Krultang met opzetstukken kopen? Onze Top 4

Last updated by Joni on

De beste krultang met opzetstukken

Wat is voor jou de reden om een krultang te kopen? Wil je bijvoorbeeld graag meerdere soorten krullen kunnen creëren?

Dan doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar een krultang met opzetstukken. Door met de opzetstukken te variëren, kun je de gewenste krullen creëren.

In dit artikel laten wij je kennismaken met de beste krultangen met opzetstukken. Bij onze test hebben wij niet alleen naar de krultangen gekeken, maar ook naar de opzetstukken. Uiteindelijk moet de complete set naar wens zijn.

Welke krultang met meerdere opzetstukken?

Een krultang met meerdere opzetstukken uitkiezen is geen gemakkelijke klus. Het is waarschijnlijk niet een aankoop die je dagelijks doet, terwijl het aanbod ook behoorlijk divers is. Om je met de koop een handje te helpen, zijn wij alvast op zoek gegaan naar de beste varianten.

Aan de hand van onze test hebben wij een top 4 samen weten te stellen. De vier krultangen die we hieronder bespreken, worden met verschillende opzetstukken geleverd.

1. Bestope 6 in 1 Krultang

Bestope 6 in 1 krultang met opzetstukken

Naar onze mening is dit de beste krultang set. Bij aanschaf van deze krultang krijg je niet alleen de tang geleverd, maar ook maar liefst 6 opzetstukken. Met dank aan deze opzetstukken kun je echt alle mogelijke krullen creëren.

Het gaat hierbij om een 13 mm opzetstuk voor strakke krullen, een 19 mm opzetstuk voor golvende krullen, een 18 mm opzetstuk voor kleine krullen, een 25 mm opzetstuk voor vintage waves, een 25 mm opzetstuk voor natuurlijke krullen en een 32 mm opzetstuk voor grove krullen.

Zoals je kunt zien, kun je echt alle kanten op met deze krultang. Bovendien beschikt deze krultang over de juiste technologieën, is de krultang voor alle haartypes geschikt en geniet je van een prima kwaliteit.

Ook kun je zelf de temperatuur instellen (van 120 tot 200 graden Celsius) en is deze krultang al binnen 20 seconden op temperatuur.

Krijg je bij aanschaf alleen de 6 opzetstukken meegeleverd? Nee, zeker niet. Deze krultang set is nóg uitgebreider: je krijgt ook haarclips, een opbergetui en een speciale handschoen meegeleverd.

👍 Voordelen:

 • Inclusief 6 opzetstukken
 • Je bepaalt zelf de temperatuur
 • Beschikt over ionentechnologie
 • Beschikt over keramische warmte elementen
 • Geschikt voor alle haartypes

👎 Nadelen:

 • Relatief zwaar
2. BaByliss Curl Secret 2 – C1300E

BaByliss Curl Secret 2 C1300E

Ben je bereid om meer geld aan de beste krultang met opzetstukken uit te geven? Dan is deze automatische krultang van BaByliss interessant voor je. Bij aanschaf krijg je drie verschillende opzetstukken geleverd.

Met deze opzetstukken kun je drie soorten krullen creëren: grove krullen, waves en compacte krullen. Je wisselt makkelijk van opzetstuk, waardoor je elke dag met je kapsel kunt variëren.

Zoals we van BaByliss gewend zijn, is de kwaliteit van deze krultang subliem. Dit blijkt onder meer uit de ionentechnologie, uit de keramische warmte elementen en uit het feit dat je de temperatuur in kunt stellen.

Het krullen gaat ook bijzonder makkelijk, doordat dit een automatische krultang is. Uiteraard is dat wel iets wat je in het prijskaartje terug ziet.

👍 Voordelen:

 • Inclusief 3 opzetstukken
 • Keuze uit meerdere temperatuurinstellingen
 • Automatische krultang
 • Geweldige kwaliteit
 • 3 timer instellingen
 • Inclusief ionische functie en keramische warmte elementen

👎 Nadelen:
3. Carmen CT6350

Carmen CT6350 Krultang

Een andere krultang waar wij enthousiast over zijn, is de Carmen CT6350. Deze krultang is betaalbaar, beschikt over een heuse timer en wordt met drie opzetstukken geleverd. Dankzij deze drie opzetstukken bepaal je zelf wat voor krullen je creëert.

Het gaat hierbij om opzetstukken van 19 mm, van 25 mm en van 32 mm. Met de laatstgenoemde variant ben je bijvoorbeeld in staat om grove krullen te creëren.

Tijdens het krullen van je haren ligt deze krultang heerlijk in de hand én bepaal je zelf de temperatuur. Je kunt kiezen uit temperaturen van 130 tot 200 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat deze krultang geschikt is voor alle haartypes.

Ook als je iets korter haar hebt, kun je van deze Carmen krultang gebruik maken. Wil je graag gebruik maken van de krultang? De krultang is snel opgewarmd, waarna je ‘m direct kunt gebruiken. Nadien schakelt de krultang zich binnen 30 minuten uit.

👍 Voordelen:

 • Inclusief 3 opzetstukken
 • Keuze uit meerdere temperatuurinstellingen
 • Inclusief timer
 • Automatische uitschakeling na 30 minuten
 • Interessant geprijsd
 • Roterend snoer

👎 Nadelen:

 • Geen ionentechnologie
 • Beschermt je haar niet perfect
4. LYVION Krultang

LYVION krultang

Toen wij de LYVION krultang uitprobeerden, wisten wij niet zo goed wat we hiervan konden verwachten. Dit is niet het bekendste merk, maar deze krultang heeft ons oprecht weten te verrassen. De krultang is geweldig, evenals de vijf meegeleverde opzetstukken.

LYVION heeft voor de volgende opzetstukken gekozen: 9-19 mm, 19 mm, 20-25 mm, 25 mm en 32 mm. Met dank aan deze opzetstukken creëer je allerlei soorten krullen. Daarbij bepaal je zelf de temperatuur en geniet je van een snelle opwarmtijd.

Met dank aan de meegeleverde handschoenen hoef je niet bang te zijn voor een verbrande hand.

Voor deze krultang met opzetstukken betaal je niet de hoofdprijs. Voor nog geen 5 tientjes ben je al de eigenaar van deze krultang, waarna je elke dag de gewenste krul kunt creëren. Houd alleen rekening met het ontbreken van de ionentechnologie.

👍 Voordelen:

 • Inclusief 5 opzetstukken
 • Interessant geprijsd
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Met handschoenen geleverd
 • Je kunt uit meerdere temperatuurstanden kiezen

👎 Nadelen:

 • Geen ionentechnologie
 • Niet ideaal voor kort haar
Hoe kies je de beste krultang met opzetstukken?

Wil je graag alle kanten met je kapsel op kunnen? Dan kun je kiezen voor een krultang en stijltang set, maar je kunt ook kiezen voor een krultang met meerdere opzetstukken. Dankzij de opzetstukken kun je echt alle kanten op met je kapsel.

Maar, wat is nou de beste krultang met opzetstukken? Dit hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Wij adviseren je daarom het volgende: zet je voorkeuren op een rijtje en let vervolgens goed op onderstaande aandachtspunten.

Opzetstukken

Ten eerste moet je goed naar de opzetstukken kijken. Om hoeveel opzetstukken gaat het precies? En welke opzetstukken krijg je meegeleverd?

Vervolgens zou je deze opzetstukken moeten koppelen aan je wensen. Kun je met de betreffende opzetstukken de gewenste krullen creëren? Dát is precies wat je wilt!

Hoe je deze opzetstukken het beste kunt beoordelen? Dat doe je door goed naar de diameter te kijken. Wil je kleine krullen creëren?

Dan heb je een opzetstuk met een diameter van bijvoorbeeld 18 mm, 19 mm of 20 mm nodig. Wil je juist grove krullen creëren? Dan heb je een opzetstuk met een diameter van minimaal 30 mm nodig.

Krultang

Uiteraard moet je ook goed naar de krultang zelf kijken. Let onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Ionentechnologie: in een ideale wereld beschikt een krultang over een ionentechnologie.
 • Keramische warmte elementen: deze elementen beschermen je haren goed tegen de hitte. Ook dit is zeer wenselijk.
 • Temperatuurinstellingen: in een ideale wereld kun je op de krultang de temperatuur instellen.
 • Roterend snoer: dankzij een roterend snoer geniet je van onbeperkte bewegingsvrijheid. Ook dit is een hele handige eigenschap.

Meegeleverde accessoires

In sommige gevallen krijg je een complete krultang set aangeleverd. Dit gaat dan om een krultang, om de opzetstukken en om andere accessoires. Ideaal wat ons betreft. Ga daarom goed na welke accessoires je precies meegeleverd krijgt.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Net zoals bij alle andere soorten krultangen moet je ook hierbij goed op de prijs-kwaliteitsverhouding letten.

Wij raden je in ieder geval aan om altijd voor een A-merk te kiezen. De merken die in dit artikel de revue gepasseerd hebben, weten gewoonweg de gewenste kwaliteit te leveren.

Wij raden je óók aan om te investeren in een goede krultang met opzetstukken. Door net iets meer geld uit te geven, kun je jarenlang van de krultang én opzetstukken genieten.

Misschien ook interessant:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *