Oplaadbare draadloze ventilator – Top 5 (Test)

Last updated by Kaz on

oplaadbare-draadloze-ventilator

Zou je graag altijd en overal van een ventilator willen genieten? Dan heb je baat bij een oplaadbare draadloze ventilator.

Doordat zo’n ventilator volledig draadloos werkt, ben je niet aan een stopcontact gebonden.

In dit artikel kom je de 5 beste oplaadbare en draadloze ventilators tegen en tips om een miskoop te voorkomen. Lees snel verder!

De 5 beste oplaadbare en draadloze ventilators

Zie je het al helemaal zitten om van een oplaadbare ventilator gebruik te maken? Dan wijzen wij je graag op onderstaande 5 ventilators.

Deze ventilators zijn niet alleen oplaadbaar, maar zijn ook draadloos. Deze combinatie brengt dus talloze voordelen met zich mee.

1. ChargeMore Draadloze Ventilator

ChargeMore-Draadloze-mini-Ventilator-met-Powerbank

De ChargeMore Draadloze Ventilator is een geweldige ventilator die zowel draadloos als oplaadbaar is. Doordat je deze ventilator draadloos kunt gebruiken, kun je ‘m op elke gewenste plek in huis gebruiken. Of buiten. Of als je op reis bent.

Deze kleine ventilator is opvallend krachtig. Ook heb je de keuze uit 3 snelheden, waardoor je altijd van de gewenste verkoeling geniet. Door de diameter van 20 cm is deze ventilator ook nog makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Is de accu eenmaal leeg? Dan laad je ‘m makkelijk op. Overigens kun je ‘m zelf ook als oplader gebruiken; je kunt ‘m namelijk als powerbank gebruiken. Handig als je even je smartphone op wilt laden.
2. YONO Telescopische Ventilator Staand

De YONO Telescopische Ventilator Staand vinden wij de handigste draadloze ventilator. Deze tafelventilator werkt volledig draadloos en is geheel naar wens instelbaar. Dit komt onder meer door de verstelbaarheid van de ‘steel’ van de ventilator.

Je kunt ‘m hierdoor als een kleine tafelventilator gebruiken, maar ook als een hogere statiefventilator.

Bij deze ventilator heb je ook nog de keuze uit 4 snelheden. Net zoals bovenstaande variant heeft deze ventilator een diameter van 20 cm. Dat brengt een aangenaam briesje met zich mee.

Tevens is het ideaal dat je ‘m met de meegeleverde USB kabel snel en probleemloos oplaadt.
3. Silvergear – Tafelventilator USB

Silvergear-mini-Tafelventilator-USB

Heb je het liefste een kleine draadloze ventilator? Dan raden wij je graag de Silvergear – Tafelventilator USB aan. Zoals je op de foto al kunt zien, is deze ventilator compact vormgegeven.

Dit blijkt ook uit de diameter van 17 cm. Uiteraard is deze oplaadbare ventilator volledig draadloos te gebruiken. Als je ‘m draadloos gebruikt, gaat de accu tot maximaal 7 uur mee.

Deze kleine ventilator stel je op 3 verschillende standen in.

Ook is het een groot voordeel dat deze tafelventilator amper tot geen lawaai produceert. En wil je ‘m ergens mee naar toe nemen? Ook dat is een fluitje van een cent, aangezien je deze kleine ventilator op kunt vouwen.
4. Honeywell HTF090

De Honeywell HTF090 is één van de mooiste draadloze ventilators van dit moment. Deze ventilator is op een eenvoudige manier te gebruiken, eenvoudig op te laden en volledig draadloos te gebruiken.

Doordat ‘ie zo compact is, geef je ‘m bovendien makkelijk een plekje. Je kunt ‘m bijvoorbeeld gebruiken tijdens het werken.

Deze kleine mobiele ventilator is dus makkelijk op te laden met een USB kabel. Als je dit gedaan hebt, gebruik je deze ventilator altijd op de gewenste plek.

Je kunt ‘m ook nog eens op meerdere manieren gebruiken: dragend, neerzettend of hangend. De instelmogelijkheden zijn bij de Honeywell HTF090 eindeloos.
5. Silvergear – Bureau Ventilator Draadloos

Deze top 5 sluiten we af met de Silvergear – Bureau Ventilator Draadloos. Als je naar deze ventilator kijkt, lijk je een normale ventilator te zien.

In werkelijkheid is dit echter een mini ventilator met een diameter van 17 cm. Door deze diameter is dit een ventilator die je op elke plek kunt gebruiken.

Dat is uiteraard ook te danken aan de draadloze werking. Voor deze ventilator heb je niks anders nodig dan een opgeladen accu. De accu laad je makkelijk op met een USB kabel.

Vervolgens is het op en top genieten, mede doordat je uit 3 snelheden kunt kiezen. Deze mini ventilator neem je moeiteloos overal mee naar toe.
Waarom voor een oplaadbare ventilator kiezen?

Het is om meerdere redenen aan te raden om voor een oplaadbare en draadloze ventilator te kiezen:

  • Je neemt de ventilator overal mee naar toe. Een grote ventilator kun je op slechts één plek gebruiken, maar daar is bij een draadloze ventilator geen sprake van. Je bent immers niet gebonden aan een stopcontact. Ook zijn de meeste draadloze ventilators erg compact, waardoor je ze makkelijk meeneemt.
  • Je laadt de ventilator makkelijk op. Maak je op de gewenste plek gebruik van de oplaadbare ventilator? Dan is na een paar uur de accu op. Gelukkig kun je deze heel makkelijk opladen; hier heb je alleen een USB kabel en oplader of laptop voor nodig.
  • Je kunt ‘m veelal naar wens instellen. Kies je voor één van de bovenstaande oplaadbare & draadloze ventilators? Dan kun je ‘m ook nog eens naar wens instellen. Zo is het bij bijna elke draadloze ventilator mogelijk om uit meerdere snelheden te kiezen. Ook is het bij meerdere varianten mogelijk om ‘m in hoogte te verstellen.

Hoe vind je de beste draadloze ventilator?

Heb je het idee dat een oplaadbare ventilator perfect op je wensen aansluit? Om van alle voordelen te profiteren, moet je eerst op zoek naar de beste oplaadbare ventilator gaan. Daar helpen onderstaande tips je bij.

Tip 1: bepaal waar je de oplaadbare ventilator wilt gebruiken

Waar wil je precies je nieuwe oplaadbare draadloze ventilator gebruiken? Als je ‘m bijvoorbeeld in je slaapkamer wilt gebruiken, heb je eerder een stille ventilator voor in de slaapkamer nodig.

Wil je de ventilator op je bureau gebruiken? Dan moet je kijken naar de mogelijkheid tot plaatsing. Is het bijvoorbeeld ook mogelijk om ‘m ergens aan op te hangen?

Tip 2: kijk goed naar de accu

Als je voor een ventilator op batterijen kiest, moet je ‘m uiteraard regelmatig opladen. Je doet dit idealiter niet al te vaak. Kijk daarom goed wat de maximale accuduur op één acculading is.

Ga ook even goed na hoe je ‘m op moet laden. Nagenoeg elke draadloze ventilator is een USB ventilator, waardoor je ‘m erg eenvoudig oplaadt.

Tip 3: kijk goed naar de afmetingen

Je moet ook goed naar de afmetingen van de oplaadbare ventilator kijken. Wil je een mini ventilator hebben? Kies dan voor een variant met een diameter van 17 cm.

Wil je een iets grotere oplaadbare ventilator hebben? Dan heb je meer mogelijkheden. Uiteraard moet je dit goed afstemmen op de plek waar je ‘m wilt gebruiken.

Wat kost een goede draadloze ventilator?

Voor een ventilator die oplaadbaar en draadloos is, betaal je maximaal een paar tientjes. Voor nog geen 20 euro heb je al een prima oplaadbare en draadloze ventilator.

Is een oplaadbare ventilator aan te raden?

Ja, een oplaadbare en draadloze ventilator is zeker een aanrader. Zo’n ventilator is eenvoudig te gebruiken, is overal te gebruiken en is eenvoudig op te laden. Het zachte prijskaartje is eveneens een groot voordeel.

Waar koop je een oplaadbare en draadloze ventilator?

Een goede oplaadbare & draadloze ventilator koop je bijvoorbeeld bij Bol.com. Bij deze aanbieder geniet je van een divers aanbod van de beste draadloze ventilators en relatief scherpe prijzen.

Bekijk het aanbod bij onderstaande webshops voor een uitgebreid aanbod:Meer ventilatoren:


Categorieën: Huishouden