Beste hybride horloges voor dames: De Top 5!

Last updated by Simon on

Hybride horloge voor dames

Naar wat voor soort horloge gaat jouw voorkeur uit? Geef jij de voorkeur aan een smartwatch? Of geef jij de voorkeur aan een stijlvol ‘normaal’ horloge?

Wist je dat het sinds enige tijd niet meer nodig is om een dergelijke keuze te maken? Je kunt namelijk voor een hybride horloge kiezen!

Dit is een combinatie van een smartwatch en een normaal horloge.

Dergelijke horloges zijn in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden. Puur omdat een hybride horloge voor dames het beste van twee werelden combineert:

 • Je hebt altijd zicht op de tijd: je kunt immers gewoon de tijd aflezen op het hybride horloge voor dames.
 • Je kunt jouw stappen tellen: het hybride horloge voor dames meet ook jouw stappen die je per dag zet. 

Overigens is het ook nog mogelijk om voor een hybride horloge met hartslagmeter te kiezen. In dat geval ben je ook nog in staat om jouw hartslag te monitoren.

Al met al is het dus zéker interessant om voor een hybride horloge voor dames te kiezen.

Maar, wat is nou de beste keuze? Die vraag hebben wij onszelf ook gesteld, waarna wij een uitgebreide zoektocht gestart zijn.

Op basis daarvan hebben wij een top 5 van hybride horloges voor dames samen kunnen stellen!

1. Skagen Hybrid HR SKT3100 Smartwatch Dames

Skagen hybride horloge dames

Vind jij sieraden in het roségoud ook zo fraai? Dan is het wellicht ook leuk voor je om een hybride horloge in het roségoud aan te schaffen.

Precies in die kleur wordt dit geweldige hybride horloge voor dames door Skagen aangeboden. Dit horloge ziet er niet alleen subliem uit, maar biedt ook veel handige functies.

Zo kun je met dit hybride horloge jouw dagelijkse stappen tellen. Mocht je dit horloge aan jouw smartphone koppelen, kun je ook gebruik van de GPS functie maken. Ondertussen kun je het horloge ook gewoon als een analoge horloge gebruiken.

Draag je dit horloge echt dagelijks? Dan kun je pakweg 2 weken lang met één acculading doen. Op het moment dat de accu helemaal leeg is, laad je ‘m binnen een uurtje tijd weer tot 80% op.

Verder vinden wij het super dat je de uitstraling van dit horloge naar eigen wens aan kunt passen. Zo kun je de achtergrond en de knoppen volledig naar wens personaliseren.

Qua uitstraling is dit horloge echt subliem. De roségouden band wordt vergezeld door een zwarte wijzerplaat. Doordat dit klokje een diameter van 38 mm heeft, past het horloge bovendien om de polsen van de meeste vrouwen.

Voor al dit moois hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit beste hybride horloge voor dames is super!

👍 Voordelen:

 • Prachtige uitstraling (in 2 kleuren verkrijgbaar)
 • Gunstig geprijsd
 • GPS functie middels koppeling met smartphone
 • Diameter van 38 mm
 • Batterijduur van 2 weken

👎 Nadelen:

 • Helaas geen zelfstandige GPS
 • De handleiding is niet heel duidelijk
2. Garmin Vivomove Sport S – Smartwatch – Silver/Blue

Garmin Vivomove hybride horloge dames

Met een hybride horloge kun je veel kanten op. Dat is ook zeker van toepassing op dit hybride horloge voor dames van Garmin.

Normaal gesproken richt dit merk zich op sporthorloges, maar voor dit hybride horloge maakt het merk een uitzondering.

Feit is dat Garmin voor een waanzinnig horloge gekozen heeft. Zo is dit horloge waterdicht, kun je 5 dagen van één batterijlading genieten en is de uitstraling echt prachtig.

Mocht de zilveren/blauwe kleurencombinatie niet naar wens zijn, kun je uit nog drie kleurencombinaties kiezen.

Wil je de beschikking over een GPS functie hebben? Dat is mogelijk als je dit horloge aan jouw smartphone koppelt.

Mocht je van dit hybride horloge voor dames gebruik willen maken, is het overigens sowieso noodzakelijk om ‘m te koppelen aan jouw smartphone.

Zonder een smartphone kun je géén gebruik van dit horloge maken.

👍 Voordelen:

 • In 4 kleuren verkrijgbaar
 • Fitness tracking & ingebouwde sport apps
 • Handig touchscreen
 • Waterdicht

👎 Nadelen:

 • Moet gekoppeld zijn aan een smartphone
 • Relatief prijzig
3. Withings Scanwatch Hybrid Smartwatch – 38 mm

Withings scanwatch hybride horloge dames

Ben jij op zoek naar een fraai hybride horloge voor dames? Geef jij hierbij de voorkeur aan een horloge met een vrij basic uitstraling?

Hoeft het horloge – met andere woorden – niet al te veel opvallen? Dan is deze variant van Withings bijzonder interessant voor je.

Dit merk heeft namelijk voor een hybride horloge met basic uitstraling gekozen. Het gehele horloge is eigenlijk zwart, met uitzondering van enkele zilveren elementen. Door deze zilveren elementen krijgt het horloge een luxueuze uitstraling. 

Bij dit horloge gaat het uiteraard niet alleen maar om de uitstraling. Nee, alle functies die dit horloge aanbiedt, zijn subliem te noemen.

Dit geldt onder meer voor de zelfstandige GPS functie en de hartslagmeter.

Tevens heeft dit horloge een batterijduur van maar liefst 30 dagen. Op de momenten dat je dit horloge draagt, kom je eigenlijk niks tekort.

Bovendien geniet je jarenlang van dit hybride horloge voor dames; dat is te danken aan de gekozen materialen. Dit horloge heeft overigens een diameter van 38 mm.

👍 Voordelen:

 • Lange levensduur
 • Batterijduur van 30 dagen
 • Inclusief hartslagmeter
 • Inclusief GPS functie
 • Luxueuze en basic uitstraling

👎 Nadelen:

 • Dit hybride horloge is vrij prijzig
 • De ECG scan functie werkt niet feilloos
4. PowerLocus PW3 Smartwatch – Waterdicht

Powerlocus hybride horloge dames

Geef jij het liefste zo min mogelijk geld aan een hybride horloge uit? Dan is deze variant van PowerLocus mogelijk erg interessant voor je. In onze ogen is dit een vrij uniek horloge, onder meer dankzij het interessante prijskaartje.

Verder is het ideaal dat je dit horloge voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je kunt hiermee jouw hartslag opmeten, je kunt de verbrande calorieën inzichtelijk krijgen én je kunt de hoeveelheid stappen in de gaten houden.

Tevens is het mogelijk om ‘gewoon’ de tijd in de gaten te houden. Een multifunctioneel horloge dus.

Ook de uitstraling van dit horloge is bijzonder te noemen. Dit horloge heeft namelijk een rechthoekige wijzerplaat; iets wat je niet al te vaak ziet.

Het horloge lijkt hierdoor overigens wel meer op een smartwatch dan op een normaal horloge.

De batterijduur is maar liefst 8 dagen en ook het touchscreen scherm spreekt ons aan. Via dit scherm kun je dit horloge eigenlijk naar hartenlust gebruiken.

En naar eigen inzicht volledig instellen. Gezien het prijskaartje – 39  euro – is dit echt een geweldig hybride horloge voor dames.

👍 Voordelen:

 • Zeer gunstig geprijsd
 • Prima kwaliteit
 • Touchscreen scherm
 • Veel handige functies

👎 Nadelen:

 • Lijkt mogelijk iets té veel op een smartwatch
 • Handleiding is onduidelijk
5. GUESS Connect Jet Setter Smart smarthorloge C0002M3

Guess connect hybride horloge dames

Ben jij een liefhebber van opvallende horloges? En vind je een zwart-gouden kleurencombinatie ook prachtig? Dan is dit hybride horloge voor dames van Guess speciaal voor jou ontwikkeld.

Dit Android horloge heeft een prachtige uitstraling én biedt enkele handige functies.

Heb je een Android smartphone? Dan kun je dit horloge eigenlijk als het verlengstuk van jouw smartphone zien. Middels een bluetooth koppeling kun je dit horloge geheel naar wens instellen.

Download hiervoor een app op jouw Android smartphone en stel het horloge volledig naar wens is.

Ook is de batterijduur super; je doet moeiteloos 4 dagen lang met één acculading. Verder is dit horloge lekker groot (41 mm) en is de wijzerplaat echt prachtig te noemen. Al met al een uniek hybride horloge voor dames.

👍 Voordelen:

 • Prachtige & opvallende uitstraling
 • Diameter van 41 mm
 • Te koppelen aan een Android telefoon
 • Via een app geheel naar wens in te stellen

👎 Nadelen:

 • Niet ideaal voor een iPhone
 • Niet heel uitgebreid
Wat is voor jou het beste hybride horloge voor dames?

Wil jij van de voordelen van een smartwatch én normaal horloge kiezen? Dan is een hybride horloge voor dames voor jou de oplossing.

Met zo’n horloge geniet je gewoonweg van de multifunctionaliteit én van een toffe uitstraling.

Voordat je hier van kunt genieten, moet je wel een goede vergelijking maken.

Ons advies is om hierbij op onder meer de volgende aspecten te letten:

 • De functies van het horloge: meet het horloge bijvoorbeeld jouw hartslag op? In onze is het advies om altijd te kiezen voor een hybride horloge met hartslagmeter. Ook is het zeer wenselijk dat het hybride horloge een GPS functie.
 • De koppelmogelijkheden van het horloge: kun je het horloge aan jouw smartphone koppelen? En welke functies komen dan plots tot jouw beschikking? Het is uiteraard wenselijk dat je zoveel mogelijk extra functies voorgeschoteld krijgt. 
 • De uitstraling van het horloge: zoals je aan bovengenoemde varianten kunt zien, verschilt de uitstraling per horloge behoorlijk. Bepaal daarom goed voor jezelf wat je mooi vindt én waar dus jouw voorkeur naar uit gaat.
 • De afmetingen van het horloge: wil je een groot hybride horloge voor dames hebben? Of geef je de voorkeur aan een kleinere wijzerplaat?
 • Het prijskaartje van het horloge: hoeveel geld wil je aan het beste hybride horloge voor dames uitgeven? De ervaring leert ons dat de prijskaartjes behoorlijk uiteenlopen.
 • Algehele kwaliteit van het horloge: tot slot adviseren wij je om altijd voor een horloge van een gerenommeerd merk te kiezen. Onder meer Guess, Withing, PowerLocus, Garmin en Skagen zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Veel succes met jouw zoektocht naar het beste hybride horloge voor dames. En vergeet zeker niet te kijken naar een hybride horloge met hartslagmeter. Van de aanschaf van zo’n horloge ga je zéker geen spijt krijgen. 


Misschien ook interessant:

Categorieën: Wearables

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *