AH elektrische fiets aanbieding – Een goede deal?

Last updated by Kaz on

ah elektrische fiets aanbieding

Blader je graag de folder van Albert Heijn door? Dan bestaat de kans dat je wel eens een AH elektrische fiets aanbieding tegenkomt.

Hoewel Albert Heijn geen typische e-bike winkel is, stunt de supermarktketens wel eens met flinke aanbiedingen.

Vraag je je af of zo’n Albert Heijn elektrische fiets de aanschaf waard is? In dit artikel zetten wij graag alle relevante informatie voor je op een rijtje.

Zo bespreken we wat voor e-bikes Albert Heijn aanbiedt, wat de kwaliteit hiervan is en of het prijstechnisch een interessante deal is.

Wat voor e-bikes biedt Albert Heijn aan?

Albert Heijn lijkt het voorbeeld van onder meer Lidl gevolgd te hebben. De nodige mensen hebben in het verleden voor een elektrische fiets van Lidl of Aldi gekozen, waardoor Albert Heijn ook op deze trein gesprongen is.

Hiervoor werkt deze Nederlandse supermarktketen altijd samen met een externe verkoper. Dit betekent dat je de fiets niet bij Albert Heijn zelf koopt, maar via een externe partij.

Het gaat hierbij veelal om fietsen van niet al te bekende merken. De bekendste merken hebben immers al voldoende afzetmogelijkheden.

Nee, de e-bikes die door Albert Heijn aangeboden worden, zijn veelal instapmodellen. Deze fietsen zijn niet duur, maar zijn zeker niet het beste in zijn soort.

Zo moet je rekening houden met bijvoorbeeld een verouderde technologie, weinig versnellingen of een ietwat basic design.

Wat zijn de voordelen van een Albert Heijn e-bike aanbieding?

Het belangrijkste voordeel is dat je je fiets bij een betrouwbare partij koopt. Als er onverhoopt iets niet goed gaat, weet je dat je kunt bouwen en vertrouwen op Albert Heijn.

Het tweede voordeel is het prijskaartje. Voor de instapmodellen e-bikes die Albert Heijn aanbiedt, hoef je absoluut niet diep in de buidel te tasten. Wel zo prettig, aangezien je voor andere e-bikes vaak wel veel geld moet betalen.

Het derde voordeel is dat je vaak de fiets even in het echt kunt bekijken. De meeste supermarkten van Albert Heijn hebben zo’n fiets bij bijvoorbeeld de ingang staan. Bekijk de fiets op je gemakje en bepaal of het iets voor jou is.

Mocht dat het geval zijn, bestel je ‘m direct voordelig bij de supermarkt of online. De e-bikes aanbiedingen zijn ook online bij Albert Heijn te vinden!

Wat zijn de nadelen van een Albert Heijn e-bike aanbieding?

Het belangrijkste nadeel is de kwaliteit van de fiets. Het gaat puur om instapmodellen, waarvan je eigenlijk niet al te veel kunt verwachten. Dit merk je bijvoorbeeld aan de soepelheid van de fiets, een beperkt aantal versnellingen of een vrij simpel design.

Het tweede nadeel heeft betrekking op de duur van de aanbieding. Zo’n aanbieding duurt vaak maximaal een paar dagen, waardoor je echt snel toe moet happen.

Heb je nog enige twijfel? Dan is de kans groot dat je bij deze aanbieding achter het net vist. Sowieso hebben wij opgemerkt dat Albert Heijn maar sporadisch met zo’n aanbieding op de proppen komt.

Tot slot moet je rekening houden met de after sales service. De betrouwbaarheid van Albert Heijn is prima, maar dit zegt niks over het kennispeil bij de werknemers.

Mocht er onverhoopt iets mis zijn, wil je wel goed geholpen worden. En heb je een vraag over je e-bike? Dan wil je uiteraard van een goed en zinnig antwoord voorzien worden.

Spijtig genoeg is dit niet altijd het geval als je een fiets via een externe verkoper van Albert Heijn koopt.

Is een AH elektrische fiets aanbieding een goede deal?

Wij zijn van mening dat de deal oké is, maar niet perfect. Er zijn veelal veel betere aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Deze aanbiedingen vind je bijvoorbeeld bij Decathlon of Bol.com.

Dergelijke partijen bieden veel fietsen aan, werken samen met de beste partijen en hebben veel kennis in huis. Ook deze partijen stunten regelmatig met aanbiedingen.

Sterker nog; dat doen ze zelfs vaker dan Albert Heijn. Ook hebben wij opgemerkt dat deze partijen vaak een hogere korting geven op de e-bikes.

Ons advies: laat de aanbiedingen uit de Albert Heijn folders links liggen. Focus je in plaats daarvan op de aanbiedingen van onder meer bovengenoemde specialisten. Aan die aanbiedingen heb je (veel) meer.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor