Grote combimagnetron kopen? Dit is de Top 5

Last updated by Kaz on

grote combimagnetron

Heb je een groot gezin of huishouden? Of moet je om welke reden dan ook grote hoeveelheden eten tegelijkertijd bereiden? In deze beide gevallen heb je baat bij een grote combimagnetron.

Je geniet hiermee optimaal van de dubbele functie én van de forse inhoud.

Speciaal voor jou zijn wij alvast op zoek gegaan naar de beste grote combimagnetrons van dit moment.

Onze top 5 beste grote combimagnetrons:

  1. Sharp R971INW
  2. Samsung MC457TGRCSR
  3. Sharp R961INW
  4. Samsung MC455TERCSR
  5. Bosch combimagnetron (inbouw) CMA583MS0

De 5 beste grote combimagnetrons uitgelicht

Wat wij onder een grote combimagnetron verstaan? Dat is wat ons betreft een combimagnetron met een minimale inhoud van 40 liter.

Aan de hand van deze eis zijn wij op zoek gegaan naar de beste combimagnetron. De 5 varianten waar onze voorkeur naar uitgaat, bespreken we graag hieronder in het kort.

1. Sharp R971INW

Sharp R971INW grote combimagnetron

Wij vinden de Sharp R971INW de beste grote combimagnetron van dit moment. Deze magnetron biedt dus een dubbel functie aan; het is een magnetron en oven in één. Daardoor geniet je nog meer van de forse inhoud van 40 liter.

Dit maakt deze grote combimagnetron voor zo’n beetje elk huishouden/gezin geschikt.

Met de Sharp R971INW geniet je van veel gemak. Zo zorgt de Inverter-technologie voor een perfecte bereiding. Door de twee uitschuifbare bakplaten, het hoge rek en het lage rek deel je deze combimagnetron geheel naar wens in.

Bijkomend voordeel is de aanwezigheid van 4 automatische programma’s. Dit komt het algehele gebruiksgemak alleen maar ten goede.
2. Samsung MC457TGRCSR

Samsung MC457TGRCSR grote combimagnetron

Ben je op zoek naar een nog grotere combimagnetron? Graag raden wij je dan de Samsung MC457TGRCSR aan. Deze grote combimagnetron heeft namelijk een inhoud van 45 liter. Hij is hiermee nóg groter dan de bovenstaande combimagnetron.

Door deze nog grotere inhoud is dit een ideale combimagnetron voor de grootste gezinnen en huishouden.

Met dit apparaat kom je niks te kort. Zo geniet je dus van de forse inhoud én van automatische programma’s. Ook is de oven makkelijk te reinigen en doet ‘ie zijn werk lekker snel.

Dat laatste voordeel is vooral aan het vermogen van 900 Watt te danken. Al met al is dit een top grote combimagnetron.
3. Sharp R961INW

Sharp R961INW grote oven met magnetronfunctie

Het aanbod van grote combimagnetrons is vrij divers te noemen. Zo heb je uit meerdere merken en meerdere soorten inhoud de keuze.

Gaat jouw voorkeur uit naar een combimagnetron van 40 liter van een A-merk? Dan is de Sharp R961INW ook één van de beste opties.

Deze combimagnetron lijkt veel op bovenstaande variant van Sharp. Net zoals die variant heeft ook deze combimagnetron een inhoud van 40 liter.

Door het forse vermogen – 900 Watt – is dit één van de krachtigste combimagnetrons. Daarbij geniet je ook nog optimaal van de hetelucht functie. Deze functie maakt deze combimagnetron nóg veelzijdiger.
4. Samsung MC455TERCSR

Samsung MC455TERCSR grote oven met magnetronfunctie

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan je grote combimagnetron uit? Dan kun je prima voor de Samsung MC455TERCSR kiezen. Dit is een geweldige combimagnetron met een inhoud van 45 liter.

Voor al dit moois betaal je bovendien significant minder. Althans; dat is het geval in vergelijking met bovenstaande varianten.

Met deze grote combimagnetron van Samsung geniet je van veel gemak. Dit komt onder meer door de dubbele functies, door het grote display en door de handige draaiknoppen. Tevens is het eenvoudig om deze combimagnetron te reinigen.
5. Bosch combimagnetron (inbouw) CMA583MS0

Bosch combimagnetron inbouw CMA583MS0 grote combimagnetron inbouw

Ben je op zoek naar de beste grote inbouw combimagnetron? Dan wijzen wij je graag op de Bosch combimagnetron (inbouw) CMA583MS0. Dit is een combi magnetron met een inhoud van maar liefst 44 liter.

Deze fraaie magnetron kun je in je keuken in (laten) bouwen, waarna je optimaal van talloze voordelen geniet.

De vele bereidingsfuncties, de forse inhoud en de handige bediening zijn hier goede voorbeelden van. Ook hou je de combimagnetron eenvoudig schoon en geniet je van meerdere automatische programma’s.

Wel is deze inbouw combimagnetron logischerwijs duurder dan de vrijstaande combimagnetrons.
Wat is het verschil tussen een grote combimagnetron en een grote magnetron?

Als je een groter gezin hebt, ben je gebaat bij grotere keukenapparaten. Dat geldt ook voor de magnetron.

Als je een grote magnetron wilt kopen, kun je uit twee varianten kiezen:

  • Grote magnetron. Een grote magnetron is een huishoudelijk apparaat met alleen een magnetronfunctie. Kenmerk hiervan is in ieder geval de minimale inhoud van 40 liter.
  • Grote combimagnetron. Een grote combimagnetron combineert de magnetron- en ovenfunctie met elkaar. Je kunt dit het beste als een combinatie van een oven en magnetron zien. Ook hierbij geldt dat het apparaat een minimale inhoud van 40 liter heeft. Of als een oven met magnetronfunctie.

Voor welk keukenapparaat kun je het beste kiezen? Dat hangt vooral van je situatie en voorkeuren af. Wil je één keukenapparaat hebben waar je alles mee kunt doen? Dan heb je een grote combimagnetron nodig.

Heb je op dit moment al een oven in je keuken, maar wil je ook nog een magnetron? Dan is de keuze voor een normale grote magnetron de juiste keuze.

Hoe vind je de beste grote combimagnetron?

combimagnetron groot

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe grote combimagnetron? Let dan goed op onderstaande aandachtspunten.

Soort grote combimagnetron

Je moet allereerst een keuze maken tussen de twee soorten combimagnetrons:

  • Vrijstaande grote combimagnetron. Voordeel hiervan is dat je ‘m in principe overal kwijt kunt, zolang je hier maar voldoende ruimte voor hebt.
  • Grote inbouw combimagnetron. Dit is een aanrader als je de magnetron op een fraaie manier in je keuken weg wilt werken. Let hierbij wel goed op de nishoogte.

Exacte inhoud & afmetingen

De beste grote combimagnetron moet uiteraard qua inhoud naar je wens zijn. Maak daarom voor jezelf een afweging tussen de verschillende soorten inhoud.

Denk je aan 40 liter voldoende te hebben? Of heb je liever een combimagnetron van 44 of 45 liter? Aan jou de keus.

Hierbij heb je uiteraard ook nog met de afmetingen van de combimagnetron te maken. Met name als je voor een vrijstaande variant kiest, moet je goed naar de afmetingen kijken.

Bij welke merken moet ik kijken?

Als je voor het beste van het beste wilt gaan, kies je voor een grote combimagnetron van een A-merk. Merken als Sharp, Samsung en Bosch leveren simpelweg de gewenste kwaliteit.

Dit merk je aan de levensduur, het gebruiksgemak en de bereidingsmogelijkheden van de grote combimagnetron.

Wat kost een goede grote combimagnetron?

Dit hangt volledig af van het soort grote combimagnetron. Over het algemeen betaal je meer voor een inbouw variant dan voor een vrijstaande variant.

Een aanrader?

Met een grote combimagnetron geniet je van onwijs veel gemak. Je hebt ten eerste de beschikking over meerdere bereidingsfuncties. Elke gewenste bereiding kun je hierdoor met de combimagnetron bereiden.

Ten tweede komt de grote inhoud uiteraard maar al te goed van pas. Dat is zeker het geval als je een groot gezin of huishouden hebt.Meer magnetrons:


Categorieën: Keuken