Top 5 beste goedkope 75 inch TV’s

Last updated by Simon on

Goedkope 75 inch TV

Heb jij jouw pijlen gericht op een TV met een diagonaal van 75 inch? Wil jij gewoonweg een tv hebben met een beeldscherm van bijna 2 meter?

Dan is het goed om te weten dat je voor de meeste 75 inch TV’s vrij veel geld moet betalen. Gelukkig kun je ook profiteren van een 75 inch TV aanbieding!

In dit artikel laten wij je graag kennis maken met deze aanbiedingen; we bespreken in dit artikel wat de beste goedkoopste 75 inch TV is. 

Recent hebben wij veel 75 inch tv’s aan een keuring mogen onderwerpen. Bij deze keuring hebben wij naar veel facetten gekeken, waardoor wij een top 5 samen hebben kunnen stellen.

Over de beste goedkope 75 inch tv’s vind je hieronder alle relevante informatie! 

1. Samsung UE75TU7020 – 75 inch – 4K LED – 2020

Samsung UE75TU7020 - 75 inch - 4K LED - 2020

Wil jij graag een goedkope 75 inch TV aanschaffen? Wil jij echter wel van een bepaalde kwaliteit uit kunnen gaan? Dan is ons advies om te kiezen voor deze TV van Samsung. Aan de hand van onze test kunnen wij namelijk het volgende concluderen: deze Samsung TV is de goedkoopste 75 inch TV van dit moment.

Wat je voor deze goedkope 75 inch tv moet betalen? Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van slechts 849 euro. Dit betreft echter wel een 75 inch TV aanbieding; normaal gesproken betaal je 959 euro voor deze TV. In onze ogen zijn beide prijskaartjes erg interessant te noemen.

Dat is zéker het geval als we nader naar de TV kijken. Zo valt de vormgeving in positieve zin op, evenals de algehele kwaliteit. Samsung heeft bij deze televisie zelfs voor de 4K LED techniek gekozen. Dankzij deze techniek geniet je van haarscherp beeld en een indrukwekkend kleurenpalet.

Het kijken naar TV wordt – dankzij deze 75 inch tv – alleen maar leuker. 

Ben je een liefhebber van gamen? Ook dan is deze goedkope 75 inch tv voor jou interessant. Met dank aan de Real Game Enhancer kun je het spelen van een game naar een nóg hoger niveau tillen. Al met al de beste goedkoopste 75 inch TV volgens onze test.

Voordelen:

 • Zeer geschikt voor gamen
 • Prachtige uitstraling
 • 4K LED techniek
 • Gunstig geprijsd

Nadelen:

 • De TV lijkt wat moeite met schaduwen te hebben
 • De Rakuten app van Samsung is soms ietwat irritant
2. LG 75UP78006LB – 75 inch – 4K LED – 2021

LG 75UP78006LB - 75 inch - 4K LED - 2021

Wat vind jij van de hierboven besproken variant van Samsung? Spreekt die variant jou aan? Als dat het geval is, is het mogelijk ook interessant om naar deze variant van Samsung te kijken. Déze variant van Samsung is namelijk grotendeels vergelijkbaar met de variant van Samsung.

Zo betreft dit uiteraard ook een goedkope 75 inch TV. Voor deze televisie betaal je bij onze partner Bol.com een bedrag van slechts 1024,64 euro. In onze ogen is dat een prima prijskaartje, zéker als we naar de kwaliteit van deze TV kijken. 

Deze TV beschikt bijvoorbeeld over de 4K Led techniek. Dit is één van de beste technieken van dit moment; dit merk je dan ook duidelijk terug aan de scherpte van het beeld. Verder doet de Quad Core 4K processor zijn werk prima en geniet je van een waanzinnig geluid. Dit geluid is te danken aan een speciale technologie van LG!

Wil je graag een goedkope 75 inch TV met jouw stem kunnen bedienen? Ook dan is deze variant ideaal. Dankzij de stembediening wissel je gemakkelijk tussen meerdere zenders. Dit is overigens ook handig als je bijvoorbeeld jouw favoriete serie, programma of film wilt streamen.

Voordelen:

 • Gunstig geprijsd
 • Prima 4K LED techniek
 • Waanzinnig geluid
 • Stembediening

Nadelen:

 • Voetje is niet altijd even stabiel
3. Samsung UE75TU7100 – 75 inch – 4K LED – 2020

Samsung UE75TU7100 - 75 inch - 4K LED - 2020

Ben jij een groot liefhebber van het merk Samsung? Dan is de beste koop uit dit artikel zéker interessant voor je. Mocht die goedkoopste 75 inch TV niet naar jouw wens zijn, kun je ook nog kiezen voor deze variant van Samsung. Ook deze variant is betaalbaar en biedt interessante functies en extra’s aan.

Wat je voor deze goedkope 75 inch TV moet betalen? Voor een bedrag van slechts 999 euro ben jij al de trotse eigenaar van deze goedkope 75 inch TV. In onze ogen is dit écht een interessant prijskaartje. Daarbij moet je vooral niet vergeten dat dit een TV betreft met een schermdiagonaal van maar liefst 191 centimeter (!).

Verder heeft Samsung bij deze TV ook voor de 4K Led techniek gekozen. We vallen wellicht in herhaling, maar dit is gewoonweg één van de beste technieken van dit moment. Met dank aan deze techniek geniet je van jouw favoriete TV programma’s, maar ook van bijvoorbeeld jouw favoriete films.

Heb je Apple apparaten in huis? Dan biedt de koppeling met AirPlay 2 mogelijkheden. Via deze koppeling kun je alle content vanaf jouw Apple apparaten naar deze goedkope 75 inch TV streamen!

Voordelen:

 • Compatibel met Apple apparaten
 • Uitmuntende beeldkwaliteit
 • Relatief gunstig geprijsd
 • 4K LED techniek

Nadelen:

 • De meegeleverde kabel is vrij kort
 • De voetjes lijken soms ietwat onstabiel te zijn 
4. Philips 75PUS8505 – 75 inch – 4K LED – 2020

Philips 75PUS8505 - 75 inch - 4K LED - 2020

De goedkoopste 75 inch TV is volgens ons de variant van Samsung (zie de 1e review). Desalniettemin zijn wij over nog veel meer televisies behoorlijk te spreken, waaronder over deze Philips 75 inch TV. Dit betreft ook een goedkope 75 inch TV mét de nodige interessant eigenschappen.

Wel is het een feit dat deze televisie weer iets duurder is. Voor deze goedkope 75 inch TV betaal je namelijk een bedrag van 1209 euro. Dit is dus duurder dan de hierboven genoemde varianten, maar is alsnog niet overdreven duur te noemen.

Je moet – wederom – goed beseffen dat dit wel gaat om een televisie met een schermdiagonaal van 191 centimeter.

Deze TV beschikt, net zoals de hierboven besproken variant, over de 4K LED techniek. Deze techniek brengt haarscherp beeld, kraakheldere kleuren en een fijne schaduw met zich mee. Dankzij deze goedkope 75 inch TV kun je dan ook in optima forma genieten van al het leuks op televisie.

Iets wat ook super is, is de Ambilight functie. Met dank aan deze functie worden de kleuren op de muren achter de TV geprojecteerd. Dit oogt aan het begin mogelijk ietwat raar, maar je went hier al snel aan. Het bedienen va deze goedkoopste 75 inch TV is ook nog eens mogelijk via Google Assistant.

Voordelen:

 • Volledig via de smartphone te bedienen
 • 4K LED techniek
 • Gekende Philips kwaliteit
 • Inclusief Ambilight

Nadelen:

 • Deze goedkope 75 inch TV is een slag duurder
 • De TV lijkt iets naar achteren te leunen
5. Sony KE-75XH8096BAEP – 75 inch – 4K LED – 2021

Sony KE-75XH8096BAEP - 75 inch - 4K LED - 2021

Deze lijst met goedkope 75 inch tv’s sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met deze prachtige 75 inch TV van het merk Sony. Dit merk levert al jarenlang kwaliteit en doet dat wederom met deze TV.

Voor deze TV heeft men gekozen voor de 4K LED. Daarmee lijkt deze TV dus op de hierboven genoemde goedkope 75 inch televisies. Feit is dat de kleurenbeleving bij deze televisie echt subliem is. Dit is te danken aan een unieke technologie waar Sony gebruik van maakt, in combinatie met de 4K LED techniek.

Weet je wat ook geweldig is? Dat deze goedkoopste 75 inch TV een ingebouwde chromecast heeft. Dankzij deze ingebouwde chromecast stream je moeiteloos alle favoriete series en films naar deze TV. 

Voordelen:

 • Geweldige beeldkwaliteit
 • Inclusief ingebouwde chromecast
 • 4K LED techniek
 • Makkelijk te bedienen

Nadelen:

 • Relatief prijzig
 • Geen scart aansluiting
Wat is voor jou de beste goedkope 75 inch TV?

Heb jij jouw pijlen gericht op de goedkoopste 75 inch TV? Als je voor één van bovengenoemde varianten kiest, doe je een prima aankoop. Deze varianten zijn namelijk – relatief – goedkoop en voldoen aan alle verwachtingen.

Hoe je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken? Wij adviseren je om vooral naar de specs van de televisie te kijken. Wat is bijvoorbeeld de verversingssnelheid? Over wat voor processor beschikt de TV? Van welke techniek maakt de TV exact gebruik? En welke technologieën zijn er verder aan de TV toegevoegd?

Ook is ons advies om goed naar het merk van de TV te kijken. In onze ogen is het absoluut aan te raden om voor een goedkope 75 inch TV van een gerenommeerd merk te kiezen. Kies altijd voor een variant van bijvoorbeeld Philips, LG, Sony of Samsung. 

Tevens moet je nog even goed naar het prijskaartje kijken. Sommige varianten koop je voor bijvoorbeeld 1000 euro, terwijl je voor andere varianten 1200 euro moet betalen. Het is beide niet overdreven veel geld voor een 75 inch TV, maar het is toch een behoorlijk verschil.

Stel daarom voor jezelf een maximum budget vast; dat maakt de zoektocht naar de beste goedkoopste 75 inch TV een stuk makkelijker.

Tot slot adviseren wij je nog het volgende: verdiep je in de ervaringen van andere kopers. Op die manier kom je direct achter mogelijke minpunten van de goedkope 75 inch TV.


Misschien ook interessant?


Categorieën: TV

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *