Mooie tv’s met prachtig beeld en design | Bekijk de Top 3!

Last updated by Simon on

mooie_tv_in_huiskamer

Zie jij jouw TV niet alleen als een gebruiksvoorwerp? Zie je het bijvoorbeeld ook als aankleding voor in jouw woonkamer? Dan ben je in dit artikel zeker aan het juiste adres.

Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de mooiste tv’s van dit moment. Aan de hand van enkele criteria zijn wij op zoek gegaan, waarvan wij een top 3 samen hebben kunnen stellen!

De 3 mooiste TV’s van dit moment

Uiteraard is het wel lastig om te bepalen wat nou een mooie TV is. Wat wij een mooie TV vinden, vind jij mogelijk een verschrikkelijk lelijke TV. Wij hebben daarom gekeken naar de volgende criteria:

 • Beoordelingen van andere kopers: zijn veel kopers tevreden over de TV én over de uitstraling van de TV?
 • Uitstraling van de TV: in één oogopslag zie je eigenlijk wel of een TV een mooie/luxueuze/strakke uitstraling heeft.
 • Algehele prijs-kwaliteitsverhouding: voor de mooiste TV wil je wellicht liever niet de hoofdprijs betalen. Tegelijkertijd wil je wel van een bepaalde (beeld)kwaliteit uit kunnen gaan. We hebben daarom ook kritisch naar de algehele prijs-kwaliteitsverhouding gekeken.
 • Formaat van het beeldscherm: in onze ogen staat een mooie TV gelijk aan een TV met een flink beeldscherm. Een TV met een beeldscherm van slechts 32 inch is wat ons betreft niet meer ‘van deze tijd’. Wij hebben daarom ook onze pijlen gericht op tv’s met een flink beeldscherm.

Aan de hand van deze criteria zijn wij op zoek gegaan. Op zoek gegaan naar de beste mooie televisie van dit moment. Uiteindelijk hebben wij een top 3 samen kunnen stellen, waarover je hieronder meer kunt lezen!

1. Samsung QE75Q60T – 75 inch – 4K QLED

Samsung QE75Q60T - 75 inch - 4K QLED

Wil jij graag een prachtige TV voor in jouw woonkamer hebben? Wil je dat deze TV dé eyecatcher van jouw woonkamer gaat worden? En wil je de kosten enigszins in bedwang houden?

Dan is deze variant van Samsung gewoonweg de beste keuze voor je.

We hebben hierbij echt met een prachtige TV te maken. Een TV met een beeldscherm van 75 inch; dit staat gelijk aan een diagonaal van 191 centimeter.

Ja, je leest het goed; de diagonaal van deze TV is bijna 2 meter. Subliem; de TV valt hierdoor in jouw woonkamer direct op.

Ook qua beeldkwaliteit kom je bij deze mooie TV niks tekort. Deze TV beschikt namelijk over de unieke 4K QLED techniek; dit is echt de kers op de taart bij deze TV.

Verder geniet je van prachtig geluid, biedt deze TV een Ambient Mode en kun je ook de televisie in twee schermen delen.

Aan de ene kant kijk je naar jouw favoriete programma, terwijl je aan de andere kant van het scherm naar bijvoorbeeld een YouTube video via jouw smartphone kijkt. Uniek!

👍 Voordelen:

 • Echt een prachtige verschijning
 • 75 inch groot
 • 4K QLED techniek
 • Niet eens overdreven duur
 • Twee fraaie pootjes

👎 Nadelen:

 • Afstandsbediening heeft net iets te weinig knopjes
 • De bediening is waarschijnlijk even wennen
2. LG C1 OLED65C16LA – 65 inch – 4K OLED

LG C1 OLED65C16LA - 65 inch - 4K OLED

Gaat jouw voorkeur uit naar een TV die iets kleiner is? Hecht je echter wel veel waarde aan de uitstraling van de televisie? Dan is deze variant van LG eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Met een schermdiagonaal van 65 inch is deze TV een slag kleiner; de diagonaal is hierbij overigens alsnog 165 centimeter.

Qua uitstraling is deze TV echt subliem te noemen. Dit start eigenlijk al bij het scherm; het scherm is relatief plat uitgevoerd en kent nagenoeg geen randen aan de zijkant.

Daarnaast is ook het onderstel fraai uitgevoerd; dit onderstel ziet er echt luxe uit.

Deze LG TV beschikt over de 4K OLED techniek. Met dank aan deze techniek geniet je van haarscherp beeld, een uitmuntende kleurenpalet en een flinke verversingssnelheid.

Ook voor het kijken van films of het spelen van games is dit een ideale TV. Al met al een prachtige TV, maar wel een TV die een slag duurder is.

👍 Voordelen:

 • 65 inch beeldformaat
 • Prachtig beeldscherm én onderstel
 • 4K OLED techniek
 • Alle kleuren worden perfect weergegeven

👎 Nadelen:

 • Deze mooie TV is vrij prijzig
 • De reflectie op het beeldscherm is soms iets te opvallend
3. Samsung QE65QN95A- 65 inch – 4K Neo QLED

Samsung QE65QN95A- 65 inch - 4K Neo QLED

Waar hecht jij waarde aan bij een TV? Wil je een hele fraaie TV hebben, maar wil je ook een TV met de nieuwste techniek hebben? Dan is deze Samsung TV voor jou op het lijf geschreven.

Deze TV ziet er werkelijk waar subliem uit én beschikt over de nieuwste techniek.

Het gaat hierbij om de zogeheten 4K Neo QLED techniek. Dankzij deze techniek geniet je van haarscherp beeld, van ideale zwartlevels en van een prachtig contrast.

Ook als je een film met veel donkere scenes bekijkt, geniet je in optima forma van deze TV (en van de film).

Qua uitstraling is dit ook echt een plaatje. Het onderstel ziet er simplistisch uit, waardoor de TV een strakke uitstraling krijgt. Met dank aan de dunne randen aan de zijkant ziet de gehele TV er echt subliem uit.

Een ware aanwinst voor in jouw woonkamer!

👍 Voordelen:

 • Unieke 4K neo QLED techniek
 • Prachtige uitstraling
 • Waanzinnig geluid en beeld
 • Inclusief mogelijkheid tot wegwerken van de kabels

👎 Nadelen:

 • Dure TV
Wat is voor jou de beste mooie TV?

Zie jij jouw TV eigenlijk als een accessoire? Wil je met jouw TV jouw woonkamer op een fraaie manier aankleden? Dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor een prachtige TV.

Je hebt hiervoor gelukkig meer dan voldoende keuze.

Hoe maak je in het uitgebreide aanbod de juiste keuze? Dat doe je onder meer door jouw wensen op een rijtje te zetten.

Waar moet de TV komen te staan? Hoeveel geld wil je maximaal uitgeven? Over welke techniek moet de TV beschikken? En van welk merk moet de TV zijn?

Door over dergelijke vragen na te denken, kun je alvast een flinke schifting in het uitgebreide aanbod maken.

Vervolgens is het een kwestie van vergelijken. Bekijk hierbij vooral veel foto’s; dankzij foto’s krijg je een duidelijke indruk van de pracht en praal van een TV!


Misschien ook interessant:


Categorieën: TV

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *