Studio microfoon kopen? Beste professionele microfoons

Last updated by Simon on

Beste studio microfoons

Je stem is een van je belangrijkste instrumenten. Je kan ermee praten, maar ook een prachtig liedje zingen of een ander geluid maken.

Je merkt pas echt hoe waardevol je stem is, als je keelpijn hebt en je stem zo min mogelijk wil en kan gebruiken. In zulke gevallen moet je alles opschrijven en zo met de buitenwereld communiceren. Dit kost best wel veel moeite.

Het is dus van essentieel belang dat je voorzichtig met je stem omgaat. Het is verstandig om jezelf met gadgets te verwennen die jouw stem sparen of in een betere gesteldheid zullen brengen.

Een onmisbare gadget is een professionele microfoon of een studio telefoon. Zo’n microfoon sluit je aan op je telefoon, pc of tablet en zo kan je luider en duidelijker spreken zonder veel moeite voor te doen.

De meeste mensen weten weinig over professionele microfoons of studio telefoons. Dit is zonde, omdat je leven zoveel makkelijker kan zijn wanneer je zo’n gave professionele draadloze microfoon in bezit hebt.

De hamvraag blijft echter: welke studio telefoon of professionele microfoon kan ik het beste kopen als ik waar wil voor mijn geld?

Om het jou als potentiële consument het wat gemakkelijker te maken, staan hieronder 3 geweldige professionele microfoons die helemaal waard voor je geld zijn!

1. De krachtige Blue Yeti Blackout

blue-yeti-telefoon

De Blue Yeti Blackout is een ware topper in zijn soort. Deze professionele studio microfoon is een echte must-have voor mensen die van gadgets houden.

Jij steelt de show met deze gave studio condensator microfoon. Als jij deze studio telefoon uit je tas haalt op je werk, dan zal je hoge ogen gooien.

Het is namelijk niet alleen een heel functioneel apparaat, maar het is ook een onwijs stijlvolle toevoeging voor op je bureau.

Mocht jij binnenkort een professionele draadloze microfoon willen kopen, dan is het zeker een aanrader om eens een professionele studio microfoon aan te schaffen van het merk Yeti. Jij wil nooit meer iets anders!

Divers

Allereerst is een belangrijk kenmerk van de Blue Yeti Blackout dat de microfoon ontzettend divers is. Je kan enorm veel soorten geluiden opnemen met deze moderne studio telefoon.

Je kan namelijk kiezen tussen wel vier soorten richtingskarakteristieken. Elke karakteristiek heeft een apart en eigen geluid, zodat de perfecte akoestiek met het type geluid dat je opneemt, wordt gematched.

Als je dus graag filmpjes opneemt voor YouTube, of als je een fervente muzikant bent en je graag je eigen band of instrument wil opnemen: alles is mogelijk met de Blue Yeti Blackout.

Gebruiksgemak

De Blue Yeti Blackout is ontzettend gebruiksvriendelijk. Zelfs als je weinig kennis hebt van gadgets of andere digitale apparaten dan kan jij met deze studio telefoon vliegensvlug uit de voeten.

Alles spreekt voor zich. Daarnaast is de studio telefoon voorzien van een uitgebreide handleiding met duidelijke illustraties.

Daarnaast heeft de professionele microfoon een eenvoudige USB-aansluiting zodat je de microfoon op je computer kan aansluiten. Zo kan je gelijk beginnen met opnemen, dankzij deze studio microfoon met USB!

Een volledige studio microfoon set

Deze Blue Yeti Blackout is voorzien van een volledige set aan accessoires. Er zit allereerst een USB-aansluiting bij, zodat je studio microfoon met usb ook geschikt is voor je pc. Ideaal!

Daarnaast wordt de Yeti geleverd met een handige standaard. Dit tafelstatief is verstelbaar, zodat je de microfoon altijd in de juiste positie kan neerzetten.

Ten slotte gaat de geweldige microfoon gepaard met een handige software. Download de Blue VO!CE app op je telefoon of pc zodat je altijd met je microfoon kan connecten, waar je ook bent. Handig!

Deze studio microfoon met standaard mag niet ontbreken in je verzameling gadgets.
2. De multifunctionele YONO Professionele Headset met Microfoon

yono_professionele_headset_microfoon

In deze tijd is een professionele headset met microfoon een ware must-have.

Omdat we veel thuis moeten werken en we graag onverstoord willen bellen en telefoneren met collega’s is het eigenlijk een ware verplichting om een professionele headset met een microfoon in huis te hebben.

Zo’n studio telefoon zorgt ervoor dat je rustig en op je gemak kan bellen met collega’s en je geen last hebt van je huisgenoten of familieleden, die net op het tijdstip dat jij een belangrijke vergadering hebt uitgebreid willen gaan lunchen.

De YONO professionele microfoon is een geweldige toevoeging aan je collectie aan gadgets. Deze handige microfoon inclusief headset zorgt ervoor dat jij jouw collega’s goed kan verstaanbaar, zonder dat je volledig wordt afgesloten van je omgeving.

Mocht er dus iets ergs gebeuren, dan kan je alsnog snel en alert reageren. Ideaal!

Lange accuduur

Een van de goede eigenschappen van deze YONO professionele microfoon is dat de batterijduur van deze professionele microfoon erg goed is.

Een ijzersterke batterij zorgt ervoor dat de microfoon maar liefst 200 uur mee gaat op stand-by, en je kan wel 17 uren voluit spreken voordat de microfoon headset helemaal leeg is.

En dat allemaal terwijl de oplaadtijd maar 2 uur is. Zo’n professionele microfoon kan je niet laten liggen, toch?!

Onwijs comfortabele oorkussens

Deze YONO headset met een microfoon is niet alleen heel functioneel in gebruik, maar de studio telefoon zit ook nog eens geweldig.

De YONO headset staat dus voor comfort en functionaliteit tegelijk. Deze combinatie vind je bijna niet meer terug in de professionele microfoons van deze tijd.

De oorkussens zijn gemaakt van zijdezacht materiaal, zodat je geen pijn krijgt als je in een urenlange vergadering verzeild zit.

De oorkussens zijn goed voor de huid en zorgen ervoor dat je geen huidirritatie krijgt. Zo kan jij met een gerust hart die lange vergadering in!

Hoogwaardige kwaliteit qua geluid

De YONO professionele microfoon staat garant voor de beste kwaliteit. Er is goede ruisonderdrukking zodat je volledig gefocust bent op dat ene belangrijke gesprek.

Handig als je snel bent afgeleid! Daarnaast is de geluidskwaliteit optimaal door de oorkussens die van uitstekend zacht materiaal gemaakt zijn.

Daarnaast worden achtergrondgeluiden geëlimineerd zodat je ook onderweg met klanten kan bellen. Zij zullen niet eens merken dat je niet op een geïsoleerde werkplek bent.

Jij kan gewoon on the road die vergadering volgen met deze studio telefoon!
3. De innovatieve BM800 Condensator Studio microfoon

condensator_studio_microfoon

Deze BM800 Condensator studio microfoon is een prachtig plaatje in ieders interieur. Zo’n mooie microfoon wil je gewoon hebben.

De BM800 Condensator studio microfoon is vooral geschikt voor muzikanten en zangers of zangeressen. Met deze microfoon vang je de mooiste geluiden op en zorg je ervoor dat de buitenwereld ook kan genieten van het geluid van deze opnames.

Jij kan jouw passie delen dankzij deze geweldige microfoon. Haast je en haal de BM800 Condensator studio microfoon in huis en zing de sterren van de hemel!

Perfect voor zang

Deze professionele microfoon zorgt ervoor dat jij jouw zang aan iedereen kan laten horen. De opnames zijn kristalhelder en de schokdempers bovenop de microfoon zorgen ervoor dat je microfoon stabiel blijft.

Jij hoort geen ruis of andere achtergrondgeluiden op jouw opname: de BM800 Condensator studio microfoon is een ster in het elimineren van deze geluiden.

Het popfilter zorgt er bovendien voor dat je stem helemaal tot zijn recht komt.
Dit is dus de beste studio microfoon voor zang.

Geef je zelf een kans en haal deze professionele microfoon in huis. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden die de BM800 Condensator studio microfoon te bieden heeft!

Studio microfoon met arm

De professionele microfoon wordt afgeleverd met een lange arm. Deze arm zorgt ervoor dat je de microfoon kan plaatsen waar je maar wil.

De boomarmset die wordt meegeleverd heeft als gevolg dat je de microfoon exact kan afstellen op de hoogte die jij wil. Handig als je meerdere mensen wil opnemen die niet allemaal even lang zijn bijvoorbeeld.

De studio microfoon met arm is dus van harte welkom.

Een budgetproof apparaat

Deze microfoon is een prachtig plaatje. Daarnaast is een van de goede eigenschappen van deze microfoon dat deze ontzettend vriendelijk geprijsd is.

Voor iets minder dan 40 euro heb je gewoon een professioneel apparaat waarmee je de mooiste liedjes kan opnemen.

Jij hoeft niet op de kleintjes te letten als je deze microfoon wil kopen! De BM800 Condensator studio microfoon is voor iedereen.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *