Amerikaanse koelkast met lades kopen? De Top 5 van 2024

Last updated by Kaz on

amerikaanse koelkast met lades

Een Amerikaanse koelkast met lades is super handig. Je hebt in de koelkast zelf de beschikking over veel ruimte, terwijl de lades nóg meer mogelijkheden bieden. Zo kun je je etenswaren geordend in de lades opbergen.

Spreekt dat je aan?

Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de 5 beste Amerikaanse koelkasten met lades van dit moment.

Dit zijn de top 5 beste Amerikaanse koelkasten met lades:

 1. Samsung RS67A8811B1/EF
 2. Hisense RS694N4IIF
 3. Beko GN1426234ZDXN
 4. Samsung RS67A8811S9/EF Rvs
 5. Etna AKV578

De 5 beste Amerikaanse koelkasten met lades uitgelicht

Wat is nou voor jou de beste Amerikaanse koelkast met laden? Om het antwoord op die vraag te vinden, lees je het beste even onderstaande reviews door.

In deze reviews vind je namelijk alle mogelijke informatie over de 5 beste Amerikaanse koelkasten met lades.

1. Samsung RS67A8811B1/EF

Samsung-RS67A8811B1EF-amerikaanse-koelkast-met-ijsblokjes

De Samsung RS67A8811B1/EF is de beste Amerikaanse koelkast met lades van dit moment. Deze koelkast ziet er stijlvol uit, beschikt over meerdere lades en beschikt hierdoor veel opbergmogelijkheden.

Dit wordt verder versterkt door de immense inhoud. Deze koelkast heeft een koelgedeelte van 409 liter en een vriesgedeelte van 225 liter.

Dit maakt de Samsung RS67A8811B1/EF uiterst geschikt voor grotere huishoudens. Voor hen is het dus mogelijk om veel eten in te vriezen, dankzij de grote (hoeveelheid) lades.

Deze grote Amerikaanse koelkast ziet er ook nog strak uit en is van veel handige extra’s voorzien. Door de No Frost functie hoef je het vriesgedeelte bijvoorbeeld nooit te ontdooien.
2. Hisense RS694N4IIF

Hisense-RS694N4IIF-amerikaanse-koelkast-met-ijsblokjes

Geef je liever minder geld aan je nieuwe Amerikaanse koelkast met laden uit? Check dan eens de Hisense RS694N4IIF.

Deze Amerikaanse koelkast beschikt over meerdere lades, is relatief betaalbaar en beschikt ook over No Frost. Je hoeft hierdoor het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Door de hoeveelheid lades geniet je van veel opbergmogelijkheden. Het vriesgedeelte heeft zelf een inhoud van maar liefst 191 liter.

Het koelgedeelte is met een inhoud van 371 liter ook lekker groot. Jammer genoeg heeft deze grote Amerikaanse koelkast wel energieklasse F.
3. Beko GN1426234ZDXN

De Beko GN1426234ZDXN is eveneens een prima Amerikaanse koelkast met lades. Deze koelkast beschikt over 4 aparte vakken: twee aan de bovenzijde en twee aan de onderzijde.

Doe je de twee vakken aan de onderzijde open? Dan zie je direct meerdere lades. Deze lades bieden je voldoende opbergmogelijkheden voor al je etens- en drinkenswaren.

Deze Amerikaanse koelkast een netto inhoud van ruim 500 liter. Dit is als volgt verdeeld: het koelgedeelte heeft een inhoud van 367 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 154 liter.

De koelkast is van meerdere extra’s voorzien, waaronder een ijs- en waterdispenser. Zeker een aanrader dus.
4. Samsung RS67A8811S9/EF Rvs

Gaat je voorkeur toch uit naar een Amerikaanse koelkast van Samsung? Overweeg dan de aanschaf van de Samsung RS67A8811S9/EF Rvs.

Dit vinden wij één van de beste en mooiste Amerikaanse koelkasten met lades. De koelkast beschikt over meerdere lades, waardoor je al je etenswaren makkelijk in kunt vriezen.

De inhoud van het vriesgedeelte is ook indrukwekkend: 225 liter. Het koelgedeelte is met een inhoud van 409 liter ook vrij fors te noemen.

Deze inhoud zorgt er in ieder geval voor dat de Samsung RS67A8811S9/EF Rvs voor grote huishoudens uiterst geschikt is. Uiteraard beschikt deze koelkast over veel fijne extra’s.
5. Etna AKV578

Deze top 5 sluiten we af met de Etna AKV578. Dit vinden wij de beste goedkope Amerikaanse koelkast met lades van dit moment.

Voor deze koelkast betaal je nog geen €1000, terwijl ‘ie wel over meerdere lades beschikt. Ook is deze koelkast van handige extra’s voorzien.

Wat ons ook erg aanspreekt, is het design. Dit is één van de meest strakke Amerikaanse koelkasten om te zien. Dit komt door de zwarte kleur, maar ook door het ontbreken van de water- en ijsdispenser.

Ook helpt het dat deze koelkast over alleen 2 verticale deuren beschikt. Doe je deze deuren open? Dan heb je direct toegang tot de handige lades.
Waarom voor een Amerikaanse koelkast met laden kiezen?

 • Je kunt je etenswaren geordend invriezen. Lades werken hiervoor een stuk beter dan één groot vriesgedeelte. Zeker als je enige structuur in de inhoud van de lades aan weet te brengen, geniet je van veel gemak.
 • De vriesladen zijn veelal vrij groot. Het is ook een voordeel dat de Amerikaanse koelkast met vriesladen vaak over een behoorlijk vriesgedeelte beschikt. De vriesladen worden namelijk vaak groot uitgevoerd.
 • Veelzijdig te gebruiken. Elke Amerikaanse koelkast met vriezer is veelzijdig te gebruiken. Kies je voor een variant met vriesladen? Dan geniet je van nog meer veelzijdigheid en gemak.

Hoe vind je de beste Amerikaanse koelkast met laden?

Wil je een grote Amerikaanse koelkast of Amerikaanse koelkast french door aanschaffen? Dan zijn er meerdere specifieke aandachtspunten waar je op moet letten. Dat is ook het geval als je op zoek gaat naar de beste Amerikaanse koelkast met lades:

 • Aantal lades. Je moet allereerst goed kijken naar het aantal lades van de koelkast. Des te meer lades, des te handiger je al je etenswaren in kunt vriezen.
 • Inhoud van het vriesgedeelte. Je moet ook goed de inhoud van het vriesgedeelte afstemmen op het gewenste gebruik. Let hierbij overigens ook nog op de inhoud van het koelgedeelte.
 • Manier van openen. Kijk ook goed naar de manier van openen van de koelkast. Beschikt de koelkast over 2 grote verticale deuren? Of heeft de fabrikant voor 4 vakken gekozen?
 • Totale samenstelling. Uiteraard moet je ook goed naar de totale samenstelling kijken. Bekijk over welke eigenschappen en extra’s de koelkast beschikt. Bekijk ook of de uitstraling, kleurstelling en afmetingen van de Amerikaanse koelkast naar je wens is.

Amerikaanse koelkast met lades: zeker een aanrader

Wij zijn groot fan van de Amerikaanse koelkasten met lades! Door de vrieslades geniet je van nog meer gemak, nog meer opbergmogelijkheden en nog meer geordendheid. Daarvoor raden wij je dus specifiek bovenstaande 5 varianten aan.

Zet deze voor jezelf op een rijtje, maak een goede vergelijking en hak de knoop direct door.Meer Amerikaanse koelkasten:


Categorieën: Keuken