Mini ventilator kopen? Dit zijn de beste kleine ventilators

Last updated by Kaz on

mini ventilator kopen

Ventilators worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Je kunt voor een grote ventilator voor in de slaapkamer gaan, maar ook voor een mini ventilator.

Zo’n mini ventilator is handig voor bijvoorbeeld naast je laptop. Door de ventilator naast je laptop te zetten, geniet je tijdens het werken van een aangename bries.

Je kunt de kleine ventilator natuurlijk nog op veel meer praktische plekken gebruiken. Lees snel verder en kom erachter wat de meest geschikte mini ventilator is voor jou!

Wat zijn de beste mini ventilators?

Heb je niet al teveel ruimte voor de plaatsing van een grote ventilator? Wil je op een drukke plek van een fijne bries genieten? Of is er een andere reden waarom je het beste voor een mini ventilator kunt kiezen?

Meerdere redenen om te kiezen voor een kleine ventilator dus. Dit zijn volgens ons de beste kleine ventilators van dit moment.

1. FlinQ Draagbare Ventilator

De FlinQ Draagbare Ventilator is volgens ons de beste kleine ventilator. Deze ventilator is dusdanig klein dat je ‘m makkelijk met je mee kunt nemen. Overal waar je komt, geniet je van deze mini ventilator. En dus van een aangename, frisse bries.

Deze kleine ventilator kun je op maar liefst 5 standen instellen. Stel ‘m op de gewenste stand in en geniet met volle teugen. Als de accu op begint te raken, laad je ‘m makkelijk op.

Door het slimme design kun je deze ventilator ook nog opvouwen. Dit maakt het des te makkelijker om deze ventilator overal mee naar toe te nemen.
2. ChargeMore Draadloze Ventilator met Powerbank

Wil je bij je computer of op een andere plek van een aangename verkoeling genieten? Kies dan voor de ChargeMore Draadloze Ventilator met Powerbank. Deze ventilator is klein, is multifunctioneel inzetbaar en beschikt over een krachtige accu.

Door de krachtige accu is deze mini ventilator zelfs als een powerbank te gebruiken.

Deze ventilator is 360 graden roterend, beschikt over meerdere standen en werkt geheel draadloos. Als je de accu opgeladen hebt, gaat de ventilator maar liefst 12 uur mee.

Nadien kun je ‘m makkelijk opladen, dankzij de meegeleverde USB kabel. Door de verstelbaarheid en compactheid is het ook een mini ventilator die je overal gebruikt.
3. Evolize Mini Ventilator

De Evolize Mini Ventilator is eveneens een prima mini ventilator op batterijen. Deze draagbare ventilator neem je overal mee naar toe, is veelzijdig te gebruiken en werkt geheel draadloos.

Mocht de accu van deze ventilator op zijn, laad je de accu makkelijk op met slechts een USB kabel.

Deze mini hand ventilator is bovendien op meerdere plekken in huis te gebruiken. Het merk Evolize geeft aan dat je ‘m onder meer in de babykamer en in je thuiskantoor kunt gebruiken.

Deze mini ventilator beschikt over 3 snelheden, heeft een gebruiksduur tot 8 uur en is 360 graden kantelbaar.
4. iMoshion USB Tafelventilator

De iMoshion USB Tafelventilator is een geweldige mini ventilator met USB aansluiting. Door de USB aansluiting is het een fluitje van een cent om deze kleine ventilator op te laden.

Als je de accu opgeladen hebt, begint het echte genieten in ieder geval. Deze mini ventilator is bijvoorbeeld voorzien van 3 verschillende windstanden.

Ook is de stand van deze mini ventilator naar wens aan te passen. Zet ‘m op je bureau neer, stel ‘m in de gewenste richting in en geniet van de frisse bries.

Tijdens het werken kun je ‘m ook nog opladen met de USB aansluiting van je laptop/computer. Deze tafel ventilator is ook nog in 3 kleuren te verkrijgen.
5. Silvergear Tafelventilator USB

Ben je op zoek naar de kleinste ventilator voor op tafel? Eén van de beste ventilators waar je dan voor kunt kiezen, is de Silvergear Tafelventilator USB.

Deze ventilator is onwijs compact uitgevoerd, maar is wel opvallend krachtig. Die combinatie zorgt ervoor dat je met veel plezier van deze kleine waaier gebruik maakt.

Deze kleine fan is oplaadbaar, dankzij de USB aansluiting. De ventilator is vervolgens draadloos en makkelijk te gebruiken. Je neemt ‘m ook overal mee naar toe, doordat ‘ie volledig opvouwbaar is.

Je hebt bovendien de keuze uit 3 standen en de accu gaat maximaal 7 uur mee. Je hoort tevens amper dat deze mini ventilator een ruimte aangenaam weet te verkoelen.
Waarom voor een mini ventilator kiezen?

Wil je graag een nieuwe ventilator aanschaffen? Maak je borst dan maar alvast nat. Je kunt op dit moment namelijk uit veel soorten ventilators kiezen. Zo kun je voor een USB ventilator, een draadloze ventilator of een ventilator op batterijen kiezen.

Wist je dat deze drie varianten grotendeels overeenkomen met een mini ventilator? Met een mini ventilator ben je echter van nóg meer voordelen verzekerd.

De belangrijkste voordelen van een mini ventilator sommen we graag voor je op:

  • Een mini ventilator is overal mee naar toe te nemen. Een kleine ventilator kun je makkelijk opvouwen en hierdoor overal mee naar toe nemen. Doordat de ventilator draadloos werkt, kun je ‘m ook overal gebruiken. Het is zelfs mogelijk om de ventilator te gebruiken tijdens je picknick in het park.
  • Je hebt altijd wel plek voor een mini ventilator. Wil je tijdens het werken van een aangename bries genieten, maar heb je weinig ruimte op je bureau? Ook dan komt een mini ventilator goed van pas. Dit is aan de compactheid te danken, maar ook aan de manier(en) waarop je een ventilator kunt gebruiken. Je hoeft ‘m niet altijd staand te gebruiken. Nee, je kunt ‘m ook prima ergens aan ophangen.
  • Een mini ventilator werkt super eenvoudig. Kies je voor een kleine ventilator 220v? Dan hoef je ‘m alleen maar op het stopcontact aan te sluiten. Kies je voor een kleine ventilator met oplaadbare accu? Dan hoef je alleen maar de accu af en toe op te laden. Ongeacht voor welke mini ventilator je kiest, geniet je dus van een super eenvoudige werking.

Hoe kies je de beste mini ventilator uit?

Al met al geniet je met een mini ventilator van veel voordelen. Het is echter niet zo dat je per direct van deze voordelen kunt genieten.

Nee, het is allereerst zaak om een geschikte mini ventilator uit te kiezen. Hier helpen wij je graag een extra handje bij.

Hoe we dat doen? Dat doen we door in deze koopgids de belangrijkste aandachtspunten te bespreken.

Aandrijving

Wil je een mini ventilator op batterijen hebben? Of wil je een mini ventilator hebben die op een stopcontact aangesloten moet worden?

Dit is één van de belangrijkste vragen waar je goed naar moet kijken. Een draadloos werkende mini ventilator is, wat ons betreft, toch wel heel handig te noemen.

Afmetingen

Je hebt uiteraard ook met de specifieke afmetingen van de mini ventilator te maken. Ga goed na hoe groot de ventilator precies is. Ga ook goed na of de ventilator eventueel op te vouwen is.

Als dát het geval is, kun je de mini ventilator nog makkelijker met je meenemen. Ongeacht naar welke plek je toegaat.

Instellingen

Je moet ook goed naar de instellingen van de mini ventilator kijken.

Kun je de ventilator bijvoorbeeld in meerdere standen instellen? Zo ja, hoe doe je dit dan precies? En is het ook nog mogelijk om de ventilator 360 graden rond te laten draaien?

Wil je een ventilator met afstandsbediening? Dan is een mini ventilator vaak niet de beste keuze.

De kleinere ventilators zijn vaak niet met een afstandsbediening te bedienen. Dit heeft een simpele reden: de mini ventilator staat vaak bij je in de buurt.

Samenstelling

Let bij een mini ventilator ook goed op de algehele samenstelling:

  • Kleur. Meerdere mini ventilators worden in opvallende/felle kleuren uitgevoerd. Ga goed na in welke kleur jouw nieuwe mini ventilator uitgevoerd moet zijn.
  • Geluidsniveau. Hoeveel geluid produceert de kleine ventilator precies? Als je een stille ventilator voor in de slaapkamer wilt kopen, kan een mini ventilator eventueel een interessante optie zijn.
  • Opladen. Ga uiteraard ook goed na hoe je de kleine ventilator precies op moet laden. Kun je dit met alleen een USB kabel doen? Of heb je hier nog iets extra’s voor nodig?

Wat kost een goede mini ventilator?

Voor een goede mini ventilator hoef je maximaal een paar tientjes te betalen.

Meerdere kleine ventilators die goed aangeschreven staan, kosten nog niet eens 10 euro. Ook met een klein budget kun je dus prima voor een mini ventilator kiezen.

Waar koop je een goede mini ventilator?

Wij raden je aan om een mini ventilator bijvoorbeeld bij Bol.com te kopen. Bij deze aanbieder geniet je van een divers aanbod van de beste mini ventilators.

Het aanbod van Bol.com kenmerkt zich bovendien door scherpe prijzen. Ook als je zo goedkoop mogelijk een kleine ventilator wilt kopen, zit je hiervoor bij Bol.com goed.

Is een mini ventilator een aanrader?

Ja, in bepaalde situaties is een mini ventilator een absolute aanrader.

Dat is echter niet het geval als je een grotere ruimte wilt koelen. Voor het koelen van een grotere ruimte heb je simpelweg een ventilator met meer koelvermogen nodig.

Voor de kleinere ruimtes, of bijvoorbeeld als ventilator voor je bureau, kun je wel prima voor een mini variant kiezen. Wij adviseren je om voor één van bovenstaande varianten te gaan.


Categorieën: Huishouden