VibroFit trilplaat – Review, Ervaringen & Aanbieding

Last updated by Kaz on

vibrofit trilplaat review

Vraag jij jezelf af of de VibroFit trilplaat nou echt iets voor jou is? En is het aanschaffen van deze trilplaat het geld wel echt waard?

Naast de Rock N Fit, de VibroShaper en de Vibromax Plus trilplaten is de VibroFit een prachtig apparaat dat je zou kunnen helpen bij het afvallen.

Daarnaast biedt deze trilplaat vele andere voordelen. Hoe weet je of deze trilplaat geschikt voor je is?

Om je op weg te helpen, hebben we de VibroFit uitvoerig voor je uitgetest. In dit artikel delen we onze ervaringen met de trilplaat en gaan we dieper in op aanbiedingen.

Aan het einde van deze review weet je of de VibroFit echt geschikt voor je is of juist helemaal niet.

Wat is de VibroFit precies?

De VibroFit is precies wat je ervan verwacht. Het is een trilplaat die geschikt is om thuis te gebruiken. Wil je gewicht verliezen, maar geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dan is deze trilplaat zeker wel geschikt voor je.

Als je op de VibroFit komt te staan, worden de trillingen wel 3600 per minuut via je voeten naar de rest van de hele lichaam gestuurd.

Op deze manier zul je vet verliezen, omdat je lichaam deze trillingen op dezelfde manier ervaart als bijvoorbeeld hardlopen.

Daarnaast zorgt de VibroFit voor een betere circulatie van het bloed en zul je minder pijn ervaren in je spieren. Door regelmatig op de VibroFit trilplaat te staan, zullen je spieren namelijk versterken.

Doordat de trillingen naar je spieren worden aangestuurd, span je deze samen. Dit zorgt ervoor dat je werkt aan het versterken van je spieren.

Last van cellulitis? Ook hier kan de VibroFit je bij helpen. De versterking van je spieren, het verliezen van gewicht en een betere bloedcirculatie zorgen ervoor dat de cellulitus op je lichaam zal verminderen.

Zoals je leest heeft de VibroFit vele voordelen. Wil je weten welke voordelen dit apparaat nog meer te bieden heeft? We hebben alle voordelen voor je op een rij gezet.


Compact apparaat

De VibroFit is een zeer compact apparaat. Het apparaat is maar slechts 80 cm breed en 20 cm hoog. Deze trilplaat is dus eenvoudig op te bergen na gebruik en om weer uit de kast te halen als je hem nodig hebt.

Verschillende trainingsprogramma’s

Een groot voordeel aan de VibroFit, vinden we de trainingsprogramma’s. Op de VibroFit kun je wel 99 verschillende trainingsprogramma’s volgen. Dit betekent dat je eenvoudig alle spiergroepen kunt trainen.

Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit vier verschillende standen. Je hoeft dus niet bang te zijn om snel uitgekeken te zijn op deze trilplaat.

Ingebouwde Bluetooth speaker

De VibroFit beschikt over een interne Bluetooth speaker. Waarom deze nodig is? Met de Bluetooth speaker luister je heerlijk naar muziek tijdens het trainen. Liever een podcast luisteren? Ook dit is mogelijk met deze Bluetooth speaker.

Goede grip op het voetvlak

Als je op een trilplaat gaat staan, is het belangrijk om goed grip te hebben. Je wilt namelijk niet uitglijden tijdens het trainen, want dit kan zeer gevaarlijk zijn.

Bij de VibroFit hebben je voeten goed grip. Dit zorgt ervoor dat je je veilig voelt tijdens het trainen en dat is ons heel wat waard.

Naast de vele voordelen van de trilplaat, moeten we helaas ook concluderen dat het apparaat beschikt over nadelen. Wil je weten wat de nadelen van de VibroFit zijn? Dat lees je hieronder.

Je bouwt geen conditie op

De VibroFit trilplaat kan je helpen om kilo’s te verliezen, maar uiteindelijk bouw je hier geen conditie mee op. Als je conditie op wilt bouwen, kun je beter kiezen voor een sport, zoals hardlopen of wielrennen.

Hoge intensiteit

Lang trainen wordt lastig op de VibroFit. De vibraties die je door je lichaam voelt gaan, kunnen zeer intens aanvoelen. Je kunt ervoor kiezen om iedere dag 20 minuten op de VibroFit te gaan staan, maar uren zul je niet volhouden.

Onze ervaringen met de VibroFit

Net heb je kunnen lezen wat de VibroFit nou precies is en welke voor- en nadelen deze trilplaat te bieden heeft. We snappen uiteraard dat dit nog geen compleet beeld geeft van het apparaat.

Om deze reden hebben we de VibroFit uitvoerig voor je getest. Wat zijn onze bevindingen?

Gebruiksgemak van de VibroFit

De VibroFit is eenvoudig in gebruik te nemen. Met de bijgeleverde afstandsbediening zet je de plaat eenvoudig aan.

We hebben ervaren dat het goed is om maximaal 20 minuten op deze trilplaat te gaan staan. De vibraties voelen zeer intens aan en daarom is langer zeker niet aan te raden.

20 minuten per dag is echter genoeg. Op deze manier heeft de trilplaat zeker wel effect. Sta je langer op de trilplaat? Dan kan dit zorgen voor lichamelijke klachten.

Wat ons opviel, is dat het niet fijn is om met blote voeten op de plaat te gaan staan. Dit kan gevoelig aanvoelen aan de voeten. Wel beschikt de trilplaat over een stevige grip. Je hoeft niet bang te zijn dat je ervan afvalt of uitglijdt.

De trainingsprogramma’s van de VibroFit

Zoals je al hebt kunnen lezen beschikt de VibroFit over 99 trainingsprogramma’s. Naar onze mening is dit zeer uitgebreid en daarom hebben we dit dan ook goed uitgetest.

De trainingsprogramma’s kun je makkelijk instellen met de knoppen op de display of met de afstandsbediening. Kies daarbij uit het walkprogramma, het jogprogramma of het runprogramma.

Als je dit hebt gedaan kun je er ook voor kiezen om de snelheid en weerstand aan te passen.

We vinden de hoeveelheid trainingsprogramma’s die je kunt selecteren zeker een voordeel. Op deze manier kun geheel naar eigen wens trainen. Daarnaast zul je niet snel verveeld raken met deze VibroFit.

Je kant namelijk zelfs nog weerstandsbanden toevoegen aan het apparaat en dit geeft ook weer extra uitdaging.

De Bluetooth speaker

Waar we in het begin erg sceptisch over waren, was de Bluetooth speaker. Vaak verwacht je veel van het geluid, maar valt dit helaas tegen. Het geluid van de VibroFit valt echter ontzettend mee.

Tijdens het trainen op de Bluetooth kun je heerlijk genieten van je favoriete muziek of van een interessante podcast. Zo maak je het trainen een stuk leuker voor jezelf.

Ervaringen van anderen

Wat vinden anderen van de VibroFit fitness trilplaat? De meningen lopen nogal uiteen. Waar de ene gebruiker zeer tevreden is over de trilplaat, wordt er door een andere gebruiker gesteld dat de trilplaat niet werkt. De trilplaat wordt gezien als sloom en maakt een hoop lawaai.

Door een andere gebruiker van dit product wordt deze trilplaat gezien als een mooi bijproduct voor naast een intensieve training. Op deze manier heeft het afvallen met de trilplaat extra effect.

Weer iemand zegt dat de VibroFit uitstekend werkt. Het is alleen wel goed om dit iedere dag vol te blijven houden, anders krijg je gauw een terugval.

Werkt de VibroFit op de lange termijn? Dat weten de gebruikers van het apparaat niet. Het is lastig te bepalen of de VibroFit werkt op de lange termijn. Hiervoor zul je het apparaat voor langere tijd dagelijks moeten gebruiken.

Conclusie: Is de VibroFit het geld waard?

De grote vraag van deze review is natuurlijk of de VibroFit trilplaat het waard is om aan te schaffen. Als we de ervaringen van anderen moeten geloven, zijn de meningen nogal verdeeld.

Ook wij waren eerst wat sceptisch over deze trilplaat. We kunnen je echter garanderen dat onze mening ontzettend is bijgesteld.

De VibroFit trilplaat is het zeker waard om aan te schaffen. De hoeveelheid trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen is zeker een groot voordeel. Daarnaast vinden we het een compact apparaat dat je eenvoudig op kunt bergen.

Even snel op de trilplaat staan voordat je moet werken? Dat is ideaal. Met 20 minuten per dag zorg je er toch weer voor dat je even hebt getraind. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed.

De kwaliteit die je terugkrijgt tegenover de prijs is hoog. Vooral de speakers van het ingebouwde Bluetooth systeem zorgen voor een mooi geluid.

Zul je gegarandeerd afvallen met deze trilplaat? Dit is helaas niet te garanderen. Het ligt aan verschillende factoren of je gewicht zult verliezen.

Je voeding is zeer belangrijk en daarnaast zul je wellicht nog meer andere sporten moeten verrichten. Als je de trilplaat wil gebruiken als extra ondersteuning tijdens het afvallen, dan is de VibroFit het zeker waard om aan te schaffen.

VibroFit aanbieding

Enthousiast geworden over de VibroFit? Er lopen momenteel verschillende aanbiedingen. Je kunt deze trilplaat bij de onderstaande aanbieders aanschaffen voor een mooie en voordelige prijs.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Sport & Verzorging