Beste draadloze camera’s op accu (voor buiten)? De Top 5

Last updated by Simon on

beste_draadloze_camera_op_accu

Ben jij op zoek naar beveiligingscamera’s bij bijvoorbeeld jouw woning of bedrijfspand? Zie je het alleen niet zitten om allerlei kabels te trekken?

Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar een draadloze camera op accu. Een draadloze camera op accu staat ook wel te boek als een spy camera op batterijen.

Ben jij op zoek naar een draadloze camera op accu? En wil je graag direct voor de beste camera op batterij kiezen? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres.

Wij zijn namelijk recentelijk op zoek gegaan naar de beste beveiligingscamera’s op accu. Op basis van onze zoektocht hebben wij een top 5 samen kunnen stellen.

Over deze vijf beste draadloze camera’s op accu voor buiten lees je in onderstaande reviews meer!

Dit zijn de beste draadloze camera’s op accu of batterij (voor buiten)

Hieronder vergelijk je direct de beste wifi beveiligingscamera’s voor buiten die draadloos zijn. Ze werken allemaal op accu of batterij.

1. Eufycam 2C – 1 beveiligingscamera/ IP camera

eufycam-beveiligingscamera-180-dagen-batterij

Wil jij per sé de beste draadloze camera op accu aanschaffen? Dan is deze variant van Eufycam bijzonder interessant.

Deze camera heeft geen draden en heeft een batterijduur van maar liefst 180 dagen. Dit betekent dat je ongeveer 1 keer per jaar de batterij van deze beveiligingscamera op accu moet vervangen.

Het is ideaal dat je deze camera aan meerdere smartphone kunt koppelen. Op het moment dat jij niet thuis bent, kan bijvoorbeeld jouw partner alsnog alle beveiligingsbeelden in de gaten houden.

Van een afstandje kun jij dit overigens ook; als je de Eufycam app hebt, kun je gewoonweg alle beelden terug kijken óf live mee kijken met de beelden.

Hierbij geniet je van haarscherp beeld. Van 1080p Full HD beeld om precies te zijn. Daarbij heeft Eufycam ook nog een unieke technologie toegevoegd, waardoor het beeld nóg scherper wordt. Met dank aan dit scherpe beeld houd je in ieder geval altijd het gewenste overzicht.

Bovendien ben je ook verzekerd van de gewenste veiligheid; alle beelden worden ongekend goed en veilig opgeslagen/bewaard.

Tevens is het ideaal dat deze camera waterdicht is. Met dank aan de IP67 klasse hoef je niet over regen in te zitten. Dit stelt je daardoor ook in staat om deze draadloze camera op accu op elke gewenste plek op te hangen. Heb je liever meerdere van deze draadloze camera’s op accu? Dat is ook mogelijk; je kunt namelijk kiezen voor 1 camera, voor 2 camera’s of voor 3 camera’s!

Onder aan de streep is deze IP camera op batterij aan te raden. Dát is overigens ook nog te danken aan het feit dat je deze camera binnen op kunt hangen. Je kunt dus echt alle kanten op met deze draadloze camera op accu.

Voordelen:

 • Beschikbaar in drie verschillende varianten; 1, 2 of 3 camera’s
 • Haarscherp beeld
 • Te allen tijde live mee te kijken of oude beelden terugkijken
 • Zowel binnen als buiten op te hangen (IP67 waterdicht)
 • Betaalbaar

Nadelen:

 • Het volledig installeren/afstellen van de camera duurt eventjes
 • Soms treedt er een lichte vertraging bij de live beelden op
2. WOOX R9045 – Beveiligingscamera voor buiten

woox-beveiligingscamera-draadloos

Het aanbod van beveiligingscamera’s op accu is behoorlijk divers. Doordat het aanbod zo divers is, heb je in ieder geval voldoende om uit te kiezen.

Mocht jij de voorkeur aan een veelzijdige draadloze camera op accu geven, is deze WOOX R9045 aan te raden. Deze camera is van een prima kwaliteit en biedt enkele handige extra’s.

Zo is het ideaal dat je deze camera binnen én buiten kunt gebruiken. Je kunt de camera eigenlijk op elke gewenst plek ophangen, waarbij je géén last van kabels of draden hebt. Dit betreft immers een volledig draadloze camera op accu.

Over de beeldkwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken. WOOX heeft namelijk gezorgd voor Full HD 1080P beeld. Dit betekent – met andere woorden – dat het beeld echt haarscherp is. Dit geldt overdag, maar ook zeker in de nacht. Voor in de donkere uren beschikt deze beveiligingscamera namelijk over een speciale Super IR nachtzichtfunctie.

Verder is het ideaal dat deze camera oplaadbare batterijen heeft. Zodra de batterijen bijna op zijn, krijg je hier een melding van.

Je laadt de batterijen weer snel op; binnen 2 uur zijn de batterijen weer volledig opgeladen. Overigens doen de batterijen met één acculading pakweg 4 maanden. Ook dat is ideaal wat ons betreft.

Ook is deze beveiligingscamera op accu uitgerust met tweerichtingscommunicatie. Dit betekent dat je ook tégen een inbreker kunt praten. Of tegen de bezorger die een pakketje voor je komt brengen.

Ook is deze camera bestand tegen alle weersomstandigheden. Al met al een prima draadloze camera op accu!

Voordelen:

 • Full HD 1080p beeld
 • Ook in het donker haarscherp
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Oplaadbare batterijen

Nadelen:

 • Beeldhoek van slechts 120 graden
 • Het bereik is slechts 10 meter
3. Google Nest Cam Beveiligingscamera – Batterij – wifi camera buiten

google-beveilingscamera-batterij

Wil jij voor het beste van het beste gaan? Dan kun je ook eens naar de Google Nest Cam beveiligingscamera kijken.

Deze draadloze camera werkt op een accu, levert haarscherp beeld af en biedt handige functies. Daarbij moet je echter wel rekening houden met een relatief fors prijskaartje.

Deze camera kun je echt op elke gewenste plek installeren. Zowel binnen als buiten. Doordat het een draadloze camera betreft, heb je gewoonweg niet met beperkingen te maken. Doordat de camera ook nog eens waterdicht is, is het een ideale beveiligingscamera voor buiten.

Deze draadloze camera op accu voor buiten levert uiteraard haarscherp beeld af. Mocht de camera iets opvallends opmerken, krijg je hier bovendien direct een melding van.

Met dank aan een speciale app kun je via jouw smartphone ook live meekijken met de camera. Ideaal als je de situatie rondom jouw huis graag in de gaten wilt houden!

Voordelen:

 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
 • In twee varianten verkrijgbaar; met 1 camera of met 2 camera’s
 • Haarscherp beeld
 • Live meekijken op jouw smartphone én live meldingen
 • Met ingebouwde microfoon en luidspreker

Nadelen:

 • Het is niet de goedkoopste draadloze camera op accu
4. Arlo Pro 3 Draadloze IP-Camera’s

arlo-pro3-draadloze-beveilingscamera

Ben jij op zoek naar de beste draadloze cameraset voor buiten? Dan hoef je niet meer verder te kijken. Deze set van Arlo voldoet in dat geval aan al jouw wensen. Deze set bestaat uit één basisstation in combinatie met vier beveiligingscamera’s.

Dit betreffen stuk voor stuk draadloze camera’s op een accu. Deze draadloze camera’s kun je op elke gewenste plek installeren; zowel binnen als buiten.

Vanaf dat moment houd je gewoonweg alles in de gaten. Dit is te danken aan de kijkhoek van 160 graden in combinatie met de haarscherpe resolutie. Ook in het donker heb je perfect zicht, met dank aan de nachtzichtfunctie.

Door deze camera’s aan jouw smartphone te koppelen, kun je live meekijken. Op jouw smartphone krijg je vervolgens ook een melding wanneer er iets bijzonder plaatsvindt. Mocht er écht iets aan de hand zijn, gaan de sirenes van de camera’s hard loeien.

Bij aanschaf krijg je overigens ook handige ‘voeten’ meegeleverd. Met dank aan deze voeten kun je deze camera’s makkelijk installeren. Heb jij het idee dat 4 camera’s iets te veel van het goede is? Dan kun je ook kiezen voor een losse camera, voor een set met 2 camera’s of voor een set met 3 camera’s.  

Voordelen:

 • Gewoonweg de beste draadloze cameraset voor buiten
 • Inclusief nachtzichtfunctie
 • Te koppelen aan jouw smartphone
 • Haarscherp beeld
 • Makkelijk te installeren

Nadelen:

 • Het is geen goedkope draadloze cameraset voor buiten
 • Er is sprake van een lichte vertraging (pakweg 1 seconde)
5. LSC Smart Connect outdoor IP-camera – Draadloos

lsc-smart-outdoor-beveilingscamera

Wil jij graag een goede beveiligingscamera op accu hebben? Zie je het alleen niet zitten om hier de hoofdprijs voor te betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Tijdens onze zoektocht naar de beste camera op batterij stuitten wij op deze variant van LSC. Deze draadloze camera op accu wist ons direct te verrassen.

Dat begon eigenlijk al bij het prijskaartje. Voor deze beste draadloze camera op accu betaal je slechts 54,95 euro bij onze partner Bol.com.

Voor dit minieme bedrag krijg je echter de beschikking over een prima IP camera voor buiten. We kunnen gerust stellen dat de prijs-kwaliteitsverhouding uitmuntend is.

Zo is het vrij simpel om deze camera op te hangen. Als de camera eenmaal hangt, geniet je van een stabiele draadloze verbinding. Deze draadloze verbinding is te danken aan het feit dat je deze camera op jouw eigen Wifi netwerk aan kunt sluiten. Als je in en rondom jouw huis snel Wifi hebt, ben je direct verzekerd van stabiel beeld.

Opvallend hierbij is dat het beeld ook behoorlijk scherp is. Dát is te danken aan de resolutie van 1024 x 1024 pixels in combinatie met de Full HD kwaliteit. Als je jouw smartphone erbij pakt, kun je hierdoor echt haarscherp in de gaten houden wat er allemaal rondom jouw huis gebeurd.

Doordat dit een draadloze camera op accu betreft, kun je ‘m overal ophangen. Hierbij geniet je van een beeldhoek van 360 graden; ook is het bereik maar liefst 25 meter.

Je kunt al met al uitgaan van een fijne beveiligingscamera op accu. Een camera waardoor je je een stuk veiliger gaat voelen!

Voordelen:

 • Voordelig geprijsd
 • Prima kwaliteit
 • Haarscherp Full HD beeld
 • Beeldhoek van 360 graden en bereik van 25 meter
 • Relatief makkelijk te installeren

Nadelen:

 • Kan qua functies niet tippen aan de overige varianten uit deze top 5
 • Je bent en blijft afhankelijk van jouw Wifi verbinding
Wat is voor jou de beste draadloze camera op accu?

Wil jij graag een draadloze camera zonder wifi aanschaffen? Of wil jij juist een draadloze camera op accu hebben die op wifi werkt? Dan sta je voor een leuke uitdaging.

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, is het aanbod behoorlijk divers.

Om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken, raden wij je het volgende aan:

 • Zet jouw wensen op een rijtje. Denk goed na over de wensen die je hebt met betrekking tot de draadloze camera op accu voor buiten.
 • Stel een maximum budget vast: het aanbod van draadloze camera’s op accu is vrij divers. Om binnen dit uitgebreide aanbod de juiste keuze te kunnen maken, doe je er verstandig aan om een maximum budget vast te stellen. Binnen dit budget kun je vervolgens op zoek gaan naar de beste IP camera op batterij.
 • Maak écht een goede vergelijking: een beveiligingscamera op accu voor buiten kopen doe je waarschijnlijk niet dagelijks. Neem daarom echt goed je tijd voor het maken van een goede vergelijking. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en de functies lopen uiteen. Zo zijn er tegenwoordig zelfs beveiligingscamera’s met bewegingsdetector of simkaart.


Meer artikelen:


Categorieën: Foto & Video

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *