Wat zijn de beste Stella elektrische fietsen met middenmotor?

Last updated by Kaz on

stella elektrische fietsen met middenmotor

Heb je interesse om een elektrische fiets met middenmotor te kopen? Dan zit je bij het merk Stella goed.

Dit van origine Nederlandse fietsenmerk levert meerdere elektrische fietsen met middenmotor.

Wat de beste e-bikes met middenmotor van Stella voor heren en dames zijn, vind je in dit artikel!

Divers aanbod van Stella middenmotor e-bikes

Als je oren naar de aanschaf van een Stella middenmotor e-bike hebt, kun je je borst natmaken. Het aanbod van deze e-bikes is namelijk behoorlijk divers.

Zowel dames als heren hebben bij dit Nederlandse fietsmerk de keuze uit meerdere middenmotor e-bikes. Hieronder laten wij je graag kennismaken met de beste modellen van één van de beste elektrische fiets merken.

1. Vicenza Superior MDB

Vicenza Superior MDB is een geweldige middenmotor fiets van het merk Stella. Deze fiets beschikt over een krachtige middenmotor, waarmee je tot wel 95 kilometer op één acculading kunt fietsen.

Ondertussen geniet je ook nog van een fraai design en maar liefst 9 versnellingen.

Deze middenmotor fiets van Stella is perfect in balans. Hij ligt als een blok op de weg, mede doordat de accu op de bagagedrager gemonteerd is.

De motor zelf zit op een fraaie manier in de ‘kettingkast’ verwerkt. Zoals je op de foto kunt zien, is deze Stella middenmotor e-bike voor heren geschikt.
2. Livorno Premium MDB SI

Ben je als dame zijnde op zoek naar een Stella fiets met middenmotor? Dan kies je het beste voor de Livorno Premium MDB SI.

Deze middenmotor fiets is in drie framematen te verkrijgen en wordt met drie accupakketten geleverd. Ongeacht voor welke accupakket je kiest, is de accu op een fraaie manier in het frame weggewerkt.

Deze fiets ziet er ook nog eens stijlvol uit. Dit komt door de algehele vormgeving, maar ook door de kleurstelling. Tevens geniet je van een lage instap, comfortabele zithouding en het gewenste comfort.

Mede hierdoor is deze e-bike van Stella voor recreatief- en dagelijks gebruik geschikt.
3. Morena Premium MDBO IS

Gaat je voorkeur uit naar een vrij sportieve elektrische fiets met middenmotor? Kijk dan eens naar de Morena Premium MDBO IS.

Deze Stella fiets is voor het serieuze sportieve gebruik geschikt, mede door de aerodynamische vormgeving. Ook wordt deze fiets met drie accupakketten aangeboden, waaronder een 500 Wh accupakket.

De accu zit bij deze fiets op een fraaie manier weggewerkt in het frame. Je geniet hierdoor niet alleen van het fraaie design, maar ook van prima rijeigenschappen.

Zeker als je forse afstanden op een sportieve manier af wilt leggen, sluit de Morena Premium MDBO IS volledig op je wensen aan.
4. El Reventador Superior MDB Urban

Ben je op zoek naar een mountainbike met middenmotor? Ook daarvoor kun je terecht bij het merk Stella. Dit merk biedt namelijk de El Reventador Superior MDB Urban aan.

Dit is een geweldige elektrische fiets met de motor/accu in het frame verwerkt.

Deze mountainbike is veelzijdig te gebruiken. Je kunt ‘m in de bossen gebruiken, maar je kunt ‘m ook prima voor het dagelijkse verkeer in de stad gebruiken.

Hij is daar in ieder geval uiterst geschikt voor, mede door de high-end verlichting en stevige fietsslot. Dankzij de krachtige Bosch middenmotor geniet je van een flinke actieradius en fijne trapondersteuning.
5. Forte Superior MDS

De Forte Superior MDS is om meerdere redenen een unieke e-bike met middenmotor van Stella. Zo is deze fiets uiterst geschikt voor de vaders.

Het is mogelijk om een kinderzitje achterop de bagagedrager te monteren, terwijl je ook nog een mandje aan de voorzijde kunt monteren. Ook geniet je van een indrukwekkende actieradius van ruim 200 kilometer.

Wat verder opvalt, is de middenmotor. De plaatsing hiervan is uniek, evenals het soort motor. Normaal gesproken werkt Stella met Bosch samen, maar bij deze e-bike heeft men voor een Shimano Steps middenmotor gekozen.

Deze middenmotor is krachtig, waardoor je ook lange afstanden op een ideale manier aflegt.
Waarom voor een Stella e-bike met middenmotor kiezen?

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets?

Dan is het om meerdere redenen interessant om voor een middenmotor te kiezen:

  • De fiets is perfect in balans. Doordat de motor zich bij de trappers bevindt, is het gewicht perfect verdeeld. Bij een voorwiel- of achterwielmotor is dit een ander verhaal.
  • De rijeigenschappen zijn subliem. Doordat de fiets qua gewicht perfect in balans is, geniet je van sublieme rijeigenschappen. Dit komt ook doordat je van een natuurlijk gevoel van trapondersteuning verzekerd bent. De middenmotor drijft namelijk niet de wielen aan, maar de pedalen.
  • Reparaties zijn makkelijker. Is er een gebrek aan de motor? Ook dan ben je blij met de keuze voor een middenmotor. Deze motoren zijn over het algemeen goed te bereiken door de reparateur. Of heb je een lekke band? Dan geniet je ook van de middenmotor, aangezien deze motor daarbij nooit in de weg zit.

Spreken deze voordelen je aan? Dan is het al helemaal interessant om voor een Stella fiets te kiezen. Zoals je in onze Stella fietsen review kunt lezen, geniet je met een Stella e-bike van meerdere voordelen:

  • De kwaliteit is subliem. Met een Stella e-bike maak je, bij normaal gebruik, jarenlang gebruik. Deze sublieme kwaliteit is één van de grootste voordelen van het merk Stella.
  • Divers aanbod. Je hebt bij Stella ook nog de keuze uit een divers aanbod. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische omafiets? Ook daarvoor kun je bij dit Nederlandse merk terecht.
  • Prima service. Als er onverhoopt iets met je Stella e-bike is, geniet je bij Stella ook nog van een prima service. Op dit vlak is dit fietsenmerk veel verder dan andere fietsenmerken.

Hoe kies je de beste Stella e-bike met middenmotor?

Het uitkiezen van een Stella e-bike met middenmotor is niet gemakkelijk. Dit komt vooral doordat je uit meerdere varianten de keuze kunt maken.

Om tot de juiste keuze te komen, moet je goed op onderstaande aandachtspunten letten.

Soort fiets

Ten eerste moet je goed naar het soort fiets kijken. Wil je een stadsfiets, transportfiets, omafiets of MTB? Dit zijn slechts enkele soorten fietsen die door Stella met middenmotor aangeboden worden.

Ook heb je rekening met je geslacht te houden. Niet alle e-bikes van Stella met middenmotor zijn voor heren én dames geschikt.

Accu & actieradius

Uiteraard is het ook zaak om goed naar de accu en actieradius te kijken. Wat is precies de capaciteit van de accu? En in welke actieradius resulteert dit? Wij hebben opgemerkt dat je bij veel Stella fietsen uit meerdere accupakketten kunt kiezen.

Samenstelling

Sowieso is het verstandig om naar de gehele samenstelling van de fiets kijken. Let goed op de framemaat, op de vormgeving, op de kleurstelling en op de verstelbaarheid van het zadel (en mogelijk het stuur).

Let ook goed op de hoeveelheid versnellingen waar de fiets over beschikt. Ook de verlichting, het slot en andere accessoires zijn belangrijke aandachtspunten. Kijk al met al goed naar de totale samenstelling van de e-bike.

Prijs

Voor een Stella e-bike met middenmotor moet je vrij diep in de buidel tasten. Dit komt onder meer doordat je bij dit merk in de basis geen goedkope elektrische fiets aantreft.

Wij raden je daarom het volgende aan: wacht geduldig tot een aanbieding. Als je van een aanbieding kunt profiteren, ben je van een nóg betere prijs-kwaliteitverhouding verzekerd.

Is een Stella middenmotor e-bike aan te raden?

Ja, een Stella fiets met middenmotor is absoluut aan te raden. De fiets ligt als een blok op de weg, biedt een fijne, natuurlijke trapondersteuning en is van de gewenste kwaliteit.

Zet wel eerst goed je wensen op een rij. Het aanbod is bij Stella vrij divers, waardoor je een goede vergelijking moet maken.

Ongeacht voor welke e-bike je kiest, geniet je van alle bovengenoemde voordelen. Veel fietsplezier!


Categorieën: Outdoor