beste offroad hoverboard te investeren.


Categorieën: Outdoor