Gymform Vibromax Plus trilplaat – Onze Review & Ervaringen

Last updated by Kaz on

gymform vibromax plus trilplaat

Heb je de reclame over de Vibromax Plus op TV gezien? Deze reclame is wellicht iets over de top, maar geeft wel een duidelijke indruk van deze trilplaat.

Een trilplaat waar wij persoonlijk behoorlijk enthousiast over zijn. Met deze trilplaat kun je prima resultaten behalen, net zoals met de VibroShaper, de Rock N Fit trilplaat en VibroFit trilplaat het geval is.

Met de Vibromax trilplaat geniet je echter van specifieke voordelen, waarover meer in deze review.

Een blik op Gymform Vibromax Plus

Op televisie wordt de Gymform Vibromax Plus aangeboden door Tommy Teleshopping. Een aanbieder die meerdere van dergelijke producten aanbiedt, maar doet dit lang niet altijd op een goede manier.

Bij de Gymform Vibromax Plus doet het merk dit wel goed, getuige onderstaande video:

In deze video zie je direct wat deze trilplaat te bieden heeft. Men benadrukt hierbij dat je met 10 minuten op de trilplaat staan evenveel stappen zet als je 60 minuten hard zou lopen.

En je verbrandt op de Gymform Vibromax Plus trilplaat ook nog eens meer calorieën. Aldus Tommy Teleshopping.

Met deze trilplaat haal je in ieder geval een prima fitnessapparaat in huis. Het apparaat is van een top kwaliteit, stelt je in staat om tal van trainingen te volgen en staat zo stevig als een huis.

Door zelf op deze trilplaat te staan, train je meerdere spiergroepen gericht. Ondertussen verbrand je ook nog calorieën en kun je iets doen aan de vorming van cellulite.


Meerdere trainingsprogramma’s

Bij de Gymform Vibromax Plus heb je uit meerdere trainingsprogramma’s de keuze. Zo kun je voor een ontspannend massage programma kiezen, voor een intensieve kracht- en weerstandstraining en voor een warming up programma.

In totaal kun je uit 9 programma’s kiezen, waarbij sommige programma’s zich op specifieke spiergroepen richten. Zo kun je ook kiezen voor het programma ‘billen en benen’.

Bijkomend voordeel: deze trilplaat levert maar liefst 99 intensiteitsniveaus. Je kunt hierdoor geruime tijd met deze trilplaat trainen, maar de ervaring leert dat je al snel verschil ervaart.

Oscillatie technologie

Deze trilplaat maakt gebruik van de zogeheten oscillatie technologie. Dit houdt in dat de plaat met 3600 vibraties per minuut trilt, waarna deze trillingen door je hele lichaam heen gestuurd worden.

Ondertussen beweegt deze trilplaat ook nog lichtjes van rechts naar links. Dit gaat met een helling van 8 graden, waardoor je je gehele lichaam moet bewegen.

Ook pas je hierdoor continu de stand van je benen/voeten net iets aan, waardoor alle spieren in je benen goed getraind worden.

Meerdere gezondheidsvoordelen

Met de Gymform Vibromax Plus trilplaat zou je van meerdere gezondheidsvoordelen moeten genieten:

  • Je zou dankzij deze trilplaat meer energie moeten ervaren.
  • Je zou dankzij deze trilplaat minder vaak last van spierpijn hebben.
  • Je zou met deze trilplaat je metabolisme versnellen.
  • Met deze trilplaat wordt de bloedcirculatie in je lichaam verbeterd.

Met elastische banden

Bij aanschaf van de Gymform Vibromax Plus krijg je ook nog elastische banden meegeleverd. Met deze banden zet je nog meer spanning op bijvoorbeeld je bovenlichaam. Hiermee wordt de training op deze Vibromax Plus trilplaat nog efficiënter.

Voor wie is de Vibromax Plus trilplaat een goede koop?

Weet je van jezelf dat je in beweging moet komen? Maar, vind je het een te grote opgave om hiervoor naar buiten te gaan een bijvoorbeeld een stuk hard te lopen?

Dan sluit de Gymform Vibromax Plus trilplaat perfect op je wensen aan. Met deze trilplaat kun je namelijk op een fijne manier vanuit huis trainen.

Belangrijk voordeel is dat je deze trilplaat overal kunt gebruiken. Zelfs als je met de auto op vakantie gaat, kun je de trilplaat meenemen. Vervolgens kun je op je vakantiebestemming naar hartenlust trainen. Het doel van je training doet er eigenlijk niet toe.

Deze trilplaat is namelijk voor meerdere trainingsdoeleinden geschikt:

  • Voor het verbranden van vet. Zoals in de reclame van Tommy Teleshopping duidelijk wordt gemaakt, kun je in 10 minuten tijd méér calorieën verbranden dan bij een hardloopsessie van 60 minuten.
  • Voor de opbouw van spieren. De trillingen van de trilplaat werken door in je spieren. Je spieren verzetten zich hier tegen en je doet er uiteraard alles aan om stevig op de trilplaat te blijven staan. Dít zorgt ervoor dat bijvoorbeeld je beenspieren een stuk sterker worden.
  • Voor de vermindering van cellulite. Deze trilplaat zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor je huid een stuk sterker en gezonder wordt. Met de Gymform Vibromax Plus is het hierdoor zelfs mogelijk om afscheid te nemen van cellulite.

Resultaten en ervaringen van gebruikers

Dankzij de reclame op TV hebben reeds veel mensen voor deze trilplaat gekozen. Opvallend hierbij is dat de meeste ervaringen positief tot heel positief zijn.

De resultaten uit de reclame worden niet behaald, maar toch geven veel mensen aan dat ze significante verschillen ervaren.

Hierbij roemen veel kopers de werking van de trilplaat. De trilplaat biedt dusdanig veel trillingen waardoor je meerdere spiergroepen gericht traint.

Dit doen de meeste mensen ook nog eens in 10 minuten. Je hoeft dus niet meer overdreven veel tijd voor het sporten vrij te maken.

Al met al zijn de meeste ervaringen van gebruikers erg positief. Maar, hierbij moeten we wel aangeven dat de resultaten uit de reclame enigszins misleidend zijn.

In de reclame zie je een hele gespierde man op de trilplaat staan. Dit lichaam heeft de beste man echter niet (alleen) aan de trilplaat te danken. Verwacht dus niet dat je binnen één week ook zo’n gespierd lichaam hebt.

Eindoordeel: een goede koop of niet?

Wat ons betreft is de Gymform Vibromax Plus trilplaat een prima koop. Deze trilplaat biedt veel mogelijkheden, stelt je in staat om gericht te trainen en is van een goede kwaliteit.

Wel is het een feit dat de reclame over deze trilplaat ietwat over de top is. Neemt niet weg dat het een goed product is waar je mooie resultaten mee kunt boeken. Waar wacht je nog op?

Bestel de Gymform Vibromax Plus trilplaat voor slechts 149 euro en kom direct in beweging. Op een laagdrempelige en vrij passieve manier!


Meer trilplaten:


Categorieën: Sport & Verzorging