Top 3 beste speakers met microfoon

Last updated by Simon on

Wil jij graag altijd en overal een leuk feestje kunnen starten? Dan heb je behoefte aan een bluetooth speaker met microfoon.

Waarom met specifiek een microfoon erbij? Nou, karaoke is bijvoorbeeld altijd leuk. Met een speaker met microfoon weet je elk feestje naar een leuker niveau te tillen.

Klinkt dit nu al bij jou als muziek in de oren? Wil jij graag zo snel mogelijk de beschikking over de beste speaker met microfoon hebben? Dan zit je in dit artikel goed.

Hieronder kun je namelijk kennismaken met de drie beste speakers met microfoon. Tevens vind je aan het einde van dit artikel nog een koopgids.

In die koopgids vind je handige tips voor het uitkiezen van de beste bluetooth speaker met microfoon.

De beste speakers met microfoon

Hieronder vergelijk je de 3 beste speakers inclusief microfoon:

1. iDance Groove-420DJ Party Speaker

iDance Groove-420DJ Party Speaker

Als je naar een bluetooth speaker op zoek bent, kom je al snel bij het merk JBL uit. Dat is één van de beste merken op het gebied van bluetooth speakers; spijtig genoeg biedt dit merk geen bluetooth speaker met microfoon aan.

Gelukkig kun je wél kiezen voor deze speaker met microfoon van het merk iDance.

Met deze microfoon weet je van elke avond een groot feestje te maken. Dit is te danken aan de lichtshow, aan de twee meegeleverde microfoons en aan de DJ mixer. Met dank aan deze accessoires kun je gewoonweg jouw eigen karaokeavond organiseren.

Tijdens het zingen geniet je ook nog eens van de toffe lichtshow.

Bijkomend voordeel: deze bluetooth speaker levert echt prima geluid af. Daardoor is het organiseren van een feestje eigenlijk nog leuker. Je hoort niet alleen jouw favoriete songs goed, maar je hoort iedereen ook heel goed vals zingen.

Verder is de accuduur van maar liefst 8 uur geweldig. Als je een avond een feestje geeft, hoef je de bluetooth speaker met microfoon tijdens het feestje niet op te laden. Ideaal wat ons betreft!

👍 Voordelen:

 • Bluetooth speaker met lichtshow
 • Inclusief 2 draadloze microfoons (!)
 • Inclusief een DJ mixer
 • Vermogen van maar liefst 500 watt
 • Accuduur van 8 uur

👎 Nadelen:

 • De speaker is vrij groot
2. iDance DX800MK2 Party Speaker – Bluetooth Speaker met Discolicht

2. iDance DX800MK2 Party Speaker – Bluetooth Speaker met Discolicht

Wil je graag een nóg sterkere bluetooth speaker met microfoon tot je beschikking hebben? Dan is de iDance DX800MK2 Party Speaker voor je op het lijf geschreven. Deze speaker met microfoon heeft namelijk een vermogen van 800 watt. Dankzij dit vermogen kun je de meest lekkere beats pompen.

Daarbij geniet je echt van een goed geluid. De bas is lekker diep, de klanken zijn helder en zelfs de lage tonen worden perfect afgespeeld. Bijkomend voordeel is dat deze bluetooth speaker inclusief een microfoon geleverd wordt.

Tevens krijg je bij aanschaf direct een afstandsbediening meegeleverd. Met dank aan deze afstandsbediening kun je deze speaker met microfoon op afstand bedienen.

Tijdens het feesten geniet je ook nog van de toffe lichtshow. Zoals je op de foto al kunt zien, is deze lichtshow aan de voorzijde van de bluetooth speaker te vinden. Dankzij deze lichtshow weet je eigenlijk elk feestje nog leuker te maken.

Met dank aan de meegeleverde microfoon kun je ook een toespraak houden of lekker (vals) mee zingen.

Een garantie voor een leuke avond!

👍 Voordelen:

 • Vermogen van maar liefst 800 watt
 • Accuduur van pakweg 8 uur
 • Inclusief draadloze microfoon
 • Met afstandsbediening
 • Inclusief een toffe lichtshow

👎 Nadelen:
3. iDance TYPHOON101 Party Speaker

iDance TYPHOON101 Party Speaker

Deze top 3 van beste speakers met microfoon sluiten we in stijl af. We blijven namelijk bij hetzelfde merk; ook deze derde plek wordt ingenomen door iDance. Met de TYPHOON101 Party Speaker heeft dit merk namelijk een betaalbare party speaker met microfoon op de markt gebracht.

Voor deze speaker met microfoon betaal je relatief gezien weinig geld. Voor dit bedrag zou je het wellicht niet verwachten, maar je krijgt een microfoon meegeleverd.

Ook een afstandsbediening wordt standaard meegeleverd, waarmee je de box op afstand kunt bedienen.

Verder beschikt deze box ook nog over lichtjes aan de binnenzijde. Met dank aan deze lichtjes is de box in staat om een vette lichtshow te geven. Een lichtshow waarmee je elke avond nóg leuker weet te maken.

Ondertussen geniet je ook nog van al jouw favoriete liedjes; je kunt jouw favoriete muziek namelijk draadloos naar deze bluetooth speaker met microfoon streamen.

Het merk iDance heeft er ook nog eens voor gezorgd dat de geluidskwaliteit echt prima is.

👍 Voordelen:

 • Compact vormgegeven
 • Betaalbare speaker met microfoon
 • Prima geluidskwaliteit
 • Met microfoon en afstandsbediening

👎 Nadelen:

 • De accuduur bedraagt slechts 4 uur
Waar moet je op letten bij een speaker met microfoon?

Ben jij op zoek naar de beste bluetooth speaker met microfoon? Wil je met deze microfoon bijvoorbeeld heel veel leuke karaokeavondjes gaan beleven? Dan is het advies om voor jezelf een goede vergelijking te maken.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, verschillen de speakers met microfoon op meerdere facetten. Let daarom bij het maken van een vergelijking goed op de volgende punten:

 • Meegeleverde accessoires: krijg je alleen een microfoon meegeleverd? Of krijg je mogelijk nog een tweede microfoon en/of een afstandsbediening geleverd?
 • Lichtshow: is de bluetooth speaker met microfoon ook in staat om een lichtshow te geven? Dat is toch wel heel erg wenselijk wat ons betreft.
 • Vermogen en geluidskwaliteit: verder is het advies om goed naar de geluidskwaliteit te kijken. Let daarnaast ook goed op het vermogen; des te hoger het vermogen is, des te krachtiger de bluetooth speaker is.
 • Afmetingen: van de speaker: uiteraard is het ook verstandig om naar de afmetingen te kijken. Kun je de speaker bijvoorbeeld op elke gewenste plek in jouw huis of tuin neerzetten? Of moet je meer ruimte vrijmaken?
 • Gewicht van de speaker: ook het gewicht van de speaker is van belang. Met name als je de speaker op verschillende locaties wilt gebruiken, si een miniem gewicht wel zo wenselijk.
 • Accuduur: verder is het wenselijk dat de accuduur zo lang mogelijk is. Des te langer de accuduur is, des te minder vaak je de speaker op hoeft te laden!
 • Prijskwaliteitsverhouding: tot slot is het advies om voor een speaker met microfoon van een A-merk te kiezen. Normaal zouden we JBL speakers aanraden, maar dit merk levert dus geen speakers met microfoon. Kies daarom bij voorkeur voor iDance.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *