Elektrische skeelers: Alles over elektrische skates

Last updated by Joni on

elektrische skeelers

Wil je snel en duurzaam van plek A naar plek B reizen? En zijn de afstanden die je moet overbruggen niet al te groot?

Dan is het interessant om voor elektrische skeelers te kiezen. Met de elektrische skeelers geniet je niet alleen van veel gemak en duurzaamheid, maar ook van veel plezier.

Je kunt immers op zonnige dagen ook heerlijke skeelertochten bij je in de buurt maken.

Wat zijn elektrische skeelers precies?

Skeelers elektrisch

Elektrische skeelers zien er grotendeels als normale skeelers uit.

Belangrijkste verschil is echter de aanwezigheid van extra onderdelen. Zo beschikken de elektrische skeelers over een accu, waarmee de wielen aangedreven worden.

Met de betere elektrische skeelers behaal je een snelheid van pakweg 15 kilometer per uur. Mocht je een afstand van 5 kilometer moeten overbruggen, doe je hier dus slechts 20 minuutjes over.

Verschil tussen elektrische skeelers en elektrische skates

De hedendaagse skeelers worden ook wel eens als skates omschreven. Dat geldt met name voor de varianten die in bijvoorbeeld de halfpipe hun werk perfect doen.

Wil je liever ‘gewoon’ grotere afstanden overbruggen? Dan kies je het beste voor elektrische skeelers.

Waarom voor elektrische skeelers kiezen?

Elektrische skeelers

De elektrische skeelers horen volgens ons in het rijtje van een elektrische skateboard, elektrische longboard en elektrische step thuis.

Waarom? Omdat ook de elektrische skeelers veel voordelen met zich mee brengen:

  • Je reist op een duurzame manier van A naar B. In plaats van dat je normaal gesproken de scooter zou pakken, zou je nu je skeelers pakken. Op die manier ben je duurzaam bezig; voor de elektrische skeelers heb je immers alleen acculading nodig.
  • De skeelers zijn veelzijdig in te zetten. Als je voor één van de betere elektrische skeelers kiest, kun je deze veelzijdig inzetten. Zo kun je met deze skeelers langere afstanden overbruggen, kun je trucjes uithalen in een halfpipe en kun je veel plezier maken. In onze ogen bieden elektrische skeelers een perfecte combinatie van praktisch gemak en plezier.
  • Op elektrische skeelers ben je relatief snel. Indien je voor goede elektrische skeelers kiest, behaal je snelheden tot wel 15 kilometer per uur. Ook de relatief grote afstanden leg je hiermee op een relatief snelle manier af. De betere elektrische skeelers hebben ook nog een flinke actieradius.

Heb je de beste elektrische skeelers gevonden? Zorg er dan voor dat je allerlei accessoires in huis haalt.

Belangrijkste hierbij zijn de knie- en armbeschermers. Aangezien je op de elektrische skeelers een flinke snelheid behaalt, kun je lelijk ten val komen.

Om de gevolgen hiervan zoveel mogelijk te voorkomen, is het aan te raden om de juiste bescherming te dragen.

Let tevens goed op de accessoires die je meegeleverd krijgt. Krijg je bijvoorbeeld een extra accu meegeleverd? En krijg je een oplader meegeleverd?

Belangrijke vragen, aangezien je voor de elektrische skeelers wel voldoende acculading nodig hebt.


Meer elektrische voertuigen:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *