Mini koelkast met glazen deur kopen? Bekijk de Top 5 beste

Last updated by Kaz on

mini koelkast glazen deur

Heb je geen al te grote koelkast nodig? Dan is de aanschaf van een mini koelkast aan te raden.

Wil je daarbij ook nog genieten van een fraai design? Dan is de keuze voor een mini koelkast met glazen deur de juiste keuze.

Je kent dit mogelijk ook wel als een minibar uit een hotel. Als je zo’n minibar in je eigen keuken of slaapkamer wilt hebben, kies je dus voor een minibar koelkast met glazen deur.

In dit artikel ontdek je direct wat de beste mini koelkasten met een glasdeur zijn.

5 beste mini koelkasten met glazen deur uitgelicht

Wat is nou het beste koelkastje met glazen deur waar je het beste voor kunt kiezen? Dat is de vraag die we onszelf gesteld hebben. Om deze vraag te kunnen beantwoorden, hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd.

Op basis van die test hebben wij uiteindelijk een top 5 van beste mini koelkasten met glazen deur samengesteld.

1. Husky KK70-BK-NL-HU

De Husky KK70-BK-NL-HU vinden wij de beste mini koelkast met glazen deur. Deze koelkast ziet er strak uit, heeft een inhoud van 71 liter en beschikt over een paar handige extra’s.

Voorbeelden hiervan zijn de aanpasbare indeling, de ingebouwde LED verlichting en de stevige glazen deur.

Deze mini koelkast beschikt alleen over een koelgedeelte. Het is dus niet mogelijk om eten in deze koelkast in te vriezen.

Ook geeft het merk Husky zelf aan dat deze mini koelkast relatief veel lawaai maakt. Voor in bijvoorbeeld je slaapkamer is dat minder ideaal. Doordat deze mini koelkast met glazen deur volledig in het zwart uitgevoerd is, is het in ieder geval een lust voor het oog.
2. PRIMO PR127BC

Wil je een mini koelkast met doorzichtige deur hebben? Dan is ook de PRIMO PR127BC een geweldige optie voor je. Wat bij deze koelkast direct opvalt, is de compactheid.

Je kunt deze variant echt vergelijken met een minibar uit een hotelkamer. De PRIMO PR127BC heeft een inhoud van slechts 43 liter.

Wat verder opvalt, is dat dit een goedkope mini koelkast met glazen deur is. Je betaalt hier net iets meer dan 160 euro voor, waarna het op en top genieten is.

Dit is te danken aan de compactheid, de handige indeling, de fraaie glazen deur en de feilloze temperatuurinstelling. Al met al een ideale mini koelkast met glazen deur voor in huis, in een (thuis)kantoor of op bijvoorbeeld de camping.
3. Gastro-Cool KW65

De Gastro-Cool KW65 is ook een prima kleine koelkast met glazen deur. Wat bij deze koelkast direct opvalt, is de zilveren kleurstelling. Dit zie je niet al te vaak, waardoor deze koelkast een ware eyecatcher kan worden.

Dit is ook te danken aan de inhoud van 62 liter. Door deze inhoud is deze mini koelkast voor veel huishoudens geschikt.

Deze koelkast ziet er dus strak uit. Dit geldt voor de zilveren behuizing, maar ook voor de stijlvolle glazen deur. Ook valt de indeling van deze mini koelkast met glazen deur op.

Zo heb je de beschikking over meerdere plateaus, waardoor je bijvoorbeeld blikjes zowel liggend als staand in de koelkast kunt plaatsen.
4. Husky CKK50-CNS

Wil je dat jouw nieuwe mini koelkast echt ‘mini’ is? Dan is de Husky CKK50-CNS een prima mini koelkast met glazen deur voor je. Deze kleine koelkast heeft namelijk een inhoud van 46 liter.

Door deze compacte inhoud is dit een mini koelkast die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een klein huishouden of in een thuiskantoor.

Deze mini koelkast met glazen deur ziet er ook nog eens strak uit. Dit is te danken aan de chromen omlijsting aan de voorzijde en de donkere binnenzijde van de koelkast zelf.

In de mini koelkast is één plateau aangebracht, waardoor je ook grotere flessen drinken in deze mini koelkast kunt koelen.
5. Klarstein PopLife drankkoeler

Gaat je voorkeur uit naar een mini koelkast met glazen deur in retro stijl? Dan kun je simpelweg niet om de Klarstein PopLife drankkoeler heen. Dit vinden wij de beste retro mini koelkast met glazen deur.

Dat dit een retro mini koelkast is, blijkt onder meer uit de kleurstelling. De koelkast is volledig in het rood uitgevoerd.

Dat dit een mini koelkast is, blijkt duidelijk uit de inhoud van 48 liter. Door deze beperkte inhoud is de koelkast zelf ook compact uitgevoerd. Je geeft ‘m hierdoor makkelijk een plekje in je woning of kantoor.

Geef ‘m overigens ook maar een prominente plek! De Klarstein PopLife drankkoeler is immers een lust voor het oog.
Waar gebruik je een mini koelkast met glazen deur voor?

Een mini koelkast met glazen deur komt op meerdere plekken prima tot zijn recht:

  • In een kleine woning. Heb je niet al te veel ruimte in je woning meer over voor een koelkast? Dan is een mini koelkast met glazen deur een prima optie. De koelkast zelf is lekker compact, terwijl de glazen deur de koelkast groter laat ogen. Dat is nooit verkeer meegenomen in een kleine woning.
  • In een (thuis)kantoor. Wil je tijdens het werken van koud eten en drinken genieten? Ook dan kun je prima kiezen voor een mini koelkast met glazen deur. Zo’n koelkast komt ook perfect tot zijn recht in een thuiskantoor.
  • Op de camping. Wil je op de camping van lekker eten en drinken genieten? Dan is de keuze voor een mini koelkast met glazen deur een logische keuze. De koelkast ziet er in ieder geval prachtig uit op de camping. En neemt dus weinig ruimte in beslag.

Hoe vind je de beste minibar koelkast met glazen deur?

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast? En gaat je voorkeur hoe dan ook uit naar een kleine koelkast? Dan heb je meerdere opties. Je kunt opteren voor de mini koelkast met glazen deur, maar je kunt ook voor een tafelmodel koelkast gaan.

Een tafelmodel koelkast is net iets groter dan een mini koelkast met glazen deur. Hij neemt hierdoor meer ruimte in beslag, maar hij heeft wel een grotere inhoud.

Je hebt bovendien de keuze uit twee varianten: een tafelmodel koelkast met vriesvak en een tafelmodel koelkast zonder vriesvak.

Spreekt een mini koelkast met glazen deur jou het meeste aan? Dan raden wij je aan om goed op onderstaande punten te letten:

Inhoud van de koelkast

Wat is precies de inhoud van de koelkast? Zoals bovenstaande varianten laten zien, loopt dit uiteen van koelkast tot koelkast. Ga daarom goed voor jezelf na aan welke inhoud je behoefte hebt. Dit is echt iets dat je af moet stemmen op het gewenste gebruik.

Design en afmetingen

Het is ook belangrijk om naar de buitenzijde van de mini koelkast met glazen deur te kijken. Let hierbij zowel op het design als op de afmetingen. Deze beide aandachtspunten moet je goed afstemmen op de aanwezige ruimte en de stijl van die ruimte.

Prijskaartje

Hoeveel geld wil je aan je nieuwe mini koelkast met glazen deur uitgeven? Ook dat is iets waar je goed naar moet kijken.

Wil je een goedkope tafelmodel koelkast op de kop tikken? Of vind je het geen probleem om net iets meer geld uit te geven?

Indeling

Wij raden je ook aan om goed naar de indeling van de mini koelkast met glazen deur te kijken. Beschikt de koelkast over meerdere plateaus? Beschikt de koelkast mogelijk over een handig rekje?

Ga in ieder geval nooit over één nacht ijs. Als je van de allerbeste mini koelkast met glazen deur wilt genieten, moet je simpelweg even een goede vergelijking maken.

Wij raden je dus aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen.

Waar koop je een goede mini koelkast met glazen deur?

Als je een goede mini koelkast met glazen deur wilt kopen, zit je bijvoorbeeld bij Bol.com goed. Bij deze aanbieder geniet je van een divers aanbod van mini koelkasten met glazen deur. Je hebt hierdoor de keuze uit veel modellen, maar ook uit meerdere prijsklassen.

Ook als je een ander soort koelkast wilt kopen, zit je hiervoor bij Bol.com goed. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een bierkoelkast wilt kopen. Dit is een vrij specifieke soort koelkast, maar ook die wordt door Bol.com aangeboden.

Ook winkels als Coolblue en MediaMarkt zijn goede kanshebbers voor producten als deze.

Conclusie: het kopen waard?

Een mini koelkastje met glazen deur is absoluut een aanrader.

Hij neemt weinig ruimte in beslag, ziet er fraai uit en is ook nog op meerdere plekken te gebruiken. Prijstechnisch is zo’n koelkast eveneens een interessante optie!


Categorieën: Keuken