KPN glasvezel aanbieding? Ontdek de beste kortingsacties!

Last updated by Kaz on

kpn glasvezel aanbieding

Wil je graag een nieuw glasvezel internet abonnement afsluiten? Eén van de providers waar je dan bij terecht kunt, is KPN.

Deze provider biedt niet alleen meerdere abonnementen aan, maar stunt ook nog eens met aanbiedingen. Alles over de beste KPN glasvezel aanbiedingen vind je in dit artikel.

Check direct de huidige KPN glasvezel aanbiedingen op jouw postcode

Ben je benieuwd naar de huidige KPN glasvezel aanbiedingen? Het is zaak om eerst je postcode in te vullen, waarna je in één oogopslag ziet wat voor jou de huidige KPN glasvezel aanbiedingen zijn.

Vul je postcode direct op deze pagina in.

Waarom biedt KPN een glasvezel aanbieding aan?

Er zijn eigenlijk meerdere redenen waarom KPN een glasvezel aanbieding aanbiedt:

 • Men wil de strijd van andere providers winnen. Uiteraard is KPN niet de enige provider in ons land die glasvezel internet abonnementen aanbiedt. Aangezien KPN de strijd van andere providers wil winnen, is het logisch om met een glasvezel aanbieding op de proppen te komen. Veel Nederlanders zijn immers gek op kosten besparen.
 • Glasvezel internet is relatief prijzig. Als je puur naar de kosten voor glasvezel internet kijkt, valt op dat de kosten relatief hoog liggen. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat glasvezel nog een vrij nieuwe technologie is. Om deze vorm van internet toch voor veel mensen bereikbaar te maken, is KPN met interessante aanbiedingen gekomen.

Een andere reden is terug te vinden in de andere providers. Als je bijvoorbeeld naar Ziggo kijkt, zie je al snel de nodige Ziggo aanbiedingen.

Met zo’n Ziggo aanbieding kun je als consument eveneens de nodige kosten besparen. Het is dan ook volkomen logisch dat elke andere provider ook aanbiedingen aanbiedt.

Hoe hoog lopen de kortingen bij KPN op?

Feit is dat de kortingen bij KPN hoog oplopen. Deze kortingen zijn echter niet alleen maar in harde euro’s uit te drukken.

Als je een KPN glasvezel internet abonnement afsluit, krijg je ook nog gratis extra’s van KPN. Ook biedt deze provider extra kortingen op andere abonnementen aan.

Het is daarom erg interessant om voor KPN Hussel te kiezen. Met deze dienst van KPN kun je je eigen abonnementen volledig samenstellen.

Door meerdere abonnementen op deze manier samen te stellen en af te sluiten, ontvang je van KPN een extra korting. Daar ben je ongetwijfeld dol op, niet waar?

Hoe hoog de kortingen exact oplopen, is door bovengenoemd verhaal lastig aan te geven. Wij raden je daarom graag het volgende aan: check de website van KPN voor de huidige aanbiedingen.

Dit advies geven wij ook omdat KPN regelmatig met nieuwe/andere aanbiedingen op de proppen komt.

Verschillende soorten KPN glasvezel aanbiedingen

Het is goed om te weten dat KPN meerdere soorten glasvezel aanbiedingen aanbiedt:

 • Een aanbieding in harde euro’s. Op elk glasvezel internet abonnement krijg je bij KPN in harde euro’s een interessante korting. Zo krijg je op het moment van schrijven de eerste 6 maanden van het abonnement een korting die op kan lopen tot wel 17,50 euro per maand.
 • Cadeaus. Voor zowel bestaande- als nieuwe klanten komt KPN ook regelmatig met een leuk cadeau op de proppen. Als nieuwe klant ontvang je dit cadeau bij het afsluiten van een glasvezel abonnement. Als bestaande klant ontvang je een mail met daarin meer informatie over de mogelijke cadeaus.
 • Combivoordeel. Heb je op dit moment al een ander abonnement bij KPN lopen? Dan is het bijzonder interessant om ook het glasvezel internet abonnement bij KPN af te sluiten. In dat geval ontvang je combivoordeel; dit voordeel kan oplopen tot wel 10 euro per maand plus handige extra’s. Zo kun je voor je televisie van KPN bijvoorbeeld gratis een extra zenderpakket krijgen.

Voor wie zijn de KPN glasvezel aanbiedingen interessant?

KPN is één van de grootste providers van ons land. Dit komt door het diverse aanbod, maar ook door de service én de prijzen.

KPN is zeker niet de goedkoopste provider, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is wel prima te noemen. Daarbij spelen de aanbiedingen ook een grote rol.

Wat ons erg aanspreekt, is dat de KPN glasvezel aanbiedingen voor bijna iedereen interessant zijn. Dit geldt voor zowel nieuwe- als bestaande klanten. Ongeacht wat voor klant jij bent, kun je bij deze provider van interessante aanbiedingen profiteren.

Daarbij moet je wel goed het volgende beseffen: glasvezel internet van KPN is niet overal beschikbaar. Mogelijk woon jij in een wijk waar een andere provider het glasvezelnetwerk aangelegd heeft.

Als dat het geval is, is het niet mogelijk om een glasvezel abonnement bij KPN af te sluiten.

Wij raden je daarom het volgende aan: maak eerst gebruik van de postcodecheck. Je ziet dan direct of je überhaupt een glasvezel abonnement bij KPN af kunt sluiten.

Is dat inderdaad het geval? Dan is het zaak om op zoek naar de beste aanbieding van KPN te gaan.

Wat zijn de ‘normale’ KPN glasvezel kosten?

Bij het afsluiten van een nieuw internet abonnement let je uiteraard op veel factoren. De snelheid van het internet is hier een goed voorbeeld van, evenals de kosten per maand. Bij de ‘normale’ KPN glasvezel kosten vallen al snel de nodige dingen op.

Ten eerste valt op dat je uit meerdere glasvezel abonnementen kunt kiezen. Maar, waar je precies voor kunt kiezen, is afhankelijk van je adres.

Het is dus eerst zaak om je postcode in te vullen. Nadat je dit hebt gedaan, zie je direct wat KPN zoal op je adres kan leveren.

Ten tweede valt op dat de KPN glasvezel abonnement prijzen aardig uiteenlopen. Om je hier een indruk van te geven, zetten we de verschillende abonnementen voor je op een rijtje:

 • Snel: 42,50 euro per maand. Bij dit abonnement geniet je van een download- en uploadsnelheid van 100 Mbit/s.
 • Supersnel: 50 euro per maand. Bij dit abonnement geniet je van een download- en uploadsnelheid van 200 Mbit/s.
 • Ultrasnel: 52,50 euro per maand. Bij dit abonnement geniet je van een download- en uploadsnelheid van 1000 Mbit/s.

Het is zaak om goed naar het gewenste gebruik te kijken. Alleen op basis daarvan kun je de juiste keuze tussen deze drie glasvezel internet abonnementen bij KPN maken.

Hoe vaak biedt KPN een korting op glasvezel internet aan?

Eigenlijk het gehele jaar door biedt KPN een korting op glasvezel internet aan. Hoe deze korting precies samengesteld is, is per moment verschillend. Het is daarom zaak om goed de verschillende aanbiedingen van KPN te bekijken.

Zoals hierboven al gesteld, biedt KPN aan alle klanten een interessante korting aan. Dit geldt absoluut voor nieuwe klanten, maar ook al helemaal voor bestaande klanten. KPN doet er simpelweg alles aan om haar huidige klanten te behouden.

Loopt je abonnement mogelijk op korte termijn af? Dan kan het geen kwaad om eens naar de klantenservice van KPN te bellen. Geef aan dat je tevreden bent en mogelijk je contract wilt verlengen.

Geef daarbij ook aan dat je eigenlijk niet zo te spreken bent over het tarief per maand. Mogelijk komt de medewerker van KPN direct meen persoonlijke aanbieding op maat op de proppen.

Hoe weerhouden de aanbiedingen van KPN zich toch andere providers?

Bij het afsluiten van een glasvezel internet abonnement heb je niet veel keuze. Dit komt puur doordat niet alle aanbieders zomaar glasvezel aan kunnen bieden. Dit hangt volledig af van het glasvezelnetwerk dat in je wijk aangelegd is. En door wie dit gedaan is.

Het is daarom zaak om eerst de postcodecheck te doen. Nadat je dit gedaan hebt, zie je direct tussen welke providers je kunt kiezen.

Als wij puur naar de aanbiedingen van alle glasvezel providers kijken, zien wij het volgende:

 • Alle providers komen met interessante aanbiedingen op de proppen. Net zoals bij KPN is de aanbieding niet altijd in de vorm van harde euro’s. Je zou daarom ook bij andere providers even goed naar een eventueel combivoordeel moeten kijken.
 • De prijzen verschillen per provider aanzienlijk. Als we naar de prijzen van de providers kijken, zien we dat deze behoorlijk uiteenlopen. Dit geldt echter niet alleen voor de prijzen, maar ook voor de internetsnelheden. Let daarom niet alleen op het tarief per maand, maar kijk goed naar het complete geheel.

Hoe vind je de beste glasvezel deal bij KPN?

Ben je van plan om glasvezel bij KPN af te sluiten? Met onderstaand stappenplan vind je snel de beste glasvezel deal bij deze provider:

 • Stap 1: ga naar de website van KPN en vul je postcode in. Je ziet nu direct of je überhaupt een glasvezel abonnement bij deze provider af kunt sluiten.
 • Stap 2: zet je wensen met betrekking tot glasvezel internet op een rijtje. Van welke internetsnelheid wil je bijvoorbeeld genieten?
 • Stap 3: vergelijk de verschillende abonnementen van KPN goed met elkaar. Let hierbij op het tarief, maar ook op de internetsnelheid en eventuele interessante aanbiedingen. Let bijvoorbeeld ook goed op een eventueel combivoordeel.
 • Stap 4: stel het glasvezel internet abonnement naar wens samen. Waar je hierbij precies naar moet kijken, vertellen wij je hieronder graag tot in detail.
 • Stap 5: sluit het abonnement direct af. Via de website van KPN kun je het abonnement direct afsluiten. Je krijgt vervolgens in je mailbox een bevestigingsmail, waarna KPN spoedig alle benodigdheden naar je opstuurt.

KPN glasvezel abonnement afsluiten: waar moet je op letten?

Bij het afsluiten van een KPN glasvezel abonnement let je uiteraard op het tarief per maand. Daarbij moet je ook goed op de aanbiedingen letten, aangezien KPN vaak met een aanbieding stunt. Maar, dat is niet het enige waar je goed op moet letten.

Let ook goed op de volgende punten:

 • Internetsnelheid. Als je voor glasvezel internet kiest, doe je dit waarschijnlijk vanwege de hogere internetsnelheid. Bij KPN kun je uit drie hoge internetsnelheden kiezen, dus maak een goede vergelijking voor jezelf.
 • Looptijd. Bij KPN kun je uit twee looptijden kiezen. Je kunt het abonnement voor 1 jaar afsluiten, maar je kunt ook voor een maandelijks opzegbaar abonnement kiezen. Het maandelijks opzegbare abonnement is in ieder geval duurder.
 • Extra internetopties. Bij KPN kun je ook nog voor extra internetopties kiezen. Neem deze goed door en bepaal of je hier eventueel interesse in hebt.
 • Extra’s. Je hoeft uiteraard niet een alleen internet abonnement bij KPN af te sluiten. Je kunt het glasvezel internet abonnement ook prima combineren met bijvoorbeeld TV. Bij het samenstellen van je abonnement kun je een dergelijke extra bundel makkelijk toevoegen.

Kies je voor een glasvezel internet abonnement bij KPN? Je geniet in dat geval van een 100% installatiegarantie en van een bedenkperiode van 14 dagen.

De benodigdheden krijg je meestal binnen 7 dagen geleverd. Nadat je je abonnement afgesloten hebt, is het abonnement ook nog maandelijks aanpasbaar.

Profiteer je ook nog van een KPN glasvezel aanbieding? Dan heb je het al helemaal goed voor elkaar!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Computer