Tafelmodel koelkast met vriesvak kopen? Bekijk de Top 6!

Last updated by Kaz on

beste tafelmodel koelkast met vriesvak

De aanschaf van een koelkast tafelmodel is voor veel mensen een aanrader. Zo’n koelkast neemt weinig ruimte in, maar biedt wel voldoende koelruimte voor de dagelijkse boodschappen.

Wil je hierbij ook nog genieten van voldoende vriesruimte? Dan is het aan te raden om voor een tafelmodel koelkast met vriesvak te kiezen.

In dit artikel lees je alles over de beste tafelkoelkast met vriesvak. We bespreken niet alleen wat een goede tafelmodel koelkast met vriesvak is, maar ook waarom zo’n koelkast nou zo’n aanrader is.

De 6 beste koelkasten met vriezer tafelmodel

Met een koelkast met vriezer tafelmodel geniet je van zwaarwegende voordelen. De koelkast is bijvoorbeeld lekker compact, biedt voldoende koelruimte en biedt ook nog voldoende vriesruimte.

Bovendien kun je uit meerdere varianten kiezen en hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Spreekt dit je aan? Neem dan vooral onderstaande 6 reviews door. In deze 6 reviews maak je kennis met de beste tafelmodel koelkasten met vriesvak.

1. PRIMO PR107FR

De PRIMO PR107FR is volgens ons de koelkast tafelmodel met vriesvak beste koop. Dat dit de beste koop is, komt onder meer door de algehele samenstelling.

Zo beschikt deze koelkast over een vriesvak van 26 liter en een koelvak van 61 liter. Dit is beide ideaal voor kleinere huishoudens.

Sowieso is het ideaal dat deze tafelmodel koelkast met vriesvak zo compact uitgevoerd is. Je geeft ‘m hierdoor makkelijk een plekje in je woning. Ook geniet je van het prachtige design.

Daarbij valt onder meer de kleurstelling op; deze koelkast is in het zwart uitgevoerd. Voor deze beste koop koelkast tafelmodel met vriesvak betaal je ook een interessante prijs!
2. Husky TF100-4-040DI

Wil je graag een tafelmodel koelkast met groot vriesvak? Dan kies je het beste voor bovenstaande variant.

Wil je echter een tafelmodel koelkast met een groot vriesvak én een groot koelgedeelte? Dan kies je het beste voor de Husky TF100-4-040DI. Deze tafelmodel koelkast heeft een gecombineerde inhoud van maar liefst 116 liter.

Dit is te danken aan het koelgedeelte van 102 liter en het vriesgedeelte van 12 liter. Door deze forse inhoud is deze tafelmodel koelkast voor de net iets grotere huishoudens geschikt.

Deze koelkast ziet er ook nog strak uit, is betaalbaar en heeft een handige indeling. Het energieverbruik en geluidsniveau vallen ook in positieve zin op.
3. Severin RKS 8832

Severin-RKS-8832-retro-koelkast-tafelmodel

Vind je het design van je nieuwe tafelmodel koelkast belangrijk? Kijk dan eens naar de Severin RKS 8832. Deze prachtige tafelmodel koelkast is volledig in de retro stijl uitgevoerd én beschikt over een vriesvak.

Dit vriesvak heeft een inhoud van 13 liter, terwijl de koelruimte een inhoud van 93 liter heeft. Dit is hiermee dus een relatief grote koelkast tafelmodel.

Deze koelkast tafelmodel met vriesvak ziet er vooral geweldig uit. Dit is te danken aan de retro stijl, maar ook aan de zwarte kleurstelling. Spreekt die kleur je niet zo aan? Je kunt uit nog eens 5 andere kleuren kiezen.

Deze koelkast beschikt ook nog over verstelbare glazen plateaus, een handige groentelade en LED verlichting aan de binnenkant.
4. Inventum KV501

Wil je voor pure kwaliteit gaan? Eén van de koelkast merken waarbij je dan uitkomt, is het merk Inventum. Onder meer over de Inventum KV501 zijn wij uiterst te spreken. Dit is een betaalbare tafelmodel koelkast met vriesvak en hij gaat ook nog jarenlang mee.

Deze koelkast heeft een vriesvak van 14 liter en een koelgedeelte van 84 liter. De totale inhoud is hiermee aanzienlijk te noemen; 98 liter.

Ondanks dat de inhoud zo aanzienlijk is, is dit een vrij compacte koelkast. Dit stelt je in staat om makkelijk een plekje in je woning voor de Inventum KV501 te vinden.
5. Amica AR1112R

Met een retro koelkast tafelmodel haal je een prachtige koelkast in huis. Spreekt dat je aan? En wil je graag een zo’n opvallend mogelijke koelkast tafelmodel met vriesvak hebben? Dan kun je niet om de Amica AR1112R heen.

Deze prachtige tafelmodel koelkast met vriesvak is namelijk in het felrood uitgevoerd.

Ben je niet helemaal onder de indruk van deze kleur? Dan kun je deze koelkast in nog eens 10 andere kleuren bestellen. De koelkast heeft een koelruimte van 95 liter en een vriesvak 13 liter.

Dit is opvallend groot, aangezien de koelkast zelf compact uitgevoerd is. Zoals je op de foto kunt zien, is de indeling van de koelkast super handig.
6. Inventum KV550B

Deze lijst met beste tafelmodel koelkasten met vriesvak sluiten we af met de Inventum KV550B. Deze koelkast tafelmodel met vriesvak ziet er strak uit, is van een top kwaliteit en is behoorlijk betaalbaar.

Voor deze goedkope tafelmodel koelkast met vriesvak betaal je nog geen 300 euro. Met het oog op de kwaliteit en inhoud valt dit prijskaartje reuze mee.

Deze Inventum tafelmodel koelkast heeft een inhoud van 113 liter. Deze inhoud is als volgt verdeeld: 16 liter voor het vriesvak en 97 liter voor het koelgedeelte.

De koelkast is bovendien van een instelbare temperatuur voorzien, is volledig in het zwart uitgevoerd en is relatief compact. De draairichting van de deur is ook nog naar wens aan te passen.
Voor wie is een tafelmodel koelkast met vriesvak geschikt?

Een tafelmodel koelkast met vriesvak brengt de nodige voordelen met zich mee. Het gaat hierbij om vrij specifieke voordelen, waardoor zo’n koelkast in specifieke situaties uiterst geschikt is:

  • Als je weinig ruimte in je woning hebt. Heb je op dit moment weinig ruimte in je woning over voor een nieuwe koelkast? Dan zit je met een tafelmodel koelkast sowieso goed. Door specifiek voor een tafelmodel koelkast met apart vriesvak te kiezen, ga je nóg slimmer met de aanwezige ruimte om.
  • Als je een koelkast met zowel koelgedeelte als vriesvak wilt hebben. Wil je graag twee vliegen in één klap slaan? Dan is het ook aan te raden om voor een tafelmodel koelkast met vriesvak te kiezen. Hoef je niet per se het vriesgedeelte te hebben? Dan is de keuze voor een tafelmodel koelkast zonder vriesvak de betere keuze.
  • Als je kosten wilt besparen. Geef je het liefste zo min mogelijk geld uit aan je nieuwe koelkast? Dan is de aanschaf van een tafelmodel koelkast met vriesvak ook aan te raden. Je geniet namelijk van twee belangrijke kosten besparingen:

    • Je hoeft geen losse vriezer meer te kopen. Doordat de koelkast tafelmodel al over een vriesvak beschikt, hoef je geen losse vriezer meer te kopen. Je bespaart daar uiteraard het nodige geld mee.

    • Een tafelmodel koelkast is goedkoop. Sowieso is het een feit dat een tafelmodel koelkast relatief goedkoop is. Dit komt onder meer doordat zo’n koelkast vrij compact uitgevoerd is, waardoor de ontwikkelingskosten lager gehouden kunnen worden.

Wat zijn precies de voordelen van een tafelmodel koelkast met vriesvak?

Een tafelmodel koelkast met vriesvak is dus een vrij unieke koelkast. Juist door het unieke aspect is dit een koelkast waarmee je van veel voordelen geniet.

Het eerste voordeel is in de afmetingen & inhoud te vinden. Een normale tafelmodel koelkast is vrij compact uitgevoerd. Zelfs als je voor een variant kiest die 60 cm breed is, neemt de koelkast niet al te veel ruimte in beslag.

Desalniettemin geniet je van een aanzienlijke inhoud. Dat geldt voor zowel het vriesvak als voor het vriesgedeelte.

Het tweede voordeel is in de prijsstelling te vinden. Voor een tafelmodel koelkast met vriesvak betaal je vaak een paar honderd euro.

Bij onder andere Coolblue, MediaMarkt en Bol.com kun je ook nog van interessante aanbiedingen genieten. En doordat de koelkast al over een vriesvak beschikt, hoef je dus niet ook nog een aparte vriezer aan te schaffen.

Het derde voordeel is in de veelzijdigheid te vinden. Zo’n koelkast komt simpelweg in veel ruimtes goed tot zijn recht. Woon je in een studentenkamer? Dan is een tafelmodel koelkast met vriesvak ideaal.

Dit is ook het geval als je in een klein appartement woont. Of heb je je woning al heel erg vol ingericht? Ook dan kies je het beste voor een tafelmodel met koelkast.

Het laatste voordeel is in het huidige aanbod te vinden. Heb je al naar bovenstaande koelkasten tafelmodel met vriesvak gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat deze koelkasten op hun eigen manier uniek zijn.

Dát stelt jou in staat om gericht op zoek te gaan naar de beste tafelmodel koelkast met vriesvak.

Heeft een koelkast tafelmodel met vriesvak ook nog nadelen?

Ja, je moet bij zo’n koelkast ook met een paar kleine aandachtspunten rekening houden. Het eerste aandachtspunt is terug te vinden in de inhoud.

Zo’n koelkast is niet super groot, waardoor je hier ook niet al te veel eten en drinken in kunt bewaren. Net zoals dat dit bij een mini koelkast met glazen deur het geval is.

Het tweede aandachtspunt is terug te vinden in de extra’s. De meeste tafelmodel koelkasten zijn vrij eenvoudig, waardoor ze over niet al te veel extra’s beschikken.

Zo beschikken niet alle tafelmodel koelkasten over LED verlichting of een nauwkeurige temperatuurinstelling. Ga dit per variant in ieder geval even goed na.

Hoe kies je de beste tafelmodel koelkast met vriesvak uit?

Een tafelmodel koelkast met vriesvak is absoluut een aanrader. Om van alle voordelen te profiteren, moet je echter wel een goede vergelijking maken. Dat stelt je in staat om uiteindelijk de beste tafelmodel met vriesvak uit te kiezen.

Wij raden je aan om goed op onderstaande punten te letten.

Inhoud en afmetingen

Ten eerste moet je goed naar de inhoud van de koelkast kijken. Twee soorten inhoud zijn hierbij van belang:

  • Inhoud van het vriesvak. Hoeveel eten wil je in kunnen vriezen? Als je dat weet, weet je ook hoe groot het vriesvak de koelkast moet zijn.
  • Inhoud van het koelgedeelte. Je moet ook goed naar het koelgedeelte kijken. Ook dit gedeelte moet je afstemmen op het gewenste gebruik.

Kijk ook goed naar de afmetingen van de koelkast. Hiervoor moet je uiteraard goed kijken naar de aanwezige ruimte in je woning. Met name als je weinig ruimte hebt, moet je voor een compacte tafelmodel koelkast gaan.

Design en kleurstelling

Ten tweede moet je goed naar het design van de tafelmodel koelkast kijken. Kies je voor een retro koelkast tafelmodel? Of ga je voor een moderne tafelmodel koelkast?

Je hebt op dit moment in ieder geval uit voldoende stijlen de keuze. Stem dit goed af op de rest van je interieur.

Ook is het aan te raden om naar de kleurstelling te kijken. Op dit moment kun je voor onder meer witte-, zwarte- en rode varianten kiezen. Welke kleur spreekt je het meeste aan?

Andere aandachtspunten

Ten derde is het aan te raden om goed op overige aandachtspunten te kijken. Een goed voorbeeld hiervan is het energieverbruik.

Idealiter verbruikt de tafelmodel koelkast met vriesvak zo min mogelijk energie. Ga ook even goed na hoeveel energie de koelkast met vriesvak verbruikt.

Ook kun je even goed naar de indeling en de deur kijken. In een ideale situatie kun je de draairichting zelf aanpassen, maar dat is niet altijd het geval.

Ga ook even goed na of je de temperatuur zelf in kunt stellen. Dat heeft dan betrekking op de temperatuur van het koelgedeelte én van het vriesvak.

Tafelmodel koelkast met vriesvak: ons oordeel

Een tafelmodel koelkast met vriesvak is absoluut een aanrader. Je geniet van zowel een koelgedeelte als van een vriesvak.

Ook geniet je van de compacte afmetingen en de makkelijke plaatsing van zo’n koelkast. Met name over bovenstaande varianten zijn wij erg enthousiast!


Categorieën: Keuken