Speed pedelec aanbieding? Top 5 beste goedkope speed pedelec

Last updated by Kaz on

speed pedelec aanbieding

De speed pedelec is uitgegroeid tot een populaire fiets. Deze fietsen stellen je in staat om hard te fietsen en om daarmee snel op de plek van bestemming uit te komen.

Wil je zelf ook een speed pedelec aanschaffen? Maar, wil je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Kies dan voor een goedkope speed pedelec.

Voor een goedkope speed pedelec heb je drie mogelijkheden:

  • Je kiest voor de goedkoopste variant die je tegenkomt. Bij zo’n variant kun je vaak wel je vraagtekens zetten wat betreft de kwaliteit. Zorg er daarom voor dat je altijd kritisch bent en blijft.
  • Je profiteert van een speed pedelec aanbieding. Met een aanbieding bespaar je het nodige geld. En je krijgt de beschikking over een gloednieuwe speed pedelec die volledig naar je wens is.
  • Je koopt een tweedehands speed pedelec. Dit is niet altijd de beste keuze. Je weet bijvoorbeeld niet hoe er in het verleden met de fiets omgegaan is. En je weet ook niet wat de (technische) staat van de speed pedelec op dit moment is.

5x beste goedkope speed pedelec

Ben je op zoek naar een betaalbare speed pedelec? Dan heb je hier al met al voldoende mogelijkheden voor. Graag helpen wij je nog een handje om tot de beste keuze te komen.

Dit hebben we gedaan door op zoek te gaan naar de beste goedkope speed pedelec. Aan de hand van onze test zijn wij uiteindelijk bij 5 goedkope speed pedelecs uitgekomen. Kies je voor één van onderstaande fietsen? Dan doe je wat ons betreft een prima aankoop.

1. EcoBike Elektrische fiets dames 468Wh

Deze fiets voor dames van het merk EcoBike is de beste goedkope speed pedelec voor dames. Voor deze fiets betaal je zo’n 1900 euro.

Dit is niet overdreven veel geld, zeker niet als je deze fiets ook nog in de outlet kunt kopen. Houd daarvoor goed de website van onze partner VanSprint in de gaten.

Bij deze fiets klopt eigenlijk alles. De fiets is van een prima kwaliteit, biedt het gewenste rijcomfort en ziet er ook nog eens strak uit. De vormgeving is bovendien volledig geoptimaliseerd voor de vrouw.

En met dank aan de krachtige accu geniet je van een actieradius van wel 120 kilometer!
2. EcoBike X-Cross elektrische fiets heren 468Wh

Spreekt bovenstaande speed pedelec je aan? Ben je alleen op zoek naar een speed pedelec voor heren? Dan sluit deze EcoBike X-Cross elektrische fiets heren 468Wh perfect op je wensen aan.

Dit is volgens ons de beste goedkope speed pedelec voor heren. Voor deze fiets betaal je pakweg 1900 euro, zonder enige aanbieding.

Met deze fiets verplaats je je snel van plek A naar plek B. Dit doe je ook nog eens met enige regelmaat, dankzij de krachtige accu.

Hiermee ben je in staat om wel 100 kilometer op één acculading te rijden. Deze speed pedelec is ook nog van een prima kwaliteit en erg veilig te gebruiken.
3. Bad Bike Elektrische Vouwfiets Speed Pedelec AWY 500W

Gaat je voorkeur uit naar een elektrische vouwfiets speed pedelec? En wil je daar liever niet al te veel geld aan uitgeven? Dan sluit deze fiets van het merk Bad Bike perfect op je wensen aan.

Deze vouwfiets is makkelijk op te vouwen, beschikt over een krachtige accu en biedt een maximale snelheid van 45 km/u.

Met deze goedkope speed pedelec kun je je perfect verplaatsen. Dit doe je op een snelle manier, maar ook nog eens op een handige manier. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in de trein meenemen. Houd alleen wel rekening met het gewicht van zo’n 22 kilogram.
4. AKEZ speed pedelec 1000W

Ben je op zoek naar een speed pedelec waar je erg hard mee kunt rijden? Dan sluit deze AKEZ speed pedelec 1000W prima op je wensen aan. Met deze speed pedelec behaal je probleemloos een snelheid van 55 kilometer per uur.

Je verplaatst je hiermee razendsnel van plek A naar plek B. Dankzij de actieradius van 50 kilometer doe je dit ook nog eens elke dag.

Voor deze speed pedelec betaal je slechts 1575 euro. Het is hiermee de goedkoopste speed pedelec uit deze top 5, maar het is niet per definitie de beste. Qua samenstelling en kwaliteit geven wij de voorkeur aan nummer 1 en 2 uit deze top 5.
5. Bad Bike Beach Cruiser Speed Pedelec

Wil je het liefste een unieke speed pedelec hebben? En wil je zo’n unieke speed pedelec graag zo voordelig mogelijk aanschaffen? Check dan deze Bad Bike Beach Cruiser Speed Pedelec en wacht op een interessante aanbieding.

Normaal gesproken betaal je hier zo’n 2160 euro, maar VanSprint biedt deze fiets regelmatig in de aanbieding aan.

Met deze fiets steel je overal de show. Het design is subliem, de banden zijn erg groot en je kunt hier maximaal 40 kilometer per uur op rijden. Met deze speed pedelec geniet je simpelweg van heel veel gemak.
Wat is voor jou de beste goedkope speed pedelec?

Wil je een goedkope speed pedelec kopen? Zorg er dan voor dat je heel kritisch bent. Je moet namelijk niet alleen naar het prijskaartje kijken, maar ook naar de samenstelling en de kwaliteit.

Dit raden wij je ook aan bij een goedkope elektrische fiets, een goedkope fatbike en een goedkope elektrische step. Bij een goedkope speed pedelec vinden wij dit mogelijk nog belangrijker.

Waarom? Omdat je voor de beste speed pedelec vaak diep in de buidel moet tasten. Bij dit product gaat kwaliteit hand in hand met het prijskaartje.

Ga daarom niet zozeer voor de goedkoopste speed pedelec die je tegenkomt. Nee, het is verstandiger om voor een betere speed pedelec te gaan. En die fiets vervolgens in de aanbieding te kopen.

Wil je helemaal voor kwaliteit en veiligheid gaan? Vergeet dan zeker niet om een speed pedelec helm te dragen tijdens jouw avonturen op de speed pedelec!
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste goedkope speed pedelecs geselecteerd?

Om tot deze 5 beste goedkope speed pedelec te komen, hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd. Hierbij hebben we gekeken naar het prijskaartje, de algehele samenstelling, de kwaliteit en de specificaties. Aan de hand van al deze facetten hebben we de beste goedkope varianten aan kunnen wijzen.

Hoeveel goedkope speed pedelecs hebben we beoordeeld?

Gaandeweg de test zijn we de tel eerlijk gezegd kwijtgeraakt. We hebben minimaal tientallen speed pedelecs beoordeeld, waarbij we uiteindelijk bij bovenstaande 5 speed pedelecs uitgekomen zijn.


Categorieën: Outdoor