Elektrische step Black Friday deals 2024 – Absurde kortingen!

Last updated by Joni on

Elektrische step kopen Black Friday Deals

Wil je voordelig een elektrische step aanschaffen? Dan is het verstandig om tot Black Friday te wachten.

Voorafgaand en op deze feestdag stunten veel aanbieders met een flinke korting op e-steps.

In dit artikel lees je alles over de beste elektrische step black Friday deals 2023.

Beste Black Friday E-step Deals

Van de beste black Friday e-step deals profiteren doe je bij onderstaande aanbieders:


Waarom zou je een e-step met Black Friday of Cyber Monday kopen?

Elektrische step kopen

De aanschaf van een e-step voor kids of een e-step voor volwassenen is om meerdere redenen aan te raden.

Het is een handig, laagdrempelig en een snel vervoermiddel. Doordat de step op accu werkt, is het bovendien een duurzame keuze.

Voor een dergelijke e-step moet je vaak relatief diep in de buidel tasten. Dit geldt echter niet als je de step op Black Friday of Cyber Monday koopt.

Tijdens deze twee feestdagen stunten veel aanbieders namelijk met kortingen. Deze kortingen kunnen – weten wij uit ervaring – fors oplopen.

Door bijvoorbeeld 20% korting op een e-step van 400 euro te krijgen, bespaar je 80 euro. En dit doe je op een simpele manier; even wachten tot Black Friday en/of Cyber Monday.

Door geduld op te brengen, geniet je van een nóg betere prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij is het advies om tot een interessante korting te wachten, maar óók om voor een e-step van een A-merk te kiezen.

Twijfel je op dit moment tussen meerdere e-steps? En neig je er naar om voor de goedkopere elektrische step te kiezen? Dan kun je het beste tot Black Friday of Cyber Monday wachten. 

De kans dat één van de duurdere steps met korting aangeboden wordt, is vrij groot.

Mogelijk kun je daardoor de oorspronkelijk duurdere e-step tegen het prijskaartje van de oorspronkelijk goedkopere e-step kopen.

Je bent hetzelfde geld kwijt, maar je geniet wel van een betere elektrische step.  

Black Friday is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Hier spelen veel bedrijven en webshops dan ook graag op in; zij bieden veel producten met hoge kortingen aan.

Dit doen bedrijven echter niet meer alleen op Black Friday zelf, maar ook op de dagen voorafgaand Black Friday. Het is daarom héél verstandig om de aanbiedingen al geruime tijd in de gaten te houden.

Misschien kun je al op de dinsdag of woensdag voorafgaand aan Black Friday van een interessante korting profiteren.

Verschillende soorten e-steps te koop met hoge korting

Elektrische step met zadel

Tijdens Black Friday is het dus mogelijk om met korting een e-step te kopen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat je op veel soorten e-steps een hoge korting krijgt.

Enkele van deze soorten zetten we voor je op een rijtje:

  • E-step voor kids. Wil je een elektrische step voor je kids kopen? Zo’n step gaat niet al te snel, maar is desondanks relatief prijzig. Door even op Black Friday te wachten, kun je een prima elektrische step voor kids voordelig aanschaffen.
  • E-step voor volwassenen. Ben je voor jezelf op zoek naar een interessante elektrische step? Ook dan is het aan te raden om tot Black Friday te wachten. Tijdens en voorafgaand deze feestdag geniet je van hoge kortingen op de e-steps voor volwassenen.
  • Opvouwbare e-step. Wil je altijd en overal gebruik van je step kunnen maken? Dan kies je het beste voor een opvouwbare e-step. Doordat je deze step op kunt vouwen, neem je ‘m probleemloos overal mee naar toe. In het openbaar vervoer, op vakantie of naar je werk toe.
  • Estep met zadel. Ben je van plan om lange afstanden op je nieuwe e-step af te leggen? Kijk dan eens naar een e-step met zadel. Op het zadel neem je een aangename en comfortabele houding aan, waardoor je probleemloos langere stukken kunt rijden.
  • Snelle estep. Wil je op je e-step zo hard mogelijk kunnen rijden? Kies dan voor een elektrische step met een maximale snelheid van bijvoorbeeld 35 of 40 kilometer per uur. Houd wel de wetgeving goed in de gaten. De wet schrijft voor dat je – vanaf 2023 – met een maximale snelheid op een e-step van het openbare wegennet gebruik mag maken.
  • E-steps met lange actieradius. Als je lange stukken af moet leggen, biedt een zadel uitkomst. Maar, het is in dat geval sowieso aan te raden om te kiezen voor een e-step met een lange actieradius. Des te langer de actieradius is, des te groter de afstanden zijn die je op één acculading kunt overbruggen.

Naar welk soort elektrische step gaat jouw voorkeur uit? Bepaal dit éérst, voordat je op zoek naar de beste elektrische step Black Friday deals 2023 gaat.

Als je weet waar je naar op zoek bent, maak je immers de zoektocht een stuk makkelijker.


Wat voor kortingen kun je verwachten met Black Friday?

Black Friday elektrische step

De kortingen lopen tijdens Black Friday behoorlijk hoog op. Wij weten uit ervaring dat sommige webshops tot wel 20 á 30% korting op een elektrische step geven.

Een elektrische step die normaal gesproken 400 euro kost, kost hierdoor slechts 320 of 280 euro. Dat is een flinke besparing, niet waar?

Wat voor kortingen je precies aangeboden krijgt, verschilt van aanbieder tot aanbieder.

Sommige aanbieders leven zich volledig uit met Black Friday, terwijl andere aanbieders met iets meer terughoudendheid de kortingen bepaald hebben.

Daarnaast adviseren wij je graag het volgende: sla zo snel mogelijk toe. Als je te lang twijfelt om de koop af te ronden, zijn de e-steps mogelijk uitverkocht.

Ook is er geen garantie dat er op Cyber Monday nog een interessante deals voorbij komt. Sla daarom zo snel mogelijk je slag.

Wees snel want op=op

Kom je voorafgaand of tijdens Black Friday een interessante deal tegen? Sla direct toe.

Elk uur dat je de aankoop uitstelt, kan cruciaal zijn. Veel mensen zijn immers op zoek naar interessante elektrische step Black Friday Deals 2023.

Dit zijn de beste elektrische step Black Friday deals

Is het de hoogste tijd om een nieuwe e-step te kopen? Tijdens Black Friday 2023 is dat het ideale moment.

Je geniet namelijk dit jaar van onderstaande elektrische step Black Friday deals:
FAQ

Waar vind ik de hoogste korting op e-steps?

De allerhoogste korting op elektrische steps ontdek je eenvoudig op deze pagina.

Hoe hoog zijn de e-step kortingen met Black Friday?

De kortingen binnen vanaf 10% en lopen op tot 50% of zelfs meer. Check dus snel de beste deals op deze pagina.Meer over het kopen van elektrische steps:


Categorieën: Outdoor