De beste gamestoelen met voetensteun – TOP 3

Last updated by Simon on

gamestoel_met_voetensteun

Game jij meerdere uren op een dag? Krijg je na een paar uur wel eens last van jouw benen? Dan is de aanschaf van een gamestoel met voetensteun aan te raden.

Een gaming stoel met voetensteun zorgt namelijk voor de gewenste ondersteuning voor jouw gehele lichaam.

Voor welke gamestoel met voetensteun kun je het beste kiezen? En waar moet je op letten bij het uitkiezen van een dergelijke gamestoel? Je leest het in dit artikel.

Wat zijn de beste gamestoelen met voetensteun?

Wil jij graag een gamestoel met voetensteun aanschaffen? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Speciaal voor jou zijn wij al op zoek gegaan naar de beste gamingstoel met voetensteun. Onze persoonlijke top 3 vind je hieronder:

1. Kazaxl Gamestoel – Gaming Stoel

kazaxl-gamingstoel

Wil je de beste gamestoel met voetensteun aanschaffen? En wil je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding genieten?

Dan is deze gamestoel met voetensteun van het merk Kazaxl voor jou geschikt. Deze gamestoel is ook bij onze test als beste naar voren gekomen.

Deze stoel biedt ongekend veel comfort. Dit is te danken aan de vormgeving, aan de zachte kussens en aan de materiaalkeuze.

De zachte kussens zijn bovendien verstelbaar; hierdoor kun je altijd een aangename zithouding aannemen.

Ook is de rugsteun te kantelen en heeft deze stoel een uitklapbare voetensteun. Hierdoor is het mogelijk om uren lang op een aangename manier te gamen. Zonder dat je last van jouw lichaam krijgt. Verder is ook de kleurstelling van deze bureaustoel met voetensteun tof. De zwart en rode combinatie springt direct in het oog.

Al met al is dit een prachtige, handige en hoogwaardige gamestoel. Houd alleen rekening met het materiaal; siliconen. Als het in jouw gamekamer behoorlijk warm is, kun je gaan zweten op dit materiaal.

✅ Uitklapbare voetensteun

✅ Tof design

✅ Kantelbare rugleuning

✅ Voordelig geprijsd

❌ Van siliconen vervaardigd; dit materiaal ‘stimuleert’ zweten
2. xDrive FIRTINA Professional Gaming Chair

firtina_gamingstoel_met_voetensteun

Ben je bereid om relatief veel geld aan een gamingstoel met voetensteun uit te geven? Kies dan voor deze professionele gamestoel van het merk xDrive. Ook deze stoel heeft een uitschuifbare voetensteun; hierdoor zit je altijd aangenaam.

Ook over de verstelbare armleuningen zijn wij enthousiast. Deze armleuningen hebben sowieso al de juiste vorm, maar kun je ook nog in hoogte verstellen. Beide armleuningen kun je ook nog eens afzonderlijk van elkaar verstellen!

Deze gamestoel met voetensteun beschikt bovendien over meerdere schuim kussens. Deze kussens zorgen voor het gewenste comfort en de benodigde ergonomie.

Verder is het heerlijk dat de stoel van kunstleer vervaardigd is. Dit zit heerlijk en ziet er ook tof uit. Bovendien is dit materiaal waterafstotend, duurzaam en flexibel.

Wel moet je rekening houden met het ontbreken van een steunkussen bij de taille en de nek. Mocht je urenlang achter elkaar gamen, is het daarom aan te raden om af en toe op te staan.

Daarnaast moet je rekening houden met een relatief fors prijskaartje. Je krijgt echter wel de beschikking over een prima gamestoel met voetensteun.

✅ Meerdere schuim kussens

✅ Verstelbare armleuningen (afzonderlijk van elkaar)

✅ Van kunstleer gemaakt

✅ Top kwaliteit

✅ Inclusief verstelbare voetensteun

❌ Geen steunkussen bij taille en nek

❌ Relatief duur
3. Gladiator Esports gamestoel met kantelfunctie en voetensteun zwart/rood

gladiator_esports_gamestoel

Deze top 3 met beste gamestoelen sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met deze gamestoel van het merk Gladiator Sports.

Deze stoel ziet er geweldig uit, heeft een ergonomische voetensteun en is van een prima kwaliteit.

Iets wat ons erg aanspreekt, is het gekozen materiaal. Gladiator Sports heeft gekozen voor ademend polyester; door dit materiaal ga je in principe nooit zweten. Handig als je ook tijdens warme dagen jouw favoriete game wilt spelen.

Verder geniet je bij deze gamestoel met voetensteun van een aangename zit. Dit komt door het gekozen materiaal, maar ook door de algehele vormgeving.

Verder kun je de stoel naar eigen wens instellen. Onder meer de armleuningen en de rugleuning zijn naar wens te verstellen. Verder bepaal je zelf op je gebruik maakt van de lenden- en hoofdkussens.  

Ook over de toffe uitstraling en de wieltjes zijn wij te spreken. De wieltjes doen prima hun werk en maken daarbij nagenoeg geen lawaai.

Houd alleen rekening met het prijskaartje; deze gamestoel met voetensteun is duurder dan de nummer 1 gamestoel uit dit artikel.

✅ Erg fraai design

✅ Muisstille wieltjes

✅ Geheel naar wens te verstellen

✅ Met uitklapbare voetensteun

❌ Niet de goedkoopste gamestoel
Waarom een gamestoel met voetensteun aanschaffen?

Wil jij urenlang op een dag kunnen gamen? Dan is het belangrijk om rekening met jouw lichaam te houden. Een zittende houding is namelijk niet bevorderlijk voor jouw lichaam.

Zeker niet als je geconcerteerd en mogelijk zelfs aangespannen op jouw bureaustoel zit. In dat geval kan er een onbalans in jouw lichaam optreden; met pijn in het lichaam als gevolg. Een gamestoel mét voetensteun zorgt in dat geval voor de gewenste ondersteuning.

Met het oog op de ergonomie is de aanschaf van een bureaustoel met voetensteun dus aan te raden. Je neemt dankzij de voetensteun sowieso de juiste houding aan.

Dit betekent dat je op een relatief gezonde manier langdurig kunt gamen.

Verder geniet je dankzij de voetensteun ook van een aangename zit. Het is beter voor jouw lichaam, maar ook beter voor jouw gameresultaten.

Je zit namelijk aangenaam, waardoor je van veel comfort geniet. Dit betekent dat je jouw focus volledig op jouw game kunt richten.

Ondertussen geniet je ook van alle ‘normale’ voordelen van een gamestoel:

  • Je geniet van verstelbare leuningen; ook hierdoor weet je een ergonomische zithouding aan te nemen.
  • Je geniet van wieltjes: met deze wieltjes zet je de stoel makkelijk op de juiste plek achter jouw pc/game console
  • Makkelijk te reinigen: de goede gamestoelen met voetensteun zijn ook makkelijk te reinigen. Af en toe een vochtig doekje over de stoel halen is al voldoende.

Hoe vind je de perfecte gamestoel met voetensteun?

Naar welk van de hierboven besproken gamestoelen gaat jouw voorkeur uit? Maak een goede vergelijking en kies de beste gamestoel met voetensteun uit. Let hierbij op onder meer de volgende punten:

  • Uitstraling: wil je bijvoorbeeld een gamestoel in een specifieke kleur hebben?
  • Verstelmogelijkheden: het is wenselijk dat je een gamestoel naar wens kunt verstellen
  • Materiaal: van welk materiaal (of materialen) is de gamestoel gemaakt?
  • Handige eigenschappen: heeft de gamestoel bijvoorbeeld verwijderbare kussens en/of muisstille wieltjes?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: hoe is de kwaliteit van de gamestoel? En wat moet je voor de gamestoel betalen?

Wil je de zoektocht voor jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Zet dan jouw wensen op een rijtje. Vergelijk vervolgens de hierboven besproken gamestoelen met voetensteun en maak de keuze. Veel gameplezier!Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Gaming

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *