Ziggo aanbieding? Beste Ziggo Acties & Kortingen (2024)

Last updated by Kaz on

ziggo aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuw alles-in-1 pakket? Wil je een nieuw abonnement voor interactieve TV afsluiten? Of wil je een nieuw internetabonnement voor thuis afsluiten?

Dit zijn enkele mogelijke abonnementen die je bij Ziggo af kunt sluiten. Indien je zo’n abonnement af gaat sluiten, wil je uiteraard van een Ziggo aanbieding profiteren.

Maar, hoe vind je nou de beste Ziggo aanbieding? Met welke aanbiedingen komt deze provider op de proppen? En hoe kun je van een interessante korting bij Ziggo profiteren?

In dit artikel vertellen wij je alles over de kortingen, aanbiedingen en acties van Ziggo.

Scherpste Ziggo aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten

Wil je een abonnement bij Ziggo afsluiten? Ongeacht of je een nieuwe- of bestaande klant bent, geniet je bij Ziggo van de nodige mogelijke aanbiedingen.

Wij zetten de scherpste Ziggo aanbiedingen voor nieuwe en vaste klanten voor je op een rijtje.

Aanbieding op internet en TV

Bij een internet en TV pakket profiteer je momenteel van een korting van 50%. Deze korting geldt voor de eerste 6 maanden. Tijdens deze periode betaal je dus slechts de helft van de abonnementsprijs per maand.

Kies je voor een internet en TV pakket bij Ziggo met Internet Giga? Dan ontvang je zelfs de eerste 12 maanden 50% korting. Deze Ziggo actie geeft duidelijk aan dat de kortingen bij Ziggo aanzienlijk zijn!


Aanbieding op Internet only

Wil je voor thuis alleen een internet abonnement afsluiten? Ook dan geniet je bij Ziggo van een interessante aanbieding.

Indien je voor het Internet Only Giga pakket kiest, krijg je maar liefst 50% korting op de eerste 6 maanden. Zo wordt Ziggo Internet Only nóg goedkoper!


Zakelijk internet en TV

Wil je voor je onderneming een zakelijk internet- en TV abonnement afsluiten? In dat geval krijg je bij Ziggo maar liefst 50% korting de eerste 12 maanden.

Daarnaast krijg je ook nog 3 SmartWifi boosters geleverd. Met deze boosters versterk je het internet in je kantoor.


Ziggo aanbieding Viaplay

Ben je groot liefhebber van Formule en/of buitenlandse voetbalcompetities? Dankzij de Ziggo aanbieding voor Viaplay kijk je nog goedkoper naar deze sporten.

Voor het abonnement op Viaplay betaal je bij Ziggo slechts 15,99 euro per maand. Dit abonnement is ook nog eens maandelijks opzegbaar.


Ziggo aanbieding gratis TV

Af en toe kun je bij Ziggo ook nog van een interessante aanbieding voor gratis TV profiteren. Door op het juiste moment een abonnement bij Ziggo af te sluiten, krijg je gratis TV pakketten van deze provider.


Ziggo aanbieding ESPN

Ben je groot liefhebber van de Nederlandse voetbalcompetities? Dan mag een abonnement op ESPN uiteraard niet ontbreken. Het is gelukkig via Ziggo mogelijk om van een aanbieding op ESPN te profiteren.

Voor ESPN compleet betaal je dankzij deze korting slechts 17,95 euro per maand bij Ziggo. Het is ook nog eens mogelijk om dit abonnement maandelijks op te zeggen.


Vodafone aanbiedingen

In 2017 zijn de bedrijven Vodafone en Ziggo met elkaar gefuseerd. Dit betekent dat je nu bij Ziggo ook van interessante Vodafone aanbiedingen kunt profiteren.

Als je op dit moment een Ziggo internet abonnement hebt, geniet je op een Vodafone abonnement van 7,50 euro korting per maand. Door dit combivoordeel is het des te interessanter om bij zowel Vodafone als bij Ziggo een abonnement af te sluiten.


Ziggo aanbiedingen voor bestaande klanten

Bovenstaande aanbiedingen gelden voor nieuwe klanten bij/van Ziggo. Maar, ook als bestaande klant heb je niks te klagen wat betreft aanbiedingen.

Zo geniet je van de onderstaande kortingen:

 • Je krijgt toegang tot Ziggo GO. Met Ziggo GO ben je in staat om overal en altijd naar televisie te kijken. Dit doe je vanaf je tv, maar ook vanaf je smartphone en tablet.
 • Je kunt altijd overal veilig internetten. Vanuit Ziggo krijg je als bestaande klant ook gratis toegang tot Safe Online. Hiermee bescherm je je pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen en dergelijke.
 • Je krijgt toegang tot Ziggo Replay. Met deze dienst van Ziggo kun je eenvoudig je favoriete programma’s terugkijken of vooruitkijken. Als vaste klant hoef je hier geen extra kosten voor te betalen.
 • Wifispots. Als je internet van Ziggo hebt, kun je gebruik maken van wifispots. Op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland heb je hierdoor toegang tot draadloos internet.
 • Cadeau voor bestaande klanten. Zo af en toe geeft Ziggo ook nog een cadeau aan haar bestaande klanten. Om wat voor cadeau dit gaat? Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar wij weten wél dat dit cadeaus zijn waar je als ontvanger echt iets aan hebt.

Veranderende aanbiedingen

Let goed op: de bovengenoemde Ziggo aanbiedingen zijn aan veranderingen onderhevig.

Dit heeft meerdere redenen:

 • Ziggo past regelmatig haar aanbiedingen aan. Dit moet Ziggo wel doen met het oog op de andere providers. Zo kun je op het moment van schrijven van een interessante KPN glasvezel aanbieding profiteren. Het is daarom goed mogelijk dat Ziggo zelf ook met zo’n aanbieding gaat komen.
 • Ziggo biedt regelmatig nieuwe aanbiedingen aan. Ziggo wil uiteraard regelmatig nieuwe klanten aantrekken én haar vaste klanten behouden. Om dit voor elkaar te krijgen, komt deze provider regelmatig met nieuwe aanbiedingen op de proppen.

Hoe hoog kunnen de kortingen oplopen bij Ziggo?

Feit is dat de meeste Ziggo aanbiedingen bijzonder interessant zijn. Zeker als je een nieuwe klant bij Ziggo bent/wordt, krijg je kortingen die oplopen tot wel 50%.

Niet alleen dit percentage valt op, maar ook de tijdsduur van deze kortingen. Je kunt op sommige abonnementen tot wel 12 maanden korting krijgen.

Door 12 maanden slechts 50% van de abonnementsprijs te hoeven betalen, bespaar je simpelweg veel geld.

Hoe vaak zijn er kortingen bij Ziggo?

Ziggo stunt regelmatig met interessante aanbiedingen. Of beter gezegd: het gehele jaar door stunt Ziggo met interessante aanbiedingen.

Wij raden je daarom graag het volgende aan:

 • Als nieuwe klant zou je goed de Ziggo aanbiedingen in de gaten moeten houden. Hierbij adviseren wij je om ook goed naar de aanbiedingen van andere providers te kijken. Mogelijk kun je bij een andere provider van een nóg betere aanbieding profiteren.
 • Als bestaande klant krijg je regelmatig een mailtje van Ziggo. In dit mailtje tref je meer informatie aan over een interessante aanbiedingen. Bij veel aanbiedingen is het vrijblijvend om hier wel of geen gebruik van te maken.

Ziggo aanbiedingen vs. aanbiedingen bij/van andere providers

Blinkt Ziggo nou echt uit op het gebied van aanbiedingen? Ja, daar komt het eigenlijk wel op neer. Als we naar de andere providers kijken, zien we dat Ziggo simpelweg met meer aanbiedingen op de proppen is gekomen.

Ook zien we dat de korting bij Ziggo veelal hoger oploopt dan bij andere aanbiedingen.

Neemt niet weg dat de aanbiedingen van andere providers ook interessant kunnen zijn. Wij raden je daarom aan om goed de verschillende providers te checken. Meerdere providers stunten namelijk regelmatig met nieuwe aanbiedingen!

Wat zijn de voorwaarden van Ziggo aanbiedingen?

Elke Ziggo aanbieding gaat gepaard met bepaalde voorwaarden. Als we deze voorwaarden analyseren, zien we vooral dat de voorwaarden niet al streng zijn. Zowel als nieuwe- en als bestaande klant is het vrij simpel om van de aanbiedingen te profiteren.

Waar je wel even goed naar moet kijken, is naar de tijdsduur van de Ziggo aanbieding.

Dit heeft op twee verschillende punten betrekking:

 • De periode waarin je van de Ziggo aanbieding kunt profiteren. Ziggo komt af en toe met vrij kortlopende aanbiedingen op de proppen. Als je van zo’n aanbieding wilt profiteren, zou je dus snel toe moeten happen.
 • De periode waarin de Ziggo aanbieding geldt. Heb je al naar bovenstaande aanbiedingen gekeken? Dan valt op dat de korting tot wel 50% op kan lopen. Maar, je hebt niet oneindig recht op de 50% korting. Ga daarom goed na voor welke periode de Ziggo aanbieding geldt. Dit is vaak voor een periode van 6 maanden, maar soms ook voor een periode van 12 maanden.

Hoe vind je de beste deal bij Ziggo?

Om de beste deal bij Ziggo te vinden, hoef je alleen maar deze tips op te volgen:

Tip 1: Zorg dat je geduldig bent

Wij raden je hoe dan ook aan om geduldig te zijn. Kom je op dit moment nog geen interessante Ziggo aanbieding tegen? Dan is het goed mogelijk dat dit over een tijdje een ander verhaal is.

Houd daarom de deals bij/van Ziggo goed in de gaten. Daarbij is het ook belangrijk om geduldig te zijn en te blijven.

Tip 2: Bekijk regelmatig de aanbiedingen pagina van Ziggo (voor nieuwe klanten)

Heb je mogelijke interesse om naar Ziggo over te stappen? Dan is het aan te raden om de aanbiedingen pagina van Ziggo in de gaten te houden. Op deze pagina vind je altijd de actuele aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Tip 3: Check regelmatig de mails die je ontvangt (voor bestaande klanten)

Zoals duidelijk mag zijn, komt Ziggo regelmatig met kortingen voor bestaande klanten op de proppen. Om op de hoogte van deze kortingen te blijven, zou je regelmatig de mails moeten checken die je ontvangt.

Niet alle kortingen zijn even duidelijk in de mails terug te vinden, dus let daar even goed op.

Tip 4: Richt je op het combivoordeel

Zoals eerder al aangegeven, vormen Vodafone en Ziggo momenteel één bedrijf. Dit betekent dat je van interessante combivoordelen kunt profiteren. Richt je op deze combivoordelen, aangezien je hier extra veel geld mee kunt besparen.

Ook krijg je bij dit combivoordeel vaak de beschikking over extra’s, zoals een extra zenderpakket.

Tip 5: Verlies andere providers niet uit het oog

Wij raden je tot slot aan om de andere providers niet uit het oog te verliezen. Mogelijk kun je bij bijvoorbeeld KPN en T-Mobile van een interessante aanbieding profiteren.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Computer