Inventum Amerikaanse koelkast kopen? Bekijk de Top 3

Last updated by Kaz on

inventum amerikaanse koelkast

Ben je op zoek naar een goede én betaalbare Amerikaanse koelkast? Grote kans dat een Inventum Amerikaanse koelkast in dat geval op je wensen aansluit.

Deze fabrikant levert kwaliteit zonder hier de absolute hoofdprijs voor te vragen. Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral dit artikel door.

Hieronder laten we je alvast kennismaken met de 3 beste Inventum Amerikaanse koelkasten van dit moment.

Dit zijn de top 3 beste Inventum Amerikaanse koelkasten:

  1. Inventum SKV0178B
  2. Inventum SKV4178B
  3. Inventum SKV0177B

De 3 beste Inventum Amerikaanse koelkasten uitgelicht

De aanschaf van een Amerikaanse koelkast is absoluut aan te raden. Zo’n koelkast is lekker groot en daarmee uitstekend geschikt voor grote huishoudens.

Geldt dit ook voor een Inventum Amerikaanse koelkast? Ja, zeker. Wij raden je vooral bovenstaande varianten aan, waarover we je hieronder graag meer vertellen.

1. Inventum SKV0178B

De Inventum SKV0178B is volgens ons de beste Inventum Amerikaanse koelkast. Deze koelkast is lekker groot, heeft een inhoud van 510 liter en is ook nog van een No Frost functie voorzien. Je hoeft het vriesvak deze koelkast hierdoor niet meer te ontdooien.

De inhoud is als volgt opgebouwd: het koelgedeelte heeft een inhoud van 335 liter en het vriesgedeelte een inhoud van 175 liter. Dit maakt deze koelkast zeker geschikt voor de grotere huishoudens.

De Inventum SKV0178B beschikt ook nog over handige extra’s, zoals een ijsdispenser in de deur en LED verlichting in de koelruimte. Ook het prijskaartje is interessant!
2. Inventum SKV4178B

De Inventum SKV4178B is eveneens een geweldige Amerikaanse koelkast van het merk Inventum. Deze koelkast is net iets kleiner dan bovenstaande variant, gezien de netto inhoud van 474 liter.

Doordat ‘ie net iets kleiner is, geef je ‘m mogelijk makkelijker een plekje in je keuken.

Ook deze Inventum Amerikaanse koelkast is van handige extra’s voorzien. Zo beschikt ‘ie over een super koelen en super vriezen functie. Dit betekent dat alle etenswaren en producten razendsnel gekoeld worden.

Laat je onverhoopt de deur open staan? Dan hoor je dit maar al te snel dankzij het deuralarm. Ook de No Frost functie en LED verlichting is op deze koelkast aanwezig.
3. Inventum SKV0177B

Wij vinden de Inventum SKV0177B ook een geweldige Amerikaanse koelkast van Inventum. Deze koelkast ziet er strak uit, mede door het ontbreken van een ijsdispenser.

De twee grote deuren worden hierdoor niet onderbroken. Dit brengt een strakke uitstraling met zich mee, waarbij uiteraard ook de zwarte tint opvalt.

Deze Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 460 liter. Voor de grotere huishoudens is dit groot genoeg. Daarnaast is ‘ie van meerdere handige extra’s voorzien, waaronder een deuralarm en LED verlichting.

Ook deze Inventum koelkast is van LED verlichting voorzien. Al met al een aanrader, mede door het voordelige prijskaartje.
Beperkt aanbod bij Inventum

Zou je graag een nieuwe Amerikaanse koelkast willen kopen? Eén van de beste opties die je dan hebt, is om naar de modellen van het merk Inventum te kijken.

Dit merk biedt namelijk meerdere voordelen, waarover later meer. Eerst willen we nader inzoomen op het aanbod van Inventum.

Als we naar dit aanbod kijken, valt één ding op: het aanbod is nogal beperkt. Wil je bijvoorbeeld een LG Amerikaanse koelkast kopen? Dan heb je uit tientallen modellen de keuze. Bij Inventum heb je uit slechts een handjevol varianten de keuze.

Hoe dit komt? Hier kunnen wij geen zinnige uitspraken over doen. Dit heeft simpelweg met de focus van dit merk te maken.

Het merk kiest er overduidelijk voor om slechts een paar varianten op de markt te brengen, waardoor zij die varianten volledig kunnen optimaliseren.

Waarom voor een Inventum Amerikaanse koelkast kiezen?

De keuze voor een Inventum Amerikaanse koelkast is een logische keuze. Dat is althans ons oordeel op basis van de volgende bevindingen:

  • Een Inventum Amerikaanse koelkast is goedkoop. Als je een goedkope Amerikaanse koelkast wilt kopen, zit je hiervoor bij het merk Inventum goed. Dit merk hanteert relatief lage prijzen; voor minder dan 1000 euro koop je al een koelkast bij dit merk. Een groot verschil met andere koelkast merken, zoals LG. Bij LG moet je soms meer dan 2.000 euro aan een nieuwe Amerikaanse koelkast uitgeven.
  • Een Inventum Amerikaanse koelkast is van een top kwaliteit. Als je voor een Inventum Amerikaanse koelkast kiest, kies je voor een top kwaliteit. Ondanks het voordelige prijskaartje zijn de koelkasten van dit merk opvallend goed. Dat is iets waar wij zelf uitermate te spreken over zijn!
  • Een Inventum Amerikaanse koelkast ziet er strak uit. Alle Amerikaanse koelkasten van het merk Inventum zien er strak uit. Dit komt onder meer door de kleur; zwart of een soort van staalkleur. Ook komt dit door de strakke uitstraling, mede doordat niet alle varianten met een ijsdispenser uitgevoerd zijn.
  • Een Amerikaanse koelkast van Inventum beschikt over handige extra’s. Ongeacht voor welke Amerikaanse koelkast van Inventum je kiest, kies je voor een koelkast met veel handige extra’s. Zo beschikken de meeste koelkasten over No Frost, over LED verlichting en over een deuralarm.

Wil je een hele luxe Amerikaanse koelkast? Dan is een variant van Inventum niet altijd de beste keuze. Zo is zo’n koelkast niet altijd met een ijsdispenser uitgevoerd.

Wil je een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes? Dan moet je hier binnen het aanbod van Inventum gericht naar zoeken.

Ook valt het aanbod van Inventum dus enigszins tegen. Zou je bijvoorbeeld een Amerikaanse koelkast zonder vriesvak willen? Dan kun je op dit moment niet terecht bij het merk Inventum. Dit merk levert alleen maar Amerikaanse koelkasten mét vriesvak.

Wat is voor jou de beste Inventum Amerikaanse koelkast?

Voor welke Inventum Amerikaanse koelkast kun je nou het beste kiezen? Dat is de vraag waar je voor jezelf het antwoord op moet zien te vinden. Wij raden je in ieder geval aan om goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Inhoud & afmetingen

Je moet allereerst naar de inhoud en de afmetingen van de koelkast kijken. Elke Amerikaanse koelkast heeft een forse inhoud, maar deze inhoud is wel per variant verschillend.

Je moet daarom even goed naar je huishouden en voorkeuren kijken. Op basis daarvan bepaal je wat voor jou de juiste inhoud is.

Daarbij heb je ook nog met de afmetingen van de koelkast te maken. Meet vooral goed de ruimte op in je woning/keuken.

Kleur & design

Het is ook verstandig om naar de kleur en het design te kijken. Wil je bijvoorbeeld een hele strakke Amerikaanse koelkast hebben? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een variant zonder ijsdispenser.

Ook moet je dus goed naar de kleurstelling kijken. Wil je een zwarte of grijze variant? Dat is eigenlijk dé keuze.

Handige functies

De meeste Inventum Amerikaanse koelkasten zijn van handige extra’s voorzien. Om welke extra’s het gaat, is wel per koelkast verschillend.

Je doet er daarom verstandig aan om de handige functies per model even goed op een rijtje te zetten. En te bepalen waar je zoal waarde aan hecht.

Prijs

Wil je een goedkope Amerikaanse koelkast hebben? Dan zit je bij het merk Inventum dus goed. De basisprijzen liggen relatief hoog, terwijl je mogelijk ook nog van een aanbieding kunt profiteren.

Als dat daadwerkelijk het geval is, geniet je van een nóg betere prijs-kwaliteitsverhouding. Bepaal in ieder geval voor jezelf hoeveel geld je (ongeveer) uit wilt geven.

Is een Inventum Amerikaanse koelkast een verstandige aankoop?

Ja, een Inventum Amerikaanse koelkast is zeker een verstandige aankoop. De koelkasten van dit merk zien er strak uit, zijn voordelig en voldoen aan de strenge eisen. Zo geniet je van veel handige functies én is de kwaliteit ook nog prima.

Het mooiste is toch wel het prijskaartje van een Inventum Amerikaanse koelkast. Je betaalt in veel gevallen minder dan 1000 euro; dat is vrij uniek in de wereld van Amerikaanse koelkasten. Sla dus direct je slag!Categorieën: Keuken