Bureau ventilator kopen? Bekijk de Top 5 beste

Last updated by Kaz on

bureau ventilator kopen

Wil je tijdens het werken van wat verkoeling genieten? Of wil je studeren in een fijn klimaat?

Of is er een andere reden waarom je bij je bureau van een aangename verkoeling wilt genieten? Met een goede bureau ventilator creëer je de gewenste verkoeling.

Wij hebben alvast de beste bureau ventilatoren voor je op een rijtje gezet.

Onze top 5 beste bureau ventilatoren:

  1. Northwall Mini USB Ventilator
  2. AirKing Tafelventilator
  3. iMoshion USB Tafelventilator
  4. Allteq bureau ventilator
  5. Silvergear Bureau Ventilator Draadloos

De 5 beste bureau ventilatoren uitgelicht

Een bureau ventilator is niks meer dan een compacte ventilator tafelmodel. Je zet zo’n ventilator op je bureau of tafel neer, waarna ‘ie zijn werk doet.

Je geniet van een aangenaam briesje, waardoor je bijvoorbeeld veel efficiënter kunt werken. Dat doe je zeker met één van bovenstaande varianten. Deze varianten lichten we hieronder graag in het kort toe.

1. Northwall Mini USB Ventilator

De Northwall Mini USB Ventilator is absoluut de beste bureau ventilator. Deze ventilator is compact, is makkelijk op je bureau neer te zetten en is vervolgens makkelijk te gebruiken.

Je hoeft ‘m daarvoor alleen maar op je pc of laptop aan te sluiten. Een kind kan de was doen.

Dit betreft een zogeheten USB ventilator. Zo’n ventilator sluit je met de USB kabel op je computer of laptop aan, waarna ‘ie zijn werk al doet. Je hebt dus geen stopcontact nodig.

De Northwall Mini USB Ventilator is ook nog eens lekker compact, kantelbaar en biedt 2 windsnelheden aan.
2. AirKing Tafelventilator

Heb je iets meer ruimte op je bureau of tafel over? Dan kun je ook prima de AirKing Tafelventilator overwegen.

Deze tafelventilator is groter dan bovenstaande variant, waardoor ‘ie ook voor meer koelere lucht zorgt. Daarbij is het ook een voordeel dat je deze ventilator op 2 standen kunt gebruiken.

De werking van deze ventilator is erg eenvoudig. Zet ‘m op je bureau neer, sluit ‘m op netstroom aan en stel de gewenste stand in.

De ventilator maakt vervolgens amper tot geen lawaai en ziet er ook nog stijlvol uit. Doordat AirKing voor hoogwaardige materialen gekozen heeft, is de levensduur ook meer dan prima.
3. iMoshion USB Tafelventilator

iMoshion-USB-mini-Tafelventilator

Met de iMoshion USB Tafelventilator haal je ook een prima bureauventilator in huis.

Deze ventilator is lekker compact, biedt 3 windstanden aan en is in elke ruimte te gebruiken. Dat komt onder meer doordat je ‘m met een USB kabel op je computer of laptop aan kunt sluiten.

Ga je op reis en ga je op je reis ook nog werken? Dan ben je zeer gebaat bij de iMoshion USB Tafelventilator.

Zet je laptop neer, sluit deze ventilator aan en geniet direct van de gewenste verkoeling. Ondanks de compactheid zorgt deze ventilator voor een zeer aanzienlijke verkoeling!
4. Allteq bureau ventilator

Hoeft jouw nieuwe bureauventilator niet al te bijzonder te zijn? Kies dan voor de Allteq bureau ventilator. In onze ogen is dit één van de meest eenvoudige ventilatoren voor op een bureau van dit moment. Juist door de eenvoud is dit één van de betere opties van dit moment.

Met de Allteq bureau ventilator geniet je van een zeer compacte ventilator. Deze bureauventilator is hierdoor makkelijk een plekje te geven, bijvoorbeeld op je bureau.

Sluit ‘m met de USB kabel vervolgens op je laptop aan. Vanaf dat moment geniet je al direct van een aanzienlijke en aangename verkoeling. Ondanks de compactheid.
5. Silvergear Bureau Ventilator Draadloos

Silvergear-Bureau-Ventilator-Draadloos-oplaadbaar

Vind je het niet erg om voor een iets grotere bureau ventilator te gaan? Dan raden wij je graag deze draadloze ventilator aan.

Deze ventilator is net iets anders vormgegeven, waardoor ‘ie net iets groter is. Dat merk je onder meer aan de aangename verkoeling die deze ventilator biedt.

Bij deze ventilator geniet je van opvallend veel gemak. Zo sluit je ‘m met een USB kabel op je laptop/computer aan. Ook heb je de keuze uit maar liefst 4 windsnelheden/standen.

Verder is het handig dat je ‘m kunt kantelen en dat ‘ie ook nog draadloos te gebruiken is. Als je de accu met de USB kabel opgeladen hebt, gaat ‘ie zo’n 2,5 uur lang volledig draadloos mee.
Wat is een bureau ventilator precies?

Een bureau ventilator is een ventilator die je op je bureau kunt zetten. Tot zover het intrappen van een open deur. Een dergelijke ventilator beschikt over een paar belangrijke kenmerken:

  • De ventilator is compact. Juist door de compactheid kun je ‘m op een bureau of tafel neerzetten. Dit doe je veelal zonder enige moeite.
  • De ventilator is veelal aan je PC te koppelen. Veel bureau ventilatoren zijn zogeheten USB ventilatoren. Dit betekent dat je ‘m met een USB kabel op je PC aan kunt sluiten. De PC vormt vervolgens het stroompunt voor de ventilator.
  • De ventilator is stil. Ben je op zoek naar een stille ventilator voor in je kantoor? Dan sluit een bureauventilator ook goed op je wensen aan. Deze ventilatoren werken nagenoeg geruisloos en zijn hierdoor uiterst geschikt voor tijdens het werken.
  • De ventilator is ook op andere plekken neer te zetten. Een bureauventilator hoef je niet per sé op een bureau neer te zetten. Je kunt ‘m ook op bijvoorbeeld je nachtkastje, een tafel of een ander object neerzetten.

Waarom voor een bureau ventilator kiezen?

Heb je behoefte aan wat verkoeling in je woning of in je kantoor? Dan is de keuze voor een mini ventilator een logische keuze.

Zo’n ventilator neemt niet al te veel ruimte in beslag, maar zorgt wel voor de gewenste verkoeling. Alleen dat is al voldoende reden om voor een bureau ventilator te kiezen.

Met een goede bureau ventilator geniet je van nog meer mogelijkheden/voordelen. Zo ben je veelal in staat om ‘m op je PC of laptop aan te sluiten.

Je PC of laptop vormt het stroompunt, waardoor je voor je bureau ventilator helemaal geen stroompunt nodig hebt. Handig!

Verder geniet je van opvallend veel instelmogelijkheden. De meeste bureau ventilatoren beschikken over meerdere standen. Dat stelt je in staat om altijd de gewenste verkoeling te creëren.

Overigens zijn de compacte bureau ventilatoren opvallend krachtig. Ze bieden een aanzienlijke verkoeling, waardoor het aangenaam vertoeven is. Bijvoorbeeld in je kantoor.

Kun je dit vergelijken met het koelingsvermogen van een grote ventilator? Nee, dat is niet het geval. Maar, een bureau ventilator koelt beter dan je op voorhand zou verwachten.

Een ander voordeel is in de prijsstelling te vinden. De meeste bureau ventilatoren zijn erg voordelig. In veel gevallen ben je voor maximaal 2 á 3 tientjes al klaar.

Vind je het niet erg om iets meer geld uit te geven? Ook dan heb je keuze uit meer dan voldoende geschikte bureau ventilatoren.

Is een tafelmodel ventilator altijd geschikt?

Nee, een bureau ventilator is niet altijd geschikt. Wil je bijvoorbeeld een grotere ruimte koelen? Dan heb je echt baat bij een grote ventilator. Juist in de kleinere ruimtes doet een bureau ventilator zijn werk prima. Ideaal voor in je thuiskantoor dus.

Waar vind je een goede bureau ventilator?

Spreken de werking & voordelen van een bureauventilator je aan? Dan raden wij je aan om vooral het aanbod van Bol.com goed te bekijken. Bij die aanbieder vind je een divers aanbod van hoogwaardige bureau ventilatoren.

Dat is bij onder meer Action, Blokker en Hema een ander verhaal. Bij die aanbieders heb je de keuze uit meerdere bureau ventilatoren, maar die zijn niet allemaal van de gewenste kwaliteit.

Ze voelen goedkoop aan en ze gaan vaak ook niet al te lang mee. Kies daarom voor één van bovenstaande bureau ventilatoren!

Is een tafelmodel ventilator een verstandige aankoop?

Ja, een bureau ventilator kán zeker een verstandige aankoop zijn.

Ga goed voor jezelf na in welke situatie je van de gewenste verkoeling wilt genieten. Is dit het geval tijdens het werken? Dan is een bureau ventilator zeker een verstandige aankoop.

Of ben je op zoek naar een ventilator voor op je nachtkastje? Of voor in de caravan bijvoorbeeld? Ook in dergelijke situaties kun je prima voor een bureau ventilator kiezen!Meer ventilatoren:


Categorieën: Huishouden