KPN Hussel: Voordelen, Nadelen & Kosten (Review)

Last updated by Kaz on

kpn hussel

Een internetabonnement, een vast bellen abonnement en een televisie abonnement.

Het zijn slechts een paar voorbeelden van een paar abonnementen die in het huidige leven onmisbaar lijken te zijn. Wil je dergelijke abonnementen afsluiten?

Kijk dan zeker eens naar KPN Hussel. Met deze unieke dienst van KPN geniet je van meerdere voordelen.

Wat is KPN Hussel precies?

KPN Hussel kun je vergelijken met een normaal alles-in-1 pakket. Bij KPN Hussel kun je namelijk vast internet combineren met TV, vast bellen, entertainment en mobiel bellen. Wat hierbij echter uniek is, is dat je het abonnement elke maand aan kunt passen.

Twee vormen van KPN Hussel

KPN Hussel is niet zomaar KPN Hussel. Bij deze provider wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen twee vormen:

 • Hussel Thuis: met Hussel Thuis ben je in staat om alle abonnementen voor thuis geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit meerdere internetsnelheden, meerdere TV zenders en meerdere entertainment pakketten. Bij Hussel Thuis is het dus ook mogelijk om dit abonnement elke maand aan te passen.
 • Hussel Mobiel: met Hussel Mobiel stel je volledig zelf het abonnement voor je smartphone samen. Je kunt uit meerdere databundels kiezen, maar ook uit meerdere looptijden en abonnementsvormen. Ook met Hussel Mobiel heb je alle touwtjes in eigen handen.

Verschil tussen KPN Hussel en KPN Compleet

Tussen KPN Hussel en KPN Compleet bestaat één duidelijk verschil:

 • KPN Hussel bestaat op dit moment nog en KPN Compleet niet meer. KPN Compleet is eigenlijk de voorganger geweest van Hussel. Sinds oktober 2019 is het Compleet Pakket van KPN echter omgezet naar KPN Hussel. De naam van deze dienst is veranderd, maar dit geldt ook voor de samenstelling en de voordelen. Over de voordelen van KPN Hussel vertellen we je hieronder meer.

Wat zijn de voordelen van KPN Hussel?

Met KPN Hussel geniet je absoluut van de nodige voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we voor je op een rijtje:

 • Je kunt abonnementen naar eigen wens husselen. Dit is wat ons betreft het grootste voordeel van KPN Hussel. Je bepaalt zelf welke abonnementen je afsluit en hoe je deze samenstelt. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van het standaard aanbod van KPN, maar creëer je eigenlijk zelf een pakket dat volledig op je wensen aansluit.
 • Maandelijks op te zeggen en aan te passen. Een ander voordeel is terug te vinden in de flexibiliteit. Een KPN Hussel abonnement kun je namelijk maandelijks opzeggen en aanpassen. KPN benadrukt hierbij dat je het abonnement ook omlaag aan kunt passen.
 • Extra korting per maand. Dankzij KPN Hussel geniet je ook nog van extra korting(en) per maand. Zo kun je 5 of 7,50 euro extra korting ontvangen op een mobiel abonnement elke maand.
 • Meer entertainment voor minder geld. KPN Hussel richt zich niet alleen op internet en vast bellen, maar ook op TV. Je kunt bij KPN Hussel zelfs uit meerdere entertainment pakketten kiezen, waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Oftewel: meer entertainment voor minder geld.
 • Onderling gratis bellen. Heb je een Hussel Thuis en Hussel Mobiel abonnement op hetzelfde adres afgesloten? Dan geniet je ook nog eens van onderling gratis bellen. Elke belminuut die je onderling hebt, is volledig gratis.
 • Data delen. Bij een KPN Hussel abonnement kun je ook nog data delen. Het mooie hierbij is dat er ook nog een onbeperkte data bundel beschikbaar is. Hierdoor heb je echt geen omkijken meer naar je dataverbruik.
 • Alles op één plek. Met een KPN Hussel abonnement geniet je ook nog van veel gemak. Je hebt al je abonnementen op één plek afgesloten, waardoor je alles vanaf één plek kunt regelen. Ook heb je één aanspreekpunt en ontvang je slechts één factuur. Gemak dient de mens!

Wat zijn de nadelen van KPN Hussel?

Is KPN Hussel dan voor iedereen de beste keuze? Nee, dat is niet zozeer het geval. Je moet bij KPN Hussel met twee aandachtspunten rekening houden:

 • Niet het goedkoopste. Uit onderzoek is gebleken dat KPN Hussel niet het goedkoopste is. Als je bij een andere provider bijvoorbeeld van een interessante aanbieding kunt profiteren, ben je daarmee mogelijk goedkoper uit.
 • Aan één adres gebonden. Het is ook goed om te weten dat KPN Hussel aan één adres gebonden is. Als je op meerdere adressen woont, heb je eigenlijk niks aan KPN Hussel. Dat is ook het geval als bijvoorbeeld iemand vanuit je huis naar een ander huis verhuist. In dat geval vervallen voor die persoon alle hierboven benoemde voordelen.

Voor wie is KPN Hussel geschikt?

KPN Hussel is in principe voor alle huishoudens geschikt. Als we puur naar de samenstelling en mogelijkheden kijken, zien we dat het vooral voor grotere huishoudens geschikt is.

Feit is dat je voor KPN Hussel meerdere abonnementen ‘nodig’ hebt. Althans; dat is dé manier om te genieten van alle mogelijke voordelen. Sluit een compleet KPN Hussel abonnement af en geniet daarmee van alle mogelijke korting.

Wil je bijvoorbeeld alleen een internet abonnement afsluiten? Dan kun je voor Hussel internet kiezen, maar je kunt ook kijken naar een KPN glasvezel aanbieding. Zo’n aanbieding is mogelijk voor in jouw situatie interessanter.

Onze mening over KPN Hussel

Voor het schrijven van deze KPN Hussel review hebben we uiteraard kritisch naar deze dienst gekeken.

Op basis daarvan kunnen wij de volgende zaken concluderen:

 • KPN Hussel brengt absoluut veel voordelen met zich mee. Zoals je in deze review hebt gelezen, brengt KPN Hussel veel voordelen met zich mee. Met name als je een groter huishouden hebt, is het op en top genieten van alle voordelen.
 • Het is ideaal dat je de abonnementen maandelijks op kunt zeggen of aan kunt passen. Over de flexibiliteit van KPN Hussel zijn wij ook super te spreken. Bij deze abonnementsvorm heb én hou je alle touwtjes perfect in eigen handen.
 • Je hebt de keuze uit veel mogelijkheden. Het is ook ideaal dat je uit veel mogelijkheden kunt kiezen. Zo kun je onbeperkt extra ontvangers in je abonnement opnemen. Hier betaal je uiteraard wel extra voor, maar het levert wel veel gemak op.
 • Het is ideaal dat je uit meerdere internetsnelheden kunt kiezen. Bij KPN Hussel heb je op het moment van schrijven uit meerdere internetsnelheden de keuze. Je bent hierdoor in staat om het abonnement echt volledig op je situatie, huishouden en wensen af te stemmen.
 • De service van KPN is over het algemeen prima. Als we naar de KPN Hussel ervaringen kijken, zien we dat veel mensen hier enthousiast over zijn. Dit geldt voor het abonnement zelf, maar ook voor de service zelf. Wel moet je er rekening mee houden dat KPN een vrij grote partij is. Net zoals bij veel andere bedrijven kan de service hierdoor ietwat ‘log’ aanvoelen.

Bieden andere providers ook zoiets als Hussel aan?

Met een dienst als Hussel is KPN toch wel uniek te noemen. Bij bijvoorbeeld Ziggo of T-Mobile geniet je niet van zoiets als Hussel. Maar, bij die providers geniet je wel van andere interessante mogelijkheden.

Zo heb je bij Ziggo de mogelijkheid om een alles-in-1 pakket volledig naar wens samen te stellen. Je hebt voldoende mogelijkheden wat betreft de internetsnelheid, vaste telefonie en aanvullende producten.

Heb je ook nog een mobiel abonnement bij Vodafone lopen? Dan geniet je van extra voordeel. Je hebt echter niet de mogelijkheid om het abonnement maandelijks aan te passen, zoals dit bij KPN Hussel wel mogelijk is.

Bovengenoemd verhaal geldt ook voor T-Mobile. Ook bij deze grote provider kun je je alles-in-1 pakket volledig naar wens samenstellen. Dit kan echter niet aan de flexibiliteit tippen waar je bij KPN Hussel wel van verzekerd bent.

Onder aan de streep is KPN Hussel absoluut een interessante, unieke en aantrekkelijke dienst van KPN!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Computer