JBL Partybox 1000: Beste party speaker op de markt? Review + Aanbieding

Last updated by Simon on

JBL Partybox 1000 review

Voor de nieuwste, beste en meest geavanceerde bluetooth speakers moet je bij JBL zijn. Dit merk staat eigenlijk al jarenlang aan de top in de wereld van bluetooth speakers.

Heeft het merk zich met de JBL Partybox 1000 ook weer weten te overtreffen?

En vormt deze bluetooth speaker de toon voor de toekomstige bluetooth speakers van dit merk?

Wij hebben deze bluetooth speaker aan een uitgebreide test mogen onderwerpen! Onze bevindingen delen wij graag met je in deze JBL Partybox 1000 review.

Overigens vind je aan het einde van dit artikel ook meer informatie over de beste JBL Partybox 1000 aanbieding.

De JBL Partybox 1000 in het kort

De ideale party speaker

Vind jij het leuk om regelmatig een feestje in jouw tuin te geven? Of ben je met jouw vriendengroep op zoek naar een disco bluetooth speaker?

Dan voldoet de JBL Partybox 1000 ongetwijfeld aan jouw wensen. Deze bluetooth speaker staat namelijk te boek als de ‘ideale party speaker’.

Dit is onder meer te danken aan het DJ pad op de speaker. Middels dit DJ pad kun je onder meer jouw eigen muziek en lichtshows creëren.

Aangezien deze bluetooth speaker een volledige lichtshow kan geven, bouw je altijd en overal een leuk feestje.

Gekende JBL geluidskwaliteit

party_box_1000

De JBL Partybox 1000 is een vrij grote bluetooth speaker. Gezien de afmetingen zou je verwachten dat deze speaker het nodige te bieden heeft.

Nou, dat is zéker het geval op het gebied van geluidskwaliteit. Deze speaker levert de geluidskwaliteit zoals we van JBL gewend zijn.

Of beter gezegd: de geluidskwaliteit is nóg beter dan de voorganger(s) van deze bluetooth speaker.

Heldere klanken, een diepe bas en een rijke sound. Dat is eigenlijk de manier waarop de geluidskwaliteit omschreven kan worden.

Voor welke muziekgenre je kiest, maakt daarbij eigenlijk niet. Je kunt op jouw feest voor heerlijke Nederlandse meezingers kiezen, maar ook voor lekker harde dreunen.

De JBL Partybox 1000 zorgt er voor dat je altijd van een geweldige geluidskwaliteit geniet.

Opvallende vormgeving

Deze bluetooth speaker van JBL is vrij opvallend te noemen. Dat is zéker het geval als je de lichtshow zijn werk laat doen.

Ook het design van de speaker zelf is overigens vrij opvallend te noemen. Zo is de speaker bijzonder groot. Wel is het prettig dat JBL voor een compleet zwarte behuizing gekozen heeft.

Eigenlijk alleen het rode JBL logo valt aan de voorzijde op.

Voordelen van de JBL Partybox 1000 👍

Moeiteloos muziek streamen

Wil jij op een feestje jouw lievelingsmuziek streamen? Met behulp van de JBL Partybox 1000 behoort dat tot de mogelijkheden.

Via jouw smartphone, tablet en laptop/pc stream je de muziek namelijk draadloos.

Deze streaming verloopt echt zonder enige vorm van ruis. Pas als je met jouw smartphone echt een eindje van de speaker wegloopt, merk je dat de muziek iets minder helder klinkt.

Wil je deze bluetooth speaker op een nóg makkelijkere manier bedienen? Dat is mogelijk met de meegeleverde Air Gesture polsband.

Deze polsband stelt je in staat om de speaker op afstand te bedienen. Op een makkelijke, aangename en snelle manier. Ideaal, zodat je voldoende tijd overhoudt om te dansen, mee te zingen en plezier te maken.

Inclusief DJ Pad

dj_pad_partybox_1000

Het meest opvallende van de JBL Partybox 1000 is het DJ Pad. Dit pad bevindt zich aan de bovenzijde van de speaker en biedt veel mogelijkheden.

Je kunt hiermee namelijk jouw eigen bas, jouw eigen drumgeluiden en jouw eigen gitaargeluiden creëren. Doordat je deze mogelijkheden hebt, maak je elk feestje nog leuker.

Bovendien kun je hiermee jouw creativiteit de vrije loop laten gaan.

Makkelijk te verplaatsen

Eerder in deze JBL Partybox 1000 review heb je kunnen lezen dat dit een grote bluetooth speaker is.

Dit gaat gepaard met een gewicht van bijna 35 kilogram; vrij zwaar dus.

Gelukkig beschikt deze speaker wel over wieltjes en een handgreep. Met dank aan deze onderdelen verplaats je deze speaker vrij simpel.

Smartphone opladen via de speaker

aansluitingen_op_de_jbl_partybox

Gaat de accu van jouw smartphone gedurende het feest snel leeg? Geen nood aan de man. Op deze speaker vind je namelijk een handige USB aansluiting.

Met deze aansluiting is het mogelijk om jouw telefoon op te laden. Plug de USB kabel in de speaker en het andere uiteinde in jouw smartphone.

Vanaf dat moment begint de speaker direct jouw smartphone op te laden.

Geweldig geluid

Tijdens jouw feest wil je ongetwijfeld van jouw favoriete muziek genieten. Van jouw favoriete sounds geniet je absoluut met de JBL Partybox 1000.

Het geluid is namelijk oprecht ongeëvenaard te noemen; ook de andere varianten van JBL kunnen niet aan dit geluid tippen.

Is het geluid mogelijk niet helemaal naar jouw wens? Dan heb je dus nog mogelijkheden om meerdere geluiden toe te voegen. Dankzij het DJ Pad maak je de muziek alsnog volledig naar jouw wens.

Nadelen van de JBL Partybox 1000 👎

Niet draadloos te gebruiken

Heb jij het liefste een draadloze bluetooth speaker? Dan is deze variant van JBL niet voor jou weggelegd. Het is namelijk niet mogelijk om deze bluetooth speaker draadloos te gebruiken.

Dit komt puur doordat je deze speaker op de netstroom aan moet sluiten. Met het meegeleverde netsnoer kun je de bluetooth speaker tot leven wekken.

Zodra je de stekker uit het stopcontact trekt, stopt de speaker direct.

Tijdens het geven van een feest ben je dus altijd afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Een stroomstoring kan ook nog roet in het eten gooien…

Geen microfoon meegeleverd

Het maken van een goede vergelijking tussen party speakers is aan te raden. Als je dit vergelijk maakt, merk je al snel op dat je bij meerdere varianten een microfoon meegeleverd krijgt.

Dat is bij deze bluetooth speaker van JBL helaas niet het geval.

Gelukkig heeft deze bluetooth speaker wél een microfoon aansluiting. Dankzij deze aansluiting kun je alsnog mee blèren met jouw favoriete songs.

Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat je deze microfoon dus nog los aan moet schaffen.

Neemt veel ruimte in beslag

partyspeaker_1000_jbl

De JBL Partybox 1000 is een grote jongen. Niet alleen qua prestaties, maar ook qua afmetingen. Doordat de speaker vrij groot is, moet je de nodige ruimte hiervoor vrijhouden.

Daarbij moet je ook rekening houden met het gewicht van pakweg 35 kilogram.

Wil je graag een kleinere party speaker aanschaffen? Kies dan voor de JBL Partybox 300 of de JBL Partybox 100 (de kleinste variant).

JBL Partybox 1000 aanbieding

Ben jij ook zo dol op goede aanbiedingen? Dan ben je zeker niet de enige in ons land. Veel Nederlanders zijn dagelijks op zoek naar aanbiedingen.

Gelukkig vind je voor de JBL Partybox 1000 geregeld interessante kortingsacties.

Bij Coolblue geniet je zelfs van een extra scherpe prijzen. Het is dan ook aan te raden om deze bluetooth speaker bij deze bekende webshop aan te schaffen.

Prijs van de JBL Partybox 1000

Bij onze partner Coolblue betaal je een bedrag van minder dan 1000 euro voor de JBL Partybox 1000. Daarmee is deze webshop fors goedkoper dan bij andere webshops.

Wij hebben de prijzen van meerdere webshops vergeleken en kunnen daardoor het volgende stellen: bij Coolblue geniet je van de beste JBL Partybox 1000 aanbieding. Hier bekijk je de beste deal >>

Geef jij de voorkeur aan een goedkopere party speaker? Dan ben je bij JBL ook aan het juiste adres. Onder meer de JBL Partybox 300 en JBL Partybox 100 zijn (fors) goedkoper.

Dit is echter ook te zien aan de geluidskwaliteit en mogelijkheden van de speakers.

Recensies van de JBL Partybox 1000

Bij Bol.com zijn 10 recensies over deze bluetooth speaker achtergelaten. Van deze 10 recensies is de gemiddelde score een 4,1 op een schaal van 1 tot 5.

Een prima score dus, terwijl de score bij Coolblue nog veel hoger ligt. Bij Coolblue hebben 13 kopers een beoordeling achtergelaten; een gemiddelde score van een 9,6 (!).

Een extreem hoge beoordeling van tevreden kopers dus.

party_box_1000_lichtshow

Conclusie over de JBL Partybox 1000

Onder aan de streep zijn wij enthousiast over de JBL Partybox 1000.

Het is niet de goedkoopste party speaker, maar de kwaliteit is echt ongeëvenaard.

Dat geldt voor de algehele bouwkwaliteit, maar ook zeker voor de geluidskwaliteit. Het geluid dat deze party speaker produceert, is simpelweg subliem te noemen.

Als je echt een goed feestje wilt geven, is dit de aangewezen speaker voor je. Ook over de lichtshow, de bediening en het DJ pad zijn wij te spreken.

Met name de aanwezigheid van het DJ Pad is iets waar deze Partybox zich mee weet te onderscheiden.

Verdiep je ook goed in de aandachtspunten van de JBL Partybox 1000. Zo heb je altijd een stopcontact nodig, terwijl de speaker ook behoorlijk zwaar is.

In onze ogen wegen deze aandachtspunten echter niet op tegen de vele voordelen. Wij kunnen de aanschaf van deze party speaker dan ook van harte aanraden.

Je gaat er ongetwijfeld veel leuke avonden mee beleven. Samen met jouw vrienden, met een toffe lichtshow en met de beste muziek.

Bestel deze speaker bij jouw favoriete winkel:


Meer van JBL:


Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *