Goedkope massage gun? Aanbiedingen bij Action, Lidl, Aldi & Meer!

Last updated by Simon on

goedkope_massage_gun voor sport

Ben je op zoek naar een nieuwe goede massage gun? Zie je het alleen niet zitten om hier veel geld aan uit te geven? Dan kun je het beste voor een goedkope massage gun kiezen.

Een goedkope massage gun koop je onder meer bij Action, Aldi, Lidl, Kruidvat en Makro.

Over deze aanbieders en hun goedkope massage guns vertellen we in dit artikel meer.

Zo kijken we naar het aanbod, naar de kortingen en delen we graag ons advies. Wat ons betreft is het namelijk aan te raden om voor een massage gun te kiezen die goedkoop is.

Goedkope massage gun: Waar kopen?

Witte goedkope Massage gun

Als je een goedkope massage gun wilt kopen, heb je hier voldoende mogelijkheden voor.

Je kunt bij bijvoorbeeld Bol.com naar een goedkope massage gun kijken, maar je kunt ook voor één van onderstaande winkels kiezen. Deze winkels bieden met enige regelmaat interessante massage guns aan.

Massage gun aanbieding bij Action

massage gun action

Wil je voor een heel zacht prijsje een massage gun aanschaffen? Daarvoor ben je bij Action aan het juiste adres. Deze firma biedt met enige regelmaat een interessante massage gun aanbieding aan.

Dankzij zo’n aanbieding kun je al voor 10 of 15 euro een meer dan prima massage gun aanschaffen.

Komt Action vaak met zo’n aanbieding op de proppen? Nee, dat valt reuze mee. Als je een massage gun bij Action wilt kopen, moet je de folders van deze keten heel goed in de gaten houden. 

Scherp geprijsde massage guns bij Lidl

massage gun lidl

Het verhaal van Action gaat ook op voor Lidl. Deze supermarktketen stunt namelijk ook regelmatig met forse aanbiedingen op een massage gun. De massage guns van Lidl zijn van een prima kwaliteit en kosten alles behalve veel.

Feit is dat je bij Lidl ook voor duurdere massage guns terecht kunt. In de webshop van Lidl is bijvoorbeeld de Sanitas massage gun te vinden.

Voor deze gun betaal je een bedrag van 79,99 euro; vrij veel in onze ogen. Gelukkig stunt Lidl dus ook regelmatig met flinke aanbiedingen. Daardoor kun je al voor 15 á 20 euro een prima massage gun aanschaffen.

Regelmatig kortingen bij Aldi

Kun je niet de gewenste massage gun bij Lidl of Action vinden? Dan kun je ook naar het aanbod van massage guns bij Aldi kijken.

Aldi doet eigenlijk hetzelfde als Lidl: dit is een supermarktketen, maar het biedt ook tal van andere soorten producten aan. De massage gun is daar één van de vele voorbeelden van.

Bij Aldi kun je regelmatig profiteren van een interessante aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld een massage gun bij Aldi kopen die slechts 21,99 euro kost.

Voor dat bedrag krijg je echter een prima massage gun. Zo heeft de massage gun maar liefst zes snelheidsniveaus en vier massage kopstukken. En dat voor slechts 22 euro.

Al met al is de prijs-kwaliteitsverhouding van een massage gun bij Aldi prima. Houd de aanbiedingen/folders in de gaten, zodat je op het juiste moment toe kunt slaan.

Overige winkels met scherpe aanbiedingen

massage gun sale aanbieding

Heb je bij Aldi, Lidl of Action niet de gewenste massage gun gevonden? Dan heb je twee opties: je blijft nog even wachten op een aanbieding of je neemt ook bij andere winkels een kijkje.

Drie interessante aanbieders hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet:

  • Makro: de groothandel keten Makro biedt met enige regelmaat massage guns in de aanbieding aan. Het enige lastige bij Makro is dat je ondernemer moet zijn om toegang tot de groothandel te kunnen krijgen.
  • Kruidvat: een interessante aanbieder van goedkope massage guns is Kruidvat. Bij deze firma vind je met enige regelmaat behoorlijk goedkope massage guns. Je kunt hierbij uit gaan van een prijskaartje van bijvoorbeeld 20 á 25 euro. Ook voor andere massage apparaten ben je bij Kruidvat overigens aan het juiste adres.
  • Bol.com: Bol.com stunt ook regelmatig met aanbiedingen op massage guns. Deze aanbiedingen vind je hier. Houd er wel rekening mee dat dit ook aanbiedingen zijn op apparaten die al ruim 100 euro kosten. Je vindt echter bij Bol ook massage guns die in de aanbieding slechts 30 á 35 euro kosten.

Hoeveel kost een goede massage gun?

Zwarte Voordelige Massage gun

Aan een goede massage gun kunnen we geen vast prijskaartje koppelen. Sommige varianten kosten slechts 20 euro en voldoen aan veel verwachtingen. Andere varianten kosten 150 euro en voldoen aan nog meer verwachtingen.

Het is daarom vooral van belang dat je je wensen op een rijtje gaat zetten. Wat verwacht je precies van een massage gun?

En over welke functies moet de massage gun sowieso beschikken? Als je dat eenmaal voor jezelf weet, kun je een gerichte vergelijking gaan maken.

Over het algemeen kan wel het volgende gesteld worden:

  • Een duurdere massage gun beschikt over meer functies. Het is aan jou om te bepalen of je behoefte aan de betreffende functies hebt.
  • Bij sommige varianten betaal je ook voor het merk. Een variant van bijvoorbeeld Medisana of Sanbo is standaard al een stuk duurder. Dit heeft met de kwaliteit te maken, maar ook met het merk. Voor merkkleding betaal je immers ook meer dan voor kleding van een minder bekend merk.

Budget massagegun: goede koop of duurkoop?

Zwarte Betaalbaare Massagegun

Is het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ van toepassing op een massage gun? Nee, volgens ons is daar geen sprake van.

Als je voor een goedkopere massage gun kiest, ben je in veel gevallen van de gewenste werking verzekerd. In onze ogen voldoen veel voordelige massage guns aan de verwachtingen.

Wil je een massage gun bij Aldi, Lidl of Action kopen? Zorg er dan voor dat je geduldig op de aanbiedingen wacht.

Zodra één van deze ketens met een interessante aanbieding op de proppen komt, kun je direct toeslaan. Bij deze ketens hoef je ook niet over de kwaliteit in te zitten, ondanks het voordelige prijskaartje.

Al met al concluderen wij dat je prima uit de voeten kunt met een budget massage gun. Zet wel goed je wensen eerst op een rijtje.

Aan de hand daarvan kun je bepalen of een goedkopere massage gun óók op jouw wensen aan gaat sluiten.

Klik hieronder voor de beste huidige massage gun aanbiedingen:


Misschien ook interessant:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *