Top 5 beste bluetooth speakers met licht: Geweldig geluid met lichtshow!

Last updated by Simon on

Bluetooth-speaker-met-licht-party-feestje

Ben je op zoek naar een nieuwe bluetooth speaker? En gaat jouw voorkeur hierbij eigenlijk uit naar een bluetooth disco speaker?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou want je kunt uit steeds meer bluetooth speakers met licht kiezen. Juist doordat je tegenwoordig zoveel keus hebt, kun je altijd de perfecte bluetooth speaker met licht vinden.

In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de 5 beste speakers. Vijf bluetooth speakers met licht, waarmee je direct een feestje kunt bouwen.

Overigens richten wij ons hierbij op twee verschillende soorten speakers: een zogeheten disco speaker en een speakers met licht.

Hoe zit dat precies? Dat bespreken we graag uitgebreid in dit artikel. Eerst laten we je kennis maken met de allerbeste bluetooth speaker met licht.

1. JBL PartyBox On The Go

JBL-PartyBox-On-The-Go-bluetooth-speaker-met-licht

Gaat jouw voorkeur uit naar een bluetooth speaker met licht die je makkelijk mee kunt nemen? Dan is deze JBL PartyBox On The Go ideaal voor jou.

Dit is een relatief compacte bluetooth speaker waarmee je een écht feestje kunt bouwen. Dit is ook te danken aan:

 • De verlichting: deze bluetooth speaker met licht past zich automatisch aan de muziek aan. De verlichting is hier volledig op afgestemd, waarbij je overigens ook nog uit een reeks lichtpatronen kunt kiezen.
 • De microfoon: het is ook mogelijk om een microfoon op deze bluetooth speaker aan te sluiten. Daarmee maak je het feestje helemaal af.

Wil je een feestje in het park, op het strand of in de tuin houden? Met deze bluetooth muziekbox met verlichting behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Je kunt deze bluetooth speaker ook makkelijk meenemen dankzij de meegeleverde schouderband. Leuk detail! Aan deze schouderband zit ook nog een flessenopener. Handig voor op het feest!

Verder is de geluidskwaliteit echt subliem, met zijn diepe bass-geluid. Je kunt ook een extra speaker aan deze bluetooth speaker koppelen.

Dit is allemaal mogelijk dankzij de bluetooth verbinding, waarmee je ook je smartphone draadloos aan deze speaker kunt koppelen.

Deze speaker met licht heeft een vermogen van 1000 watt. De microfoon is draadloos te gebruiken (bereik van 10 meter) en de speaker heeft een batterijduur van 6 uur. Al met al is dit echt een ideale bluetooth speaker met verlichting!

👍 Voordelen:

 • Inclusief verlichting en draadloze microfoon
 • Vermogen van 1000 watt
 • Ideaal mee te nemen
 • 6 uur batterijduur
 • Perfecte bluetooth verbinding

👎 Nadelen:

 • Het is niet de goedkoopste bluetooth speaker met licht
 • Deze speaker is relatief groot

2. Denver BPS-350 Bluetooth party speaker met lichteffecten

Denver-BPS-350-bluetooth-speaker-met-licht

Wil jij een bluetooth speaker met een complete lichtshow? Dan kun je het beste kiezen voor deze variant van Denver. Deze Denver bluetooth speaker met lichteffecten heeft ons oprecht verrast.

Niet alleen vanwege de lichtshow met disco licht, maar ook vanwege enkele handige extra’s.

Zoals je al op de foto kunt zien, hebben we hierbij met een echt serieuze bluetooth speaker te maken. De speaker is groot, zwaar en hij levert behoorlijk veel vermogen. Dankzij de LED-verlichting geniet je – waar je ook bent – van een geweldig feestje.

Bij aanschaf krijg je overigens ook een microfoon meegeleverd. Dankzij deze microfoon kun je het publiek op jouw feestje extra opzwepen.

Ook is het mogelijk om de instellingen van de muziek naar eigen wens in te stellen. Zo voeg je net dat beetje meer bass of treble toe. Aan jou de keus.

Denver heeft overigens voor een oplaadbare batterij gekozen bij dit model. Mocht deze bluetooth speaker met LED-verlichting leeg zijn, dan laad je ‘m weer razendsnel op.

De speaker heeft volgens de fabrikant een batterijduur van pakweg 6 uur.

👍 Voordelen:

 • Biedt een gave lichtshow
 • Muziekinstellingen naar wens aan te passen
 • Inclusief microfoon
 • Snel op te laden
 • Relatief gunstig prijskaartje

👎 Nadelen:

 • Deze bluetooth speaker is vrij groot
 • Deze bluetooth speaker is behoorlijk zwaar

3. JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker – Zwart

JBL-Partybox-110-Zwart-met-licht

Wil jij in jouw tuin een leuk feestje geven? Of wil je op een andere locatie een leuk feestje vieren met je vrienden? Dan komt deze JBL PartyBox 110 prima van pas. Deze bluetooth speaker met licht biedt veel handige extra’s, terwijl ook de lichtshow subliem is.

De lichtshow synchroniseert automatisch met de muziek. Dit betekent dat de verlichting zich aanpast aan de liedjes die je afspeelt. Dit is niet alleen leuk, maar werkt ook nog eens sfeer verhogend.

Naast de gesynchroniseerde LED-techniek heeft de speaker ook nog een gitaar- en microfooningang. Hiermee zal het gegarandeerd nog een stuk leuker worden op het feest.

Verder heeft de speaker een batterijduur van maar liefst 12 uur. Hij geeft een prachtig geluid en je kunt meerdere luidsprekers aansluiten.

Met deze bluetooth speaker met licht kom je eigenlijk niks te kort. Wel moet je er rekening mee houden dat deze speaker een vrij fors prijskaartje heeft.

👍 Voordelen:

 • Geeft een mooi (helder) geluid
 • Lichtshow synchroniseert automatisch met de muziek
 • Met microfoon- en gitaaringang
 • Batterijduur van 12 uur
 • Is spatwaterdicht

👎 Nadelen:

 • Is een vrij dure bluetooth speaker met licht
 • Is vrij groot en zwaar

4. JBL Pulse 4 Zwart – Draagbare Bluetooth Speaker

JBL-Pulse-4-Zwart-met-licht

Geef jij de voorkeur aan een draagbare bluetooth speaker met licht? Dan is de kans groot dat je al snel bij JBL uitkomt. De eerst genoemde PartyBox On The Go is ideaal, maar dat geldt ook voor deze Pulse 4 bluetooth speaker. De Pulse 4 is draagbaar, levert bijzonder goed geluid af en heeft een geweldige lichtshow.

Deze lichtshow is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Wij adviseren je dan ook om even naar de foto’s van deze bluetooth disco speaker te kijken. Je hebt dan waarschijnlijk direct zin in een leuk feestje.

Zodra je een feestje met deze bluetooth speaker met lichtshow gaat geven, geniet je ook direct van de uitmuntende geluidskwaliteit. Dat is sowieso iets wat we aan JBL over kunnen laten.

Tevens heeft deze box een 360 graden design. Dit betekent dat je van alle kanten de muziek hoort. Ook betekent dit dat je vanuit alle kanten naar de verlichting van deze disco speaker kunt kijken.

Je kunt lang blijven genieten van je muziek en de lichtshow door de extreem lange batterijduur van 12 uur.

Bovendien is hij waterdicht zodat je zelfs door kunt blijven feesten als het een beetje gaat regenen.

👍 Voordelen:

 • Deze bluetooth speaker is waterdicht
 • 360 graden design
 • Super toffe lichtshow
 • Draagbaar, dus makkelijk mee te nemen
 • Te koppelen aan andere speakers

👎 Nadelen:

 • Het is niet de goedkoopste bluetooth disco speaker
 • Soms geeft hij iets te weinig bass

5. Bigben PARTYBTLITE Zwart – Bluetooth Party Speaker

Bigben-PARTYBTLITE-Zwart-Bluetooth-Party-Speaker-met-licht

Hoef jij niet per se een relatief prijzige bluetooth speaker met licht van bijvoorbeeld JBL te hebben en geef jij liever de voorkeur aan een variant waar je minder geld aan hoeft uit te geven? Dan is deze bluetooth speaker van Bigben ideaal voor jou.

Deze speaker is betaalbaar, maar levert wel een super leuke lichtshow af. Zoals je op de foto’s al kunt zien, kan deze bluetooth speaker allerlei kleuren weergeven.

Doordat je bij aanschaf een microfoon meegeleverd krijgt, leent deze speaker zich des te meer voor een super leuk feestje.

Een super leuk feestje waarop je ook van geweldige muziek kunt genieten. Deze relatief kleine box is namelijk tot grootse prestaties in staat.

Het belangrijkste voordeel is uiteraard het prijskaartje. Voor nog geen 4 tientjes ben je al de trotse eigenaar van deze bluetooth disco speaker. Voor dit geld ga je géén betere bluetooth speaker met licht vinden!

👍 Voordelen:

 • Deze speaker is bijzonder betaalbaar
 • Super leuke lichteffecten, in meerdere kleuren
 • Makkelijk mee te nemen
 • Inclusief microfoon

👎 Nadelen:

 • Batterijduur van slechts 4 uur
 • Kan niet tippen aan het JBL-geluid

Wat is voor jou de beste bluetooth speaker met licht?

Heb jij jouw pijlen gericht op een bluetooth speaker met licht? Als je voor één van de hierboven besproken varianten kiest, doe je sowieso een prima aankoop.

Wel is het belangrijk om een goede vergelijking te maken. De hierboven besproken speakers verschillen namelijk van elkaar op cruciale punten.

Allereerst moet je goed nadenken over het gebruik van de bluetooth speaker met lichtshow. Wil je deze speaker in je tuin gebruiken, of wil je de speaker liever overal mee naar toe kunnen nemen, dan kun je het beste kiezen voor een kleinere bluetooth speaker met licht.

Ook moet je goed kijken naar wat voor soort lichtshow de speaker biedt. Sommige speakers hebben een lichtshow die synchroniseert met de muziek.

Bij andere speakers gaat dit allemaal iets minder intuïtief. Het is aan jou om te bepalen waar je de voorkeur aan geeft.

Let uiteraard ook goed op de geluidskwaliteit, de batterijduur en de algehele kwaliteit van de box. Mocht je graag mee willen zingen, kun je ook nog letten op de eventuele aanwezigheid van een microfoon(ingang).

Verder is het ook ideaal als je de bluetooth speaker aan andere speakers kunt koppelen.

Tot slot willen wij je wijzen op het prijskaartje. Zoals de bovenstaande reviews duidelijk hebben laten zien, lopen de prijskaartjes nogal uiteen.

Het is aan jou om binnen jouw budget de beste bluetooth speaker met licht uit te kiezen!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *