Beste fietshelm met verlichting – Bekijk hier de Top 4!

Last updated by Kaz on

fietshelm met verlichting

Voordat je op je fiets stapt, moet je aan je eigen veiligheid denken. Dit wil zeggen dat de verlichting van je fiets in orde moet zijn en dat je mogelijk ook een fietshelm moet dragen.

Dat laatste is aan te raden als je een racefiets, speed pedelec of een andere snelle fiets hebt. Wil je in het donker al helemaal goed opvallen? Kies dan voor een fietshelm met verlichting.

Dankzij de verlichting val je nog beter op en verklein je de mogelijke kans op een ongeluk.

Dit zijn de beste fietshelmen met licht

Heb je interesse om een fietshelm met lichtjes te dragen? Kies dan voor één van de onderstaande varianten. Deze fietshelmen zijn als beste uit onze test gekomen en zijn de aanschaf meer dan waard.

1. Pro Sport Lights Fietshelm

Deze fietshelm is de beste fietshelm met verlichting voor zowel heren als dames. Deze fietshelm met licht zit aangenaam, heeft een neutraal design, is naar wens te verstellen en voor veel mensen geschikt. Dit is te danken aan de verstelbaarheid van 54 tot 61 centimeter.

In deze fietshelm is een handige lamp geïntegreerd. Deze lamp kun je uit de helm halen, waarna je ‘m met een USB kabeltje oplaadt. Gemak dient de mens; je hoeft hierdoor nooit zonder verlichting te fietsen.

Ben je op zoek naar een racefiets helm met verlichting? Dan is dit ook een prima optie, onder meer vanwege het vlotte design en de 20 ventilatieopeningen.
2. Livall C20 Black Large

De Livall C20 Black Large is een fietshelm die ontzettend goed opvalt, dankzij de opvallende verlichting aan de achterzijde. Dit betreft een fietshelm met LED verlichting die onwijs handig merkt.

Zodra de sensor opmerkt dat je remt, springt het remlicht op de helm aan. Dit betekent dat je nóg beter opvalt in het donker op je fiets.

Deze fietshelm is voor iedereen geschikt met een hoofdomtrek van 57 tot 61 centimeter. Door de basic uitstraling geldt dit voor zowel vrouwen als heren. En dankzij de vele handige functies is dit een fietshelm met LED verlichting die je overal en altijd kunt gebruiken.
3. Dunlop Fietshelm

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe fietshelm met verlichting uit? Kies dan voor deze helm van Dunlop.

Deze helm zit lekker, is naar wens aan te passen en beschikt over opvallende LED verlichting. Het gaat hierbij om 6 LED lampjes die je in 3 verschillende snelheidsmodi in kunt stellen.

Verder is het ideaal dat deze helm voor zowel heren als dames geschikt is. De helm pas je aan naar wens en dankzij de kinband zit de helm vervolgens als gegoten. Het voordelige prijskaartje maakt het plaatje compleet.
4. ABUS Pedelec 2.0

Vind je het niet erg om veel geld aan een sublieme fietshelm met verlichting uit te geven? Kies dan voor de ABUS Pedelec 2.0. Deze fietshelm is niet goedkoop, maar voldoet wel volledig aan onze wensen.

Zo is deze helm van opvallende LED verlichting aan de achterzijde voorzien. Deze lamp laad je met behulp van een USB kabeltje snel op.

Verder voldoet deze helm aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit blijkt onder meer uit de vele normen waar de ABUS Pedelec 2.0 aan voldoet. De helm ziet er ook nog strak uit, is in meerdere kleuren én maten te verkrijgen.
Hoe vind je de beste fietshelm met verlichting?

Bij het uitkiezen van een helm met verlichting moet je goed op meerdere punten letten:

  • Lichtbron. Wij geven zelf de voorkeur aan LED. Deze lichtbron valt het beste op.
  • Instelmodus. Is het mogelijk om de verlichting naar wens in te stellen? Erg wenselijk wat ons betreft.
  • Levensduur. Ga ook goed na wat de levensduur van de verlichting is. Om van een zo’n lang mogelijke levensduur te genieten, kies je voor verlichting die je met een USB kabel op kunt laden!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor