Vuurtafel op gas kopen? De 7 beste tafels met gashaard

Last updated by Kaz on

vuurtafel_gas

Wil je op een gezellige manier warmte in je tuin creëren? Dan is de aanschaf van een vuurtafel aan te raden.

De tafel is prachtig, zorgt voor een heerlijke warmte en brengt ook nog gezelligheid met zich mee. Wil je hier ook van genieten? Dan is de keuze voor een vuurtafel op gas de beste keuze.

De gashaard brengt een aangename warmte met zich mee en wordt in veel varianten aangeboden. In dit artikel laten we je kennismaken met de beste tafels met gashaard.

De 7 beste tafels met gashaard uitgelicht

Wil je graag een vuurtafel voor buiten aanschaffen? Bedenk dan eerst goed waar je de tafel neer wilt zetten en wat voor vuurtafel je wilt hebben.

Blijkt hieruit al snel dat je een vuurtafel voor buiten op gas wilt hebben? Kies dan voor één van onderstaande 7 varianten. Deze varianten zijn niet voor niets als beste in onze test naar voren gekomen.

1. Teamson Home Rechthoekige Beton Propaan Gas Vuurtafel

Wil je voor de mooiste en beste vuurtafel op gas voor in je tuin gaan? Dan kun je niet om de Teamson Home Rechthoekige Beton Propaan Gas Vuurtafel heen. Deze vuurtafel is in een groot beton vlak gegoten, ziet er geweldig uit en is slim samengesteld.

Dit laatste blijkt onder meer uit het windscherm. Dit scherm houdt de wind tegen, waardoor het vuur mooi aanblijft.

Bovendien hoef je bij deze gashaard niet bang te zijn voor rookontwikkeling in je tuin. Bij aanschaf krijg je ook nog alle toebehoren die je nodig hebt.
2. Vevor Vuurtafel op Gas

Ga je liever voor een inbouw vuurtafel op gas? Dan raden wij je de Vevor Vuurtafel op Gas aan. Deze vuurtafel kun je zelf in een tafel plaatsen, waarna je van een aangename warmte geniet.

Het merk Vevor geeft ook nog aan dat je deze vuurtafel ook tijdens het kamperen, vissen en barbecueën kunt gebruiken.

Wat wij een groot voordeel vinden, is dat je deze vuurtafel zelf aan kunt kleden. Breng bijvoorbeeld vuurglas of lavastenen aan en creëer daarmee een nog fraaier geheel.

De RVS behuizing en branders zijn in ieder geval tegen alle weersomstandigheden bestand. Bij deze vuurtafel geniet je ook nog van een scherp prijskaartje.
3. Easyfires Vuurtafel Milano rechthoek

Easyfires-Vuurtafel-buiten-Milano

De Easyfires Vuurtafel Milano rechthoek vinden wij één van de mooiste vuurtafels van dit moment. Als je deze vuurtafel bij je loungeset in je tuin zet, creëer je absoluut een prachtig geheel. Deze vuurtafel is overigens behoorlijk groot; 120 bij 80 bij 53 centimeter.

Met deze vuurtafel geniet je snel van een aangename warmte. Dit komt door de elektronische ontsteking, maar ook door het hoge vermogen.

Verder heb je de keuze uit zowel propaan- als aardgas. Door de vormgeving is het in ieder geval mogelijk om de gasfles volledig uit het zicht weg te zetten.
4. Garden Impressions Cozy Living sfeerhaard Lisboa

Wat is voor jou de reden dat je een vuurtafel op gas wilt kopen? Wil je dit vooral doen om een gezellige sfeer in je tuin te creëren?

Kies dan voor de Garden Impressions – Cozy Living sfeerhaard. Deze tafel met gashaard is prachtig vormgegeven en bijvoorbeeld van prachtige kunst houtblokken voorzien.

Ook de buitenkant van deze vuurtafel is prachtig te noemen. Het merk Garden Impressions heeft voor een betonlook gekozen, waardoor je deze tafel met tal van loungesets kunt combineren.

Bijkomend voordeel is dat je de gasfles mooi in de behuizing op kunt bergen.
5. Happy Cocooning Hestia vierkant met ronde brander

Happy-Cocooning-Hestia-vuurtafel-gas-buiten

Gaat je voorkeur uit naar een vrij lage vuurtafel op gas? Dan kun je niet om de Happy Cocooning Hestia vierkant met ronde brander heen.

Deze tafel is slechts 36 centimeter hoog, waardoor je ‘m op een prachtige manier bij je zitje kunt verwerken. Overigens is deze vuurtafel op gas wel vrij groot en breed; 107 bij 107 centimeter.

Het is hoe dan ook een prachtige vuurtafel op gas om te zien. Dit komt door de tafel zelf, maar ook door het sfeervolle haardvuur in het midden van de tafel. Bij aanschaf krijg je bovendien alles geleverd wat je nodig hebt.
6. Happy Cocooning Vuurtafel Ovaal

Happy-Cocooning-Vuurtafel-tuin-Ovaal

We blijven nog even bij het merk Happy Cocooning. Ook over de Happy Cocooning Vuurtafel Ovaal zijn wij namelijk erg te spreken.

Wat bij deze vuurtafel op gas direct opvalt, is de ovale vorm. Door deze vorm is de tafel uniek én geef je ‘m makkelijk een plekje in je tuin.

Met deze vuurtafel geniet je van sfeer, gezellig en een aangename warmte. Dit alles is aan de werking van de tafel te danken, evenals aan de uitstraling.

De houtblokken en lavastenen brengen net dat beetje extra met zich mee. Ook wordt deze tafel met tal van accessoires geleverd.
7. Xaralyn Gashaard Column 40 Wood

Heb je niet al teveel ruimte in je tuin over? Kies dan voor de Xaralyn Gashaard Column 40 Wood. Deze gashaard is vrij compact vormgegeven, is een lust voor het oog en kent ook een unieke samenstelling.

Dat laatste is met name te danken aan de buitenkant; deze buitenkant is van hout vervaardigd.

Bij aanschaf krijg je een complete set geleverd. Denk hierbij aan lavastenen, het veiligheidsglas, een gasslang, een gasdrukregelaar en een beschermhoes.

Zowel de branders als de branderpan zijn van RVS, waardoor je van een lange levensduur verzekerd bent.
Waarom voor een vuurtafel op gas kiezen?

  • Een heerlijke warmte in je tuin. Als je een vuurtafel op gas bij je loungeset neerzet, hoef je het op je loungeset nooit meer koud te hebben. Je geniet van een heerlijke warmte in je tuin, waardoor je óók in het voor- of najaar tijd in je tuin door kunt brengen.
  • Fraai design. Met één van bovenstaande vuurtafels op gas kleed je je tuin ook nog op een fraaie manier aan. De vuurtafels op gas zijn een lust voor het oog en staan vaak prachtig in combinatie met bijvoorbeeld je tuinset.
  • Erg veilig in gebruik. Ten opzichte van andere soorten vuurtafels is een variant op gas ook nog veilig. Dit komt onder meer doordat de meeste tafels een glazen ombouw hebben. Hierdoor is het voor bijvoorbeeld een kind niet mogelijk om zijn/haar hand in het vuur te steken.
  • Weinig tot geen onderhoud. Kies je voor een vuurtafel op gas voor in je tuin? Dan is het op en top genieten, zonder hierbij omkijken naar het onderhoud te hebben. Bij juist gebruik heeft een vuurtafel op gas gewoon geen onderhoud nodig!
  • Geen hout nodig. Voor een vuurtafel op gas heb je geen hout nodig. Dit betekent dat je hier geen geld aan uit hoeft te geven. Dit betekent ook dat je niet met de zware houtblokken hoeft te zeulen.
  • Fijne bediening. Als je je vuurtafel op gas aan wilt zetten, maak je hiervoor gebruik van de elektronische ontsteking. Dankzij deze ontsteking doet de vuurtafel op gas razendsnel zijn werk. Al met al kunnen we hierdoor stellen dat de bediening super fijn is. Ook vinden wij een vuurtafel op gas één van de meest gebruiksvriendelijke vuurtafels.
  • Veel gezelligheid. Zet je een vuurtafel op gas in je tuin neer? Dan ben je van veel gezelligheid verzekerd. Dit is aan het vlammenspel van de vuurtafel zelf te danken, maar uiteraard ook aan de warmte. Voldoende reden in ieder geval om lekker veel tijd in je tuin door te brengen.

Vuurtafel met gashaard kopen: Hier moet je goed op letten

Heb je oren naar de aanschaf van een tafel met gashaard? Wij raden je dan graag één van bovenstaande varianten aan. Deze varianten zijn van de gewenste kwaliteit, zien er stijlvol uit en hebben het nodige te bieden.

Maar, hoe kies je nou voor de beste vuurtafel op gas voor in je tuin? Daarvoor zou je goed op onderstaande punten moeten letten.

Vorm & afmetingen

Als eerste is het belangrijk om naar je tuin te kijken. Bepaal waar je de vuurtafel op gas wilt zetten en meet vervolgens de ruimte op. Aan de hand daarvan kun je gericht naar de vorm en afmetingen van de vuurtafel kijken.

Qua vorm kun je in ieder geval veel kanten op. Je kunt voor een vuurtafel gas in het rond kiezen, maar ook voor een ovale-, rechthoekige- of vierkante vorm.

Naar welke vorm gaat jouw voorkeur uit? Kijk hiervoor goed naar het zitje in je tuin; daar moet de vuurtafel op gas naadloos bij passen.

Daarna kun je gericht naar de afmetingen van de vuurtafel op gas kijken. Dit vinden wij één van de belangrijkste punten, aangezien de afmetingen flink uiteenlopen.

Kijk daarom goed naar de aanwezige ruimte in je tuin. En bepaal op basis daarvan hoe groot/klein de vuurtafel op gas moet worden.

Materiaal & kleur

Het is ook belangrijk om goed naar het materiaal te kijken. Wij hebben namelijk opgemerkt dat de verschillende vuurtafels op gas van verschillende materialen vervaardigd zijn. Hierbij kun je aan beton denken, maar ook aan bijvoorbeeld composiet.

Verder is het zaak om naar de kleur van de vuurtafel op gas te kijken. Let goed op de kleur van de tafel en stem dit af op de rest van je tuin. Het is al helemaal fraai als je de tafel qua kleur af kunt stemmen op de kleur van je loungeset.

Soort vuurtafel

vuurtafel op gas

Je hebt ook nog met twee soorten vuurtafels te maken. Je kunt voor een vrijstaand model kiezen, maar ook voor een inbouw model. Een inbouw model moet je zelf in een tafel inbouwen, waarbij je je eigen creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

Samenstelling

Bij een vuurtafel op gas moet je ook goed naar de samenstelling kijken. Krijg je bijvoorbeeld een glazen ombouw meegeleverd? Krijg je lavastenen meegeleverd? En krijg je een elektronische drukregelaar meegeleverd?

Bediening

Tevens raden wij je aan om goed naar de bediening te kijken. Op welke manier kun je de vuurtafel op gas precies bedienen? Is de vuurtafel op gas bijvoorbeeld van een elektronische ontsteking voorzien?

Is een vuurtafel op gas aan te raden?

Ja, een vuurtafel op gas is absoluut aan te raden. Je geniet van een prachtige vuurtafel die veel gezelligheid en een aangename warmte biedt.

Bovendien heb je hier geen hout voor nodig, maar slechts een gasfles. Een geweldige aankoop voor in veel tuinen dus.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor