Voetbord met TV lift kopen? Vergelijk direct de Top 6 beste!

Last updated by Desteney on

Beste voetborden met TV lift

Op zoek naar de luxe van een subtiele TV om in bed naar te kijken? Dat kan met een TV lift. Met een klik op de knop verdwijnt de televisie gemakkelijk weer omlaag uit het zicht.

Voor deze luxe hoef je geen heel nieuw bed aan te schaffen. Een voetbord met TV lift is hiervoor voldoende. Interesse om een voetbord met TV lift te kopen? Bekijk dan onze top 6 beste modellen!

Beste voetbord met TV lift – De top 6

 1. Beste voetbord met TV lift voor grote TV – Slaaploods Voetbord XL
 2. Beste ontwerp voetbord met TV lift – SleepNext Voetbord met TV lift
 3. Beste voetbord met TV lift voor tweepersoonsbed – Beddenleeuw Voetbord
 4. Beste voetbord met TV lift voor twijfelaar – Sweet Sleep Voetbord
 5. Beste budget voetbord met TV lift – Casa Bedden Voetbord
 6. Beste voetbord met TV lift voor simpliciteit – Swiss Sense Voetbord met TV lift

De beste voetborden met TV lift vergeleken

Hieronder bespreken we de top 6 uitvoerig en bespreken we per product de voor- en nadelen. Neem de onderstaande reviews dus door en bepaal welke het beste past bij jouw wensen en budget.

1. Beste voetbord met TV lift voor grote TV – Slaaploods Voetbord XL

beste voetbord met tv lift voor grote tv

Bij dit voetbord van Slaaploods kun je een TV van tot 50 inch (127 cm) in de TV lift plaatsen. Als je een fan bent van een lekker grote televisie, is het een uitstekende keuze.

50 inch is misschien niet de grootste TV op de markt, maar gezien de afstand van de kijker tot de TV, is het toch een zeer gepaste optie. Bij een grotere TV kan je je ogen niet goed focussen op deze afstand.

Het Slaaploods Voetbord XL is 90 cm hoog en heeft een dikte van 20 cm. De breedte kan aangepast worden aan de breedte van je bed. Je kunt kiezen tussen maar liefst 30 kleuren en 6 typen bekleding. Zo vind je gegarandeerd een ontwerp dat bij je slaapkamer past.

👍 Voordelen:

 • Geschikt voor televisie van maximaal 50 inch
 • Keuze tussen 30 kleuren en 6 typen bekleding
 • Beschikbaar in verschillende breedtes
2. Beste ontwerp voetbord met TV lift – SleepNext Voetbord met TV lift

voetbord met tv lift

Als je bij SleepNext je voetbord met TV lift bestelt, wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Je krijgt de mogelijkheid om precies te bespreken welk ontwerp je zou willen ontvangen. Op deze manier kun je het beste ontwerp vinden voor jouw slaapkamer.

Het voetbord kan in de gewenste stof en kleur gestoffeerd worden. Het voetbord van SleepNext is 180 cm breed en 75 cm hoog. De TV lift is gepast voor een televisie van 32 inch (82 cm). Dit voetbord met TV lift van hout kan op elke wijze naar je eigen smaak ontworpen worden.

👍 Voordelen:

 • Standaard afmeting voor tweepersoonsbed van 180 cm breed
 • Telefonisch advies over stoffering van het voetbord
3. Beste voetbord met TV lift voor tweepersoonsbed – Beddenleeuw Voetbord

beste voetbord met tv lift voor tweepersoonsbed

Het voetbord met TV lift van Beddenleeuw is gepast voor elk formaat tweepersoonsbed. Dit is namelijk 140 cm, 160 cm en 180 cm breed. Als je graag met zijn tweeën TV kijkt voor het slapen gaan, is dit daarom een goede keuze.

Meegeleverd is een afstandsbediening voor de TV lift. Zo hoef je niet uit bed te komen om de TV naar beneden te laten zakken.

Dit TV meubel heeft een hoogte van 85 cm. De TV lift kan een televisie van maximaal 40 inch (102 cm) dragen. Het voetbord is gestoffeerd met luxe meubelstof. Zelf heb je de keuze tussen 11 verschillende kleuren.

👍 Voordelen:

 • Gepast voor elk formaat tweepersoonsbed
 • Keuze uit 11 verschillende kleuren
 • Meegeleverde afstandsbediening voor de TV lift
4. Beste voetbord met TV lift voor twijfelaar – Sweet Sleep Voetbord

beste voetbord met tv lift voor twijfelaar

Het kan lastig te zijn om meubilair te vinden voor het formaat van een twijfelaar. Het Sweet Sleep voetbord met TV lift is echter verkrijgbaar in de afmeting van 120 cm breed. Sterker nog, je kunt dit model in meerdere maten bestellen. Zo ook in 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm breed.

Het Sweet Sleep Voetbord met TV lift is geschikt voor een televisie van maximaal 40 inch (102 cm). De luxe meubelstof zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp. Bij je aankoop van dit model ontvang je een afstandsbediening voor de TV lift.

👍 Voordelen:

 • Gepast voor het formaat van een twijfelaar (120 cm)
 • Verkrijgbaar in meerdere maten
 • Meegeleverde afstandsbediening voor de TV lift
5. Beste budget voetbord met TV lift – Casa Bedden Voetbord

beste budget voetbord met tv lift

Om een voetbord met TV lift goedkoop te kunnen vinden, is niet makkelijk. Casa Bedden levert echter een voetbord voor mensen met een budget. Hoewel de prijs lager is, gaat de kwaliteit er niet op achteruit.

Het voetbord is in meerdere maten verkrijgbaar, dus je kunt gegarandeerd de goede maat voor jouw boxspring of bed vinden.

Het TV meubel is beschikbaar in 4 neutrale kleuren. Hierdoor kun je zeker een model vinden dat bij je slaapkamer past. Je kunt een TV van maximaal 42 inch (107 cm) in de TV lift plaatsen.

👍 Voordelen:

 • Betaalbaar model
 • Beschikbaar in 4 neutrale kleuren
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
6. Beste voetbord met TV lift voor simpliciteit – Swiss Sense Voetbord met TV lift

beste voetbord met tv lift simpliciteit

Als je op zoek bent naar een voetbord met TV lift zonder fratsen, kun je bij Swiss Sense terecht. Zij bieden een simpel, klassiek ontwerp met een goed werkende TV lift. Dit model komt in twee hoogtes.

De hoogte van 70 cm is geschikt voor een televisie tot en met 32 inch (81,5 cm). De hoogte van 83 cm is geschikt voor een televisie tot en met 43 inch (110 cm).

Dit voetbord is perfect te combineren met een boxspring van Swiss Sense. Deze kan namelijk aan de boxspring gemonteerd worden. Op deze manier ben je zeker van stabiliteit en stevigheid.

👍 Voordelen:

 • Verkrijgbaar in 2 hoogtes, afhankelijk van de grootte van je tv
 • Simpel, klassiek ontwerp
 • Kleur naar keuze
Voetbord met TV lift kopen: Aandachtspunten

Waar moet je nou op letten bij het kopen van een goed voetbord met TV lift? Hieronder bespreken we de belangrijkste aandachtspunten. Neem deze dus goed door, zodat je een miskoop kunt voorkomen.

Gewicht

Gewicht tv

Tv’s wegen tegenwoordig niet zo veel meer. Niet iedereen heeft echter het nieuwste model. Voordat je een voetbord met tv lift aanschaft, moet je daarom rekening houden met het gewicht van je tv.

Niet alle tv liften zijn namelijk gemaakt om hetzelfde gewicht te dragen. Als je een grote TV hebt, is het dus belangrijk om naar de gewichtsspecificaties te vragen.

Bovendien moet je bij het kopen rekening houden met het gebruik van de lift. Ga je de lift intensief gebruiken? Dan is het goed om een lift aan te schaffen die meer gewicht kan dragen. Zo kun je er meer plezier uit halen, zonder je zorgen te hoeven maken over het overgebruik van het mechanisme.

Hoge kwaliteit

Om te kunnen verzekeren dat je voor een lange tijd kunt genieten van je TV lift, is het belangrijk om de best mogelijke kwaliteit voetbord met TV lift te vinden. Dit kan betekenen dat je er iets meer geld aan kwijt bent.

De lineaire aandrijvingen van een TV lift zijn gelukkig al snel betrouwbaar. Dit komt doordat ze specifiek zijn gemaakt om minder bewegende delen te hebben, waardoor ze minder gemakkelijk zullen gaan breken.

Formaat

De belangrijkste reden voor het gebruik van een tv lift is om meer ruimte in je slaapkamer te creëren. Het is daarom geen slecht idee om er eentje te zoeken die compact en vrij klein is. Een boxspring met TV lift is voor sommige slaapkamers al te groot. Daarom is een voetbord een uitkomst.

Met een TV lift kan je de ruimte dubbel dienstdoen. Overdag kun je bijvoorbeeld wat kleding over je voetbord hangen, terwijl je ‘s avonds de televisie tevoorschijn haalt. De ruimte die door een tv wordt ingenomen, is bovendien ook niet meer nodig.

Bediening

bediening voetbord bed tv lift

Een voetbord met TV lift is een perfecte keuze als je op zoek bent naar gemak. De bediening van je TV lift is daarom ook idealiter lekker makkelijk. Dit kan behaald worden met een bedrade afstandsbediening. Daarmee kun je vanuit je bed de TV lift omhoog en omlaag bewegen.

Opslag

Nog een essentiële overweging is hoeveel opslagruimte je nodig hebt in je voetbord. Ga je alleen je kabelbox en dvd-speler samen met je tv opbergen? Of wil je misschien ook je dvd’s, een gaming console en andere objecten kwijt kunnen in je voetbord?

Een voetbord met TV lift zal geen ruimte bieden om je beddengoed in te bewaren. Toch kan het als meer dienen dan alleen je televisie. Bedenk van tevoren wat je graag kwijt zou willen in je voetbord. Zo kun je gericht op zoek gaan naar de beste keuze.

Waarom een voetbord met tv lift kopen?

Comfort

comfort voetbord bed tv lift

In bed TV kijken is ontzettend ontspannend. Of je nou je een late night show wilt kijken voordat je gaat slapen, of iets op wilt zetten bij een ontbijtje op bed. Ook als je kinderen hebt, kan een TV in de slaapkamer zorgen voor een momentje voor jezelf.

Een voetbord met TV lift maakt het televisie kijken in bed nog aantrekkelijker. De TV is namelijk perfect geplaatst voor ultiem kijkgenot.

Ruimtebesparing

Je grote flatscreen TV kan flink wat ruimte innemen. Zelfs als je deze aan de muur hangt, kan je ruimte voor een kast of ander meubilair kwijtraken.

Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je zicht op de TV niet beperkt wordt door je meubilair of spullen in je slaapkamer.

Een voetbord met TV lift lost al deze problemen voor je op. Deze voetborden zijn meestal maar 20 cm diep. Je kunt je televisie alleen zichtbaar maken als je er gebruik van maakt.

De rest van de dag kun je hem gemakkelijk verbergen, zodat je slaapkamer er georganiseerd en ruimer uitziet.

Subtiel

Je slaapkamer is natuurlijk in eerste instantie precies dat – een kamer om in te slapen. Veel mensen zien af van een televisie in hun slaapkamer, omdat het rommelig kan staan. Ook voor de inrichting kan het een doorn in het oog zijn.

Bij een voetbord met TV lift hoef je je hier geen zorgen om te maken. Als je televisie is opgeborgen, kan niemand zien dat deze er is.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken om bedrading langs de muur.

Waar koop je een voetbord met TV lift?

Een voetbord met TV lift is nog niet wijd verkrijgbaar in Nederland.

Omdat elk bed een andere grootte heeft, is het voor grote bedrijven zoals Beter Bed niet winstmakend om deze modellen in groten getale te produceren. Ook heeft iedereen een andere TV, waardoor er niet één standaard maat is voor een voetbord met TV lift.

In plaats van naar een beddenzaak gaan, is het daarom beter om een bedrijf te vinden dat zich specialiseert in meubilair rondom het bed.

De kans is groot dat je voetbord met TV lift op verzoek voor je wordt gebouwd. Op deze manier kunnen deze bedrijven een geschikt model leveren, zonder winst te verliezen omdat deze van tevoren op grote schaal moeten gaan produceren.

De bedrijven die wij in onze toplijst hebben genoemd, zijn hier goede voorbeelden van. In veel gevallen zullen zij contact met je opnemen, om door te nemen wat je wensen zijn.

Een voordeel hiervan is dat je veel inspraak hebt in het ontwerp en de functies van je voetbord met TV lift.
Veelgestelde vragen

Kun je een voetbord met tv lift zelf maken?

Heb je interesse om zelf een voetbord met TV lift maken? Met enige technische kennis is dat mogelijk. Gelukkig is het niet heel ingewikkeld om dit te doen. Een TV lift is in principe namelijk een simpel ontwerp. Dit heeft een constructie nodig die je alleen naar boven en naar beneden hoeft te bewegen. Op het internet kun je stap voor stap vinden hoe je dit kunt doen. Het voetbord zelf is ook zeker zelf in elkaar te zetten. Als je deze zelf wilt maken, heb je natuurlijk de mogelijkheid om deze precies op maat te maken voor je slaapkamer. Ook de kleur en stoffering is dan helemaal aan jou. Houd in dit geval ook goed rekening met de afmetingen en het gewicht van je televisie.

Verkoopt Ikea voetborden met TV lift?

Kan je voor een voetbord met TV lift bij Ikea terecht? Nee, helaas niet. Hoewel Ikea veel TV meubilair heeft, is het niet actief in deze categorie. Dit heeft mogelijk te maken met het feit dat deze groothandel niet gespecialiseerd is in technische producten. Het kan tenslotte lastig zijn om zelf een TV lift in elkaar te zetten met een paar schroefjes.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Computer

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *