Hapro zonnebanken en zonnehemels: De beste varianten van dit merk

Last updated by Franziska on

Hapro-zonnebanken-en-zonnehemels

Ben je op zoek naar een zonnebank of zonnehemel voor thuisgebruik? Als je naar het huidige aanbod kijkt, valt het merk Hapro direct op.

Dit merk valt op door het diverse aanbod, maar ook door de positieve reviews. Veel gebruikers die van een Hapro zonnebank of Hapro zonnehemel gebruikmaken, zijn hier uiterst tevreden over.

Graag laten wij je in dit artikel kennismaken met dit merk. Dit doen we hoofdzakelijk door de beste zonnebanken en zonnehemels van dit merk te bespreken.

Neem onderstaande reviews door en laat je verrassen door dit merk. Hapro is in ieder geval één van de beste merken in de wereld van zonnebanken en zonnehemels!

De 4 beste zonnebanken en zonnehemels van Hapro

1. Hapro Onyx 14/5T – Enkele zonnebank met 5 gezichtslampen

hapro_onyx_zonnebank_voor_thuis

Wil jij in jouw woning van een aangename zonnebank gebruik kunnen maken? En ben je ook bereid om hier het nodige geld aan uit te geven? Dan is de Hapro Onyx 14/5T de beste optie voor je. Deze zonnebank wordt ook wel omschreven als ‘de meest comfortabele enkele zonnebank’.

Allereerst willen wij benoemen dat deze zonnebank erg veilig is. Dit heeft onder meer met de keuze voor de lampen te maken; het gaat hierbij om 5 x 25 Watt accent lampen. Deze lampen zorgen het gewenste bruiningsresultaat, zonder dat er sprake van extra warmteontwikkeling is.

Bovengenoemde lampen worden bijgestaan door 26 x 100 Watt Maxlight bruiningslampen. Ook deze lampen dragen bij aan het gewenste bruiningsresultaat. Het gewenste bruiningsresultaat waardoor je eigenlijk nooit meer voor het zonnetje naar het buitenland toe hoeft te gaan.

Deze zonnebank van Hapro beschikt uiteraard over alle gewenste benodigdheden. Je kunt hierbij denken aan een duidelijk display, aan een safety-timer, aan een acrylplaat, aan een strip-reflector systeem en aan een tijdschakelaar. Bij aanschaf krijg je bovendien direct beschermbrilletjes meegeleverd.

Bij de Hapro Onyx 14/5T moet je met één ding rekening houden: het prijskaartje. Je betaalt voor deze zonnebank namelijk een bedrag van 3150 euro. Dit is fors aan de prijs, maar je geniet wel van een prima zonnebank.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je jarenlang van deze zonnebank kunt genieten.

👍 Voordelen:

 • Beschikt over de juiste lampen
 • Beschikt over een timer en tal van andere veiligheidsfeatures
 • Van een prima kwaliteit
 • Zorgt voor een optimaal bruiningsresultaat
 • Geleverd inclusief beschermbrilletjes

👎 Nadelen:

 • Vrij prijzig
2. Hapro Topaz 12 V Verticaal/Horizontaal Half-body solarium 1360 W

hapro_topaz_zonnehemel

Gaat jouw voorkeur meer uit naar een zonnehemel? Ook daarvoor ben je bij het merk Hapro aan het juiste adres. Deze geweldige zonnehemel tovert waarschijnlijk snel een glimlach op jouw gezicht. Op meerdere facetten blijkt deze zonnehemel namelijk uit.

Zo is het ideaal dat je deze zonnehemel makkelijk op kunt bergen. Zoals je op de foto al kunt zien, kun je het gehele verwarmingselement kantelen c.q. inklappen. Op de momenten dat je deze zonnehemel niet nodig hebt, staat de zonnehemel dus ook nóóit in de weg. Dankzij de transportwielen verplaats je deze zonnehemel overigens ook nog makkelijk.

Ideaal is ook dat je voor deze zonnehemel een stuk minder hoeft te betalen. Voor deze hemel betaal je een bedrag van slechts 1049 euro. Ten opzichte van de hierboven besproken Hapro zonnebank is dat oprecht goedkoop te noemen.

Bij deze zonnehemel van Hapro geniet je van de nodige mogelijkheden. Zo bepaal je zelf hoeveel bruiningslampen je laat schijnen; 8 stuks, 10 stuks of 12 stuks.

Met dank aan de analoge timer voorkom je dat je te lang onder de zonnehemel blijft liggen. Hier moet je sowieso scherp op zijn, aangezien een zonnebank/zonnehemel bij onjuist gebruik schadelijk is.

👍 Voordelen:

 • Een stuk beter betaalbaar
 • Makkelijk te kantelen c.q. in te klappen
 • Beschikt over handige transportwieltjes
 • Beschikt over een analoge timer
 • Keuze uit 8, 10 of 12 bruiningslampen

👎 Nadelen:

 • Minder optimaal bruiningsresultaat
3. Hapro Onyx 26/1 C Horizontaal Full-body solarium 3240 W

hapro_onyx_full-body_zonnebank

In het aanbod van Hapro zijn meerdere zonnebanken te vinden. Je kunt kiezen voor de Onyx 14/5T variant (zie hierboven), terwijl je ook prima voor deze Onyx 26/1 C variant kunt kiezen. Over deze variant zijn wij om meerdere redenen erg te spreken.

Zo vinden wij het ideaal dat deze zonnebank maar liefst 26 lampen heeft. Het gaat hierbij om 26 bruiningslampen welke tezamen voor een optimaal bruiningsresultaat zorgen. De werking van deze lampen wordt ook nog geoptimaliseerd door het speciale SRS reflectiesysteem.

Wil je vooral jouw gezicht laten bruinen? Ook dat is mogelijk bij deze Hapro zonnebank. Voor het gezicht heeft Hapro namelijk vijf spaghettilampen aangebracht. Deze lampen zorgen voor een geweldige bruining van het gezicht.

Tijdens het zonnen moet je goed op de tijd letten. Bij de Hapro Onyx 26/1 C lukt dit gelukkig prima dankzij de analoge timer. Ook de aangebrachte acrylplaat zorgt bij deze zonnebank voor de gewenste veiligheid.

Wel moet je bij deze Hapro zonnebank goed rekening met het prijskaartje houden. Ruim 3300 euro voor een zonnebank betalen is simpelweg niet voor iedereen weggelegd. Als je dit geld wel uit kunt geven, is het advies om dit daadwerkelijk te doen. Vrij weinig zonnebanken zijn zó geschikt voor thuisgebruik als deze Hapro zonnebank.

👍 Voordelen:

 • Beschikt over een extra gezichtsbruiner
 • 26 kwalitatieve bruiningslampen
 • Beschikt over een analoge timer
 • Prima kwaliteit
 • Inclusief SRS reflectiesysteem

👎 Nadelen:

 • Dit is een dure Hapro zonnebank
4. Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White

hapro_zonnehemel_inklapbaar_voor_thuis

Geniet jij in jouw woning het liefste van zoveel mogelijk gemak? Dan is het verstandig om voor deze zonnehemel van Hapro te kiezen. Het belangrijkste voordeel is namelijk dat je deze zonnehemel volledig in- en uit kunt klappen.

Nadat je deze zonnehemel ingeklapt hebt, neemt ‘ie nagenoeg geen ruimte meer in beslag. Erg handig, zeker als je een niet al te ruime woning hebt. Zodra je de zonnehemel wilt gebruiken, klap je ‘m in 20 seconden ook weer uit.

Bij deze Hapro zonnehemel geniet je sowieso van een aangename dubbelwerking:

 • Infraroodlicht: de infrarood lampen zorgen ervoor dat jouw spieren en gewrichten lekker warm aan gaan voelen.
 • UV licht: het UV licht zorgt voor het gewenste bruiningsresultaat. Dit licht zorgt overigens ook nog voor de aanmaak van vitamine D.

Tevens zijn wij van mening dat het prijskaartje van deze zonnehemel interessant is. Je betaalt hier namelijk 1600 euro voor. Ten opzichte van de Hapro zonnebanken is dat een mooie besparing.

Bovendien hebben wij opgemerkt dat de werking van deze Hapro zonnehemel meer dan prima is.

👍 Voordelen:

 • Beschikt over infrarood- én UV licht
 • Volledig inklapbaar
 • Makkelijk in gebruik
 • In 10 seconden in en uit te klappen
 • Zorgt voor een complete wellness beleving

👎 Nadelen:

 • Minder krachtig dan een Hapro zonnebank
Koopgids: Wat is voor jou de beste Hapro zonnebank of zonnehemel?

Zou jij graag thuis heerlijk willen zonnen? Dan is de aanschaf van een Hapro zonnebank of zonnehemel een prima keuze.

Dit merk levert namelijk kwaliteit, terwijl je ook nog uit meerdere varianten kunt kiezen. Welke variant voor jou het meest geschikt is, ga je ontdekken in deze koopgids.

Verschil tussen een zonnebank en zonnehemel

Wil je voor een optimale zonnesessie gaan? Dan is een zonnebank de beste keuze; een zonnebank zorgt er namelijk voor dat je aan meerdere kanten bruin wordt.

Bij een zonnehemel zijn de verwarmingselementen alleen boven je te vinden. Als je ook een bruine rug wenst te hebben, moet je je dus omdraaien onder de zonnehemel. 

Afmetingen van de zonnebank/zonnehemel

Je doet er sowieso verstandig aan om goed naar de afmetingen van het apparaat te kijken. Je moet het apparaat immers wel in jouw woning kwijt kunnen.

Om dit makkelijker voor je te maken, is het wellicht handig om voor een inklapbare variant te gaan.

Door een inklapbare zonnehemel te kopen, weet je veel ruimte in jouw woning te besparen. Op de momenten dat je de zonnehemel niet gebruikt, staat deze in ieder geval niet onnodig in de weg.

Soort lampen

Bij elke zonnehemel of zonnebank moet je goed naar de lampen kijken. Gaat het hierbij om lampen die alleen UV licht leveren? Of gaat het ook om infraroodlampen?

Dat laatste is wel zo wenselijk, aangezien je daarmee jouw spieren en gewrichten heerlijk op kunt warmen.

Bij de lampen moet je in ieder geval op meerdere facetten letten:

 • Hoeveelheid lampen
 • De kracht van de lampen (aangeduid in Watt)
 • Het soort

Veiligheid

Tijdens een zonnesessie thuis moet je altijd op jouw veiligheid letten. Zorg er daarom voor dat je altijd een zonnebank/zonnehemel aanschaft die een acrylplaat heeft.

Tevens is het wenselijk dat de zonnebank/zonnehemel over een timer beschikt. Tot slot moet je altijd speciale zonnebrilletjes voor onder de zonnebank/zonnehemel dragen!

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wil je graag zo min mogelijk geld uitgeven? Dan kun je het beste voor een Hapro zonnehemel kiezen. Vind je het niet erg om iets meer geld uit te geven? Dan is een Hapro zonnebank een prima optie voor je.

Als je voor Hapro kiest, kies je gelukkig sowieso voor kwaliteit. Het is nu alleen aan jou om te bepalen hoeveel geld je uit wilt geven. 

Misschien ook interessant:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *