Denver hoverboard kopen? Ontdek het beste aanbod!

Last updated by Joni on

Denver hoverboard kopen

Een hoverboard is een ideaal soort van skateboard voor jongere kinderen. Ook voor volwassenen kan het rijden/stunten op een hoverboard bijzonder leuk zijn.

Dat is zéker het geval als je voor een Denver hoverboard kiest. De varianten van dit merk zijn populair, bieden veel voordelen en zijn ook nog relatief betaalbaar.

In dit artikel vertellen wij je alles over de hoverboards van Denver. We kijken naar de eigenschappen van de hoverboards, naar de populairste modellen en naar de prijskaartjes.

Na het lezen van dit artikel kun je direct het beste Denver hoverboard kopen.

Welke Denver hoverboards zijn er?

Denver hoverboards

Door de jaren heen zijn de hoverboards steeds populairder geworden. Dat is het geval in ons land, maar is ook het geval in veel andere landen op onze aardbol.

Dáár heeft Denver in ieder geval prima op ingespeeld. Men heeft veel hoverboards op de markt gebracht, zoals duidelijk in het aanbod van Bol.com te zien is.

Als je nu naar het aanbod van Bol.com kijkt, zie je meer dan 10 hoverboards van Denver naar voren komen. Deze hoverboards zijn stuk voor stuk betaalbaar en staan ook nog eens goed aangeschreven.

Het aanbod van Denver hebben wij op ons gemakje uitgebreid geanalyseerd. Aan de hand van onze analyse hebben wij een top 3 samen kunnen stellen.

Over deze drie beste Denver hoverboards vertellen wij je hieronder meer.

Denver HBO-6620

Denver HBO-6620 hoverboard

Het Denver HBO-6620 is één van de beste hoverboards van dit moment. Dit hoverboard is vrij compact, heeft een maximale snelheid van 12 kilometer per uur en is van een prima kwaliteit.

Veel kinderen maken maar al te graag gebruik van dit hoverboard. Zij staan stabiel op dit hoverboard, kunnen leuke trucjes maken en veel plezier beleven.

Tijdens het rijden op dit hoverboard geniet je van de gewenste veiligheid. Zo heeft dit hoverboard aluminium velgen met rubberen wielen, waardoor oneffenheden in het wegdek goed opgevangen worden.

De actieradius van 10 kilometer is wat ons betreft ook prima. Nadat je 10 kilometer gereden hebt, laad je dit hoverboard binnen 2 á 3 uurtjes weer volledig op. Nadien kun je wéér 10 kilometer rijden.

Al met al is dit een meer dan prima hoverboard van Denver. Dit is overigens ook aan de algehele prijs-kwaliteitsverhouding te danken. Voor dit hoverboard betaal je bij onze partner Bol.com slechts 158 euro.

👍 Voordelen:

 • Ideaal balanceersysteem
 • Maximale snelheid van 12 kilometer per uur
 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Binnen 2 á 3 uur volledig opgeladen
 • Erg veilig
 • Compact en leuk design

👎 Nadelen:

 • Snelle slijtage van de rubberen vlakken
Denver HBO-6550

Denver DBO-6550 Hoverboard

Voor elk meisje en vrouw is deze Denver HBO-6550 aan te raden. Dit hoverboard ziet er geweldig uit, is in het roze uitgevoerd en is makkelijk te gebruiken.

Dit makkelijke gebruik is onder meer aan het dubbele balanssysteem te danken.

Verder is het ideaal dat dit hoverboard over een Samsung batterij beschikt. Deze batterij is krachtig, is snel bij te laden en heeft een actieradius van wel 15 kilometer.

Pas na 15 kilometer hoef je de accu opnieuw op te laden; dit gebeurt in zo’n 3 uurtjes.

Tijdens het rijden geniet je van comfort en veiligheid. De rubberen wielen met aluminium velgen zorgen voor veel grip en vangen oneffenheden in het wegdek prima op.

Tevens is het ideaal dat dit hoverboard over LED verlichting beschikt.

Spreekt de roze kleur je niet helemaal aan? Bij onze partner Bol.com kun je uit nog meer kleuren kiezen. De witte variant spreekt ons persoonlijk ook aan.

👍 Voordelen:

 • Ideaal balanceersysteem
 • Actieradius van wel 15 kilometer
 • Maximale snelheid van 15 kilometer per uur
 • Krachtige en snel op te laden accu
 • Veilig en comfortabel
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding

👎 Nadelen:

 • Is relatief zwaar
Denver HBO-6750

Denver HBO-6750 Hoverboard

Tot slot zijn wij ook over het Denver HBO-6750 hoverboard erg te spreken. Dit hoverboard ziet er stijlvol uit, beschikt over prachtige verlichting en beschikt over enkele handige extra’s.

Zo heeft dit hoverboard een zelf-balanceer-systeem. Zodra je dit hoverboard inschakelt, gaat het hoverboard op zoek naar de perfecte balans.

Zelfs als je scherpe bochten maakt of hard remt, zorgt dit systeem voor de gewenste balans.

Op de Denver HBO-6750 kun je een snelheid van wel 15 kilometer per uur behalen.

De actieradius is op papier 15 kilometer, maar bij hogere snelheden valt dit iets lager uit. Gelukkig is de accu binnen 4 uurtjes weer volledig opgeladen.

Zoals je op de foto al kunt zien, is het design van dit hoverboard prachtig. Dit is te danken aan de vormgeving, aan de zwarte kleur én aan de LED verlichting.

Om het geheel af te maken, heeft Denver meerdere aluminium elementen toegevoegd. Een prachtig, handig en betaalbaar hoverboard.

👍 Voordelen:

 • Prachtig design met LED verlichting
 • Maximale snelheid van 15 km/u
 • Maximale actieradius van 15 kilometer
 • Zelf-balanceer-systeem
 • Veilig en comfortabel rijden

👎 Nadelen:

 • Opladen duurt iets langer (uurtje of 4)
Over Denver

Denver is een grote fabrikant/leverancier van elektrische voertuigen.

Het gaat hierbij niet alleen om hoverboards, maar ook om bijvoorbeeld elektrische steps. Het blijft echter niet alleen bij de elektrische voertuigen.

Denver biedt ook allerlei andere elektrische producten aan.

Je kunt hierbij denken aan camera’s, dashcams, beveiligingssystemen, bluetooth speakers, wekkers, toetsenborden, computermuizen en zelfs heuse smartphones.

Al vanaf het jaar 1990 is Denver voortdurend aan het uitbreiden. Het merk heeft sindsdien een voortreffelijke groei doorgemaakt, waarbij de focus is blijven liggen op het prijskaartje.

Op de website van Denver kon je niet voor niets de slogan ‘More for the money’ regelmatig tegen.

Binnen de wereld van hoverboards is Denver één van de betere merken. Daarover vertellen we je hieronder graag meer.

Denver vergeleken met andere Hoverboard merken

Ben je voor jezelf of je kind op zoek naar een nieuw hoverboard? En ga je graag voor kwaliteit?

Dan doe je er verstandig aan om voor een hoverboard van het merk Denver te kiezen. Dit merk levert namelijk talloze voordelen en is op veel vlakken beter dan de concurrentie.

In het huidige aanbod vind je hoverboards van meerdere grote merken. Het merk Evercross en Denver spannen hierbij eigenlijk de kroon.

Deze twee merken staan goed aangeschreven, leveren kwaliteit én bieden veel soorten hoverboards aan.

Veel andere merken kunnen niet tippen aan deze twee merken. Maar, kies je dan beter voor een Evercross hoverboard of voor een Denver hoverboard? Dat hangt van je eigen voorkeuren af.

De Denver hoverboards zijn vaak iets simpeler qua design, terwijl de Evercross hoverboards nogal uitbundig zijn.

Om meerdere redenen is de keuze voor een Denver hoverboard een prima keuze:

 • Uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding: dat de Denver hoverboards zó goed zijn, zie je niet aan het prijskaartje terug. Voor de bovenstaande Denver hoverboards betaal je nog geen 200 euro. Voor andere hoverboards van dit merk betaal je zelfs rond de 150 á 160 euro.
 • Prima specificaties: zowel de actieradius als maximale snelheid van een Denver hoverboard is dik in orde. Je kunt relatief hard rijden, terwijl je ook nog van een behoorlijke actieradius geniet. Met sommige Denver hoverboards kun je een afstand van wel 15 kilometer afleggen.
 • Krachtige accu’s: de actieradius van een Denver hoverboard is te danken aan de krachtige accu’s. Deze accu’s leveren de gewenste power om bijvoorbeeld 15 kilometer af te kunnen leggen. Bijkomend voordeel is dat de accu vervolgens binnen 2 á 3 uurtjes weer opgeladen is.
 • Fraaie designs: de Denver hoverboard zien er – wat ons betreft – ook bijzonder fraai uit. De vormgeving is niet al te uitbundig, terwijl dit ook voor de kleurstelling geldt. Belangrijk bijkomend voordeel is dat je uit meerdere kleuren kunt kiezen. Eigenlijk alle kleuren uit het kleurenpalet zijn in het aanbod van Denver te vinden.

Onder aan de streep is een Denver hoverboard een prima aankoop. Met een hoverboard van Denver geniet je van een prima kwaliteit, veel plezier, de gewenste balans en een lange levensduur!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *