Philips zonnebank: Alles over de zonnebanken van dit merk

Last updated by Joni on

Philips zonnebanken zonnehemels

Heb je interesse om een zonnebank voor thuisgebruik aan te schaffen? En ben je daarbij op een Philips zonnebank uitgekomen?

Dan ben je ongetwijfeld benieuwd of de zonnebanken van dit merk de aankoop waard zijn. In dit artikel lees je daar meer over; wij voorzien je van de belangrijkste informatie en handige tips.

Verschillende soorten Philips zonnebanken

In het aanbod van Philips zijn twee soorten zonnebanken te vinden:

  • De reguliere zonnebank: dit is een zonnebank waar je in moet gaan liggen, waarna het licht vanuit meerdere kanten op je huid straalt. Met dank aan dit licht krijgt je huid een fraaie, bruine tint.
  • Een zonnehemel: een Philips zonnehemel is een zonnebank die je over je heen kunt klappen. Zo’n soort zonnebank bestaat dan ook uit slechts één deel, terwijl een zonnebank uit twee delen bestaat.

Het huidige aanbod van Philips

Philips SunMobile 824 zonnehemel

Lange tijd heeft Philips veel zonnebanken op de markt gebracht. Sinds enige tijd is hier echter geen sprake meer van. Dit merk produceert helemaal géén nieuwe zonnebanken of zonnehemels meer.

Hoe dit komt? Dit heeft ongetwijfeld te maken met de veranderde focus binnen het bedrijf. In de afgelopen jaren is dit merk behoorlijk veranderd; dit is blijkbaar ook van invloed op het aanbod van zonnebanken.

Kun je dan helemaal geen zonnebanken van Philips meer kopen? Nou, je hebt nog twee mogelijkheden. Deze twee mogelijkheden bespreken we graag hieronder.

Een tweedehands Philips zonnebank kopen

Op het internet kom je nog meer dan voldoende tweedehands zonnebanken van Philips tegen. Deze zonnebanken zijn relatief voordelig geprijsd, maar zijn mogelijk wel al enige jaartjes oud.

Of wij de aanschaf van een tweedehands Philips zonnebank aan kunnen raden? Dat ligt heel erg aan de situatie, het soort zonnebank en de verkoper. Verderop in dit artikel komen we hier graag op terug.

Een refurbished Philips zonnebank kopen

In de afgelopen jaren is de markt van refurbished producten ontploft. Het is dan ook niet geheel verrassend dat men zich ook is gaan richten op het refurbishen van zonnebanken.

Mocht je een refurbished Philips zonnebank tegenkomen, kan dit erg interessant zijn. Dit betreft een oudere zonnebank, maar deze zonnebank is weer helemaal gebruiksklaar gemaakt.

Hierdoor zou je mogen verwachten dat je met veel plezier gebruik van deze zonnebank kunt maken.

Waar kun je de Philips zonnebanken nog kopen?

Philips Zonnebank

Aangezien Philips geen nieuwe zonnebanken meer uitbrengt, kun je hiervoor niet terecht bij de reguliere aanbieders. Mocht je een tweedehands of refurbished exemplaar aan willen schaffen, kun je deze op meerdere manieren kopen:

  • Bij een specialist. In Nederland hebben meerdere bedrijven zich gespecialiseerd in het aanbieden van tweedehands Philips zonnebanken. Bij die bedrijven heb je vaak de keuze uit meerdere zonnebanken van dit merk, maar mogelijk ook nog van tweedehands varianten van andere merken.
  • Via een online handelsplaats. Op bijvoorbeeld Marktplaats vind je ook altijd wel tweedehands Philips zonnebanken. Uiteraard moet je bij dit aanbod heel kritisch zijn.

Is het aan te raden om een Philips zonnebank aan te schaffen?

Dit ligt heel erg aan je voorkeuren. Verwacht je heel veel van een zonnebank? Dan kun je beter voor een nieuw exemplaar van een ander merk kiezen. Bijvoorbeeld voor een Hapro zonnebank.

Wil je graag voor het eerst een zonnebank in huis uitproberen? Dan kan een tweedehands Philips zonnebank wel een prima idee zijn.

Daarnaast moet je goed naar je budget kijken. Heb je vrij veel geld over voor een nieuwe zonnebank? Dan kun je het beste bij één van onze partners een geheel nieuwe variant aanschaffen.

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan een zonnebank uit? Dan is een tweedehands Philips zonnebank wel een interessante optie. Zo’n zonnebank kost niet de hoofdprijs, maar is wel van de bekende Philips kwaliteit.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Philips zonnebank?

Philips HB975 01 zonnehemel

Ben je online een interessante Philips zonnebank tegengekomen? Ga dan direct goed na of dit een tweedehands variant betreft of een refurbished variant. Wij zouden zelf de voorkeur geven aan een refurbished variant.

Vervolgens is het zaak om heel kritisch naar de zonnebank te kijken. De belangrijkste aandachtspunten bespreken wij hieronder.

Kijk goed naar het model

Om wat voor type Philips zonnebank gaat het precies? Probeer dit te achterhalen en zoek vervolgens via internet meer informatie op.

Verdiep je in de specs en probeer beoordelingen van andere gebruikers te vinden. Aan de hand van die beoordelingen krijg je een duidelijk(er) beeld van de Philips zonnebank.

Kijk kritisch naar de foto’s en advertentie

Het advies is sowieso om heel kritisch te zijn. Kijk kritisch naar de foto’s van de zonnebank, maar kijk ook kritisch naar de advertentie.

Komt de advertentie betrouwbaar over? Of heb je het idee dat de advertentie snel en slordig aangemaakt is? Dat laatste kan duiden op niet al te netjes gebruik van de zonnebank.

Vertrouw je het niet helemaal? Kijk dan verder. Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Schroom niet en vuur je vragen op de verkoper af. Als de verkoper de zonnebank echt wilt verkopen, krijg je nette antwoorden terug.

Kijk kritisch naar het prijskaartje

Wat moet je precies voor de tweedehands Philips zonnebank of Philips zonnehemel betalen? Kijk kritisch naar het prijskaartje en vergelijk dit met andere zonnebanken.

Wordt een Philips zonnebank heel goedkoop aangeboden? Dan kun je je vraagtekens zetten bij de echtheid van de advertentie.

Wordt een Philips zonnebank vrij duur aangeboden? Dan kun je wellicht beter kijken naar een nieuw exemplaar van een ander merk.

Bekijk de beste zonnebanken via de knop hieronder:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *