Activity trackers van de Action, Kruidvat en Lidl: Spotgoedkope trackers!

Last updated by Simon on

activity tracker lidl action kruidvat

Wil jij graag een activity tracker dragen? Dan kun je ervoor kiezen om een dure activity tracker van een A-merk aan te schaffen.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een goedkopere activity tracker aan te schaffen.

Zo is mogelijk een activity tracker van de Action, van de Kruidvat of van de Lidl interessant voor je.

In dít artikel laten wij je kennis maken met drie verschillende activity trackers:

  • Activity tracker Action
  • Activity tracker Kruidvat
  • Activity tracker Lidl

We bespreken onder meer welke activity trackers je per winkel kunt vinden. Ook bespreken we of het aan te raden is om een activity tracker van één van deze winkels/merken aan te schaffen.

Of is het toch verstandiger om een activity tracker van een A-merk aan te schaffen? Je leest het allemaal in dit artikel!

Activity tracker van Action

De bedrijfsvoering van Action is niet super uniek; alle aandacht wordt immers gefocust op goedkope producten. Dit doen veel andere bedrijven ook, maar toch heeft Action een sublieme groei door weten te maken.

Deze groei is aan onder meer de prijs-kwaliteitsverhouding te danken.

Ook de diversiteit in het aanbod is een bepalende factor voor het succes van Action. Dit merk biedt onder meer meerdere soorten activity trackers aan.

Deze activity trackers vind je echter niet altijd in de winkel. Nee, dit zijn slechts tijdelijke acties waar Action mee op de proppen komt.

Het aanbod van Action

Wil je mogelijk een activity tracker van Action aanschaffen? Zorg er dan voor dat je de folders, website en social media kanalen goed in de gaten houdt.

Als dit bedrijf met een activity tracker op de proppen komt, wordt hier veel reclame voor gemaakt.

Is een activity tracker van Action aan te raden?

Als je graag zoveel mogelijk geld wilt besparen, is de aanschaf aan te raden. Ga echter niet uit van een super hoge kwaliteit of van bijzonder veel functies.

Nee, de activity trackers van Action kenmerken zich vooral door eenvoud. En door het (zeer) gunstige prijskaartje.

Activity tracker van Kruidvat

Al sinds jaar en dag is Kruidvat één van de bekendste drogisterijen in ons land. Door de jaren heen is het aanbod van Kruidvat echter flink veranderd.

Ook zaken zoals speelgoed, activity trackers en overige apparaten worden nu door Kruidvat aangeboden.

Op dit moment biedt Kruidvat een geweldige activity tracker aan. Deze activity tracker is voordelig, beschikt over de nodige functies en heeft een stijlvol design.

Eigenlijk kun je de activity tracker van Kruidvat elke dag dragen. De tracker past immers bij jouw outfit, terwijl je ook meerdere waarden op kunt meten. Elke dag weer; jouw calorieën, jouw hartslag, jouw slaapintensiteit en de hoeveelheid stappen.

Het aanbod van Kruidvat

Op dit moment kun je voor slechts één activity tracker van Kruidvat kiezen. Feit is wel dat dit bedrijf een wisselend assortiment heeft.

Houd daarom goed de folders, de social media kanalen en de website van Kruidvat in de gaten. Mogelijk komt dit bedrijf op termijn met nóg meer activity trackers op de proppen.

Is een activity tracker van Kruidvat aan te raden?

Over de activity tracker Kruidvat zijn wij behoorlijk te spreken. Deze tracker is bijzonder goedkoop, maar biedt verrassend veel functies aan.

Ook het feit dat je meerdere waarden op kunt meten, spreekt ons persoonlijk erg aan. De kwaliteit is zoals we dat van Kruidvat gewend zijn: degelijk.

Activity tracker van Lidl

Sinds enkele jaren is supermarktketen Lidl bijzonder populair in ons land geworden. Dit is te danken aan de scherpe prijzen, het food assortiment en het non-food assortiment.

Het laatstgenoemde assortiment is in de afgelopen jaren steeds veelzijdiger geworden. Zo biedt Lidl nu ook activity trackers aan!

Het aanbod van Lidl

silvercrest_tracker-lidl

In het huidige aanbod van Lidl vind je twee soorten activity trackers. Het gaat hierbij om de zogeheten Silvercrest Activity Tracker, welke in twee kleuren aangeboden wordt.

Gaat jouw voorkeur uit naar een activity tracker met een zwarte band? Of heb je liever een activity tracker met een blauwe band?

Dat is de keuze die je in het assortiment van Lidl zou moeten maken.

Is een activity tracker van Lidl aan te raden?

Over de Silvercrest Activity Tracker van Lidl zijn we behoorlijk positief. Deze tracker ziet er stijlvol uit, is relatief gunstig geprijsd en heeft een lange accuduur. Bij normaal gebruik kun je tot wel 15 dagen genieten van slechts één accuduur.

Met de activity tracker Lidl kun je meerdere dingen opmeten. Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid stappen per dag, de activiteitsduur, jouw hartslag en de hoeveelheid verbrande calorieën.

Onder aan de streep is de activity tracker van Lidl zéker interessant te noemen.

De activity trackers van Action, Kruidvat en Lidl: een verstandige keus?

Zou jij graag dagelijks over een activity tracker willen beschikken? Wil je hier alleen niet al te veel geld aan uitgeven? Dan kom je al snel uit bij één van de varianten van Action, Kruidvat en Lidl.

Deze varianten brengen enkele voordelen met zich mee:

  • De functies zijn op zich prima te noemen: de activity trackers beschikken eigenlijk over alle gewenste functies.
  • De prijskaartjes zijn interessant: voor de hierboven genoemde activity trackers betaal je relatief gezien absoluut níet veel geld.
  • Je kunt de activity trackers op veel plekken kopen: ook is het een voordeel dat Action, Kruidvat én Lidl veel vestigingen in ons land hebben. Als je de activity tracker eerst met eigen ogen wilt bekijken, is dat dus mogelijk. Waarschijnlijk zelfs direct bij jou in de buurt.

Tegelijkertijd moet je ook met enkele aandachtspunten rekening houden:

  • De kwaliteit is niet subliem: als je voor een activity tracker van een A-merk (zoals Garmin of Polar) kiest, geniet je van een veel betere kwaliteit. En daarmee waarschijnlijk ook van een langere levensduur.
  • De metingen zijn niet super nauwkeurig: ook moet je er rekening mee houden dat bijvoorbeeld de hartslagmeting niet super nauwkeurig is. Kies overigens wel altijd voor een activity tracker met hartslagmeter.

Als je niet al te veel geld uit wilt geven, is een activity tracker van Action, Kruidvat of Lidl prima.

Stel je hoge(re) eisen aan de activity tracker? Dan kun je beter kijken naar één van de varianten van een gerenommeerd merk.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Wearables

1 reactie

Mary · op

Batterij van Activity Tracker van de Kruidvat is snel leeg

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *