Professionele krultang kopen? De beste krultangen voor professioneel gebruik

Last updated by Joni on

Beste krultangen voor professioneel gebruik

Ben je als kapper actief? Of ben je als visagist actief? In beide gevallen wil je de beste service aan je klanten verlenen. Om de beste service te kunnen verlenen, heb je de beste professionele krultang nodig.

Mocht je op dit moment op zoek naar een professionele krultang zijn, ben je in dit artikel aan het juiste adres.

In dit artikel vind je meer informatie over de beste krultangen voor professioneel gebruik!

Welke professionele krultang?

Het aanbod van professionele krultangen is behoorlijk divers. Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben wij alvast de twee beste professionele krultangen geselecteerd.

1. Max Pro Miracle 5in1

Max Pro Miracle 5in1

Wil je graag al je klanten blij kunnen maken met perfecte krullen? Dan raden wij je graag deze Max Pro krultang aan. Bij aanschaf krijg je vijf opzetstukken geleverd, waarmee je allerlei soorten krullen kunt creëren.

Als je de haren van je klant wilt krullen, maak je een keuze tussen de vijf opzetstukken. Nadat je de krultang aangezet hebt, kun je hier direct gebruik van maken. De opwarmtijd bedraagt namelijk slechts 4 seconden.

Tijdens het krullen geniet je van veel gemak. Je bepaalt zelf de temperatuur, je geniet van de ionentechnologie en de krultang ligt heerlijk in de hand. Op het duidelijke LCD display zie je bovendien precies op welke temperatuurstand de krultang ingesteld staat.

Na aanschaf krijg je bovendien een levenslange garantie vanuit Max Pro. Mocht je jarenlang intensief gebruik van een krultang gaan maken, is dit dus één van de beste opties die je hebt. Met dank aan de opzetstukken geniet je bovendien van heel veel mogelijkheden!

👍 Voordelen:

 • Met vijf opzetstukken geleverd
 • Inclusief ionentechnologie
 • Opwarmtijd van slechts 4 seconden
 • Heel duidelijk LCD display
 • Automatische uitschakeling
 • Je bepaalt zelf de temperatuur

👎 Nadelen:

 • Het haar wordt niet 100% perfect beschermd tegen de hitte
2. Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Met deze Philips krultang creëer je de perfecte krul. Dit is onder meer te danken aan het automatische Smart Curling-systeem. Dit systeem zorgt voor de perfecte krul, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Grote kans dat je al je klanten hier héél tevreden mee weet te maken.

Deze krultang heeft nog veel meer te bieden. Zo is de krultang binnen 30 seconden opgewarmd, kun je uit 3 timerstanden kiezen, kun je uit 3 temperatuurstanden kiezen en kun je uit 3 krulrichting standen kiezen. Ook is het erg fijn dat het snoer volledig meedraait.

Daarnaast is dit volgens ons ook een krultang die voor alle haartypes geschikt is. Met dank aan de keramische warmte elementen is het haar van je klant bovendien goed beschermd!

👍 Voordelen:

 • Ideale automatische krultang
 • Keuze uit veel standen
 • Binnen 30 seconden opgewarmd
 • Meedraaiend snoer
 • Ligt heerlijk in de hand

👎 Nadelen:

 • Geen ionentechnologie
Hoe kies je de beste krultang voor professioneel gebruik?

Heb je interesse om een krultang voor professioneel gebruik aan te schaffen? Dan raden wij je aan om onderstaande koopgids even door te nemen.

In deze koopgids bespreken wij de belangrijkste aandachtspunten bij het uitkiezen van een professionele krultang.

Technologieën

Allereerst is het zaak om goed naar de technologieën te kijken. Zo is het wenselijk dat de krultang over een ionentechnologie en/of keramische elementen beschikt.

Mocht dit niet het geval zijn, is dat niet altijd even erg. Een fabrikant kan namelijk ook voor een vergelijkbare technologie gekozen hebben.

Krulmogelijkheden

Verder moet je goed nagaan welke krulmogelijkheden de krultang biedt. Gaat het bijvoorbeeld om een automatische krultang die de gewenste krullen creëert? Of gaat het om een krultang met meerdere opzetstukken?

Om op dit vlak de juiste keuze te kunnen maken, zou je goed naar je wensen moeten kijken. Voor wie wil je de krultang gebruiken? En op welke manier wil je de krultang dan gebruiken? Dit stem je vervolgens af op de krulmogelijkheden.

Handige eigenschappen

Verder adviseren wij je om goed op de aanwezigheid van handige eigenschappen te letten:

 • Timer: in een kapsalon of als visagiste is dit een welkome eigenschap.
 • Temperatuurinstelling: in een ideale wereld bepaal je zelf de temperatuur van de krultang.
 • Roterend snoer: een goede professionele krultang beschikt over een 360 graden roterend snoer.
 • Opwarmtijd: in een ideale wereld zou de krultang zich zo snel mogelijk op moeten warmen.
 • Automatische uitschakeling: ook is het erg prettig als de krultang zichzelf automatisch uitschakelt.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Hoeveel geld wil je als professional uitgeven aan een nieuwe krultang? Wij raden je aan om echt voor het beste van het beste te gaan. Ook al kost dit iets meer geld.

Met een goede krultang ben je van de gewenste mogelijkheden én een lange levensduur verzekerd.

Kies daarom altijd voor een krultang van een A-merk. BaByliss, Max Pro, Philips en Remington zijn hier prima voorbeelden van.

Misschien ook interessant:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *