Goedkope Fatbike – De Top 3 meest voordelige Fatbikes

Last updated by Kaz on

goedkope fatbike

Heb je je pijlen op een nieuwe fatbike gericht? Mogelijk merk je dan al snel op dat de meeste fatbikes behoorlijk prijzig zijn.

Dat klopt. Gelukkig kun je wel voor een goedkope fatbike kiezen óf van een interessante aanbieding genieten. Daarover vertellen we je alles in dit artikel.

Onze top 3 goedkope fatbikes

Wil je een goedkope elektrische fiets kopen? Wil je een goedkope speed pedelec kopen? Wil je een goedkope elektrische step kopen?

Of wil je een goedkope fatbike kopen? Ongeacht wat je precies wilt kopen, is het zaak dat je kritisch bent. Ook al wil je zo min mogelijk geld uitgeven.

Wij zijn zelf ook kritisch geweest. Tientallen fatbikes hebben we namelijk beoordeeld, waarna we de 3 beste goedkope fatbikes aan hebben kunnen wijzen. Over deze drie varianten lees je hieronder meer.

1. Ks Cycling Fiets Mountainbike MTB Fat Bike 26″ SNW2458

Wil je echt zo min mogelijk geld aan je nieuwe fatbike uitgeven? Dan sluit deze fatbike van KS Cycling mogelijk perfect op je wensen aan. Dit is geen volwaardige fatbike, maar is eigenlijk een combinatie van een fatbike en een MTB.

Je geniet met deze fiets in ieder geval van veel voordelen. De fiets ziet er gaaf uit, beschikt over 6 versnellingen, over grote banden en biedt de gewenste vering.

Dit is eveneens te danken aan de grote en dikke banden. Dankzij deze banden kun je op elk oppervlakte rijden met déze goedkope fatbike.
2. Bad Bike BIG BAD 250 W

In het aanbod van goedkope fatbikes bestaan meerdere gradaties. Voor bovengenoemde variant betaal je nog geen 500 euro, terwijl je voor déze variant 1800 euro moet betalen.

Dat is een hoop geld, maar dit is alsnog een goedkope fatbike. Veel andere fatbikes zijn namelijk een heel stuk duurder.

En dit is bovendien niet zomaar een fatbike. Dit is namelijk een combinatie van een fatbike en een vouwfiets. Je kunt deze fiets overal mee naar toe nemen. Je kunt met deze fiets elk terrein trotseren.

En je geniet van een krachtige accu. Mocht deze elektrische fatbike niet krachtig genoeg zijn, kun je ook nog voor een 500W variant kiezen. Maar, voor die variant moet je wel meer geld betalen.
3. Generation SUPER BIKE

Deze top 3 met goedkope fatbikes sluiten we af met de Generation SUPER BIKE. Dit is niet de allerbeste fatbike van dit moment, maar het is wel één van goedkoopste varianten. Voor deze fatbike betaal je namelijk nog geen 450 euro.

Wat bij deze fatbike opvalt, is de algehele samenstelling. Dit is, net zoals de nummer 1, namelijk een combinatie van een fatbike en een MTB.

Je geniet van een ideale vering, van relatief veel comfort en van maar liefst 21 versnellingen. In combinatie met de brede en dikke banden zorgt dit voor een hoop fietsplezier.
Wat is voor jou de beste goedkope fatbike?

Heb je de wens om een goedkope fatbike aan te schaffen?

Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben wij twee belangrijke tips voor je verzameld:

  • Bepaal heel goed waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld voor een combinatie van een MTB en fatbike gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een elektrische fatbike? Of wil je mogelijk een elektrische fatbike die je op kunt vouwen? Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar een fatbike met kinderzitje? Dit zijn slechts een paar mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Bij elke mogelijkheid moet je in ieder geval met een ander soort prijskaartje rekening houden.
  • Houd de aanbiedingen goed in de gaten. We adviseren je ook om de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Kun je bij bijvoorbeeld VanSprint van een interessante aanbieding genieten? Dan ben je spekkoper. Deze aanbieder biedt namelijk de beste fatbikes aan.

Ga in ieder geval niet over één nacht ijs. Doe goed onderzoek naar je wensen en bekijk vervolgens het aanbod. En ga zeker niet direct voor de allergoedkoopste fatbike die je tegenkomt.
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste goedkope fatbikes geselecteerd?

We hebben hiervoor naar het prijskaartje gekeken, maar nog meer naar de samenstelling en kwaliteit van de fiets. Ook als je een goedkope fatbike koopt, moet je simpelweg kritisch kijken naar de kwaliteit. Dat hebben wij alvast voor je gedaan.

Hoeveel goedkope fatbikes hebben wij beoordeeld?

We hebben tientallen goedkope fatbikes aan onze keuring onderworpen. Daarbij zijn we op bovenstaande varianten uitgekomen. Tegelijkertijd hebben we ook opgemerkt dat lang niet alle goedkope fatbikes aan de eisen voldoen.


Categorieën: Outdoor