Elektrische kachel van 2000 Watt: Bekijk de top 7

Last updated by Kaz on

elektrische kachel 2000 watt

Wil je in je woning snel van een aangename warmte genieten? Kies dan voor een elektrische kachel met een vermogen van 2000 Watt.

Door dit hoge vermogen is de opwarmtijd bijzonder kort. Dat is zéker het geval als je voor één van de 7 onderstaande elektrische kachels 2000 Watt kiest:

 1. Gologi elektrische kachel
 2. Auronic elektrische kachel
 3. Eurom Alutherm 2000 WiFi
 4. MaxxHome elektrische kachel
 5. Auronic Olieradiator – Elektrische kachel
 6. VONROC Luxe elektrische kachel
 7. Denver elektrische kachel

De 7 beste elektrische kachels van 2000 Watt uitgelicht

Met een elektrische kachel 2000 Watt geniet je van veel gemak. Ongeacht of je voor een keramische kachel van 2000 Watt of voor een ander soort kachel van 2000 Watt kiest.

In elk geval geniet je van een snelle opwarming. Spreekt vooral dat je aan? Wil je daarbij ook nog relatief zuinig je woning opwarmen? Dan heb je één van de 7 elektrische kachels 2000 Watt uit dit artikel nodig.

1. Gologi elektrische kachel

Gologi elektrische kachel 2000 watt

Uit onze test is gebleken dat de Gologi Elektrische Kachel de beste elektrische kachel 2000 Watt is.

Deze kachel heeft een korte opwarmtijd, is naar wens in te stellen én is op afstand te bedienen. Mede daarom is dit volgens ons de beste elektrische verwarming met wifi met 2000 Watt.

Je geeft deze kachel makkelijk een plekje in je woning. Met alle dank aan de compacte afmetingen. Tevens vinden wij dit één van de mooiere elektrische kachels.

De kachel is geheel naar wens in te stellen, mede door de thermostaat. Deze kachel is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter.
2. Auronic elektrische kachel

Auronic elektrische kachel 2000 watt

De Auronic Elektrische Kachel is de op één na beste elektrische kachel 2000 Watt. Deze kachel lijkt veel op bovenstaande variant, maar is voor net iets kleinere ruimtes geschikt. Wel ben je ook bij deze variant van een – zeer – korte opwarmtijd verzekerd.

Met deze kachel heb je ook alle touwtjes in handen. Mede door de regelbare thermostaat en de afstandsbediening. Ook via het display kun je deze elektrische kachel eenvoudig naar wens instellen.

Als klap op de vuurpijl is deze kachel ook nog van een prachtig design voorzien. Optimaal van de Auronic Elektrische Kachel profiteren? Stel ‘m dan wel op de stand van 2000 Watt in.
3. Eurom Alutherm 2000 WiFi

Eurom Alutherm elektrische kachel 2000 watt WiFi

Met de Eurom Alutherm 2000 WiFi doe je ook een prima aankoop. Zoals uit de naam al blijkt, biedt deze keramische convectorkachel een vermogen van 2000 watt.

Je geniet hierdoor van een korte opwarmtijd. Overigens is deze kachel geschikt voor ruimtes tot maximaal 22 vierkante meter.

Deze kachel is eenvoudig te bedienen. Met alle dank aan het handige display en de wifi ontvanger. Dat stelt je in staat om de Eurom Alutherm 2000 WiFi ook op afstand te bedienen.

Deze kachel kun je op drie standen instellen: 800, 1200 en 2000 Watt. Ideaal als je niet altijd 2000 Watt tot je beschikking hoeft te hebben.
4. MaxxHome elektrische kachel

MaxxHome elektrische kachel 2000 watt

Gaat je voorkeur uit naar een goedkope elektrische kachel 2000 Watt? Kies dan voor de MaxxHome Elektrische Kachel. Voor deze kachel betaal je nog geen €30.

Hij is hiermee significant goedkoper dan alle bovenstaande varianten. Ondanks dit voordelige prijskaartje geniet je ‘gewoon’ van het volle vermogen van 2000 Watt.

De MaxxHome Elektrische Kachel beschikt ook over een regelbare thermostaat. Dit stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen.

Door het forse vermogen van 2000 Watt wordt deze temperatuur snel bereikt. Deze kachel kun je eventueel ook in de badkamer gebruiken.
5. Auronic Olieradiator – Elektrische kachel

Auronic Olieradiator elektrische kachel 2000 watt

Wij vinden de Auronic Olieradiator – Elektrische kachel de beste elektrische radiator 2000 Watt. Deze olieradiator is lekker krachtig en voor de grotere ruimtes geschikt.

Het maximale verwarmingsbereik is namelijk 30 vierkante meter. Door het vermogen van 2000 Watt is zelfs een grotere ruimte snel opgewarmd.

De Auronic Olieradiator – Elektrische kachel is van onder andere een timer en thermostaat voorzien. Doordat het om een oliegevulde kachel gaat, blijft de warmte nóg langer in de kamer aanwezig.

De efficiëntie van deze elektrische kachel 2000 Watt is dan ook subliem te noemen.
6. VONROC Luxe elektrische kachel

VONROC Luxe elektrische kachel 2000 watt

De VONROC Luxe elektrische kachel is een magnifieke elektrische kachel 2000 Watt. Deze kachel warmt een ruimte snel op én is ook nog op een stand van 1000 Watt te gebruiken. Ideaal als je minder snel de warmte nodig hebt.

Tevens is deze elektrische kachel moeiteloos op afstand te bedienen via je smartphone, dankzij de wifi ontvanger.

Deze kachel ziet er ook nog eens prachtig uit. Daarbovenop komt dat ‘ie van handige extra’s voorzien is, waaronder een regelbare thermostaat en timer.

De VONROC Luxe elektrische kachel stel je helemaal naar wens samen. Het vermogen van 2000 Watt zorgt vervolgens voor een korte opwarmtijd.
7. Denver elektrische kachel

Denver Elektrische Kachel 2000 watt

Voor in veel ruimtes is de Denver Elektrische Kachel een geschikte kachel. Deze kachel kun je op 2000 Watt instellen, maar ook op 750 Watt of 1250 Watt. Je hebt hierdoor echt alle touwtjes in handen.

Kies je voor het vermogen van 2000 Watt? Dan geniet je van een snelle opwarmtijd. Deze kachel is geschikt voor ruimtes tot maximaal 30 vierkante meter groot.

Met de Denver Elektrische Kachel haal je een veelzijdige elektrische kachel in huis. Mede dankzij de timer, de ingebouwde thermostaat en de bediening op afstand.

Je kunt deze elektrische kachel 2000 Watt met onder meer Google Assistant en Amazon Alexa bedienen!
👍 Wat zijn de voordelen?

elektrische radiator 2000 watt

Met een elektrische kachel 2000 Watt geniet je van een paar belangrijke voordelen:

 • Je geniet zeer snel van de gewenste warmte. Door het hoge vermogen doet een dergelijke elektrische kachel zijn werk zeer snel. Dit merk je overduidelijk aan de korte opwarmtijd.
 • De kachel is van veel extra’s voorzien. Alleen de betere merken kiezen voor een elektrische kachel van 2000 Watt. Dit houdt in dat je van prima elektrische kachels verzekerd bent, inclusief de nodige extra’s. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische kachel met thermostaat? Alle bovenstaande varianten beschikken óók over een thermostaat.
 • De kachel is geheel naar wens in te stellen. Niet elke elektrische kachel 2000 Watt hoef je daadwerkelijk op volle kracht te gebruiken. Nagenoeg alle varianten zijn in meerdere warmtestanden in te stellen. Handig én een energiezuinige kachel dus!

👎 Wat zijn de nadelen?

Bij een elektrische kachel 2000 Watt moet je met één nadeel rekening houden: het geluidsniveau. Doordat dit een vrij krachtige elektrische kachel is, maakt ‘ie relatief veel geluid.

Staat dat je niet aan? Dan zou je voor een stille elektrische kachel moeten kiezen. Die kachels leveren veelal wel minder vermogen.

Wat kost een elektrische kachel van 2000 Watt per uur?

convector kachel 2000 watt

Een elektrische kachel van 2000 Watt kost zo’n €0,22 tot €0,39 per uur. Dit is een nogal vrij brede range, maar dat heeft alles met de energieprijzen te maken.

Wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Volg dan deze drie tips op:

 • Zet de kachel op het laatste moment aan. Door het hoge vermogen geniet je toch al snel van de gewenste warmte. Je hoeft ‘m hierdoor niet bijvoorbeeld een kwartier van tevoren alvast aan te zetten.
 • Kies voor een slimme elektrische kachel 2000 Watt. Dit houdt onder meer in dat ‘ie van een open raam detectie functie of een eco stand voorzien is. Ook kun je deze varianten op afstand bedienen. Ideaal als je ‘m vergeten bent om uit te zetten.
 • Stel ‘m eventueel op een lagere stand in. De elektrische kachel 2000 Watt hoef je niet per sé op de hoogste stand in te stellen. Als het mogelijk is, kun je ‘m ook op een lagere stand instellen. Daarmee bespaar je energie.

Is een elektrische kachel van 2000 Watt een aanrader?

Ja, een elektrische kachel van 2000 Watt is absoluut een aanrader. Je geniet zeer spoedig van de gewenste warmte en stelt ‘m ook nog volledig naar wens in.

Bovendien zijn de bovenstaande varianten niet significant duurder dan minder krachtige elektrische kachels.

Denk wel over het gewenste gebruik na. Daar moet je onder meer het maximale verwarmingsbereik, het soort elektrische kachel en de extra functies op afstemmen.Meer verwarming:


Categorieën: Huishouden