VibroShaper Review & Ervaringen | Werkt hij echt?

Last updated by Kaz on

vibroshaper review

Wil je graag van je overgewicht afkomen? En ben je zoekende naar een oplossing bij de VibroShaper uitgekomen?

Dan zit je in deze review goed! In deze review vertellen wij je namelijk alles over de VibroShaper trilplaat.

We bespreken onder meer wat je precies aan deze trilplaat hebt. Ook bespreken we wat de ervaringen van andere mensen zijn én of je daadwerkelijk met de VibroShaper kunt afvallen.

Wat is de VibroShaper precies?

De VibroShaper is één van de best doorontwikkelde trilplaten. Het is de bedoeling dat je op deze trilplaat gaat staan, waarna je bepaalde oefeningen kunt doen.

Dit zou dan een dubbel voordeel met zich mee moeten brengen:

  • Je zou hier je spieren mee moeten trainen
  • Je zou hiermee af moeten kunnen vallen

Hoe dit precies werkt, zie je duidelijk in onderstaande video.

In deze video zie je ook wat voor oefeningen je zoal op deze powerplate uit kunt voeren:Wat zijn de voordelen van de VibroShaper trilplaat?

Heb je interesse om een goede trilplaat aan te schaffen? Dan is het heel logisch dat je bij de VibroShaper uitkomt. Deze prima trilplaat biedt namelijk talloze voordelen, waarvan we de belangrijkste hieronder bespreken.

Veel trainingsmogelijkheden

Met de VibroShaper zou je in staat moeten zijn om efficiënt te trainen. Dit is onder meer te danken aan de eindeloze trainingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om deze trilplaat op maar liefst 99 weerstandsniveaus in te stellen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om uit meerdere programma’s te kiezen. Per programma gedraagt de trilplaat zich net iets anders, waardoor je naar een ander doel toe kunt trainen. Dit doel kan afvallen zijn, maar kan ook het trainen van je spieren zijn.

Bijkomend voordeel: bij aanschaf van de VibroShaper krijg je een elastiek band geleverd. Met die band kun je je trainingen nog verder uitbreiden.

Geweldige techniek

De techniek van de VibroShaper trilplaat is subliem te noemen. Deze trilplaat maakt onwijs veel trillingen, waardoor je spieren zich vaak aan moeten spannen.

Op die manier worden je spieren sterker. En op die manier ben je in staat om de nodige calorieën te verbranden.

Door de snelle trillingen verbeter je ook nog de bloedsomloop in je lichaam. Daarmee verklein je de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. En daarmee is de kans groter dat je gezond blijft.

Fijn te bedienen

Met de VibroShaper trilplaat kun je op veel manieren trainen. Om tussen de verschillende trainingen te variëren, hoef je alleen maar de gewenste stand in te stellen. Dit doe je gelukkig op een fijne manier via het display.

Dit display is fijn te gebruiken, duidelijk en op de juiste plek aangebracht. Al deze zaken zorgen ervoor dat je op een fijne manier deze trilplaat volledig naar wens in kunt stellen.

Makkelijk trainen

Kies je voor de VibroShaper?

Dan kies je indirect voor een makkelijke training:

  • Je hoeft zelf amper iets te doen. Je hoeft in principe alles over te laten aan de trillingen van de trilplaat. Dankzij deze trillingen train je meerdere spiergroepen.
  • Beschermt de gewrichten. Op een VibroShaper trilplaat staan, is absoluut niet schadelijk voor de gewrichten. Door de oscillatietechnologie worden je gewrichten juist op de gewenste manier beschermd.
  • Korte trainingen. Heb je het nogal druk? Dan sluit de VibroShaper ook goed op je wensen aan. In slechts 10 minuten kun je namelijk al een efficiënte training uitvoeren.

Wat zijn de nadelen van de VibroShaper trilplaat?

Is de VibroShaper de perfecte trilplaat? Het is niet zo dat deze trilplaat perfect is, aangezien je met een paar kleine nadelen rekening moet houden.

Deze nadelen bespreken we hieronder:

  • Vergt enige oefening. Aan het begin voelt de VibroShaper mogelijk een beetje onwennig aan. Het is een beetje zoeken naar de juiste houding. En het is een beetje zoeken naar de verschillende oefeningen die je uit kunt voeren. Dit went gelukkig snel.
  • Relatief zwaar. De VibroShaper weegt ruim 13 kilogram, waardoor het een vrij zware trilplaat is. Mocht je de trilplaat regelmatig willen/moeten verplaatsen, is dit één van de belangrijkste nadelen om rekening mee te houden.
  • Vrij prijzig. Je moet er tevens rekening mee houden dat de VibroShaper vrij prijzig is. De adviesprijs ligt op 225 euro; hij is daarmee een slag duurder dan andere trilplaten.

Ervaringen van andere kopers

Door de jaren heen is de VibroShaper trilplaat erg populair geworden. Dit is te danken aan de werking van de trilplaat én de positieve ervaringen. Als je online op zoek naar reviews gaat, kom je nagenoeg alleen maar positieve reviews tegen.

Dit is ook het geval bij bijvoorbeeld Coolblue. Bij deze webshop zijn ruim 80 reviews achtergelaten, waarvan de gemiddelde score een 9,1 is. Dat de gemiddelde score zó hoog is, is veelzeggend voor deze trilplaat.

Ook bijvoorbeeld de Consumentenbond is positief over deze trilplaat. Dit geldt ook voor andere websites en instanties die onderzoek naar deze trilplaat hebben gedaan.

De meeste kopers roemen de trainingsmogelijkheden. Zij geven aan dat je in een kort tijdsbestek zeer gericht en duurzaam kunt trainen.

Wel waarschuwen sommige kopers dat je écht de juiste houding op de VibroShaper aan moet nemen. Als je net iets verkeerd op deze trilplaat staat, kan dit voor blessures zorgen.

Voor wie is de VibroShaper geschikt?

De VibroShaper trilplaat is volgens ons voor veel mensen geschikt. Dit is onder meer te danken aan het feit dat je in slechts 10 minuten een volwaardige training uit kunt voeren.

Heb je een druk leven en eigenlijk geen tijd om te sporten? Dan is de VibroShaper trilplaat de uitkomst. Of heb je juist wel tijd om te sporten, maar vind je het lastig om je hiertoe te dwingen? Ook dan komt deze trilplaat maar al te goed van pas.

Overigens is de VibroShaper zowel voor jong als oud geschikt. Dit komt met name door de oscillatietechnologie.

Deze technologie zorgt voor de snelle trillingen, maar richt hierbij geen schade aan de gewrichten aan. Je kunt hierdoor op een veilige en duurzame manier gebruik maken van deze trilplaat.

Wat kost de VibroShaper trilplaat?

Zoals eerder in deze VibroShaper review al gesteld, is dit een vrij prijzige trilplaat. Bij onze partner Coolblue betaal je hier bijvoorbeeld 225 euro voor. Dat is ook een prijs die je bij andere webshops tegenkomt, aangezien dit de huidige adviesprijs is.

Wil je graag zo min mogelijk geld betalen aan je nieuwe trilplaat? Wacht dan geduldig op een interessante aanbieding. Wij weten uit eigen ervaring dat meerdere van onze partners wel eens met een aanbieding op deze trilplaat stunten.

Conclusie over de VibroShaper trilplaat

De VibroShaper trilplaat is de beste trilplaat van dit moment. Deze trilplaat heeft een bewezen werking, stelt je in staat om op veel manieren te trainen en biedt handige extra’s.

Bijkomend voordeel is dat je veel kanten op kunt met deze trilplaat. Je kunt hier tal van oefeningen op uitvoeren, waardoor je meerdere spiergroepen kunt trainen. En wil je graag afvallen met de trilplaat? Dat is ook mogelijk met de VibroShaper.

Wat ons vooral opgevallen is, zijn de positieve ervaringen. Nagenoeg alle kopers lopen weg met deze trilplaat. Kijkende naar alle hierboven benoemde voordelen van de trilplaat kunnen we ons dat goed voorstellen.

Wij raden je de aanschaf van de VibroShaper dan ook van harte aan!


Meer trilplaten:


Categorieën: Sport & Verzorging