Gymform Leg Action review (Getest)

Last updated by Joni on

Gymform Leg Action

Heb je regelmatig last van gespannen of onrustige benen? En straalt dit gevoel ook wel eens door naar je voeten?

Mocht dit bekend bij je in de oren klinken, is de Gymform Leg Action mogelijk dé oplossing.

Met dit massageapparaat genieten je voeten en benen namelijk van een aangename massage.

Voor wie is de Gymform Leg Action geschikt?

Gymform Leg Action trilplaat

De Gymform Leg Action is voornamelijk bedoeld voor mensen met rusteloze benen en voeten.

Maar, ook als je hier géén last van hebt, kun je prima voor dit massageapparaat van Gymform kiezen. Als je je voeten op dit apparaat zet/legt, geniet je namelijk ook van een ontspannende massage.

Mocht je even lekker tot rust willen komen, is dat dus op de Gymform Leg Action mogelijk.

Wat zijn de voordelen?

Gymform Leg Action massageapparaat

Toen wij de Gymform Leg Action uit mochten proberen, werden wij oprecht blij.

Bij dit massageapparaat merkten wij namelijk direct onderstaande voordelen op:

  • Keuze uit meerdere programma’s. Bij dit voetmassageapparaat kun je uit maar liefst 6 programma’s kiezen. Het gaat hierbij om 4 automatische programma’s en om 2 programma’s die je volledig naar eigen wens op kunt bouwen.
  • Meerdere intensiteitsniveaus. Je hebt niet alleen uit meerdere programma’s de keuze, maar ook uit meerdere intensiteitsniveaus. In totaal kun je tussen 15 intensiteitsniveaus kiezen. Hiermee maak je de massage helemaal naar wens.
  • Fijne bediening. Een belangrijk voordeel is dat je de Gymform Leg Action met een afstandsbediening kunt bedienen. Als je ‘m qua instellingen net iets anders wilt hebben, hoef je dus niet te bukken.
  • Veel gezondheidsvoordelen. De Gymform Leg Action brengt meerdere gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo neem je afscheid van rusteloze benen/voeten, verbetert de bloedsomloop en worden je spieren versterkt.
  • Dubbele massage. Zodra je je voeten op dit voetmassageapparaat zet, geniet je van een dubbele massage. Dit apparaat biedt namelijk een trilling massage en een shiatsu massage in één. Dit betekent dat de massage fijn aanvoelt en dat de massage absoluut gezondheidsvoordelen biedt.Wat zijn de nadelen?

Bij de Gymform Leg Action hoef je met slechts 2 nadelen rekening te houden:

  • Massage is relatief hard. Meerdere gebruikers geven aan dat zij de massage relatief hard vinden aanvoelen. Mocht je liever voor een zachtere massage gaan, kun je wellicht beter voor een ander massageapparaat kiezen.
  • Niet goedkoop. De Gymform Leg Action is geen goedkoop voetmassage apparaat. Verderop in deze Gymform Leg Action review komen we hier graag op terug.

Maakt de Gymform Leg Action zijn belofte waar?

Massage Gymform Leg Action

Ja, dit is volgens ons zeker het geval. Dit apparaat doet wat het zegt te doen én doet dit ook nog eens heel goed.

Daarbij denken wij eigenlijk direct aan de gezondheidsvoordelen. Als je voor dit voetmassage apparaat kiest, geniet je binnen de kortste keren van meerdere gezondheidsvoordelen. 

Maar, ook de werking en vele mogelijkheden spreken ons aan.

Het feit dat je dit voetmassage apparaat met een afstandsbediening kunt bedienen, maakt het plaatje voor ons compleet. Gymform heeft prima werk afgeleverd.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Wij zijn zeker niet de enige die de Gymform Leg Action gebruikt hebben. Nee, als we naar onze partner Bol.com kijken, hebben ruim 50 gebruikers een beoordeling achtergelaten.

Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 4,0 op een schaal van 1 tot 5. Dit is dus een vrij hoge score. 

De meeste gebruikers zijn vol lof over het apparaat. Zo roemen zij de kwaliteit, vele mogelijkheden, handige bediening en het heerlijke gevoel.

Ook geven veel gebruikers aan dat zij daadwerkelijk positieve gevolgen ervaren. 

Slechts enkele beoordelingen zijn een stuk minder positief. In deze beoordelingen valt te lezen dat het apparaat verplaatst door de trillingen en dat het apparaat niet gebruiksvriendelijk is.

Dit laatste is opvallend, aangezien veel kopers juist wél aangeven dat het apparaat gebruiksvriendelijk is.

Wat kost de Gymform Leg Action?

Voor dit massage apparaat van Gymform betaal je ongeveer 90 euro. Een hoop geld wat ons betreft, zéker in vergelijking met andere voetmassage apparaten.

Is de aanschaf van de Gymform Leg Action aan te raden?

Trilmassage Gymform Leg Action

Wij kunnen de aanschaf van de Gymform Leg Action van harte aanraden. Dit massage apparaat doet zijn werk uitmuntend, levert veel gezondheidsvoordelen op en is fijn te bedienen.

Daarbij kun je ook nog uit meerdere programma’s en intensiteitsniveaus kiezen. Geweldig! 

Spreekt de Gymform Leg Action je niet helemaal aan? Kijk dan zeker ook eens naar de Gymform Leg Action Platinum of naar de Gymform Vibromax Plus.


Meer massageapparaten:


Categorieën: Sport & Verzorging